Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

***9.TAKIM 483.ETAP***

berilceee(110.9///%)etap bırlesımınden yüzdesı 2 ye bölündü
KumraL_KrakeR(69.6/70.4/+0.8/%0.57)etap bırlesımınden yüzdesı 2 ye bölündü
erdemhilal(70.8/69.8/-1/%0.71)etap birleşiminden yüzdesı 2 ye bölündü
buseb(64.9/63.8/-1.1/%0.85)etap birleşiminden yüzdesı 2 ye bölündü
semplice_signora(74/74/0/%0)etap birleşiminden yüzdesı 2 ye bölündü
Eliya(72.5/71.9/0.6/%0.41) etap birleşiminden yüzdesı 2 ye bölündü
elifvecebir(86/85.3/0.7/%0.41)88.9 ile26.08.2016Tarıhınde takıma giren üye hedef kilosu 68 kg
Etap birleşiminden yüzdesi 2 ye bölündü

nanekekik(72,8/71,9/0,9/0,62)
72,8 ile 7.09.16. tarıhınde takıma giren üye hedef kilosu 63 kg

9.takım genel ortalama:%

berilceee

CurukElma oldu dimi :)

çocuklara söyledim aramızda sır diye :)
o zaman sorun olmaz canım
Günaydın kızlar
Hayırlı cumalar
Gelsın tartılarrrrr

Günaydınlar. Herkese bol eksilerrr
gunayinnn
Hayırlı cumalar
Eki Görüntüle 1888489 Gunaydin herkese bu hizla listeye uzun sure giremicem galiba
Iki hafta once 80.3
Gecen hafta 79.7
Bugun 79.4
biraz toparlarsan girersin canim tebrikler
Baßlangıç kilom : 88.9
Gelelim kiloya
09.09 bayram öncesi : 86.0
16.09 bayram haftası : 86.5
23.09 bu hafta : 85.3
Hangisini alacağım bilemedim. Beril beni listeye alabilirmisin.
Bayram oncesi ve bu haftayi alacaksin canim sonucuda 2 ye boleceksin
günaydın kızçeleeerr
Günaydın busem
Kıztartı öncesi pilav yermiyim hiç
Kız aç geziyorsun ama meto bi kuserse nolcek
hayırlı cumalar hanımlar, yüzünüze tartı gülsün inşallah
Günaydın canım hayırlı cumalar
iki hafta önce 64.9
geçen hafta 65.4
bugün 63.8
fark -1.1
yüzdesi 2 ye bölünmüş hali 0.85

berilceee yüzdem doğru mu ?
Tebrikler busemmm
Kızlar bana bir el atin giris tarihi:7.9.16giris kilosu:72
9.9.16:71.7
16.9.16:72
23.9.16:71.1 komşunun tartı benimki ile aynı onda tartildim bu cikti yeni tartıda 71.9 ciktim
+0.8 tartı farkı yazılacak canım sonra yeni tartindan devam edersin. Tebrikler canım
kilom 76,6
hedef kilom:74
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
RABBİM KOLAYLAŞTIR ZORLAŞTIRMA,RABBİM HAYIRLA SONUÇLANDIR.
Haftaya hedef mi anlamadım
Günaydın kızlar
İnşallah çok güzel eksiler olmuştur bu hafta.
Ben sabitim Listeye nasıl ekleyeceğim bilmiyorum.
Şu an yoldayım.Sabit bi yere geçince gelicem. Hepinizi öpüyorum...
aysem biraz hırs lazim sana. Sanki sabit çıktıkça saldin kendini
Yok sabit değilim kuzum çok şükür

Kız bu menumde ne vardi ki saldin dedin bi bezelye vardı aksam o kadar
haklısın aysecimm çok fazla kaçamak yapılıyor spor az menüler düzensiz bi çözüm lazim sıkı yönetim ilan edilmeli bence

bayramdan kaynaklandı bence bu hafta düzene gireriz motive olmak için kendi aramızda yarışa biliriz bence

Ay ne biliyim senin geçen aylardaki menülerine gıpta ile bakıyordum ben. Azıcık şeyle yaşıyor,bende ye ye doymuyorum diyordum. Ondan dedim.Genel bi yorumdu o. Bugün genelim ben

Ben senin paylaşımından aldım :) senin paylaştığın listede de ben 74 değildim.onu düzeltmek için yeniledim :) kaç yapmam lazım krakerimizi ?
Ay ben seni 74 yapacagim yere 74.4 yapmışım. Özür dilerim aysecim yaa
Eline sağlık canim

evet canım hafta hedefim, 62 mezun olma hedefim inşallah

bayramdan kaynaklandı bence bu hafta düzene gireriz motive olmak için kendi aramızda yarışa biliriz bence
Bayramdan önce başladı sanki bu durum.Güz temizlikleri,bayram hazırlıkları derken saldık biz bu işi bence.
Neyse nasıl toparlarız ona bakmak lazım şimdi.Mesela şöyle yapabiliriz.Hergün yenilecek ve yapılacak sporlar listesi. Misal 1 yumurta+1 bardak süt+2 kase yoğurt+1 kase salata gibi. Yada haftada 2 gün yoğurt akşamı düzenleyebiliriz. Kimse 16dan sonra bişey yemicek sadece yoğurt gibi. Ne biliyim fena demorolize oldum ben.Gaz almam lazım

Ay ben seni 74 yapacagim yere 74.4 yapmışım. Özür dilerim aysecim yaa

Eline sağlık canim
Yapma hilalim gözünü sevem.Valla bunalımdan ölürüm ben 74,4 olursam. Zaten 4 haftadır 73lere inmeye çalışıyorum. ( Detoks da yapamıyorum ben düşük tansiyon sebebiyle.Napcam bilemedim.Çıkmazdayım sanki diyet konusunda

Kızlar bakın aklıma ne geldi. Herkesin evinde yemek pişiyor nasılsa. Haftalık bi menü yapalım.Tek tek yemek tarifi değil de genel olarak sebze yemeği gibi.Ben kendi menümden örnek vereyim. ptesi ve çarşamba sebze,salı tavuk,perşembe tahıl,cuma balık,ctesi makarna,pazar serbest benim listem. Serbest derken tatil olduğundan seçim aileme ait oluyor. Bunu akşam menüsü olarak ayarladım ben.Yer değiştirdiği de oluyor tabi.Ne dersiniz?

aslında yarisiyorduk canım boni ve ciki grubumuz vardı ama merve bakıyordu oda suan burda değil
Ay ne biliyim senin geçen aylardaki menülerine gıpta ile bakıyordum ben. Azıcık şeyle yaşıyor,bende ye ye doymuyorum diyordum. Ondan dedim.Genel bi yorumdu o. Bugün genelim ben
Ben duraklamaya girmiştim canım ondan menulerimdeki ogunleri arttirdim isede yaradı çok şükür bu hafta kırdım duraklamayi
evet canım hafta hedefim, 62 mezun olma hedefim inşallah
Anladım canım şaşırdım bi an
Ben bi süre böyle yapamam canım

Ay Allah Korusun Kız Moralinide Bozdun Senin Ya
Olabilir canım herkes gelsin konuşuruz

Ay Allah Korusun Kız Moralinide Bozdun Senin Ya

Olabilir canım herkes gelsin konuşuruz
Ay valla gerginim,canım sıkkın,eksi olmamak da tuz biber oluyor artık.Artık hiç kg veremeyecekmişim gibi gelmeye başladı. 40-50 kg verenleri tebrik ediyorum valla. Azimleri ve kararlılıkları harika.Ben 8 kg verince bittim.

Ay olurmu öyle şey tabiki vereceksin ya. Bak benim kac zamandır aynıydı kilom hiç biraktimmi. Arada benimde delirdigim oldu ama vazgecmedim ve bak bu hafta ödülünü aldim iste aysecim. Sende birakmicaksin vazgecmiceksin

***9.TAKIM 483.ETAP***

berilceee(110.9///%)etap bırlesımınden yüzdesı 2 ye bölündü
KumraL_KrakeR(69.6/70.4/+0.8/%-0.57)etap bırlesımınden yüzdesı 2 ye bölündü
erdemhilal(70.8/69.8/-1/%0.71)etap birleşiminden yüzdesı 2 ye bölündü
buseb(64.9/63.8/-1.1/%0.85)etap birleşiminden yüzdesı 2 ye bölündü
semplice_signora(74/74/0/%0)etap birleşiminden yüzdesı 2 ye bölündü
Eliya(72.5/71.9/-0.6/%0.41) etap birleşiminden yüzdesı 2 ye bölündü
elifvecebir(86/85.3/-0.7/%0.41)88.9 ile26.08.2016Tarıhınde takıma giren üye hedef kilosu 68 kg

nanekekik(72,8/71,9/-0,9/0,62)
72,8 ile 7.09.16. tarıhınde takıma giren üye hedef kilosu 63 kg +0.8 tartı farkı eklenmistir

9.takım genel ortalama:%

berilceee

CurukElma oldu dimi :) ekledim +0.8 i dediğin gibi kızlar birde mervenin ortalama- ydi onu düzeltim sonra toplamı alırken gözden kacmasin

bozma moralini sende az vermemiştir, hatamız bi ileri bi geri yapmak düşmekte kalkıp yolumuza devam edicem kurtuluşu yok eninde sonunda bu yağlardan kurtulacaz

Çarşamba perşembe yi protein günü de yapsak fena olmaz sanki

Canım ben ogluma keciboynuzu pekmezi(Hünnap) ve soğan yapıyordum gribe bire bir ama öksürük için ıhlamur pekmezde verebilirsin
Kızlar bildirimimi yapayım
2 hafta önce 70.8
Bugün 69.8
Fark 1 kgduraklamayi kırmış bulunmaktayim
Mesaj 35+
Haftaya hedef 68.9
Tebrikler hilalim darısı bana69 larin
çok haklisin canim

Ay olurmu öyle şey tabiki vereceksin ya. Bak benim kac zamandır aynıydı kilom hiç biraktimmi. Arada benimde delirdigim oldu ama vazgecmedim ve bak bu hafta ödülünü aldim iste aysecim. Sende birakmicaksin vazgecmiceksin
Bırakmam bırakmasına da moral olarak düştüm. Havalar soğudu hala giremiyorum eskilere. Yeni kışlık alıcam ama 40 beden almak istiyorum.Hatta 38. Benim neyim eksik 38 giyenlerden diyorum.Boyuma göre 40 beden iyi oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…