- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #164.661
Ben senin paylaşımından aldım :) senin paylaştığın listede de ben 74 değildim.onu düzeltmek için yeniledim :) kaç yapmam lazım krakerimizi ?Aysecim bu mesajdaki kumral krakeri duzenlesene. Ben benim mesajda duzelemistim karışmasın sonra
o zaman sorun olmaz canımçocuklara söyledim aramızda sır diye :)
Günaydın kızlar
Hayırlı cumalar
Gelsın tartılarrrrr
gunayinnnGünaydınlar. Herkese bol eksilerrr
biraz toparlarsan girersin canim tebriklerEki Görüntüle 1888489 Gunaydin herkese bu hizla listeye uzun sure giremicem galiba
Iki hafta once 80.3
Gecen hafta 79.7
Bugun 79.4
Bayram oncesi ve bu haftayi alacaksin canim sonucuda 2 ye boleceksinBaßlangıç kilom : 88.9
Gelelim kiloya
09.09 bayram öncesi : 86.0
16.09 bayram haftası : 86.5
23.09 bu hafta : 85.3
Hangisini alacağım bilemedim. Beril beni listeye alabilirmisin.
Günaydın busemgünaydın kızçeleeerr
Kıztartı öncesi pilav yermiyim hiçbakalıımm
iyiki pilavi yememişsin. menüyü yazmadım işte
aaa ama sizde azmaya dünden meraklı olmayın bakem if yapıom aç geziom ben
günaydın hilaliiim
en son konusuyodu iyiydi. hala yogun bakımda niye tutuyolarmış ne diyo doktor?
süpeeer
günaydııınn
sağ ol ablamm gelsin vallaaa
günaydın aminnn
kızlaar tebriksss
Günaydın canım hayırlı cumalarhayırlı cumalar hanımlar, yüzünüze tartı gülsün inşallah
Tebrikler busemmmiki hafta önce 64.9
geçen hafta 65.4
bugün 63.8
fark -1.1
yüzdesi 2 ye bölünmüş hali 0.85
berilceee yüzdem doğru mu ?
+0.8 tartı farkı yazılacak canım sonra yeni tartindan devam edersin. Tebrikler canımKızlar bana bir el atin giris tarihi:7.9.16giris kilosu:72
9.9.16:71.7
16.9.16:72
23.9.16:71.1 komşunun tartı benimki ile aynı onda tartildim bu cikti yeni tartıda 71.9 ciktim
Haftaya hedef mi anlamadımkilom 76,6
hedef kilom:74
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
RABBİM KOLAYLAŞTIR ZORLAŞTIRMA,RABBİM HAYIRLA SONUÇLANDIR.
aysem biraz hırs lazim sana. Sanki sabit çıktıkça saldin kendiniGünaydın kızlar
İnşallah çok güzel eksiler olmuştur bu hafta.
Ben sabitimListeye nasıl ekleyeceğim bilmiyorum.
Şu an yoldayım.Sabit bi yere geçince gelicem. Hepinizi öpüyorum...
Yok sabit değilim kuzum çok şükürBizde de bebek sezonu gibi bi dönem oluyor zaman zaman.Üstüste doğuruyor millet :)) Sonra da kimin kızı kimin oğluydu,kiminki kaç aylıktı derken beynim yanıyor alışverişte.Allah'tan sanal alemde paylaşıyor millet de yaşları ayları cinsiyetleri takip edebiliyorum
Sporu özledim evet.6 ekimde dr randevum var.O zamana kadar yatış
Kuzum onu kızıma yaptım işe yaramadı.ama oğluma bal yasak.Daha 1 yaş bitmedi.
Bal olmasaoğluma yasak daha.
Ama kızım için denicem bugün yeniden.
Konuşasım yok hilalim ya.Bıraktım ucunu herşeyin
Sabit deme sinirden ağladım bu sabah(((
Bitmiiiii? Bende kontrol etsemmiki kuzumu? Ay o nasıl bişey gözle görülür mü?Dur ben bi de anneme sorayım.
Kız bu menumde ne vardi ki saldin dedin bi bezelye vardı aksam o kadarYeme yeme. Sinir kötü bişey.Çikolata daha kötü bişey
Buna 4 yk yoğurt ekledim akşam.Ama şekerledim yedim
Canım istemedi kuzum
Hilalin azıcık menülerini özledim.Senin bünye bundan daha azına alışkın. Niye saldın sen bu kadar
Keçiboynuzu 1 yaş altına olurmu abla? Belli bi ölçüsü varmı? Harnup pekmezi içiriyorum sabahları.O da anca iştah açıyor öksürüğe dokunmuyor bile. İştahlar iyi çok şükür.
Akşam yoğurt yedim abla.4 yk kadar.Ama üstüne yarım yk şeker epeledim
((((((((( Hayat ne kadar acı... Rabbim cennetinde kavuştursun..
haklısın aysecimm çok fazla kaçamak yapılıyor spor azKızlaaar.
Bugün bi toplantı yapalım bence.
Biz bu işin ucunu kaçırdık sanki.İlk 3e girdiğimiz haftalar,birinciliklerimize noldu bizim? Nazar mı dersiniz pisboğazlık mı bilemiyorum.
Bi toplaşalım,bi istişare edelim artık.
Kaçamaklar arttıkça artıyor sanki.O güzelim menüler gitti,spor yarışmalarımızdan eser yok.
Bayramdı,temizlikti derken saldık biz bu işi.
Ben son haftalardaki menülerime,kaçamaklarıma,suyuma,olmayan sporuma tekrar gözattım.Yüz karası bi durumdayım.Ya az yemişim,ya kaçamağım menümden ağır olmuş.Yok sabit olmak da iyidir,yok az da olsa eksiyim demekle olmuyor bu iş.Haftada 1 kg verebilecek bi kapasitem var benim. Kullanmamak benim terbiyesizliğim.
Özledim kişisel birincilerimizi,takım birinciliklerimizi,açıkara takım ortalamamızı.
Kırılmayın,kızmayın ama durum bu. Lütfen bugün kimse büyük bi ödül vermesin kimse kendine. Bu hafta 1-2 kg vermiş olmak geçmiş haftalarımızı kurtarmıyor.
Ben böyle düşünüyorum kısaca. Ne diyorsunuz? Artık 9.TAKIM olsakmı yeniden???
bayramdan kaynaklandı bence bu hafta düzene gireriz motive olmak için kendi aramızda yarışa biliriz benceberilceee kaptanım sana sormadan böyle bi çıkış yaptım ama affola...
Kendi sorunlarım,motivasyon düşüklüğüm takımda da var gibi geldi,nedense.
Biraz dümdüz konuşmuşum ama kalbimi biliyorsunuz siz
Ay ne biliyim senin geçen aylardaki menülerine gıpta ile bakıyordum ben. Azıcık şeyle yaşıyor,bende ye ye doymuyorum diyordum. Ondan dedim.Genel bi yorumdu o. Bugün genelim beno zaman sorun olmaz canım
gunayinnn
Hayırlı cumalar
biraz toparlarsan girersin canim tebrikler
Bayram oncesi ve bu haftayi alacaksin canim sonucuda 2 ye boleceksin
Günaydın busem
Kıztartı öncesi pilav yermiyim hiç
Kız aç geziyorsun ama meto bi kuserse nolcek
Günaydın canım hayırlı cumalar
Tebrikler busemmm
+0.8 tartı farkı yazılacak canım sonra yeni tartindan devam edersin. Tebrikler canım
Haftaya hedef mi anlamadım
aysem biraz hırs lazim sana. Sanki sabit çıktıkça saldin kendini
Yok sabit değilim kuzum çok şükür
Kız bu menumde ne vardi ki saldin dedin bi bezelye vardı aksam o kadar
haklısın aysecimm çok fazla kaçamak yapılıyor spor azmenüler düzensiz bi çözüm lazim sıkı yönetim ilan edilmeli bence
Ay ben seni 74 yapacagim yere 74.4 yapmışım. Özür dilerim aysecim yaaBen senin paylaşımından aldım :) senin paylaştığın listede de ben 74 değildim.onu düzeltmek için yeniledim :) kaç yapmam lazım krakerimizi ?
Eline sağlık canim***9.TAKIM 483.ETAP***
berilceee(110.9///%)etap bırlesımınden yüzdesı 2 ye bölündü
KumraL_KrakeR(69.6/70.4/+0.8/%+0.57)etap bırlesımınden yüzdesı 2 ye bölündü
erdemhilal(70.8/69.8/-1/%0.71)etap birleşiminden yüzdesı 2 ye bölündü
buseb(64.9/63.8/-1.1/%0.85)etap birleşiminden yüzdesı 2 ye bölündü
semplice_signora(74/74/0/%0)etap birleşiminden yüzdesı 2 ye bölündü
Eliya(72.5/71.9/0.6/%0.41) etap birleşiminden yüzdesı 2 ye bölündü
elifvecebir(86/85.3/0.7/%0.41)88.9 ile26.08.2016Tarıhınde takıma giren üye hedef kilosu 68 kg
Etap birleşiminden yüzdesi 2 ye bölündü
nanekekik(72,8/71,9/0,9/0,62)
72,8 ile 7.09.16. tarıhınde takıma giren üye hedef kilosu 63 kg
Etap birleşiminden yüzdesi 2 ye bölündü
9.takım genel ortalama:%
berilceee
CurukElma oldu dimi :)
evet canım hafta hedefim, 62 mezun olma hedefim inşallaho zaman sorun olmaz canım
gunayinnn
Hayırlı cumalar
biraz toparlarsan girersin canim tebrikler
Bayram oncesi ve bu haftayi alacaksin canim sonucuda 2 ye boleceksin
Günaydın busem
Kıztartı öncesi pilav yermiyim hiç
Kız aç geziyorsun ama meto bi kuserse nolcek
Günaydın canım hayırlı cumalar
Tebrikler busemmm
+0.8 tartı farkı yazılacak canım sonra yeni tartindan devam edersin. Tebrikler canım
Haftaya hedef mi anlamadım
aysem biraz hırs lazim sana. Sanki sabit çıktıkça saldin kendini
Yok sabit değilim kuzum çok şükür
Kız bu menumde ne vardi ki saldin dedin bi bezelye vardı aksam o kadar
haklısın aysecimm çok fazla kaçamak yapılıyor spor azmenüler düzensiz bi çözüm lazim sıkı yönetim ilan edilmeli bence
Bayramdan önce başladı sanki bu durum.Güz temizlikleri,bayram hazırlıkları derken saldık biz bu işi bence.bayramdan kaynaklandı bence bu hafta düzene gireriz motive olmak için kendi aramızda yarışa biliriz bence
Yapma hilalim gözünü sevem.Valla bunalımdan ölürüm ben 74,4 olursam. Zaten 4 haftadır 73lere inmeye çalışıyorum.Ay ben seni 74 yapacagim yere 74.4 yapmışım. Özür dilerim aysecim yaa
Eline sağlık canim
aslında yarisiyorduk canım boni ve ciki grubumuz vardı ama merve bakıyordu oda suan burda değilbayramdan kaynaklandı bence bu hafta düzene gireriz motive olmak için kendi aramızda yarışa biliriz bence
Ben duraklamaya girmiştim canım ondan menulerimdeki ogunleri arttirdim isede yaradı çok şükür bu hafta kırdım duraklamayiAy ne biliyim senin geçen aylardaki menülerine gıpta ile bakıyordum ben. Azıcık şeyle yaşıyor,bende ye ye doymuyorum diyordum. Ondan dedim.Genel bi yorumdu o. Bugün genelim ben
Anladım canım şaşırdım bi anevet canım hafta hedefim, 62 mezun olma hedefim inşallah
Ben bi süre böyle yapamam canımBayramdan önce başladı sanki bu durum.Güz temizlikleri,bayram hazırlıkları derken saldık biz bu işi bence.
Neyse nasıl toparlarız ona bakmak lazım şimdi.Mesela şöyle yapabiliriz.Hergün yenilecek ve yapılacak sporlar listesi. Misal 1 yumurta+1 bardak süt+2 kase yoğurt+1 kase salata gibi. Yada haftada 2 gün yoğurt akşamı düzenleyebiliriz. Kimse 16dan sonra bişey yemicek sadece yoğurt gibi. Ne biliyim fena demorolize oldum ben.Gaz almam lazım
Ay Allah Korusun Kız Moralinide Bozdun Senin YaYapma hilalim gözünü sevem.Valla bunalımdan ölürüm ben 74,4 olursam. Zaten 4 haftadır 73lere inmeye çalışıyorum.( Detoks da yapamıyorum ben düşük tansiyon sebebiyle.Napcam bilemedim.Çıkmazdayım sanki diyet konusunda
Olabilir canım herkes gelsin konuşuruzKızlar bakın aklıma ne geldi. Herkesin evinde yemek pişiyor nasılsa. Haftalık bi menü yapalım.Tek tek yemek tarifi değil de genel olarak sebze yemeği gibi.Ben kendi menümden örnek vereyim. ptesi ve çarşamba sebze,salı tavuk,perşembe tahıl,cuma balık,ctesi makarna,pazar serbest benim listem. Serbest derken tatil olduğundan seçim aileme ait oluyor. Bunu akşam menüsü olarak ayarladım ben.Yer değiştirdiği de oluyor tabi.Ne dersiniz?
Ay valla gerginim,canım sıkkın,eksi olmamak da tuz biber oluyor artık.Artık hiç kg veremeyecekmişim gibi gelmeye başladı. 40-50 kg verenleri tebrik ediyorum valla. Azimleri ve kararlılıkları harika.Ben 8 kg verince bittim.Ay Allah Korusun Kız Moralinide Bozdun Senin Ya
Olabilir canım herkes gelsin konuşuruz
Ay olurmu öyle şey tabiki vereceksin ya. Bak benim kac zamandır aynıydı kilom hiç biraktimmi. Arada benimde delirdigim oldu ama vazgecmedim ve bak bu hafta ödülünü aldim iste aysecim. Sende birakmicaksin vazgecmiceksinAy valla gerginim,canım sıkkın,eksi olmamak da tuz biber oluyor artık.Artık hiç kg veremeyecekmişim gibi gelmeye başladı. 40-50 kg verenleri tebrik ediyorum valla. Azimleri ve kararlılıkları harika.Ben 8 kg verince bittim.
bozma moralini sende az vermemiştir, hatamız bi ileri bi geri yapmak düşmekte kalkıp yolumuza devam edicem kurtuluşu yok eninde sonunda bu yağlardan kurtulacazAy valla gerginim,canım sıkkın,eksi olmamak da tuz biber oluyor artık.Artık hiç kg veremeyecekmişim gibi gelmeye başladı. 40-50 kg verenleri tebrik ediyorum valla. Azimleri ve kararlılıkları harika.Ben 8 kg verince bittim.
Çarşamba perşembe yi protein günü de yapsak fena olmaz sankiBayramdan önce başladı sanki bu durum.Güz temizlikleri,bayram hazırlıkları derken saldık biz bu işi bence.
Neyse nasıl toparlarız ona bakmak lazım şimdi.Mesela şöyle yapabiliriz.Hergün yenilecek ve yapılacak sporlar listesi. Misal 1 yumurta+1 bardak süt+2 kase yoğurt+1 kase salata gibi. Yada haftada 2 gün yoğurt akşamı düzenleyebiliriz. Kimse 16dan sonra bişey yemicek sadece yoğurt gibi. Ne biliyim fena demorolize oldum ben.Gaz almam lazım
Canım ben ogluma keciboynuzu pekmezi(Hünnap) ve soğan yapıyordum gribe bire bir ama öksürük için ıhlamur pekmezde verebilirsinBizde de bebek sezonu gibi bi dönem oluyor zaman zaman.Üstüste doğuruyor millet :)) Sonra da kimin kızı kimin oğluydu,kiminki kaç aylıktı derken beynim yanıyor alışverişte.Allah'tan sanal alemde paylaşıyor millet de yaşları ayları cinsiyetleri takip edebiliyorum
Sporu özledim evet.6 ekimde dr randevum var.O zamana kadar yatış
Kuzum onu kızıma yaptım işe yaramadı.ama oğluma bal yasak.Daha 1 yaş bitmedi.
Bal olmasaoğluma yasak daha.
Ama kızım için denicem bugün yeniden.
Konuşasım yok hilalim ya.Bıraktım ucunu herşeyin
Sabit deme sinirden ağladım bu sabah(((
Bitmiiiii? Bende kontrol etsemmiki kuzumu? Ay o nasıl bişey gözle görülür mü?Dur ben bi de anneme sorayım.
Tebrikler hilalim darısı bana69 larinKızlar bildirimimi yapayım
2 hafta önce 70.8
Bugün 69.8
Fark 1 kgduraklamayi kırmış bulunmaktayim
Mesaj 35+
Haftaya hedef 68.9
çok haklisin canimKızlaaar.
Bugün bi toplantı yapalım bence.
Biz bu işin ucunu kaçırdık sanki.İlk 3e girdiğimiz haftalar,birinciliklerimize noldu bizim? Nazar mı dersiniz pisboğazlık mı bilemiyorum.
Bi toplaşalım,bi istişare edelim artık.
Kaçamaklar arttıkça artıyor sanki.O güzelim menüler gitti,spor yarışmalarımızdan eser yok.
Bayramdı,temizlikti derken saldık biz bu işi.
Ben son haftalardaki menülerime,kaçamaklarıma,suyuma,olmayan sporuma tekrar gözattım.Yüz karası bi durumdayım.Ya az yemişim,ya kaçamağım menümden ağır olmuş.Yok sabit olmak da iyidir,yok az da olsa eksiyim demekle olmuyor bu iş.Haftada 1 kg verebilecek bi kapasitem var benim. Kullanmamak benim terbiyesizliğim.
Özledim kişisel birincilerimizi,takım birinciliklerimizi,açıkara takım ortalamamızı.
Kırılmayın,kızmayın ama durum bu. Lütfen bugün kimse büyük bi ödül vermesin kimse kendine. Bu hafta 1-2 kg vermiş olmak geçmiş haftalarımızı kurtarmıyor.
Ben böyle düşünüyorum kısaca. Ne diyorsunuz? Artık 9.TAKIM olsakmı yeniden???
Sürekli protein günü de vücut alışıyor bence kaçamak olmadan düzenli bur menü ile zaten haftada bir kg giderÇarşamba perşembe yi protein günü de yapsak fena olmaz sanki
Bırakmam bırakmasına da moral olarak düştüm. Havalar soğudu hala giremiyorum eskilere. Yeni kışlık alıcam ama 40 beden almak istiyorum.Hatta 38. Benim neyim eksik 38 giyenlerden diyorum.Boyuma göre 40 beden iyi oluyor.Ay olurmu öyle şey tabiki vereceksin ya. Bak benim kac zamandır aynıydı kilom hiç biraktimmi. Arada benimde delirdigim oldu ama vazgecmedim ve bak bu hafta ödülünü aldim iste aysecim. Sende birakmicaksin vazgecmiceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?