- Konu Sahibi Handandandan
-
- #16.381
kız yaşını niye öyle buyutuyon daha 29 sun sencanım ben de 82 ocak doğumluyum.sizin 30 a girmenize daha 6 yıl var. ben 30 yaşına girdim bile.:26:
ablacım uyansak kaç yazar haftasonu kocalar evde oluyor onların nazıyla uğraşmaktan buraya gelemiyoruz ki.tembel topiktekiler daha uyanmamış nerdesiniz yavvv
ben 14 takımın üyesiyim üzerime düşen görevi yapmadım cezalıyım:97:
bizde üzerimize düşen görevi yapmıyoruz ama hiiiç ceza almıyoruz..ne güzel..ben 14. takımın üyesiyim. üzerime düşen görevi yapmadım. cezalıyım
kız yaşını niye öyle buyutuyon daha 29 sun senbende 81 ocak dogumluyum asıl ben 30 um
Bugünkü menüm ;
Sabah ;
1 litre su
1 kutu activa yourt kahvaltı
Ara ;
1 litre su
sağ basen 100 sol basen 100 popus 50 defa duvara vuruldu
Öğlen;
4 adet çiğ köfte
1 kutu konserve mısır
Burda bir parantez acmak ıstıyorum.
(Gecen haftalarda girdiğim tanınmış bir nağzadaki tezgahtar kızla kılo vermekten konusurken.Kız bende 80li kılolardaydım.Aksam yemeklerınde sadece konserve mısır yıyerek 65 kıloya dustum demesı sanırım zıhnımde yer ettı.Mısırın kalorısı zararı konusunda bı fıkrım yok)
Ara ;
1 litre su
1 kupa yesıl çay
Akşam ;
Yourtlu haşlama karnıbahar
Spor 30 dk kondisyon bisikleti
Walla cnm ben AYDIN lıyım ama bu acıya olan aşkım beni maf ediyor.Bil hassa çiğ köfte bayılarak yiyorum.Geçen gün yazmıstım.Şirketin önün A101 açıldı.Orda satılıyor.nimet die bi ürün fiyatıda çok uygun.1.60 krş.Eeee hem yakın hem ucuz olunca bıde cok sevınce durduramıyo ınsan kendıne.Ekşi sözlükte bahsetmişler.Bağımlılık yapıo die.Gerçekten öle çok lezetli.We gene ekşi sözlükte kcl sinden bahsetmişler.Yanı yenılebılır masum sayılır diye düşünüyorum.Yada öle düşünmek istiyorum :))
ohhhhhhh misss gibi olmuştur şimdi her ellerine sağlıkhalılarımı serdim duşumu aldım geldim çigköftemi canım çekti bizde kışın herhafta yaparız eskiden ben yogururdum dizimde kireçlenme oldu artık emekli oldum
bende bayılırm nerden bulucam ben şimdi
Biri çiğköftemi dediiiiBayılırımmm acılı acılı
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr
ne kadar cezalısı varmış yaaa 14. takımın herkesmi cezalı acababizde üzerimize düşen görevi yapmıyoruz ama hiiiç ceza almıyoruz..ne güzel..
canım benim 29 yaşındayım tamam ama 30a girdim. 30. yılın içindeyim sen de 31.yılının içindesin.
ablacım uyansak kaç yazar haftasonu kocalar evde oluyor onların nazıyla uğraşmaktan buraya gelemiyoruz ki.
Walla cnm eger yakınlarında A101 yada bim varsa orlarda var.Hazırı tabıama mütiş bir lezzet resmen bagımlılık yapıo yaaaEger yersen Benım ıcınde yee olurmu :118::124:
Günaydın kızlarr
Dün kimseler yok die baya itirafta bulunmussunuz.Bende bulunayım bariDün evde gözleme partısı vardı.Gerısını sız hesap edın artık.İstikrar yok bende ben sorunu cozdum.
ben menü yazmaya utanır oldum. diyet yarışmasındayım ama diyet namına birşey yapmadım 2-3 gündür. yarın yeni bir haftaya başlıyoruz inşallah ben de yeni bir diyete başlayacağım.
bizde üzerimize düşen görevi yapmıyoruz ama hiiiç ceza almıyoruz..ne güzel..
:78::78::78::78::78::78::78: :78::78::78::26::26::26:
ya ben sadece cuma günü kaçamak yapmıştım ama tartıda yine gram oynama yokk..Günaydın kızlarr
Dün kimseler yok die baya itirafta bulunmussunuz.Bende bulunayım bariDün evde gözleme partısı vardı.Gerısını sız hesap edın artık.İstikrar yok bende ben sorunu cozdum.
ooo senin menüde süpermiş..yok yok yok menüsü..Günaydın kızlarrr
bugün burada hava çok güzelll
harika hattaa
dünkü menümü yazıyım kızlar menü denirse
sabah kahvaltı
ara yok
öğle yok
akşam yok
ara yok
yattım.. bu sabahta kahvaltı yapmadım :18:
sadece dün akşam üzeri 5km yürüdüm sahilde tempolu bir şekilde bundan sürekli yapmayı düşünüyorum bu yürüyüş olayını..
yapma başkanım etme başkanım..biz ettik sen etme başkanım..:18::18::18::18:Demek ceza almıyorsunuz...
Bugünden itibaren haftada 3 kez kaçamak yapanı DİSKALİFİYE edeceğim.. Ona göre
Birde yediklerini yazmışlar ya.. Utanmazlar sizi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?