Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Çok haklısın Canım. Hazır izindeyken ara mi versem buraya

Yok verme ponicim. Verdiģin kiloları da alırsın. Bence biraz zaman bulmaya çalış spor için o zsman motivasyonun artacak. Ben sanah erken kalkayım diyorum bantts yürümek için ama alt katta kaynım ses olursa dır dır eder diye cesaret edemiyorum. İnşallah kenfi evime gećince bu hayslimi gerçekleştireceğim.

Bende diyetisyene gitmek istiyorum ama spor yapacak halim yok okul başlayalı

Canım diyetisyene gitmeyi bir dene. İnsan kendini daha şartlanmış hissediyor. Olabilir bence.

Maşallah o ne ya 30 kg. Allahım darisı başımıza.

16 kg gitti bunu düşün. Bir 16 daha gitse ponicim. Bombeeee olursun. Hadi ponin toparla biraz.

valla sizin bu çocukları gördükçe çocuk yapasım gitti gözüm epey korktu ya hepsi yaramaz hepsi kuduruk ooff

yaaa Allahım sen yardım et sağlığına kavuştur miniğimizi

Kesinlikle benim ilki böğle yaramaz olsaydı ikinci olmazdı. Ama bir o kadar da tatlı oluyorlar busem. Sen doğur yine. Öpmeye doyamıyosun.

menüm

12.30
2 dilim tb ekmek
2 kk beyaz peynir
1 bardak süt
20 yer fıstığı
2 tk cevizli ezme

16.30
1 dilim tb ekmek
2 tk cevizli ezme
1 kk beyaz peynir

akşama kadar 2,5 lt su olcak
spor yok

Afiyet olsun güzel menü.

Hem çalışıp hem dr çocuklara yetişmek zor oluyot canım. Allah kolaylık versin hepimize.

menü güzrl canım.
Haftaya da dporu düzene koyabilirsen süper olur.

bende yakında ev taşıyacam yerleşme işleri ne zordur bilirim, benimde ailem kuzenlerim sağolsun yardım ederler

Şimfiden kolay gelsin. Kendi evine mi geçeceksin.

Düperdin dilek. Sorunun hallolmasına sevindim.

Çok haklısın Canım. Hazır izindeyken ara mi versem buraya

Yok verme ponicim. Verdiģin kiloları da alırsın. Bence biraz zaman bulmaya çalış spor için o zsman motivasyonun artacak. Ben sanah erken kalkayım diyorum bantts yürümek için ama alt katta kaynım ses olursa dır dır eder diye cesaret edemiyorum. İnşallah kenfi evime gećince bu hayslimi gerçekleştireceğim.

Bende diyetisyene gitmek istiyorum ama spor yapacak halim yok okul başlayalı

Canım diyetisyene gitmeyi bir dene. İnsan kendini daha şartlanmış hissediyor. Olabilir bence.

Maşallah o ne ya 30 kg. Allahım darisı başımıza.

16 kg gitti bunu düşün. Bir 16 daha gitse ponicim. Bombeeee olursun. Hadi ponin toparla biraz.

valla sizin bu çocukları gördükçe çocuk yapasım gitti gözüm epey korktu ya hepsi yaramaz hepsi kuduruk ooff

yaaa Allahım sen yardım et sağlığına kavuştur miniğimizi

Kesinlikle benim ilki böğle yaramaz olsaydı ikinci olmazdı. Ama bir o kadar da tatlı oluyorlar busem. Sen doğur yine. Öpmeye doyamıyosun.

menüm

12.30
2 dilim tb ekmek
2 kk beyaz peynir
1 bardak süt
20 yer fıstığı
2 tk cevizli ezme

16.30
1 dilim tb ekmek
2 tk cevizli ezme
1 kk beyaz peynir

akşama kadar 2,5 lt su olcak
spor yok

Afiyet olsun güzel menü.

Hem çalışıp hem dr çocuklara yetişmek zor oluyot canım. Allah kolaylık versin hepimize.

menü güzrl canım.
Haftaya da dporu düzene koyabilirsen süper olur.

bende yakında ev taşıyacam yerleşme işleri ne zordur bilirim, benimde ailem kuzenlerim sağolsun yardım ederler

Şimfiden kolay gelsin. Kendi evine mi geçeceksin.

Düperdin dilek. Sorunun hallolmasına sevindim.

Ahhh buse mezuniyet nerde daha . Keşke olabilsem. Rskibem kork bu hafta ben saģlam grliyorum. Tartılmadım hić pazartesinden beri. Cumayı sabırsızlıkla brkliyorum.

Teşekkür ederim.

Teşekkür ederim hilalcom.
Eßinle de konuş canım. Ćocuğun önünde olsa böģle şeyler ćocuğa travma. Biz büyükler daha kolay atlatabiliyoruz ve unutsbiliyoruz sma ćocuklar dahz hassas.

canım benim Rabbim yuvana huzur versin eşin olacak adamında yüreğine merhamet
misket kadar yuvarlak beyaz peynir gibi bişey topi peynir

Allah razı olsun arkadaşım bu günümüze şükür
bacım biz geçen sene iş yerine yakın olsun diye markettin yanından ev tuttuk ama bu sefer okula uzak düştük hemde yeni yerleşim yeri çocuklarda bizde alışamadık bizde eşimle karar verdik okulun yanında site var ordan tutalım hem daha nezih güvenli hemde çocuklar için okula yakın olması iyi inşallah bu ay halletmeye çalışıcaz

Maalesef Öncekileri Gördü Konuşuyorum Erdem le Olmicak Bi Daha Diyo Sonra Gene aynı
canım benim Rabbim yuvana huzur versin eşin olacak adamında yüreğine merhamet
misket kadar yuvarlak beyaz peynir gibi bişey topi peynir
Amin canım
Anladım canım küçükmüş baya

Gece kuşu geldi hanımmmmm
Bugün görümcem mangala çağırdı o yüzden tüm gün çocuklarda bendeydi gelemedim
Valla hiç bi iş yapmadım ama çocuk beni çok yordu demekki Herşeyin vakti varmış
Bazıları 40 yaşında falan çocuk yapıyolarya nasıl başa çıkıyolar bilmiyorum
Belkşde ben enerjimi sabrımı çok erken yaşta bitirdiğim içindir

Geçmişi okudumda burda net çok yavaş olduğu için alıntı yapamıyorum

Menü vermeyenler vardı sanki ama yazanlar içinde kimse kaçamak yapmamış heralde gözümden kaçan olmadıysa

@MuallimeA Ponicim nasıl olsa geri alıyoruz diye hiç vermeyelim o zaman kiloyu Hatta ben kendimi biyerlerden atayım
Güzelim kişi almaya elverişliyse herzaman dikkat etmek zorunda. Bu demek değilki hiç bi zaman cısslardan yenmicek
İnsanız Tabiki yiyecez ama insan gibi
Benim gibi geç vakitlerde önüne geleni yer Paket Paket çikoları götürürsen geri almamak kaçınılmaz
Yapılması gereken (benim yapmadığım) hedefe ulaşınca mesela 1 gün fazla yedin bunlar 48 saat sonra yağa dçnüşür. Bunun için sonraki 1-2 gün karbonu azaltıp proteini fazlalaştırmak
En önemlisi geç vakit yememek
Kilo verirkende mutfak %70 spor %30 etkilidir
Spor Sadece kilo vermek için değil sağlık için Gerekli zaten
Faydalarını yazmaya gerek yok hepimiz biliyoruz

Sen normalde kilo veremeyen biri değilsin. Dikkat ettiğinde çok güzel verdiğin zamanlar oldu
Hep dediğim gibi kaçamaklar bizi geri götürdüğü için diyet süresi uzuyor sabrımız tükeniyor
Yani kalorisiden çok Bizim psikolojimizi alt üst ediyor
Bunun da tek çözümü kaçamak yapmamak en azından Sadece haftada 1 kere
Sen gerçekten zayıflamak isteyip istemediğine bi karar ver tatlım
Biliyosun Emek olmadan sonuç gelmiyor

@erdemhilal hilalcim pek yorum yapmak istemiyorum ama eşin içiyosa bile en azından sarhoş olana kadar içip Kendini kaybetmese
Çocuk büyüdükçede daha zor olur

@seng ziyaretçiler üye olmadıkları için Sadece sayısı görünüyor Sayfada tatlım

Senin takılmanın sebebi çok az Yediğin için olabilirmiki acaba

Inşallah yarın herkes için güzel bi gün olur

Bence de ćok daha güzel arkadaşım. Ben de çok iyi bir mahallede oturmuyorum. 2 yıl sonra kendi evime geçiceğim orası çok güzel. Ama küçük kızıma kayınvslidem bakıyor. Mecbur su anda onun üst katında oturuyoruz şu an. O da ilkokul çağına gelsin taşınacaģım inşallah.

Maalesef Öncekileri Gördü Konuşuyorum Erdem le Olmicak Bi Daha Diyo Sonra Gene aynı

Amin canım
Anladım canım küçükmüş baya

Hilalcim hakkınızda hayırlısı.
Çocuk olunca işler çok daha zor.

Kızlar yarin da yokum telefon Erdem de olacak aksama gelirim ama
Iyi geceler

Tamam canım.

Kesinlikle sana katılıyorum. Yaş ilerledikçe çociğa bakmak zorlaşıyor. Sabır tükeniyor çünkü. Bende de okulda ki çocuklara çok sabırlıyım evde o kadar sabredemiyorum. Sonra kendime kızıyorum.

Gunaydinnn :) bugün dersim öğlen ama erkenden kalktım kahvaltimi yaptım öğle yemeğini de düzene koydum mu sıkıntı kalmıyor :) dün ara öğünleri tamamladım yoğurt süt falan aldım .. Spor da güzel gidiyor şimdilik burada dışarı çıkıp yürüme olayında var hareket var yani :) birazdan spora çıkacağım önce bir 9. Takıma ugrayayim dedim görüşürüz kizlaar

Günaydınnn yoldaşlar
Yarının tartı olduğunu hatırlatıp sizi vicdanınızla başbaşa bırakıyorum

Maşallah ne güzel bi enerji
Ders, spor... Yediklerine dahada dikkat etmen lazım fıstık vücudun direnci düşüp korumaya girmesin

Zayiflamissin diyenler güzelleşmişsin diyenler mutlu ediyor beni sonucum
Ayyy valla bunlar insanı çok mutlu ediyorda
Ben şimdilik negatif bakışlarla yetininiyorum

Hilal ve nefesi ben de merak ediyorum ama daha haber yok beni de etiketlersiniz kizlar haber gelince
Hilal akşam gelmiş tatlım tlf.nu yokmuş eşiylede konuşmuyor

Bebiş hastanede
Sürekli arayıpta rahatsız etmek istemiyorum bu telaşlarında

ablam listeye girecekmiyim bu hafta bi bakıver ne olur kaptanıma sormuştum ama görmedi herhalde ozaman

Burada daha iyi yeme duz nim abla :) menü yazarım arada kontrol edersiniz :)) duzeltirim ona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…