Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Süperrrrr bi giriş
Iyi olmanada sevindim cnm

Hadi bakalım millet mesaj alınmıştır heralde

Sağ ol ortim ama ben çoktan düştüm yollara :)

Bu nasıl bir güzel enerji dir :)
:) Rol yaparak da insan motivasyonunu yükseltebiliyormuş.Bugün bunu denedim

Süperrrrr bi giriş
Iyi olmanada sevindim cnm

Hadi bakalım millet mesaj alınmıştır heralde
Günaydın mefkuşşş
Kızlar şimdi berilceee yle konuştum
Bebişin dün nefes almada problemi olmuş şimdi hastanedelermiş. Hepinizden dua Rica ediyor. Okuyabilenler Yasin okursa seviniriz
Niyeki?? Dua edeceğim abdest alıp.Sadece nefese ve biricik ailesine

Bebişin dün nefes almada problemi olmuş şimdi hastanedelermiş. Hepinizden dua Rica ediyor. Okuyabilenler Yasin okursa seviniriz
Nefes im inşallah bir sorunun yoktur dualarimdasin bebeğim. Güzel haberlerini bekliyorum.

Başım çok ağrıyor kızlar hiç geçmeden üstünede ufaklık beni çileden çıkarıyor birde halamin evinde kalan cahiller var yüreğimi yakiyorlar. Anliycaginiz hiç iyi değilim.
Az daha sabret tatlım kendi evine düzenine geçince rahatlıcan
Valla gittiğin yer ne kadar rahat olsada insanın kendi evi gibi yok -ki senin ki daha da zor

Başım çok ağrıyor kızlar hiç geçmeden üstünede ufaklık beni çileden çıkarıyor birde halamin evinde kalan cahiller var yüreğimi yakiyorlar. Anliycaginiz hiç iyi değilim.
Ufaklığa papatya çayı falan içirsen olmazmı? O da gerilmiştir etkilenmiştir kalabalık,gözyaşı,senin acın O sakinleşince sen de rahatlarsın.

Kızlar yürüyüşümü yapmadan yatmak istemedim. ßimdi ysptım rahstla yatabilitim ohhhhh. Misssss. Yürüyüş yapmayanlar kıdkansın.
iyi yapmışsın elifcim :)
Sağol elifcim
ecem gidince buraları unutma ama kizz. Hayırlı yolculuklar kuzum
Günaydın herkese
Günaydın canım
Toparlanmam lazım ama motivasyonum 0
Dünde kurabiye gofret götürdüm

Menü yazmaya utanıyorum. Bana bir el atın nolur
Canın kaçamak istediği zaman bol bol su iç canım
Günaydınlar fıstıklarrrr
Günaydın elifcim
Bugün eşim evde araç muayene için gitmedi ise diyetumi baltalamasina izin vermeyeceğim dün akşam zaten ye ye ye sonunda yedim boregi iradesizmiyim neyim
Kız bi süre karşı koy sonra vazgeciyorlar :)
günaydın gençler
Günaydın canım
yok sütü evden cikmadan ictim kacamak yapmayim diye canim. Meyve suyu da oglusundu canim cekti minnacik ictim
Vay vayy supersin aysem bugun yapilacak yürüyüş tabiki
Açım dedi abla ne deyim sütü evden çıkmadan içtim yanında bisi yiyemedim
sürekli ediyorum ablacim sabahtan beri
Elifcim cahil insanın sözüne bakılmaz bos ver kuzum zaten senin derdin sana yeter

İyi yolculuklar ececim iyi gelsin sana bu yolculuk
Belki kortizondu canım iğne şıp diye o kesiyor ve genelde tek doz
Vuuhuuu süper bir giriş
Yok abla cins benimki kiloyu ben tanıyorum ona kalsa o memnun oncsdende kilo al derdi
Oyy nefesimize geçmişler olsun rabbim korusun kollasin dua ediyorum sürekli prematüre olduğu için normal ciğer ve kalp kapağı gelişimi daha geç oluyor kardeşimden biliyorum beril nasıl abla perişandir oda Rabbim yardımcıları olsun
canım takılma dengesizlere boşuna canını sıkma benim babaannemin vefatının ilk günü kadının biri oturmuş ikinci kez evlenecekmis onu anlatıyordu bi kısmı da pide ayran derdine dusmus paket yapip cantaya zulaliyordu işte o an anladım hayat denilen şey bu kadar işte

normal olarak çok üzgün cnm

Bazı insanlarımız gerçekten çok cahil yaaa

bende ilk defa eltimin annesinin ölümde anladım vay gidenin haline, Rahmetliyi gömdük geldik odada kadınlar yaprak dökümü dizisini konuşuyordu hayret etmiştim

canım benim boşver, düşüncesiz dolu memleket

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…