Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

geçmiş olsun canım inşallah ilerlemeden atlatırsın

amin bonim

bugün bi eksiklik var diyodum alıntılarınmış O da telefon nOte 5 Canım

aşk olsun alıntılarım olmasa demek öyle silik bir karakterim hee
iyi günlerde kullan canım samsung hiç kullanmadım memnun kalırsın inş.

ay bu hafıza ne kız zehir gibisin hee evet bu kez ben yedim

oo bir kaçamak mı gördüm neeeee
diyetisyene gidiyon kız parana da yazık bak yeme yemeee

kız yemin eeeeeeeeeeetttttttttt ağzını bunnunu yerim onun o da benim aşkım kiiiiii

güzel menüü afiyet olsun hilaliimm

Kızlar yürüyüşümü yapmadan yatmak istemedim. ßimdi ysptım rahstla yatabilitim ohhhhh. Misssss. Yürüyüş yapmayanlar kıdkansın.

bak hele benim rakibeyee ezip geççek beniii

Börek olmasa 4 numara 5 yıldız olacakmış tatlım

ay koptum buna ben

sağ ol canım doktorluk bir şeyim kalmadı kusunca iyileşmeye başladım sanki. bakalım yarına durumum iyice belli olur öyle hemen hastaneye giden biri değilim ya oralarda mikrop yuvası sonuçta.

Allah yardımcın olsun buralardan kopma. annenin de iyi haberlerini bekliyorum canım.

Toparlanmam lazım ama motivasyonum 0
Dünde kurabiye gofret götürdüm

Menü yazmaya utanıyorum. Bana bir el atın nolur

yazıklar olsun- orhan gencebay vee diyene baaak kaçamakçı buse

Günaydın canım

@berilceee kaptanim menude 150g ekmek 50g fazla dan bi dlm yedim yemissin ya bu ekmek farklı bir ekmek mi çünkü burada bi dlm ekmek 25g ve bu durumda sen 6dlm ekmek yemis oluyorsun

bu ne dikkat vaayyyyyyyy

Bugün eşim evde araç muayene için gitmedi ise diyetumi baltalamasina izin vermeyeceğim dün akşam zaten ye ye ye sonunda yedim boregi iradesizmiyim neyim

benim koca da bebek isteği sağ olsun diyete uygun şeyler yiyom adam diyet ne bilmediğinden yeme der gibi bakıyor bana deli herif öldürcek beni acımdan ona da öğrettim biraz artık panikle bakmıyor yüzüme

sen hangi şehirdeydin canım aklımda tutamadım. ama krema çok yağlı ben evdeki tavuklara falan kremalı sos yapmıyorum. t. dünyasındaki o menüyü de diyetten önce yedim en son daha da yemem kalorisi fenadır gibi geliyor o sevdiğim menünün

abla hilal yeme dedi tabi ama dediğim gibi ne yiyeyim deyince ikimizde kitlendik ordaki en masumunu yedim
bir dahakine evde yiyip görüşürüm sorun olmaz

Kızlar şimdi @berilceee yle konuştum
Bebişin dün nefes almada problemi olmuş şimdi hastanedelermiş. Hepinizden dua Rica ediyor. Okuyabilenler Yasin okursa seviniriz

çoook üzüldüm yaa geçmiş olsun bilmiyorum ezbere ama bildiklerimi okurum. miniğim benim yaa

Başım çok ağrıyor kızlar hiç geçmeden üstünede ufaklık beni çileden çıkarıyor birde halamin evinde kalan cahiller var yüreğimi yakiyorlar. Anliycaginiz hiç iyi değilim.

ayy ne diyeyim kıyamam yaa

yazıklar olsun bu zulacılara ben utandım yaa

buseb
Buse nerdesin tatlım iyice hastamı oldun yoksa

abla fenaydım ama gittikçe iyileşiyorum şükür

canım burnumda kız ağlayıp duruyor okulda yanımda dur diye, bahçede bekliyorum

birinci sınıf bacım ya, neymiş sınıf hep yaramazmış oyüzden gitmemeliymişim:)

ay minişim yerim onu yaa

toz girsin onların gözlerinee ayıp ayıp orda gencecik çocuk ölmüş yaa

Kizlarrr ben geldimmmm
Nasilmis bakim benim tontislerm

Simdi veli toplantisina gidicem bugun cok yoruldm aksam sizinleyim internet paketi yaptm wifi olmadi binada sorun var

ay hoşgeldin çok özledik yaa

Kıxlar akşam yemeği hazırlıyorum kendime. Kayınvalidem borek yapmış yemedim orada. Kendime biber közlüyorum. Bu arada size takılayım.

ay rakibeem azmine hayranııım

güzel menü afiyet olsun canım

güzel menüüü afiyet olsun hepinize imrendim yaa

Busecim çok geçmiş olsun. Bir doktora git. Çabuk toparlarsın kuzum.

canım bi dra gitseydin usutmussun iyice çok geçmiş olsun

gayet güzel canım afiyet olsun sporunda olursa super

sağ ol kızlar
doktorluk bir şeyim kalmadı kusunca iyileşmeye başladım sanki. bakalım yarına durumum iyice belli olur öyle hemen hastaneye giden biri değilim ya oralarda mikrop yuvası sonuçta.

evet bebekten sonra tembelesede fil hafızası var derler
Canım usuttum demek kusmak iyi geldi nane cayida iyi gelir bende sevmem ilaç ve hastane

Hosgeldin mervem özledik valla seni ya
Hosbuldum canim bende sizleri ozledim yaa
Alışır canım ilk etapta zorlanmıştır bide bit mevzusu oldu cekiniyordur

Bende yapiyim bunu
hoşgeldin Merve bizde bir yıl beklemistik alt yapıda boş yer yokmuş vs
1 yilmiii anam ne d
Hosbuldum canim buralardayim insallah ay uzak kalinca kendimi yabanci gibi hissediverdim sidmi
Artik burdayim busecik ozletmem merak etme canim bu arada gecmis olsun canim

kahvaltı 10:00
haşlanmış yumurta
Biraz peynir
domates salatalık
2,3zeytin
maydanoz dereotu
1dılım ekmek
4,5 tane topi peynir

Ara_3:00küçücük üzümlü kurabiye komşum getirdi markete israr edince bitane yedim
öğle, 5 gibi
1kutu süt, 2ceviz,1elma

Akşam
1 kase yoğurt çorbası
3 tane yağsız tavada mücver
domates,, bibeer

Ara, Türk kahvesi içerim
2,5 lt su

canım bi dra gitseydin usutmussun iyice çok geçmiş olsun

gayet güzel canım afiyet olsun sporunda olursa super

Onu yapacağım. Dışardayım. Eve gidince ilk işim o.

Hastalıkta normal canım. Sen iyileş hemen. Sonra menüleri düzenlersin.

Rakibem sen hastasın bu hafta. Kıyamam ki sana.

1 yilmiii anam ne d

Hosbuldum canim buralardayim insallah ay uzak kalinca kendimi yabanci gibi hissediverdim sidmi

Hemen slışırsın burada herkes çok tatlı.

Uzun aradan sonra menum gelsin o zaman

Sabah8
1yumurta
Zeytin
Peynir
1dikim tb ekmk

Ogle 14
6yk kadar kabak yemegi pirincsz
1 patates sufle
1kase yogurt

Aksam17
1elma
1seftali

Su 2 litre
Spor yok

Bilemedim merve. Akşam olmamış sanki.

KumraL_KrakeR hoşgeldin canm
Mefkurem nefes nasıl olmuş ya

Kızlar batığım diyet konusunda ya

Hadi canım kenfine gel. Toparlan. Her kaćamsk seni 3 gün geriye götürüyor.

Afiyet olsun canım. Güzel menü.

Nasılsın canım. Yolculuğun nasıldı.

İyiydi canım yerleştim sporumu yaptım çay keyfi nde sıra :) sen nasilsin

Kızlar yanlış anlamayı ama biriniz toparlanıp diğerinin batıyorsunuz ponicim sadece senin aşkın için demiyorum genel durum bu benim bi tane sigara böreği ayyuldunuz bi kurabiye diğerinin bi çıkışı derken bitmiyor ve sureklide birbirimizi kotu etkiliyoruz mesela hepimizin menüsü cok güzel olsa yiyebilirsiniz ufakta olsa kaçamak
Ben olumsuz etkilendigim için hepimize soyluyorum

İyiyim canım çok şükür. Yoğunum ama her şeye vakit ayırmaya çalışıyorum. Ama hastalık olmasında yoģunluğin içinde vskit çabuk gećiyor.
Benim küçük kızım çok hareketli bir çocuk. Asıl o beni çok yoruyor. Hareketliliği de değil. Söz dinlememesi çıldırtıuor. Büyük kızım çok söz dinlerdi. Sakindi. Ufaklık hem hareketli hem söz dinlrmiuot bir de cevsp veriyor. Arifr günü kızdım biraz. Döndü bana rahat bırsk özgür bırsk bizi. Bağırıp durma diyor. Güzel anne ol diyor. 3 yaşında bu çocuk.

Dediğinde haklısın. Biraz daha dikkat edrlim kızlar hep beraber. Kaçamak yapmadsn 1-2 hafta geçirsek sonrası gelir zaten. Güzel kilolar verince de zaten morslmem düzrliriz devamı gelir.

evet bebekten sonra tembelesede fil hafızası var derler
Canım usuttum demek kusmak iyi geldi nane cayida iyi gelir bende sevmem ilaç ve hastane

aynen ben de sevmiyom. sağ ol tavsiyeler için canım :)

1 yilmiii anam ne d

oohh pek sevindim döndün artık miss :)

kız ne yabancısı sen kaptan yarısısın sopanı al eline hemen

Uzun aradan sonra menum gelsin o zaman

Sabah8
1yumurta
Zeytin
Peynir
1dikim tb ekmk

Ogle 14
6yk kadar kabak yemegi pirincsz
1 patates sufle
1kase yogurt

Aksam17
1elma
1seftali

Su 2 litre
Spor yok

patates sufle nasıl oluyor canım? menü güzel akşamki meyveler öğlen falan olsa daha iyiymiş ama :)

KumraL_KrakeR hoşgeldin canm
Mefkurem nefes nasıl olmuş ya

Kızlar batığım diyet konusunda ya

ponicim lütfen menünü yaz ve toparlan. sen liste de değil misin ya?? ne bu böylee

kurabiye olmasa daha iyi tabi ama genel olarak güzel ben beğendim. spor yok sanırım o da olsa daha güzel. afiyet olsun canım

selaaam

sağol elifiiim

tatlım sen de yanlış anlama ama kötü etkiliyoruz diye konuşmak için önce senin kaçamak yapmaman lazım.
öyleyse kötü menüsü olanlar @muallimea gibi yazmasın mı menüsünü bilemedimki ya?
kendi adıma zaten kimseyi kötü etkilemek istemiyorum bu yüzden de izne çıkayım demiştim. menülerim 10 gündür kötü olsa da ben kilo veriyorum takım ortalamasına katkım var ama menülerimle kimsenin hakkına girmek istemiyorum. cumaya kadar düşünücem..

Son düzenleme:

o nası çocuk maşallah çok zeki bellikiii

Kızlar geçmişi okuyamicam erdem gene azitti evi birbirine kattı bide tokat yedim acayip kotuyum. Şimdide çıktı gitti evden

canım üzüldüm yaa neden böyle oldu? azıttı derken yine mi madde olayı?

yazsın canım yazana sözüm yok yorum yapıyoruz ama yazmayincafa yine battim dedikce hem o batıyor hemde biz demoralize oluyoruz
Ben boregi yersem oburude kurabiye yer dedim ya sadece bi kişi değil genel bu durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…