- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #165.201
Bende diyetisyene gitmek istiyorum ama spor yapacak halim yok okul başlayalıGünaydın kızlar kahvaltı yapıldı kacamaksiz bir gun olsun dun diyetisyene kabiz oldugumu söylemiştim bugünden itibaren bi kaç gün sabaha salata ekledi doyurucyda oldu salata bir dlm ekmek bir yumurta 60g peynir
Bizi sessiz sessiz takip edip kilO veren Var mı acabaAnaaaaaa Sayfada 12 ziyaretci var ama bütün üyeler Kayıp
Çok haklısın Canım. Hazır izindeyken ara mi versem buraya
Güzelim biliyosunki Burdan uzak kalınca iyice sapıtıyoruz Eğer zayıflamak istiyorsak inan çözüm bu değilyapalım mefkuşum ama ya sonrası motivasyonum 0. TakımI kötü etkilemek istemiyorum
Gerçekten var cnmBizi sessiz sessiz takip edip kilO veren Var mı acaba
Haklısın mefkurem her buradan ayrıldığımda kilo alıp döndüm ama yoruldum ayda 7-8 kilo veren insanları çok kıskanıyorum. Benim bir seneyi geçti totalde 16 gitti sadece. bendeki karamsarlığİn bi nedeni de kilo versemde hemen alıyor olmam bi gözlemeyle +900 goruyoRum spor da yapmayınca versem ne olacak ki hemen geri alırım benGüzelim biliyosunki Burdan uzak kalınca iyice sapıtıyoruz Eğer zayıflamak istiyorsak inan çözüm bu değil
Bende diyorum ne listeye nede sayfaya girmiyim diye
Benimde senden kalır yanım yok doymak bilmiyorum kendimide çok kötü hissediyorum ama bi şekilde toparlanmak zorundayız
En azından yarın zorda olsa lapa yaparak başlıyalım ve kendimizi menü yazmaya zorunlu hissedelim
Hem sen çalışırkende Sporunu yapabilşyodun bi 30 dk kendine ayıramıcanmı
Spor, motivasyonu ve iştahı çok etkiliyor
Gerçekten var cnm
Önceden bi erenece vardı sen yoktun heralde o zaman
Aylarca bizi takip edip 30 kilo falan vermişti sonra kalanınıda takımla verip mezun oldu
Geldim kızlar takıma kurşun mu doktursek hiç iyi haberler almıyoruz bi olay olay bitmiyorRabbim hepsinin güzel sonuçlara erdirsin
Oğlum sabah yorgan sinirlendi hava baya soğudu usumesin dedim sabah 6:30da üzerinde yorgani fark etti kıyamet koptu bi ağlıyor sanki dovuyorum11de zar zor uyuttum ki sonbaharın geldiğini kabullenememis bir sinek uyandırmış 11:30da anne diye kalktı geldi
Sonra parka goturdum banyo vs derken eltim cay içmeye geldi çocuğu jrese verdi ozgur ozgur geziyor çekmiş eşofmanlari takmis kulakliklaribakamadim şimdi uyudu bi kahve yaptım size kostüm hemen
Buse kendinde gelmiş. Hafi gözümüz aydın.
İnşallah öğle olur busecim. Daha anlatsam bunları 3 yaşındaki çocuk mu söğlüyor dersin.
Dediğin doğru. İnşallah her şey en kısa sürede her şey normale döner.
Ahhhh onların yorgana alerjisii var. Ben anlamıyorum üşümüyorlar mı.
Benim önümüzdeki yıl hayalim bu. Kızımı allah nasip ederse anaokuluna verip biraz kendime zaman ayırmak.
Pek iyi değilmiş cnm bağırsaklarında problem çıkmış şimdide
kaçamazsız güzel menumenüm
12.30
2 dilim tb ekmek
2 kk beyaz peynir
1 bardak süt
20 yer fıstığı
2 tk cevizli ezme
16.30
1 dilim tb ekmek
2 tk cevizli ezme
1 kk beyaz peynir
akşama kadar 2,5 lt su olcak
spor yok
bende yakında ev taşıyacam yerleşme işleri ne zordur bilirim, benimde ailem kuzenlerim sağolsun yardım ederlerEveet yerleştim ablam 3-4 arkadaş yardım edince kolay oldu
inşallah hayırlı şeyler olmuştur bacımKızlar merhaba.
Beklenmedik şeyler oldu.Dün menümü yazamadımberilceee kaptanım. Bugün de gelemeyebilirim.Elimden geleni yapcam ama biraz zor gibi. Geçmişe gelince dönerim.İnşallah hepiniz eriyip gidiyorsunuzdur....
tanıştığımıza çok memnun oldum merve ciğim ben dilek maşallah güzel vermişsin Rabbim verilen kiloları da korumayı nasip etsin:)Fitt_anne
Merhaba tatlim sen yeni gelmissin ben ev tasidim wifi problemim oldu o yuzden giremedim bayadr hemen tanitayim sana kendimi Merve ben 28 yasindayim 4 yasinda oglum var ev hanimiyim ama ayni zamanda unw okuyorum cocuk gelişimi ve 4 aydr burdayim 10 kilo verdim sanada saglikli kilo vermeler diliyorum canim
çok şükür ablam hain planlarımls çözdüm bu işi:) sınıfta uslu bi kızın annesiyle kaynaştım kızıyla kızımı arkadaş ettim bugun beraberler miş tüm gün böylelikle sorun ortadan kalktı:)Kızlar takımın motivasyonu birazda paylaşımdan geçer bu konuda birazdaha Çaba gösterelim lütfen
Bende çocuğu uyuttum şimdi ama fazla uyumaz birazdan Kalkar
buseb bugün nasılsın cnm iyileştinmi
CurukElma hilalim aklım sende bitanem
KumraL_KrakeR kaptancım hani sen geldiydin
@seng evine yerleştinmi cnm
Fitt_anne bugün inşallah kızın problem çıkarmamıştır tatlım
@elifvecebir azimli elifim nerelerdesin
Poni Bon ponim haftaya ikimiz rakip olalım belki birbirimizi yola getiririz
North River Baharım bu hafta sendende güzel sonuç gelecek, hissediyorum
Ayyy biz bu kadarmıyız baya azalmışız
Elifde evine dönsede özledik iyice
menum 10
kahvaltı bir dilim ekmek
Biraz peynir
domates salatalık
2,3zeytin
küçük kase kadar menemen
Ara, 2 gibi 10 fındık
öğle_4 1kase sütlü kelogs
Akşam 7,30
1 kase yoğurt çorbası
yarım tabak sulu köfte
salata
acı biber turşusu 3,5 tane
Ara 10 gibi
türk kahvesi içerim
2,5 lt su spora vaktim olmuyor bir türlü ama haftaya markete elaman başlayacak kesinlikle sporda başlıyacam
kaçamazsız güzel menu
çok şükür ablam hain planlarımls çözdüm bu işi:) sınıfta uslu bi kızın annesiyle kaynaştım kızıyla kızımı arkadaş ettim bugun beraberler miş tüm gün böylelikle sorun ortadan kalktı:)
Önce menümü yazayım.
Sonra geçmişe bakacağım.
Sabah 6.30
1 domates
1 kk peynir
1 haş yumurta
4 zeytin
1 dilim ekmek
Öģlen 14.00
2 parça haşlanmış et.
1 kase yoğurt
Akşam 19.00
5 yk taze fasulye
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
2.5 litre su
50 dk bantta yürüyüß
elimdekini bitiriyim yulaf ezmesine geçiçem bacımşu kelogsu tam anlamıyorum şeker yok mu onun içinde canım?
onun dışında güzel menü
yine pek olmadı ama fena değil işte
ay çok iyi yapmışsın dahicee
oo süper bir menü daha rakibem bu gidişle mezuniyetin bile yakındır valla
Pek iyi değilmiş cnm bağırsaklarında problem çıkmış şimdide
Bence bir an önce toparlan listeye gitÇok haklısın Canım. Hazır izindeyken ara mi versem buraya
Spordan daha önemlisi beslenmeye dikkat etmek canım spor destek sağlıyor sadeceBende diyetisyene gitmek istiyorum ama spor yapacak halim yok okul başlayalı
O öyle bir tat ki herşeye degiyorvalla sizin bu çocukları gördükçe çocuk yapasım gitti gözüm epey korktu ya hepsi yaramaz hepsi kuduruk ooff
yaaa Allahım sen yardım et sağlığına kavuştur miniğimizi
Afiyet olsun canımmenüm
12.30
2 dilim tb ekmek
2 kk beyaz peynir
1 bardak süt
20 yer fıstığı
2 tk cevizli ezme
16.30
1 dilim tb ekmek
2 tk cevizli ezme
1 kk beyaz peynir
spor yok
Afiyet olsun hadi inşallahmenum 10
kahvaltı bir dilim ekmek
Biraz peynir
domates salatalık
2,3zeytin
küçük kase kadar menemen
Ara, 2 gibi 10 fındık
Akşam 7,30
1 kase yoğurt çorbası
yarım tabak sulu köfte
salata
Ara 10 gibi
türk kahvesi içerim
2,5 lt su spora vaktim olmuyor bir türlü ama haftaya markete elaman başlayacak kesinlikle sporda başlıyacam
superÖnce menümü yazayım.
Sonra geçmişe bakacağım.
Sabah 6.30
1 domates
1 kk peynir
1 haş yumurta
4 zeytin
1 dilim ekmek
Öģlen 14.00
2 parça haşlanmış et.
1 kase yoğurt
Akşam 19.00
5 yk taze fasulye
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
2.5 litre su
50 dk bantta yürüyüß
afiyet olsun menu güzel canımMenüm
Sabah(8:30)
1yumurtadan sıfır yağ ile omlet
1dlm ekmek
1domates
5zeytin(normalde zeytin sevmem ama bu bursadan getirdi eşim organik)
Ara(13:00)
Alışverişe gittik dışarda sağlıksız yemeyin diye eve geldik 1activa 2yudum mistik çay (oğlum uyandı)
Akşam(17:00)
2fileto somon fırında kendi yağı ile
Haşlanmış karnabahar bir kase
Su:2lt uc olur spor:30dk yuruyus
busem şimdi nasıl oldun canımkustum sabahsonra uyudum bi ara buraya bakim dedim geri uyudum annem gelecek 1-2 saate yemek getircek
geçmişe bakıp geliyorum.
Afiyet olsun elifcim menun güzelBugü kü menüm.
Sabah 8.30
1 kk peynir
1 domates
5 zeytin
1 dilim ekmek
Öğlen 13.45
2 parça haşlanmış kırmızı et
1 domate ve 1 salatadan salata
Akşam 19.00
3 közlenmiş biber
1 kase yoğurt
1 domatesi 1 kaşık zeytin yağında tavada öldürdüm. Değişik hoş bir tat oldu
Yarım dilim ekmek
2.5 litre su ve gece spor 40 dk yapılacak. Yapınca da yazarım yine zaten.
busem bisi yememissin ki canımmenüm
sabah 8.00
yarım dilim kek (9 da onu istifra ettim 10.30 da uyudum geri)
14.30 uyandım adaçayı içtim
16.30
yarım lahmacun yeşillikli (dün eşiminkinden artmıştı yemek yoktu başka)
1 kk beyaz peynir
1 tatlı kaşığı cevizli ezme
2 lt su olmadı henüz. yatana kadar 2,5 yapcam
spor tabiki yok
hala buse diyo yaa çok sevmiş seni vallaamin bonim
aşk olsun alıntılarım olmasa demek öyle silik bir karakterim hee
iyi günlerde kullan canım samsung hiç kullanmadım memnun kalırsın inş.
ay bu hafıza ne kız zehir gibisin heeevet bu kez ben yedim
oo bir kaçamak mı gördüm neeeee
diyetisyene gidiyon kız parana da yazık bak yeme yemeee
kız yemin eeeeeeeeeeettttttttttağzını bunnunu yerim onun o da benim aşkım kiiiiii
güzel menüü afiyet olsun hilaliimm
bak hele benim rakibeyee ezip geççek beniii
ay koptum buna ben
sağ ol canımdoktorluk bir şeyim kalmadı kusunca iyileşmeye başladım sanki. bakalım yarına durumum iyice belli olur öyle hemen hastaneye giden biri değilim ya oralarda mikrop yuvası sonuçta.
Allah yardımcın olsun buralardan kopma. annenin de iyi haberlerini bekliyorum canım.
yazıklar olsun- orhan gencebayvee diyene baaak kaçamakçı buse
bu ne dikkat vaayyyyyyyy
benim koca da bebek isteği sağ olsun diyete uygun şeyler yiyom adam diyet ne bilmediğinden yeme der gibi bakıyor bana deli herif öldürcek beni acımdanona da öğrettim biraz artık panikle bakmıyor yüzüme
sen hangi şehirdeydin canım aklımda tutamadım. ama krema çok yağlı ben evdeki tavuklara falan kremalı sos yapmıyorum. t. dünyasındaki o menüyü de diyetten önce yedim en son daha da yemem kalorisi fenadır gibi geliyor o sevdiğim menünün
abla hilal yeme dedi tabi ama dediğim gibi ne yiyeyim deyince ikimizde kitlendik ordaki en masumunu yedim
bir dahakine evde yiyip görüşürüm sorun olmaz
çoook üzüldüm yaageçmiş olsun bilmiyorum ezbere ama bildiklerimi okurum. miniğim benim yaa
ayy ne diyeyim kıyamam yaa
yazıklar olsun bu zulacılara ben utandım yaa
abla fenaydım ama gittikçe iyileşiyorum şükür
ay minişim yerim onu yaa
toz girsin onların gözlerinee ayıp ayıp orda gencecik çocuk ölmüş yaa
ay hoşgeldin çok özledik yaa
ay rakibeem azmine hayranııım
güzel menü afiyet olsun canım
güzel menüüü afiyet olsun hepinize imrendim yaa
sağ ol kızlar
doktorluk bir şeyim kalmadı kusunca iyileşmeye başladım sanki. bakalım yarına durumum iyice belli olur öyle hemen hastaneye giden biri değilim ya oralarda mikrop yuvası sonuçta.
Sopalarini özledik mervemHosbuldum canim bende sizleri ozledim yaa
1 yilmiiianam ne d
Hosbuldum canim buralardayim insallah ay uzak kalinca kendimi yabanci gibi hissediverdim sidmi
Artik burdayim busecik ozletmem merak etme canim bu arada gecmis olsun canim
Afiyet olsun mervem aksam meyve fazla gibi onun harici güzelUzun aradan sonra menum gelsin o zaman
Sabah8
1yumurta
Zeytin
Peynir
1dikim tb ekmk
Ogle 14
6yk kadar kabak yemegi pirincsz
1 patates sufle
1kase yogurt
Aksam17
1elma
1seftali
Su 2 litre
Spor yok
Toparlama zamanı canım böyle devam edersen toparlayamazsin
topi peynir nedir canım. Kurabiye olmamış Afiyet olsunkahvaltı 10:00
haşlanmış yumurta
Biraz peynir
domates salatalık
2,3zeytin
maydanoz dereotu
1dılım ekmek
4,5 tane topi peynir
Ara_3:00küçücük üzümlü kurabiye komşum getirdi markete israr edince bitane yedim
öğle, 5 gibi
1kutu süt, 2ceviz,1elma
Akşam
1 kase yoğurt çorbası
3 tane yağsız tavada mücver
domates,, bibeer
Ara, Türk kahvesi içerim
2,5 lt su
aynen katılıyorum canım. Benim bile gördükçe canım çekiyor kaçamak bi süre kimse yapmasınKızlar yanlış anlamayı ama biriniz toparlanıp diğerinin batıyorsunuz ponicim sadece senin aşkın için demiyorum genel durum bu benim bi tane sigara böreği ayyuldunuz bi kurabiye diğerinin bi çıkışı derken bitmiyor ve sureklide birbirimizi kotu etkiliyoruz mesela hepimizin menüsü cok güzel olsa yiyebilirsiniz ufakta olsa kaçamak
Ben olumsuz etkilendigim için hepimize soyluyorum
maşallah elifcim çok zeki bi çocukİyiyim canım çok şükür. Yoğunum ama her şeye vakit ayırmaya çalışıyorum. Ama hastalık olmasında yoģunluğin içinde vskit çabuk gećiyor.
Benim küçük kızım çok hareketli bir çocuk. Asıl o beni çok yoruyor. Hareketliliği de değil. Söz dinlememesi çıldırtıuor. Büyük kızım çok söz dinlerdi. Sakindi. Ufaklık hem hareketli hem söz dinlrmiuot bir de cevsp veriyor. Arifr günü kızdım biraz. Döndü bana rahat bırsk özgür bırsk bizi. Bağırıp durma diyor. Güzel anne ol diyor. 3 yaşında bu çocuk.
Dediğinde haklısın. Biraz daha dikkat edrlim kızlar hep beraber. Kaçamak yapmadsn 1-2 hafta geçirsek sonrası gelir zaten. Güzel kilolar verince de zaten morslmem düzrliriz devamı gelir.
Valla bilmiyorum canım affediyorum bisure iyi gidiyoruz sonra geri başa dönüyoruzcanim ne desem bilmiyorum tedavimi gordu inşallah basa dönmez ama colugun çocuğun var ve kotu alışkanlık hemde ciddi kotu derecede sanırım ne kendine nede çocuklarına yazik etme Allah korusun ne yaptığını bilmeyecek duruma geliyor evi alt ust ediyorsa
Ailen arkandaysa inan önce çocuklarını ve kendini dusun çünkü eşin sizi dusunse bunları zaten yapmaz
Suan konuşmuyorum abla. Sabah geldi ağlayıp zirliyor affedeyim diye. Ama affetmedimIyi akşamlar canlar
Bugün öğleden sonra nedense hiç halim yoktu
Bşraz evi toparladım çamaşır yemek o kadar
Sonra koltukta uyumuşum bşraz şimdide işteyim
Mervem hoşgeldin cnm paketini başka saufalarda bitirme bak
Busem geçmiş olsun cnm Heralde mideni üşütmüşün nane limon falan içseydin
Hilalim ne desem bilmiyorum cnm Allah akıl fikir versin eşine
Ama tepkini koy cnm
Elif Maşallah Şimdiki zamane çocukları bi alem
Ponicim perşembe beraber lapa yapalım cnm varmısın
Beril değişiklik olunca haber verecekti bende arayıp rahatsız etmek istemedim
Baharım düşe kalka birbirimizi düzelticez cnm bunun için bırdayız
Inan takımlara bakıyorum şu anda en iyi 2 takımdan birisiyiz her yönden
Ama biz Tabiki daha iyi olmak için çabalıcaz
Kaçamaklar yazılmasın diye bişeyde olamaz
Yazılacak, paparada yenecekki bidaha yemeye çekinelim
Önümüzdeki hafta eşleşme ve rakip olayını güncelliyelim
Aynı zamanda yine 2 grub yapıp yarışalım
Aklimda olsun canım sagol. Sandala afiyet olsunGünaydın kızlar kahvaltı yapıldı kacamaksiz bir gun olsun dun diyetisyene kabiz oldugumu söylemiştim bugünden itibaren bi kaç gün sabaha salata ekledi doyurucyda oldu salata bir dlm ekmek bir yumurta 60g peynir
iyim canim bugün geldi sabah özür diledi ama affetmedim
Aynen öyle tatlım Keşke sıfır kaçamakla geçirebilsek
En çokta kendimize olan Güveni alıp süpürüyor
Ama ya olacak ya olacak başka yolu yok
@semplice_signora ayşem dün akşam görünmemişin nerdesin tatlım
@burnfat55 Fatmam bayramla beraber sende kayboldun cnm
Ablam telefon erdemdeydi bugün. Onunki kırıldı bankadan telefon gelecek 2 günlüğüne benimkini aldıNirdesiz gızlaaaa
Sonra gelirseniz beni bulamazsınız
Birazdan çocuk gelecek gelmeden biraz işlerimi yapayım
noldu aysem merakettim bendeKızlar merhaba.
Beklenmedik şeyler oldu.Dün menümü yazamadımberilceee kaptanım. Bugün de gelemeyebilirim.Elimden geleni yapcam ama biraz zor gibi. Geçmişe gelince dönerim.İnşallah hepiniz eriyip gidiyorsunuzdur....
Sağol ablam iyim biraz dahaKızlar takımın motivasyonu birazda paylaşımdan geçer bu konuda birazdaha Çaba gösterelim lütfen
Bende çocuğu uyuttum şimdi ama fazla uyumaz birazdan Kalkar
buseb bugün nasılsın cnm iyileştinmi
CurukElma hilalim aklım sende bitanem
KumraL_KrakeR kaptancım hani sen geldiydin
@seng evine yerleştinmi cnm
Fitt_anne bugün inşallah kızın problem çıkarmamıştır tatlım
@elifvecebir azimli elifim nerelerdesin
Poni Bon ponim haftaya ikimiz rakip olalım belki birbirimizi yola getiririz
North River Baharım bu hafta sendende güzel sonuç gelecek, hissediyorum
Ayyy biz bu kadarmıyız baya azalmışız
Elifde evine dönsede özledik iyice
Tabiki kalmicam mervem surundurucem görsün gününüTokatmi bunun altinda kalmiycaksin dimi Hilal
Senin esin duzelmiycek bosuna kurek cekiyosun Suan cok sinirlendm okuyunca lutfen artik tavrini koy Hilalim ya
aynen canım bugün giremedim aklım burdaydi. Bi günlük girmemek bile kacamaga yöneltiyor zor tuttum kendimiKızlar bu gün okulda çok yogundum. Artık ißlerini daha düzenli yapmam lazım okilda burada daha aktif olmak için. Başaricağım kızlar. Bu işi. Düzenleyeceğim hrpsini. Ve daha çok vurada olacağim. Kilolar gitdin.
Zuhale katılıyorum ne kadar çok buradz o kadar motive.
Yok uyuyordu çocuk görmedi canımAyyyy kuzum. Neden böğle oldu ki. Çok üzüldüm canım. Eşinle konuş. İnşallah oğlun şahit olmamıştır. Çocuğun psikolojisi de kötü etkilenecek.
Saolasın busem. Zeki mi lafazan mı bilmem. Ama beni yıprattı.
Fikirler süper abla. 2 grup da güzel fikir. Benim rakibem hasta bu hafta. Busem iyileş hadi de tatlı rekabetimiz başlasın.
Slemsin zuhal.
Avrupa da bu tarz işler çok.
Teyzemin kızı belçikada benim. O da eve temixliğe gidiyomuş sma sadece oryalığı temizlemeye. Dip bucsk ayrı grliyormuş. Cam silmeye ayrı grliyormuş. Cok ilginç gelmişti bana.
Bence de bu kaçamakları bir düzene sokmak lazım.
Tünaydıııın
Süper bilgiler. Saolasın mefkuşum.
Geldim canım. Okul yoğundu bu gün. Ama şimdi evdeyim.
iyim busemCurukElma canım nasıl oldun??
Ay ne guzel yapmış bende verecektim olmadı maalesefGeldim kızlar takıma kurşun mu doktursek hiç iyi haberler almıyoruz bi olay olay bitmiyorRabbim hepsinin güzel sonuçlara erdirsin
Oğlum sabah yorgan sinirlendi hava baya soğudu usumesin dedim sabah 6:30da üzerinde yorgani fark etti kıyamet koptu bi ağlıyor sanki dovuyorum11de zar zor uyuttum ki sonbaharın geldiğini kabullenememis bir sinek uyandırmış 11:30da anne diye kalktı geldi
Sonra parka goturdum banyo vs derken eltim cay içmeye geldi çocuğu jrese verdi ozgur ozgur geziyor çekmiş eşofmanlari takmis kulakliklaribakamadim şimdi uyudu bi kahve yaptım size kostüm hemen
iyim canim telefon bende değildi gelemedimKızlar siz gorusuyorsun telden filan nefesi ve hilali cok merak ettim ben bi haber var mi
Iyim canım telefon bende değildi gelemedimCurukElma canım nasıl oldun merak ettim.
konusmuyorum suan canim. Akli basina gelene kadar affetmicemüzüldüm Canım ya bu konuda bir şey yapmayı düşünüyor musun
Biraz daha iyi busem hala hastasin diue yemek yapamadin sanırım afiyet olsunmenüm
12.30
2 dilim tb ekmek
2 kk beyaz peynir
1 bardak süt
20 yer fıstığı
2 tk cevizli ezme
16.30
1 dilim tb ekmek
2 tk cevizli ezme
1 kk beyaz peynir
spor yok
baya yogunsun canim halime sukredeyim benbi günaydın dedim bidaha ugrayamadim :)
sabah ne kadarda erken kalksam genede yetişetirwmiyorum
bugünümü anlatıyım kalktım 9 dan önce hemen ocağa yemeği koydum akşama bırakırsam geç kalıyot, sonra evi topladım çocukları uyandır kahvaltı kızın mızırdamaları derken oldu 12okul saati, çocukları okula bıraktım, oradan oğlanın beden eğitimi için bugun eşofman takımı almaya gittim ordan tekrar okul teslim ettim, sonra markete geldim kocişi dinlensin diye eve yolladım 5gibi tekrar okula kız 5,30cıkıuo onu aldım abiyi bekledik 6,30kadsr onu aldık doğru markete biraz orda oyalandık eve geçtik koştur koştur sofrayı hazırladım yedık içtik şimdi mutfağı topluyup ders başına yapılacak ütü var çocukları yıkamam lazım oldumu 11,12koca gelir işten yemek hazırla iki muhabbet sonra yatış 1 geçer yatmamoz genelde böyle hergün benim sağlık olsunda koştururuz elbet:)
Afiyet olsun dilekcim menun güzelmenum 10
kahvaltı bir dilim ekmek
Biraz peynir
domates salatalık
2,3zeytin
küçük kase kadar menemen
Ara, 2 gibi 10 fındık
Akşam 7,30
1 kase yoğurt çorbası
yarım tabak sulu köfte
salata
Ara 10 gibi
türk kahvesi içerim
Güzel fikirmis canım aklımda olsunçok şükür ablam hain planlarımls çözdüm bu işi:) sınıfta uslu bi kızın annesiyle kaynaştım kızıyla kızımı arkadaş ettim bugun beraberler miş tüm gün böylelikle sorun ortadan kalktı:)
Afiyet olsun elifcim senin menulerin çok guzelÖnce menümü yazayım.
Sonra geçmişe bakacağım.
Sabah 6.30
1 domates
1 kk peynir
1 haş yumurta
4 zeytin
1 dilim ekmek
Öģlen 14.00
2 parça haşlanmış et.
1 kase yoğurt
Akşam 19.00
5 yk taze fasulye
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
2.5 litre su
50 dk bantta yürüyüß
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?