Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

yaparsın sen helall

Kızlar geçmişi okuyamicam erdem gene azitti evi birbirine kattı bide tokat yedim acayip kotuyum. Şimdide çıktı gitti evden

Ayyyy kuzum. Neden böğle oldu ki. Çok üzüldüm canım. Eşinle konuş. İnşallah oğlun şahit olmamıştır. Çocuğun psikolojisi de kötü etkilenecek.

o nası çocuk maşallah çok zeki bellikiii

canım üzüldüm yaa neden böyle oldu? azıttı derken yine mi madde olayı?

Saolasın busem. Zeki mi lafazan mı bilmem. Ama beni yıprattı.

Fikirler süper abla. 2 grup da güzel fikir. Benim rakibem hasta bu hafta. Busem iyileş hadi de tatlı rekabetimiz başlasın.

Kız anlarsınya öyle bi iş işte

Evde yalnız kalmaya korkan yaşlı bi kadına refagat ediyom cnm
Normalde haftada 2 gün geliyorum ama izinden geldiğim için bu ara hergün geldim

Slemsin zuhal.
Avrupa da bu tarz işler çok.
Teyzemin kızı belçikada benim. O da eve temixliğe gidiyomuş sma sadece oryalığı temizlemeye. Dip bucsk ayrı grliyormuş. Cam silmeye ayrı grliyormuş. Cok ilginç gelmişti bana.

Bence de bu kaçamakları bir düzene sokmak lazım.

Günaydınnn canikolar
Hadin bakalım Kalk borusu çaldı

günaydın herkese

Tünaydıııın

Lifli sebzeler iyi gelir cnm
Salatayada mutlaka 1 tk saf zeytinyağı koymak gerekir hem vitaminlerin emilimi hemde wc için

Süper bilgiler. Saolasın mefkuşum.

Geldim canım. Okul yoğundu bu gün. Ama şimdi evdeyim.

zeki bencee :)

olsun kız hasta masta boşver iyileştim sayılır yarışıyoruz işte

Hayır olsun
hadi inşallah abla benimde tek isteğim o bide tartı farkı eklendi ne güzel 69a yaklasmistim ama olsun

Geldim kızlar takıma kurşun mu doktursek hiç iyi haberler almıyoruz bi olay olay bitmiyor Rabbim hepsinin güzel sonuçlara erdirsin
Oğlum sabah yorgan sinirlendi hava baya soğudu usumesin dedim sabah 6:30da üzerinde yorgani fark etti kıyamet koptu bi ağlıyor sanki dovuyorum 11de zar zor uyuttum ki sonbaharın geldiğini kabullenememis bir sinek uyandırmış 11:30da anne diye kalktı geldi
Sonra parka goturdum banyo vs derken eltim cay içmeye geldi çocuğu jrese verdi ozgur ozgur geziyor çekmiş eşofmanlari takmis kulakliklari bakamadim şimdi uyudu bi kahve yaptım size kostüm hemen

Buse kendinde gelmiş. Hafi gözümüz aydın.

yaparsın sen helall

zeki bencee :)

olsun kız hasta masta boşver iyileştim sayılır yarışıyoruz işte

İnşallah öğle olur busecim. Daha anlatsam bunları 3 yaşındaki çocuk mu söğlüyor dersin.

Dediğin doğru. İnşallah her şey en kısa sürede her şey normale döner.
Ahhhh onların yorgana alerjisii var. Ben anlamıyorum üşümüyorlar mı.
Benim önümüzdeki yıl hayalim bu. Kızımı allah nasip ederse anaokuluna verip biraz kendime zaman ayırmak.

Yaşasııııınnnnnn kızlar fit oldum fit olduuum
Fıtı fıtı giyinebiliyorummmm
İstediğim gibi göğüslerim artık da, zayıflayınca gittiler.

Mutluyum mutluyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum

Yaşasııııınnnnnn kızlar fit oldum fit olduuum
Fıtı fıtı giyinebiliyorummmm
İstediğim gibi göğüslerim artık da, zayıflayınca gittiler.

Mutluyum mutluyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum
Gözün aydın tatlım Ama heralde yanlış gruba geldin

Gözün aydın tatlım Ama heralde yanlış gruba geldin
Ayyyy ben bu Seng kaptanın en son yorum yaptığı yere yapayım dedim, 6 yı nasıl 9 sandım ya, evet yanlış olmuşşş
Yaktın beni kaptanım yaaa

Hadi öpüyorum sizi 9. takımcım
Hepiniz çok fit hatunlar olun inş

Çok haklısın Canım. Hazır izindeyken ara mi versem buraya

yapalım mefkuşum ama ya sonrası motivasyonum 0. TakımI kötü etkilemek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…