- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #165.101
birinci sınıf bacım ya, neymiş sınıf hep yaramazmış oyüzden gitmemeliymişim:)Birinci sinifsa olur canim alışır bir kac güne
Çok bilmiş yaabirinci sınıf bacım ya, neymiş sınıf hep yaramazmış oyüzden gitmemeliymişim:)
SagOl canım daha iyileri senin olsun
Toparlanmam lazım ama motivasyonum 0
Dünde kurabiye gofret götürdüm
Menü yazmaya utanıyorum. Bana bir el atın nolur
Gerçekten güzel yapıyorlar.Kremasını yapabilirsen evde de güzel oluyor.Tavada soteleyip kremalıyorum ben.Harika oluyor.Kurutulmuş domates de aldım aktardan.Ohh mis :) Üzüldüm ama hasta hasta canını çektirdiğime.Niye hepimiz aynı şehirde değiliz kızım biz.
Kaçamaklara gelemeyesice benYapmıyorum artık. Öküz müyüm neyim ben Hepi topu 4-5 kg kaldı yerimde sayıyorum kaç zamandır
Meyvesuyu sanırım acıktığın için kaçmış.Keşke sütle meyve yeseydin.Yada tarçınlı içseydin sütü.
Afiyet olsun ama bence güzel
Ayağım düzelsin görün siz yürüyüşün atasını 6 ekime ne kaldı şunun şurasında. Yalnız bakarmısın sanki drun sihirli değneği var muayenede geçirecek ağrılarımı bitecek herşey Gerçi son gittiğim ortopedide öyle olmuştu.Bi iğneyle 20 dk sonra ağrıdan eser kalmadı.Belki yine olur böyle bişey
Sabah ilk işin ılık limonlu su içmek olsun.Enerji veriyor hemde yağ yakıcı. Kolay gelsin canım. Hayırlı yolculuklar...
Günaydın
Kaçamak yaptıkça motivasyon düşüyor bence. Bugün şöyle mükemmel bir sofraya otur ve sadece çorba salata ye.Sık dişini. İnan çok iyi geliyor böyle bişey.Kendine güvenin artıyor.Ben diyetin ilk haftalarında yaşamıştım günlerce etkisinden kurtulamadım.Arkadaşlarla saç böreği yemeye gittik.4 çeşit 8 tane börekli masada ben sadece yoğurt yedim. Ve onca ısrara rağmen.Kendimi tuttuğumu görmek muhteşem bi duygu.
günaydın
Günaydın
Gü nay dııııın
Canım arkadaşlarım,motivasyonu yüksek,gazı bol,zopası çok,tavizi yok takımım
Akşam erken yatınca dinlenmişim,bugün kendimi iyi hissediyorum
Bugün herkes min 30 dk yürüsün olmazmı? 30 az ama hiç yapamayanlar seviyesinde yazdım ben
Günübirlik ufak bi hedef olsun
Halsizlik,isteksizlik,aman ben yapamıcamcılık yok bugün
Sıfır kaçamaklı bi gün olsun hepimiz için.
Azıcık gazete okuyum ben.Bakayım neler olmuş 12 saattir dünyada
Günaydınnn millet
Sen simit yememişin Tatlıcım buseyede yedirmeseydin ya
Menün gayet güzel Sadece öğlen sütün yanında bişey olabilirdi
harikasın tatlım Bu hafta azmin ekrandan hissediliyor
gerçek hayata Adım atacan desene güzellik
Güzelim en Şişko halini buzdolabının üstüne as. Bide aç kalmamaya çalış. Insan açlık krizi gelince önce kh ya saldırıyor
Tabiki menü yazmaya başla
Bu adamlarda bitaraftan yedirmeye çalışırlar Bide zayıf Kadın isterler
Ayyy bunu bana söyledin herhal
Allahtan umut kesilmez cnm Inşallah diyelim
Kızlar şimdiberilceee yle konuştum
Bebişin dün nefes almada problemi olmuş şimdi hastanedelermiş. Hepinizden dua Rica ediyor. Okuyabilenler Yasin okursa seviniriz
Başım çok ağrıyor kızlar hiç geçmeden üstünede ufaklık beni çileden çıkarıyor birde halamin evinde kalan cahiller var yüreğimi yakiyorlar. Anliycaginiz hiç iyi değilim.
canım burnumda kız ağlayıp duruyor okulda yanımda dur diye, bahçede bekliyorum
birinci sınıf bacım ya, neymiş sınıf hep yaramazmış oyüzden gitmemeliymişim:)
Sıfır kh saf pro iyi olur cnmHissediliyorsa mutlu olayım zuhalcim. Bakalım cumaya ne olacak.
Bu arada perşembe ne yemek önerirsin. Fikir olması için.
yaşımız tamda biz geçen hafta gidemedik doğru düzgün ilk haftamız sayılır sınıfta alışmış hatta kudurmaya başlamış bulurum etkiledi biraz, aynen canım nazı bana dün babası götürdü mızordanmış ama girmiş içeri yarın babayla yolluycamAminnnnn.
Canım toparlanmak zorundayız mutlu olmak için. Kilolu olduğumuz zaman daha mutsuz oluyoruz. Bunu düşün.
Yaz kuzum. Yazmayınca arada kaçamaklar gidiyor. Bu da bizi demoralize ediyor. Çünkü eksiye düşemiyoruz.
Hadi bakalım. 6 ekimde sahalardayım diyordun.
Ben de deniyeceğim ılık limonlu suyu.
Hatta yarın başlıysyım.
Süperdin ayşem.
Enerji verdin. 30 dk yürüyüş yapmak şart.
Hissediliyorsa mutlu olayım zuhalcim. Bakalım cumaya ne olacak.
Bu arada perşembe ne yemek önerirsin. Fikir olması için.
Gećmiş olsun minik nefese. Beril zaten çok üzülüyordu hatsp olmußtur. İnşallah hemen toparlayacsk nefes. Anneciği de rshatlayacak.
Sabır elifcim. O cahiller her yerde inan. Benim halamın 17 yaşında oğlu vefat etti ystak odası dolabının üstündeki tozu laf ettiler. O derece. Bizim insanlarımızın bir kısmı ćok cahil.
Bir kaç güne geçer. Yaşı mı küçük ki. 2. Hafta artık.
Mini mini birler. Sabır biraz canım. Babası götürse bize yaptıkları nazı babaya yapsmıyorlar. Bir dd öğle deneyin.
Hosgeldin mervem özledik valla seni yaKizlarrr ben geldimmmm
Nasilmis bakim benim tontislerm
Simdi veli toplantisina gidicem bugun cok yoruldm aksam sizinleyim internet paketi yaptm wifi olmadi binada sorun var
Alışır canım ilk etapta zorlanmıştır bide bit mevzusu oldu cekiniyordurcanım burnumda kız ağlayıp duruyor okulda yanımda dur diye, bahçede bekliyorum
birinci sınıf bacım ya, neymiş sınıf hep yaramazmış oyüzden gitmemeliymişim:)
Bende yapiyim bunuSıfır kh saf pro iyi olur cnm
Mesela sabah 2 yumurta öğlen tavuk göğsü akşam baharatlı yoğurt (1 er çk zencefil zerdeçal tarçın)
hoşgeldin Merve bizde bir yıl beklemistik alt yapıda boş yer yokmuş vsKizlarrr ben geldimmmm
Simdi veli toplantisina gidicem bugun cok yoruldm aksam sizinleyim internet paketi yaptm wifi olmadi binada sorun var
Sıfır kh saf pro iyi olur cnm
Mesela sabah 2 yumurta öğlen tavuk göğsü akşam baharatlı yoğurt (1 er çk zencefil zerdeçal tarçın)
yaşımız tamda biz geçen hafta gidemedik doğru düzgün ilk haftamız sayılır sınıfta alışmış hatta kudurmaya başlamış bulurum etkiledi biraz, aynen canım nazı bana dün babası götürdü mızordanmış ama girmiş içeri yarın babayla yolluycam
Kizlarrr ben geldimmmm
Menüm
Sabah(8:30)
1yumurtadan sıfır yağ ile omlet
1dlm ekmek
1domates
5zeytin(normalde zeytin sevmem ama bu bursadan getirdi eşim organik)
Ara(13:00)
Alışverişe gittik dışarda sağlıksız yemeyin diye eve geldik 1activa 2yudum mistik çay (oğlum uyandı)
Akşam(17:00)
2fileto somon fırında kendi yağı ile
Haşlanmış karnabahar bir kase
Su:2lt uc olur spor:30dk yuruyus
kustum sabahsonra uyudum bi ara buraya bakim dedim geri uyudum annem gelecek 1-2 saate yemek getircek
geçmişe bakıp geliyorum.
canım bi dra gitseydin usutmussun iyice çok geçmiş olsunkustum sabahsonra uyudum bi ara buraya bakim dedim geri uyudum annem gelecek 1-2 saate yemek getircek
geçmişe bakıp geliyorum.
gayet güzel canım afiyet olsun sporunda olursa superBugü kü menüm.
Sabah 8.30
1 kk peynir
1 domates
5 zeytin
1 dilim ekmek
Öğlen 13.45
2 parça haşlanmış kırmızı et
1 domate ve 1 salatadan salata
Akşam 19.00
3 közlenmiş biber
1 kase yoğurt
1 domatesi 1 kaşık zeytin yağında tavada öldürdüm. Değişik hoş bir tat oldu
Yarım dilim ekmek
2.5 litre su ve gece spor 40 dk yapılacak. Yapınca da yazarım yine zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?