- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #165.141
anaam çocuğa bakİyiyim canım çok şükür. Yoğunum ama her şeye vakit ayırmaya çalışıyorum. Ama hastalık olmasında yoģunluğin içinde vskit çabuk gećiyor.
Benim küçük kızım çok hareketli bir çocuk. Asıl o beni çok yoruyor. Hareketliliği de değil. Söz dinlememesi çıldırtıuor. Büyük kızım çok söz dinlerdi. Sakindi. Ufaklık hem hareketli hem söz dinlrmiuot bir de cevsp veriyor. Arifr günü kızdım biraz. Döndü bana rahat bırsk özgür bırsk bizi. Bağırıp durma diyor. Güzel anne ol diyor. 3 yaşında bu çocuk.
Dediğinde haklısın. Biraz daha dikkat edrlim kızlar hep beraber. Kaçamak yapmadsn 1-2 hafta geçirsek sonrası gelir zaten. Güzel kilolar verince de zaten morslmem düzrliriz devamı gelir.
Allah yardimcin olsun canım diyecek yapacak bir şey gelmiyor elimde nKızlar geçmişi okuyamicam erdem gene azittievi birbirine kattı bide tokat yedim acayip kotuyum. Şimdide çıktı gitti evden
yazsın canım yazana sözüm yok yorum yapıyoruz ama yazmayincafa yine battim dedikce hem o batıyor hemde biz demoralize oluyoruz
Ben boregi yersem oburude kurabiye yer dedim ya sadece bi kişi değil genel bu durum
Sarhostu
Yok busem ickiydio nası çocuk maşallah çok zeki bellikiii
canım üzüldüm yaaneden böyle oldu? azıttı derken yine mi madde olayı?
Uyusturucudan yeni kurtuldu ama şimdide gene içkiye döndüCanım yanlış yorum yapmak istemiyorum ama kendini kaybedecek durumdaki oluyor
Biliyorum ecem canım sıkıldı isteanaam çocuğa bak
Allah yardimcin olsun canım diyecek yapacak bir şey gelmiyor elimde n
Bilmiyorum busem ya.canım çok sarhoştu belliki. buna şükür mü desem bilemedim. erkek sonuçta güçlü daha da ileri gidebilirdi..
Bilmiyorum busem ya.
Daha yeni affettim biliyorsunuz. Iyice kafam çorba oldu
canim ne desem bilmiyorum tedavimi gordu inşallah basa dönmez ama colugun çocuğun var ve kotu alışkanlık hemde ciddi kotu derecede sanırım ne kendine nede çocuklarına yazik etme Allah korusun ne yaptığını bilmeyecek duruma geliyor evi alt ust ediyorsaNeyse kızlar iyi geceler başım çok kötü"
Bilmiyorum busem ya.
Daha yeni affettim biliyorsunuz. Iyice kafam çorba oldu
Neyse kızlar iyi geceler başım çok kötü"
canım benim çok haklısın ama bazen elimizde olmadan gelişiyor kadın koca bir tabak kurabiye yi düşünmüş getirmiş nasıl tadına bile bakamam diyip kırardım daha sonra menumu bu yüzden hafif geçirdim, acaba arkadaşlarları etkilenmemek adına kaçamaklar yazmasakmiki bilemedim:)Kızlar yanlış anlamayı ama biriniz toparlanıp diğerinin batıyorsunuz ponicim sadece senin aşkın için demiyorum genel durum bu benim bi tane sigara böreği ayyuldunuz bi kurabiye diğerinin bi çıkışı derken bitmiyor ve sureklide birbirimizi kotu etkiliyoruz mesela hepimizin menüsü cok güzel olsa yiyebilirsiniz ufakta olsa kaçamak
Ben olumsuz etkilendigim için hepimize soyluyorum
Iyi akşamlar canlar
Bugün öğleden sonra nedense hiç halim yoktu
Bşraz evi toparladım çamaşır yemek o kadar
Sonra koltukta uyumuşum bşraz şimdide işteyim
Mervem hoşgeldin cnm paketini başka saufalarda bitirme bak
Busem geçmiş olsun cnm Heralde mideni üşütmüşün nane limon falan içseydin
Hilalim ne desem bilmiyorum cnm Allah akıl fikir versin eşine
Ama tepkini koy cnm
Elif Maşallah Şimdiki zamane çocukları bi alem
Ponicim perşembe beraber lapa yapalım cnm varmısın
Beril değişiklik olunca haber verecekti bende arayıp rahatsız etmek istemedim
Baharım düşe kalka birbirimizi düzelticez cnm bunun için bırdayız
Inan takımlara bakıyorum şu anda en iyi 2 takımdan birisiyiz her yönden
Ama biz Tabiki daha iyi olmak için çabalıcaz
Kaçamaklar yazılmasın diye bişeyde olamaz
Yazılacak, paparada yenecekki bidaha yemeye çekinelim
Önümüzdeki hafta eşleşme ve rakip olayını güncelliyelim
Aynı zamanda yine 2 grub yapıp yarışalım
Kız anlarsınya öyle bi iş işteiyi akşamlar ablam sağ ol :)
abla senin mesleğin neydi sen akşamları çalışıyorsun ya merak ettim
Kız anlarsınya öyle bi iş işte
Evde yalnız kalmaya korkan yaşlı bi kadına refagat ediyom cnm
Normalde haftada 2 gün geliyorum ama izinden geldiğim için bu ara hergün geldim
Olmaz canım yazacağız ki hatalarımızı göreceğiz yazmamak daha büyük problem yoksa kacamaga devam ederizcanım benim çok haklısın ama bazen elimizde olmadan gelişiyor kadın koca bir tabak kurabiye yi düşünmüş getirmiş nasıl tadına bile bakamam diyip kırardım daha sonra menumu bu yüzden hafif geçirdim, acaba arkadaşlarları etkilenmemek adına kaçamaklar yazmasakmiki bilemedim:)
Kız anlarsınya öyle bi iş işte
Evde yalnız kalmaya korkan yaşlı bi kadına refagat ediyom cnm
Normalde haftada 2 gün geliyorum ama izinden geldiğim için bu ara hergün geldim
Aynen öyle tatlım Keşke sıfır kaçamakla geçirebilsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?