- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #165.221
Afiyet olsun mervem güzel menüMenum
Sabh8
2haslnms yumurta
Kk peynir
1dilm ekmek
Ogle14
1kase yesilmercmk corbasi
6yk nohut
Cacik
Aksam18
2yk haslma et
Salata
Su 3litre
Spor yok
Çok haklısın Canım. Hazır izindeyken ara mi versem buraya
Bende diyetisyene gitmek istiyorum ama spor yapacak halim yok okul başlayalı
Güzelim biliyosunki Burdan uzak kalınca iyice sapıtıyoruz Eğer zayıflamak istiyorsak inan çözüm bu değil
Bende diyorum ne listeye nede sayfaya girmiyim diye
Benimde senden kalır yanım yok doymak bilmiyorum kendimide çok kötü hissediyorum ama bi şekilde toparlanmak zorundayız
En azından yarın zorda olsa lapa yaparak başlıyalım ve kendimizi menü yazmaya zorunlu hissedelim
Hem sen çalışırkende Sporunu yapabilşyodun bi 30 dk kendine ayıramıcanmı
Spor, motivasyonu ve iştahı çok etkiliyor
Gerçekten var cnm
Önceden bi erenece vardı sen yoktun heralde o zaman
Aylarca bizi takip edip 30 kilo falan vermişti sonra kalanınıda takımla verip mezun oldu
Haklısın mefkurem her buradan ayrıldığımda kilo alıp döndüm ama yoruldum ayda 7-8 kilo veren insanları çok kıskanıyorum. Benim bir seneyi geçti totalde 16 gitti sadece. bendeki karamsarlığİn bi nedeni de kilo versemde hemen alıyor olmam bi gözlemeyle +900 goruyoRum spor da yapmayınca versem ne olacak ki hemen geri alırım ben
Ne güzel vermiş erenece
valla sizin bu çocukları gördükçe çocuk yapasım gitti gözüm epey korktu ya hepsi yaramaz hepsi kuduruk ooff
yaaa Allahım sen yardım et sağlığına kavuştur miniğimizi
menüm
12.30
2 dilim tb ekmek
2 kk beyaz peynir
1 bardak süt
20 yer fıstığı
2 tk cevizli ezme
16.30
1 dilim tb ekmek
2 tk cevizli ezme
1 kk beyaz peynir
akşama kadar 2,5 lt su olcak
spor yok
bi günaydın dedim bidaha ugrayamadim :)
sabah ne kadarda erken kalksam genede yetişetirwmiyorum
bugünümü anlatıyım kalktım 9 dan önce hemen ocağa yemeği koydum akşama bırakırsam geç kalıyot, sonra evi topladım çocukları uyandır kahvaltı kızın mızırdamaları derken oldu 12okul saati, çocukları okula bıraktım, oradan oğlanın beden eğitimi için bugun eşofman takımı almaya gittim ordan tekrar okul teslim ettim, sonra markete geldim kocişi dinlensin diye eve yolladım 5gibi tekrar okula kız 5,30cıkıuo onu aldım abiyi bekledik 6,30kadsr onu aldık doğru markete biraz orda oyalandık eve geçtik koştur koştur sofrayı hazırladım yedık içtik şimdi mutfağı topluyup ders başına yapılacak ütü var çocukları yıkamam lazım oldumu 11,12koca gelir işten yemek hazırla iki muhabbet sonra yatış 1 geçer yatmamoz genelde böyle hergün benim sağlık olsunda koştururuz elbet:)
menü güzrl canım.menum 10
kahvaltı bir dilim ekmek
Biraz peynir
domates salatalık
2,3zeytin
küçük kase kadar menemen
Ara, 2 gibi 10 fındık
öğle_4 1kase sütlü kelogs
Akşam 7,30
1 kase yoğurt çorbası
yarım tabak sulu köfte
salata
acı biber turşusu 3,5 tane
Ara 10 gibi
türk kahvesi içerim
2,5 lt su spora vaktim olmuyor bir türlü ama haftaya markete elaman başlayacak kesinlikle sporda başlıyacam
bende yakında ev taşıyacam yerleşme işleri ne zordur bilirim, benimde ailem kuzenlerim sağolsun yardım ederler
çok şükür ablam hain planlarımls çözdüm bu işi:) sınıfta uslu bi kızın annesiyle kaynaştım kızıyla kızımı arkadaş ettim bugun beraberler miş tüm gün böylelikle sorun ortadan kalktı:)
Çok haklısın Canım. Hazır izindeyken ara mi versem buraya
Bende diyetisyene gitmek istiyorum ama spor yapacak halim yok okul başlayalı
Güzelim biliyosunki Burdan uzak kalınca iyice sapıtıyoruz Eğer zayıflamak istiyorsak inan çözüm bu değil
Bende diyorum ne listeye nede sayfaya girmiyim diye
Benimde senden kalır yanım yok doymak bilmiyorum kendimide çok kötü hissediyorum ama bi şekilde toparlanmak zorundayız
En azından yarın zorda olsa lapa yaparak başlıyalım ve kendimizi menü yazmaya zorunlu hissedelim
Hem sen çalışırkende Sporunu yapabilşyodun bi 30 dk kendine ayıramıcanmı
Spor, motivasyonu ve iştahı çok etkiliyor
Gerçekten var cnm
Önceden bi erenece vardı sen yoktun heralde o zaman
Aylarca bizi takip edip 30 kilo falan vermişti sonra kalanınıda takımla verip mezun oldu
Haklısın mefkurem her buradan ayrıldığımda kilo alıp döndüm ama yoruldum ayda 7-8 kilo veren insanları çok kıskanıyorum. Benim bir seneyi geçti totalde 16 gitti sadece. bendeki karamsarlığİn bi nedeni de kilo versemde hemen alıyor olmam bi gözlemeyle +900 goruyoRum spor da yapmayınca versem ne olacak ki hemen geri alırım ben
Ne güzel vermiş erenece
valla sizin bu çocukları gördükçe çocuk yapasım gitti gözüm epey korktu ya hepsi yaramaz hepsi kuduruk ooff
yaaa Allahım sen yardım et sağlığına kavuştur miniğimizi
menüm
12.30
2 dilim tb ekmek
2 kk beyaz peynir
1 bardak süt
20 yer fıstığı
2 tk cevizli ezme
16.30
1 dilim tb ekmek
2 tk cevizli ezme
1 kk beyaz peynir
akşama kadar 2,5 lt su olcak
spor yok
bi günaydın dedim bidaha ugrayamadim :)
sabah ne kadarda erken kalksam genede yetişetirwmiyorum
bugünümü anlatıyım kalktım 9 dan önce hemen ocağa yemeği koydum akşama bırakırsam geç kalıyot, sonra evi topladım çocukları uyandır kahvaltı kızın mızırdamaları derken oldu 12okul saati, çocukları okula bıraktım, oradan oğlanın beden eğitimi için bugun eşofman takımı almaya gittim ordan tekrar okul teslim ettim, sonra markete geldim kocişi dinlensin diye eve yolladım 5gibi tekrar okula kız 5,30cıkıuo onu aldım abiyi bekledik 6,30kadsr onu aldık doğru markete biraz orda oyalandık eve geçtik koştur koştur sofrayı hazırladım yedık içtik şimdi mutfağı topluyup ders başına yapılacak ütü var çocukları yıkamam lazım oldumu 11,12koca gelir işten yemek hazırla iki muhabbet sonra yatış 1 geçer yatmamoz genelde böyle hergün benim sağlık olsunda koştururuz elbet:)
menü güzrl canım.menum 10
kahvaltı bir dilim ekmek
Biraz peynir
domates salatalık
2,3zeytin
küçük kase kadar menemen
Ara, 2 gibi 10 fındık
öğle_4 1kase sütlü kelogs
Akşam 7,30
1 kase yoğurt çorbası
yarım tabak sulu köfte
salata
acı biber turşusu 3,5 tane
Ara 10 gibi
türk kahvesi içerim
2,5 lt su spora vaktim olmuyor bir türlü ama haftaya markete elaman başlayacak kesinlikle sporda başlıyacam
bende yakında ev taşıyacam yerleşme işleri ne zordur bilirim, benimde ailem kuzenlerim sağolsun yardım ederler
çok şükür ablam hain planlarımls çözdüm bu işi:) sınıfta uslu bi kızın annesiyle kaynaştım kızıyla kızımı arkadaş ettim bugun beraberler miş tüm gün böylelikle sorun ortadan kalktı:)
şu kelogsu tam anlamıyorum şeker yok mu onun içinde canım?
onun dışında güzel menü
yine pek olmadı ama fena değil işte
ay çok iyi yapmışsın dahicee
oo süper bir menü daha rakibem bu gidişle mezuniyetin bile yakındır valla
Rabbim şifa versin inşallah tez zamanda
Bence bir an önce toparlan listeye git
Spordan daha önemlisi beslenmeye dikkat etmek canım spor destek sağlıyor sadece
O öyle bir tat ki herşeye degiyor
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun hadi inşallah
super
afiyet olsun menu güzel canım
busem şimdi nasıl oldun canım
Afiyet olsun elifcim menun güzel
busem bisi yememissin ki canım
hala buse diyo yaa çok sevmiş seni valla
Sopalarini özledik mervem
Afiyet olsun mervem aksam meyve fazla gibi onun harici güzel
Toparlama zamanı canım böyle devam edersen toparlayamazsin
topi peynir nedir canım. Kurabiye olmamış Afiyet olsun
aynen katılıyorum canım. Benim bile gördükçe canım çekiyor kaçamak bi süre kimse yapmasın
maşallah elifcim çok zeki bi çocuk
Valla bilmiyorum canım affediyorum bisure iyi gidiyoruz sonra geri başa dönüyoruz
Suan konuşmuyorum abla. Sabah geldi ağlayıp zirliyor affedeyim diye. Ama affetmedim
Aklimda olsun canım sagol. Sandala afiyet olsun
iyim canim bugün geldi sabah özür diledi ama affetmedim
Ablam telefon erdemdeydi bugün. Onunki kırıldı bankadan telefon gelecek 2 günlüğüne benimkini aldı
noldu aysem merakettim bende
Sağol ablam iyim biraz daha
Tabiki kalmicam mervem surundurucem görsün gününü
aynen canım bugün giremedim aklım burdaydi. Bi günlük girmemek bile kacamaga yöneltiyor zor tuttum kendimi
Yok uyuyordu çocuk görmedi canım
iyim busem
Ay ne guzel yapmış bende verecektim olmadı maalesef
iyim canim telefon bende değildi gelemedim
Iyim canım telefon bende değildi gelemedim
konusmuyorum suan canim. Akli basina gelene kadar affetmicem
Biraz daha iyi busem hala hastasin diue yemek yapamadin sanırım afiyet olsun
baya yogunsun canim halime sukredeyim ben
Afiyet olsun dilekcim menun güzel
Güzel fikirmis canım aklımda olsun
Afiyet olsun elifcim senin menulerin çok guzel
canım benim Rabbim yuvana huzur versin eşin olacak adamında yüreğine merhametafiyet olsun menu güzel canım
busem şimdi nasıl oldun canım
Afiyet olsun elifcim menun güzel
busem bisi yememissin ki canım
hala buse diyo yaa çok sevmiş seni valla
Sopalarini özledik mervem
Afiyet olsun mervem aksam meyve fazla gibi onun harici güzel
Toparlama zamanı canım böyle devam edersen toparlayamazsin
topi peynir nedir canım. Kurabiye olmamış Afiyet olsun
aynen katılıyorum canım. Benim bile gördükçe canım çekiyor kaçamak bi süre kimse yapmasın
maşallah elifcim çok zeki bi çocuk
Valla bilmiyorum canım affediyorum bisure iyi gidiyoruz sonra geri başa dönüyoruz
Suan konuşmuyorum abla. Sabah geldi ağlayıp zirliyor affedeyim diye. Ama affetmedim
Aklimda olsun canım sagol. Sandala afiyet olsun
iyim canim bugün geldi sabah özür diledi ama affetmedim
Ablam telefon erdemdeydi bugün. Onunki kırıldı bankadan telefon gelecek 2 günlüğüne benimkini aldı
noldu aysem merakettim bende
Sağol ablam iyim biraz daha
Tabiki kalmicam mervem surundurucem görsün gününü
aynen canım bugün giremedim aklım burdaydi. Bi günlük girmemek bile kacamaga yöneltiyor zor tuttum kendimi
Yok uyuyordu çocuk görmedi canım
iyim busem
Ay ne guzel yapmış bende verecektim olmadı maalesef
iyim canim telefon bende değildi gelemedim
Iyim canım telefon bende değildi gelemedim
konusmuyorum suan canim. Akli basina gelene kadar affetmicem
Biraz daha iyi busem hala hastasin diue yemek yapamadin sanırım afiyet olsun
baya yogunsun canim halime sukredeyim ben
Afiyet olsun dilekcim menun güzel
Güzel fikirmis canım aklımda olsun
Afiyet olsun elifcim senin menulerin çok guzel
Allah razı olsun arkadaşım bu günümüze şükürYok verme ponicim. Verdiģin kiloları da alırsın. Bence biraz zaman bulmaya çalış spor için o zsman motivasyonun artacak. Ben sanah erken kalkayım diyorum bantts yürümek için ama alt katta kaynım ses olursa dır dır eder diye cesaret edemiyorum. İnşallah kenfi evime gećince bu hayslimi gerçekleştireceğim.
Canım diyetisyene gitmeyi bir dene. İnsan kendini daha şartlanmış hissediyor. Olabilir bence.
Maşallah o ne ya 30 kg. Allahım darisı başımıza.
16 kg gitti bunu düşün. Bir 16 daha gitse ponicim. Bombeeee olursun. Hadi ponin toparla biraz.
Kesinlikle benim ilki böğle yaramaz olsaydı ikinci olmazdı. Ama bir o kadar da tatlı oluyorlar busem. Sen doğur yine. Öpmeye doyamıyosun.
Afiyet olsun güzel menü.
Hem çalışıp hem dr çocuklara yetişmek zor oluyot canım. Allah kolaylık versin hepimize.
menü güzrl canım.
Haftaya da dporu düzene koyabilirsen süper olur.
Şimfiden kolay gelsin. Kendi evine mi geçeceksin.
Düperdin dilek. Sorunun hallolmasına sevindim.
Maalesef Öncekileri GördüAhhh buse mezuniyet nerde daha . Keşke olabilsem. Rskibem kork bu hafta ben saģlam grliyorum. Tartılmadım hić pazartesinden beri. Cumayı sabırsızlıkla brkliyorum.
Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim hilalcom.
Eßinle de konuş canım. Ćocuğun önünde olsa böģle şeyler ćocuğa travma. Biz büyükler daha kolay atlatabiliyoruz ve unutsbiliyoruz sma ćocuklar dahz hassas.
Amin canımcanım benim Rabbim yuvana huzur versin eşin olacak adamında yüreğine merhamet
misket kadar yuvarlak beyaz peynir gibi bişey topi peynir
Allah razı olsun arkadaşım bu günümüze şükür
bacım biz geçen sene iş yerine yakın olsun diye markettin yanından ev tuttuk ama bu sefer okula uzak düştük hemde yeni yerleşim yeri çocuklarda bizde alışamadık bizde eşimle karar verdik okulun yanında site var ordan tutalım hem daha nezih güvenli hemde çocuklar için okula yakın olması iyi inşallah bu ay halletmeye çalışıcaz
Maalesef Öncekileri GördüKonuşuyorum Erdem le Olmicak Bi Daha Diyo Sonra Gene aynı
Amin canım
Anladım canım küçükmüş baya
Kızlar yarin da yokum telefon Erdem de olacak aksama gelirim ama
Iyi geceler
Gece kuşu geldi hanımmmmm
Bugün görümcem mangala çağırdı o yüzden tüm gün çocuklarda bendeydi gelemedim
Valla hiç bi iş yapmadım ama çocuk beni çok yordu demekki Herşeyin vakti varmış
Bazıları 40 yaşında falan çocuk yapıyolarya nasıl başa çıkıyolar bilmiyorum
Belkşde ben enerjimi sabrımı çok erken yaşta bitirdiğim içindir
Geçmişi okudumda burda net çok yavaş olduğu için alıntı yapamıyorum
Menü vermeyenler vardı sanki ama yazanlar içinde kimse kaçamak yapmamış heralde gözümden kaçan olmadıysa
@MuallimeA Ponicim nasıl olsa geri alıyoruz diye hiç vermeyelim o zaman kiloyu Hatta ben kendimi biyerlerden atayım
Güzelim kişi almaya elverişliyse herzaman dikkat etmek zorunda. Bu demek değilki hiç bi zaman cısslardan yenmicek
İnsanız Tabiki yiyecez ama insan gibi
Benim gibi geç vakitlerde önüne geleni yer Paket Paket çikoları götürürsen geri almamak kaçınılmaz
Yapılması gereken (benim yapmadığım) hedefe ulaşınca mesela 1 gün fazla yedin bunlar 48 saat sonra yağa dçnüşür. Bunun için sonraki 1-2 gün karbonu azaltıp proteini fazlalaştırmak
En önemlisi geç vakit yememek
Kilo verirkende mutfak %70 spor %30 etkilidir
Spor Sadece kilo vermek için değil sağlık için Gerekli zaten
Faydalarını yazmaya gerek yok hepimiz biliyoruz
Sen normalde kilo veremeyen biri değilsin. Dikkat ettiğinde çok güzel verdiğin zamanlar oldu
Hep dediğim gibi kaçamaklar bizi geri götürdüğü için diyet süresi uzuyor sabrımız tükeniyor
Yani kalorisiden çok Bizim psikolojimizi alt üst ediyor
Bunun da tek çözümü kaçamak yapmamak en azından Sadece haftada 1 kere
Sen gerçekten zayıflamak isteyip istemediğine bi karar ver tatlım
Biliyosun Emek olmadan sonuç gelmiyor
@erdemhilal hilalcim pek yorum yapmak istemiyorum ama eşin içiyosa bile en azından sarhoş olana kadar içip Kendini kaybetmese
Çocuk büyüdükçede daha zor olur
@seng ziyaretçiler üye olmadıkları için Sadece sayısı görünüyor Sayfada tatlım
Senin takılmanın sebebi çok az Yediğin için olabilirmiki acaba
Inşallah yarın herkes için güzel bi gün olur
Maşallah ne güzel bi enerjiGunaydinnn :) bugün dersim öğlen ama erkenden kalktım kahvaltimi yaptım öğle yemeğini de düzene koydum mu sıkıntı kalmıyor :) dün ara öğünleri tamamladım yoğurt süt falan aldım .. Spor da güzel gidiyor şimdilik burada dışarı çıkıp yürüme olayında var hareket var yani :) birazdan spora çıkacağım önce bir 9. Takıma ugrayayim dedim görüşürüz kizlaar
Ayyy valla bunlar insanı çok mutlu ediyordaZayiflamissin diyenler güzelleşmişsin diyenler mutlu ediyor beni sonucum
Hilal akşam gelmiş tatlım tlf.nu yokmuş eşiylede konuşmuyorHilal ve nefesi ben de merak ediyorum ama daha haber yok beni de etiketlersiniz kizlar haber gelince
ablam listeye girecekmiyim bu hafta bi bakıver ne olur kaptanıma sormuştum ama görmedi herhalde ozamanGünaydınnn yoldaşlar
Yarının tartı olduğunu hatırlatıp sizi vicdanınızla başbaşa bırakıyorum
Maşallah ne güzel bi enerji
Ders, spor... Yediklerine dahada dikkat etmen lazım fıstık vücudun direnci düşüp korumaya girmesin
Ayyy valla bunlar insanı çok mutlu ediyorda
Ben şimdilik negatif bakışlarla yetininiyorum
Hilal akşam gelmiş tatlım tlf.nu yokmuş eşiylede konuşmuyor
Bebiş hastanede
Sürekli arayıpta rahatsız etmek istemiyorum bu telaşlarında
Burada daha iyi yeme duz nim abla :) menü yazarım arada kontrol edersiniz :)) duzeltirim ona göreGünaydınnn yoldaşlar
Yarının tartı olduğunu hatırlatıp sizi vicdanınızla başbaşa bırakıyorum
Maşallah ne güzel bi enerji
Ders, spor... Yediklerine dahada dikkat etmen lazım fıstık vücudun direnci düşüp korumaya girmesin
Ayyy valla bunlar insanı çok mutlu ediyorda
Ben şimdilik negatif bakışlarla yetininiyorum
Hilal akşam gelmiş tatlım tlf.nu yokmuş eşiylede konuşmuyor
Bebiş hastanede
Sürekli arayıpta rahatsız etmek istemiyorum bu telaşlarında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?