Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

***9.TAKIM 483.ETAP***

berilceee(110.9/106.2/4.7/%2.11)etap bırlesımınden yüzdesı 2 ye bölündü
KumraL_KrakeR(69.6/70.4/+0.8/%-0.57)etap bırlesımınden yüzdesı 2 ye bölündü
erdemhilal(70.8/69.8/-1/%0.71)etap birleşiminden yüzdesı 2 ye bölündü
buseb(64.9/63.8/-1.1/%0.85)etap birleşiminden yüzdesı 2 ye bölündü
semplice_signora(74/74/0/%0)etap birleşiminden yüzdesı 2 ye bölündü
Eliya(72.5/71.9/-0.6/%0.41) etap birleşiminden yüzdesı 2 ye bölündü
elifvecebir(86/85.3/-0.7/%0.41)88.9 ile26.08.2016Tarıhınde takıma giren üye hedef kilosu 68 kg
Etap birleşiminden yüzdesi 2 ye bölündü

nanekekik(72,8/71,9/-0,9/0,62)
72,8 ile 7.09.16. tarıhınde takıma giren üye hedef kilosu 63 kg +0.8 tartı farkı eklenmistir

9.takım genel ortalama:%

kilom 76,6
hedef kilom:74
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
RABBİM KOLAYLAŞTIR ZORLAŞTIRMA,RABBİM HAYIRLA SONUÇLANDIR.

Hedef yanlış herhalde canım.

Günaydın kızlar
İnşallah çok güzel eksiler olmuştur bu hafta.
Ben sabitim Listeye nasıl ekleyeceğim bilmiyorum.
Şu an yoldayım.Sabit bi yere geçince gelicem. Hepinizi öpüyorum...

Olsun ayşem haftaya büyük eksiler gelir inşallah.

Bu ara hepsi erkek. Takip etmek ćok kolay olacak. Rabbim saģlıklı ömürler versin hepsine.
Başka bir şey bilmiyorum canım öksürük ićin.

Dilekcim tebrikler.Resminin altına bilgilerini yazarsan biz gibi daha iyi olur.

( 4 haftadır 400 gr verdim sadece. Buse bitti herhalde benim meto (((((((

Yok yok spor yapanadığın ićin de biraz zor oluyor şu anda. Spor yapmaya baßla inan ki düşer kilo. Bir iyileş.

Kızlar bildirimimi yapayım
2 hafta önce 70.8
Bugün 69.8
Fark 1 kgduraklamayi kırmış bulunmaktayim
Mesaj 35+
Haftaya hedef 68.9

Hilsl süpersin. Tebriklerrrr

Olabilir. Hatta güzel olur. Bir konuşalım.

Hepsi bana uyar ayşe. Yeter ki zayıflayayım. Bu gün oturup aģlayacaktım. Yeni bir pantolonum vardı 3 - 4 sefer giyidim. Arka cebinin yanından yırtılmış. 3 cm kadar. Cok moralim bozuldu.

Ben öncelikle 8 kg versem. Havalara uçacağım.

Bende 40 beden olmak istiyorum. 38 olursam zaten düğün bayram yerine döner ev. İnşallah önümüzdeki bahara bombeee olacağım.

***9.TAKIM 483.ETAP***

berilceee(110.9/106.2/4.7/%2.12)etap bırlesımınden yüzdesı 2 ye bölündü
KumraL_KrakeR(69.6/70.4/+0.8/%-0.58)etap bırlesımınden yüzdesı 2 ye bölündü
erdemhilal(70.8/69.8/-1/%0.72)etap birleşiminden yüzdesı 2 ye bölündü
buseb(64.9/63.8/-1.1/%0.85)etap birleşiminden yüzdesı 2 ye bölündü
semplice_signora(74/74/0/%0)etap birleşiminden yüzdesı 2 ye bölündü
Eliya(72.5/71.9/-0.6/%0.42) etap birleşiminden yüzdesı 2 ye bölündü
elifvecebir(86/85.3/-0.7/%0.41)88.9 ile26.08.2016Tarıhınde takıma giren üye hedef kilosu 68 kg
nanekekik(72,8/71,9/-0,9/0,62)
72,8 ile 7.09.16. tarıhınde takıma giren üye hedef kilosu 63 kg +0.8 tartı farkı eklenmistir

9.takım genel ortalama:%0.570

Olur mu oyle sey cnim verirsin tabi istedigin kadar kiloyu. Anahtar kelime vazgecmemek

60 larahosgeldin bayan :)

Darısı bize 6 larrrr.

Eline sağlık berilcim.
Sonunda listedeyim. Haydi bismillah. Artık daha dikkatli olmam lazım.

Yorgunlktan ölücem galiba

Ben de. Biri evi temizlesin. Biri yemek yapdın. Biri de ütü. 3 kişi lazım bana. Ha bir de çocuk bakmays etti 4. Çok değil

Benim boy 40 bedeni kaldırıyor aslında. 38de çok zayiflamissin hasta falan misin diyorlar.geri alma ihtimaline karşı 38 olmak istiyorum ben. Hele Bi 73leri goreydim.

Haftalik hedefimi yazmamisim kızlar.şu an 74um haftaya bugün 72.9 inşallah.
Suyu arttirdim bugün. Biraz da araştırma yaptim meto duraklamasi ve hizlandirmasi falan.bol su,fazla olmayan yeteri miktarda protein,baharat,2 yeşil çay, 2 kahve metoyu hızlandıranlar listesinden... Bazı kişilerde met yavaslamasi fazla kırmızı et tuketiminden olurmuş. Nohut fasulye gibi tahillardan protein alın diyorlar. Bende degistiriyorum bu hafta duzenimi.

Al bbdende o kadar ya haftanin yorgunlugu coktu

Guzel bilgilr tesekkurler canim

Benim boy 40 bedeni kaldırıyor aslında. 38de çok zayiflamissin hasta falan misin diyorlar.geri alma ihtimaline karşı 38 olmak istiyorum ben. Hele Bi 73leri goreydim.

Ben kemikli bir kadınim. O yüzden de 40 beden bende de iyi duruyor. Ama 38 olursam çok havalı olurum.

Ben de hedrf yazmayı unuttum.
Haftaya hedefim 84 kg. Hadi bakalım 84 ü görmeye.
Meto hızlandırıcıları bana da fikir olsun.
Ozellikle yeşil çayı ben de bu hafta günde iki kere kullanmak istiyorum. Ben de suyu 3 lt ye çıkarmak istiyorum.

benim için mucize diyebileceğim kilo vermek için iki gıda biri kahve biride yeşil çay,acıyıda unutmamak lazım

ayşem hilal zaten az yediği için metosu yavasladı yemesede veremez odu @berilceee ve ben arttırmasını istedik ve işe yaradı. az yemek bi yerden sonra kötü etki edebiliyo önemli olan sağlıklı yemek. her ne kadar ben yapamasam da doğru tek

Dilekcim tebrikler.Resminin altına bilgilerini yazarsan biz gibi daha iyi olur.

( 4 haftadır 400 gr verdim sadece. Buse bitti herhalde benim meto (((((((

canım yanlış anlama ama senin meto gayet yerinde ama senin menülerin diyete uygun değil genelde. ayağın yüzünden sporda yapamayınca bu hale geldin. bazen suyunu bile çok içmiyosun. lütfen bunlara dikkat et ve kiloyu gözünde büyütüp demoralize olma boş yere. sen isteyince çabalayınca gayet de veriyorsun bu net

Kızlar bildirimimi yapayım
2 hafta önce 70.8
Bugün 69.8
Fark 1 kgduraklamayi kırmış bulunmaktayim
Mesaj 35+
Haftaya hedef 68.9

6 lara hoşgeldin hilaliim tebrikler :) menülerini iyileştirmen metonu hızlandırdı bence

Kızlar mervenin bildiriminde değişiklik yapıyorum bu sabah 70.4 çıktı. Regl odemi gitmiş ve dün dikkat etmiş
Bayramdan önce 69.6
Bugün 70.4
Fark +800 gr

ay ay ayy çok sevindim bunaaa :)

bu hafta bayram temizliği bayram tatil derken cozutmalar oldu ama çoğumuz eksideyiz bence asıl cozutanlar listede sabit ve +olanlar tüm takımın hakkını yiyemem bu konuda. lütfen kimse alınmasın ama durum bu hergün menümüz güzel olmayabilir ama sonrasında toparlamıyorsak sorun orda baslıyor demektir.

bugünki ortalamamız bence bayram haftası için fena değil kızlar

ayşecim sen moralini çok bozmussun ama bunun sana faydası olmaz. 1 ayda 400 gr verdim diyorsun bunun nedeni sadece spor yapmaman olamaz cünkü henüz spor yapmadan kilo veremeyecek kadar zayıf değilsin

kzlar herkes yediklerine baktıgında sporuna suyuna baktıgında zaten hatasını görüyor. halinden memnün olmayanlar kendine gelsin lütfen koca koca insanlarız. napak telden fırlayıp sopa da çekemiyoz ki.

hee ben demiyom süperim. resmen rezil menülerim ama kendimi biliyom moralimi daha bozarsam salarım. bu kötülüğü de kendime yapmıycam

@erdemhilal berilceee

biliyoruz tatlım rahat ol :)

canım benim kilit kilom 59 o zamana kadar sıkıntı olcağını sanmıyorum bir de bilerek yapmıyorum. sabah çiki yiyorum sonra noluyosa iştah kapanıyo yaa ondan az oluyor menülerim

bayramdan kaynaklandı bence bu hafta düzene gireriz motive olmak için kendi aramızda yarışa biliriz bence

iyi fikir kim yarışır benimleee hadi bakalıım. kiloma boyuma yakın biri gelsin beriyee

evet canım hafta hedefim, 62 mezun olma hedefim inşallah

ay tamam şimdi olduu :)

anam benim koca cogu zaman evde yemiyor ya da hamburger yaptırıyor bana. ben yokumbu işte zaten menülerimde berbat siz uğraşın yapabiliyosanız süper olur

bitmedin böyle deyip durma bak boğazını tut nasılsa verebiliyorsun. lütfen böyle çaresizmişsin gibi konusmalar istemiyorum artık senden ayşe. bak bu kadar insan birbirimize desteğiz ama boğazımızı tutmak kendi elimizde malesef ona müdahale edemiyoruz

niye yırtıldı pantolon cnm? giyerkn mi oldu giyip kullanırken mi yırtılmıs? üzülme nasılsa yine girceksin bak burdayız süperiz her seye ragmen devam ediyoruz

abla ortalamamız bu hafta için kötü değil bence sence??

Yorgunlktan ölücem galiba

iyisir kaloriler yakılır kilolar giderrr

su iç su poniim

Kızlar Yenı gelsdim
Bızım yardımcılar nerde cankızlar

hoşgeldin ablaaam bilmiom nerdeler anlasam ben yardım ederim sana

ilk menum mu iftiharla sunarım:)
kahvaltı bir dilim ekmek, haşlanmış yumurta, 4zeytin biraz peynir, domates salatalık bol maydanoz, bir çay kaşığı tereyağı bir çay kaşığı bal(ağzım tatlısın diye) :)
ara bir soda, 2ceviz 10fonfık
öğle bir kase sütlü kelogs
ara 2ceviz 5 fıstık 2birarada
akşam 1kase mercimek çorbası, 3adet ızgara köfte, salata bir kase naneli pul biberli yoğurt, 3,4tanede cin biber
ara türk kahvesi içerim
3lt su 40dakika tempolu yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…