- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #165.081
Süperrrrr bi girişGü nay dııııın
Canım arkadaşlarım,motivasyonu yüksek,gazı bol,zopası çok,tavizi yok takımım
Akşam erken yatınca dinlenmişim,bugün kendimi iyi hissediyorum
Bugün herkes min 30 dk yürüsün olmazmı? 30 az ama hiç yapamayanlar seviyesinde yazdım ben
Günübirlik ufak bi hedef olsun
Halsizlik,isteksizlik,aman ben yapamıcamcılık yok bugün
Sıfır kaçamaklı bi gün olsun hepimiz için.
Azıcık gazete okuyum ben.Bakayım neler olmuş 12 saattir dünyada
Ay ya Çok geçmiş olsun çok üzüldümKızlar şimdiberilceee yle konuştum
Bebişin dün nefes almada problemi olmuş şimdi hastanedelermiş. Hepinizden dua Rica ediyor. Okuyabilenler Yasin okursa seviniriz
:) Rol yaparak da insan motivasyonunu yükseltebiliyormuş.Bugün bunu denedimSağ ol ortim ama ben çoktan düştüm yollara :)
Bu nasıl bir güzel enerji dir :)
Günaydın mefkuşşşSüperrrrr bi giriş
Iyi olmanada sevindim cnm
Hadi bakalım millet mesaj alınmıştır heralde
Kızlar şimdiberilceee yle konuştum
Bebişin dün nefes almada problemi olmuş şimdi hastanedelermiş. Hepinizden dua Rica ediyor. Okuyabilenler Yasin okursa seviniriz
Yasin değil de ayetel kursi okurum şimdi Allahım yardımcıları olsunKızlar şimdiberilceee yle konuştum
Premature olan çocuklarda olabiliyormuş heralde tatlım tam bilmiyolar dahaNiyeki?? Dua edeceğim abdest alıp.Sadece nefese ve biricik
Premature olan çocuklarda olabiliyormuş heralde tatlım tam bilmiyolar daha
Bi değişiklik olursa haber verecek cnm yazarım o zamanAllah yar ve yardımcısı olsun minik kuzunun. Ve tabi ailesinin. Haber aldıkça yazarmısın bizede.Aklımdan çıkaramam meraktan çatlarım ben
Nefes im inşallah bir sorunun yoktur dualarimdasin bebeğim. Güzel haberlerini bekliyorum.Kızlar şimdiberilceee yle konuştum
Az daha sabret tatlım kendi evine düzenine geçince rahatlıcanBaşım çok ağrıyor kızlar hiç geçmeden üstünede ufaklık beni çileden çıkarıyor birde halamin evinde kalan cahiller var yüreğimi yakiyorlar. Anliycaginiz hiç iyi değilim.
Başım çok ağrıyor kızlar hiç geçmeden üstünede ufaklık beni çileden çıkarıyor birde halamin evinde kalan cahiller var yüreğimi yakiyorlar. Anliycaginiz hiç iyi değilim.
iyi yapmışsın elifcim :)Kızlar yürüyüşümü yapmadan yatmak istemedim. ßimdi ysptım rahstla yatabilitim ohhhhh. Misssss. Yürüyüş yapmayanlar kıdkansın.
Sağol elifcimBusem gećmiş olsun. Salgın var csnım bu ara herjes hasta. Bir doktora git ilać al. Daha kolay geçer. Yoksa süründürür.
Saatler şaşmış. Afiyet olsun.
Ahhh ayşem geçmiş olsun.
İyi uykular.
Hadi bununla gelmiş geçmiş olsun kuzum.
Bir daha görmeyesiniz inşallah.
Mefkuş ağzından bal damlıyor. 3 ayda 15 kg versem daha ne istiyeyim. Bir tane etek ceketim var beden olarak büyük onu giyeceğim herhalde. Ufak tadilat yaptıracağım. Bu gün aklıma geldi. Hadi kurtardım kendimi.
Geçmiş olsun busecim.
Vauvvvvv süper bir telefon.
Güle güle kullan.
Kızaryma değildi canım fırında tereysğlı sma kendi yiyeceģime koumadım terrysģ.
Ahhh o börek olmayaydı bombee diyecektim. Nazar boncuğu olmuş.
Gayet güzel hilalcim. Afiyet olsun.
ecem gidince buraları unutma ama kizz. Hayırlı yolculuklar kuzumSabah yolcuyum ben hatunlar temponun içine düşeceğim resmen burda ertelediğim ev işleri sıkıştı bu gece çok uyuyamam yarın da orası yerleşecek yer değişikliğim var.. koskoca aa bir oda yerleşeceksonraki gün de ders var sabahın körü nde aman allahım
Günaydın canımGünaydın herkese
Toparlanmam lazım ama motivasyonum 0
Dünde kurabiye gofret götürdüm
Canın kaçamak istediği zaman bol bol su iç canımMenü yazmaya utanıyorum. Bana bir el atın nolur
Günaydın elifcimGünaydınlar fıstıklarrrr
Kız bi süre karşı koy sonra vazgeciyorlar :)Bugün eşim evde araç muayene için gitmedi ise diyetumi baltalamasina izin vermeyeceğim dün akşam zaten ye ye ye sonunda yedim boregi iradesizmiyim neyim
Günaydın canımgünaydın gençler
yok sütü evden cikmadan ictim kacamak yapmayim diye canim. Meyve suyu da oglusundu canim cekti minnacik ictimGerçekten güzel yapıyorlar.Kremasını yapabilirsen evde de güzel oluyor.Tavada soteleyip kremalıyorum ben.Harika oluyor.Kurutulmuş domates de aldım aktardan.Ohh mis :) Üzüldüm ama hasta hasta canını çektirdiğime.Niye hepimiz aynı şehirde değiliz kızım biz.
Kaçamaklara gelemeyesice benYapmıyorum artık. Öküz müyüm neyim ben Hepi topu 4-5 kg kaldı yerimde sayıyorum kaç zamandır
Meyvesuyu sanırım acıktığın için kaçmış.Keşke sütle meyve yeseydin.Yada tarçınlı içseydin sütü.
Afiyet olsun ama bence güzel
Ayağım düzelsin görün siz yürüyüşün atasını 6 ekime ne kaldı şunun şurasında. Yalnız bakarmısın sanki drun sihirli değneği var muayenede geçirecek ağrılarımı bitecek herşey Gerçi son gittiğim ortopedide öyle olmuştu.Bi iğneyle 20 dk sonra ağrıdan eser kalmadı.Belki yine olur böyle bişey
Vay vayy supersin aysem bugun yapilacak yürüyüş tabikiGü nay dııııın
Bugün herkes min 30 dk yürüsün olmazmı? 30 az ama hiç yapamayanlar seviyesinde yazdım ben
Açım dedi abla ne deyimGünaydınnn millet
Sen simit yememişin Tatlıcım buseyede yedirmeseydin ya
Menün gayet güzel Sadece öğlen sütün yanında bişey olabilirdi
harikasın tatlım Bu hafta azmin ekrandan hissediliyor
gerçek hayata Adım atacan desene güzellik
Güzelim en Şişko halini buzdolabının üstüne as. Bide aç kalmamaya çalış. Insan açlık krizi gelince önce kh ya saldırıyor
Tabiki menü yazmaya başla
Bu adamlarda bitaraftan yedirmeye çalışırlar Bide zayıf Kadın isterler
Ayyy bunu bana söyledin herhal
Allahtan umut kesilmez cnm Inşallah diyelim
sürekli ediyorum ablacim sabahtan beriKızlar şimdiberilceee yle konuştum
Elifcim cahil insanın sözüne bakılmaz bos ver kuzum zaten senin derdin sana yeterBaşım çok ağrıyor kızlar hiç geçmeden üstünede ufaklık beni çileden çıkarıyor birde halamin evinde kalan cahiller var yüreğimi yakiyorlar. Anliycaginiz hiç iyi değilim.
İyi yolculuklar ececim iyi gelsin sana bu yolculukSabah yolcuyum ben hatunlar temponun içine düşeceğim resmen burda ertelediğim ev işleri sıkıştı bu gece çok uyuyamam yarın da orası yerleşecek yer değişikliğim var.. koskoca aa bir oda yerleşeceksonraki gün de ders var sabahın körü nde aman allahım
Belki kortizondu canım iğne şıp diye o kesiyor ve genelde tek dozGerçekten güzel yapıyorlar.Kremasını yapabilirsen evde de güzel oluyor.Tavada soteleyip kremalıyorum ben.Harika oluyor.Kurutulmuş domates de aldım aktardan.Ohh mis :) Üzüldüm ama hasta hasta canını çektirdiğime.Niye hepimiz aynı şehirde değiliz kızım biz.
Kaçamaklara gelemeyesice benYapmıyorum artık. Öküz müyüm neyim ben Hepi topu 4-5 kg kaldı yerimde sayıyorum kaç zamandır
Meyvesuyu sanırım acıktığın için kaçmış.Keşke sütle meyve yeseydin.Yada tarçınlı içseydin sütü.
Afiyet olsun ama bence güzel
Ayağım düzelsin görün siz yürüyüşün atasını 6 ekime ne kaldı şunun şurasında. Yalnız bakarmısın sanki drun sihirli değneği var muayenede geçirecek ağrılarımı bitecek herşey Gerçi son gittiğim ortopedide öyle olmuştu.Bi iğneyle 20 dk sonra ağrıdan eser kalmadı.Belki yine olur böyle bişey
Vuuhuuu süper bir girişGü nay dııııın
Yok abla cins benimki kiloyu ben tanıyorum ona kalsa o memnun oncsdende kilo al derdiGünaydınnn millet
Sen simit yememişin Tatlıcım buseyede yedirmeseydin ya
Menün gayet güzel Sadece öğlen sütün yanında bişey olabilirdi
harikasın tatlım Bu hafta azmin ekrandan hissediliyor
gerçek hayata Adım atacan desene güzellik
Güzelim en Şişko halini buzdolabının üstüne as. Bide aç kalmamaya çalış. Insan açlık krizi gelince önce kh ya saldırıyor
Tabiki menü yazmaya başla
Bu adamlarda bitaraftan yedirmeye çalışırlar Bide zayıf Kadın isterler
Ayyy bunu bana söyledin herhal
Allahtan umut kesilmez cnm Inşallah diyelim
Oyy nefesimize geçmişler olsun rabbim korusun kollasin dua ediyorum sürekli prematüre olduğu için normal ciğer ve kalp kapağı gelişimi daha geç oluyor kardeşimden biliyorum beril nasıl abla perişandir oda Rabbim yardımcıları olsunKızlar şimdiberilceee yle konuştum
canım takılma dengesizlere boşuna canını sıkma benim babaannemin vefatının ilk günü kadının biri oturmuş ikinci kez evlenecekmis onu anlatıyordu bi kısmı da pide ayran derdine dusmus paket yapip cantaya zulaliyordu işte o an anladım hayat denilen şey bu kadar işteBaşım çok ağrıyor kızlar hiç geçmeden üstünede ufaklık beni çileden çıkarıyor birde halamin evinde kalan cahiller var yüreğimi yakiyorlar. Anliycaginiz hiç iyi değilim.
normal olarak çok üzgün cnmOyy nefesimize geçmişler olsun rabbim korusun kollasin dua ediyorum sürekli prematüre olduğu için normal ciğer ve kalp kapağı gelişimi daha geç oluyor kardeşimden biliyorum beril nasıl abla perişandir oda Rabbim yardım
Bazı insanlarımız gerçekten çok cahil yaaanım takılma dengesizlere boşuna canını sıkma benim babaannemin vefatının ilk günü kadının biri oturmuş ikinci kez evlenecekmis onu anlatıyordu bi kısmı da pide ayran derdine dusmus paket yapip cantaya zulaliyordu işte o an anladım hayat denilen
bende ilk defa eltimin annesinin ölümde anladım vay gidenin haline, Rahmetliyi gömdük geldik odada kadınlar yaprak dökümü dizisini konuşuyordu hayret etmiştimİyi yolculuklar ececim iyi gelsin sana bu yolculuk
Belki kortizondu canım iğne şıp diye o kesiyor ve genelde tek doz
Vuuhuuu süper bir giriş
Yok abla cins benimki kiloyu ben tanıyorum ona kalsa o memnun oncsdende kilo al derdi
Oyy nefesimize geçmişler olsun rabbim korusun kollasin dua ediyorum sürekli prematüre olduğu için normal ciğer ve kalp kapağı gelişimi daha geç oluyor kardeşimden biliyorum beril nasıl abla perişandir oda Rabbim yardımcıları olsun
canım takılma dengesizlere boşuna canını sıkma benim babaannemin vefatının ilk günü kadının biri oturmuş ikinci kez evlenecekmis onu anlatıyordu bi kısmı da pide ayran derdine dusmus paket yapip cantaya zulaliyordu işte o an anladım hayat denilen şey bu kadar işte
canım benim boşver, düşüncesiz dolu memleketBaşım çok ağrıyor kızlar hiç geçmeden üstünede ufaklık beni çileden çıkarıyor birde halamin evinde kalan cahiller var yüreğimi yakiyorlar. Anliycaginiz hiç iyi değilim.
Birinci sinifsa olur canim alışır bir kac günecanım burnumda kız ağlayıp duruyor okulda yanımda dur diye, bahçede bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?