Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Belki kortizondu canım iğne şıp diye o kesiyor ve genelde tek doz

Vuuhuuu süper bir giriş
Kortizon mu? Şişmanlatır o yaaa
canım burnumda kız ağlayıp duruyor okulda yanımda dur diye, bahçede bekliyorum
Tühh Biraz fazla ilgilenseler bireysel bi abla falan. Benim kızım ilk günler öyleydi.Keyfince davrandı sonra sınıfa alıştı.
Hadi bakalım. 6 ekimde sahalardayım diyordun.

Ben de deniyeceğim ılık limonlu suyu.
Hatta yarın başlıysyım.

Süperdin ayşem.
Enerji verdin. 30 dk yürüyüş yapmak şart.
Valla özledim spor yapmayı,yürüyüşü,leslieyi Şifamı bulurum inşallah 6 ekimde
Limonlu su benim en büyük kurtarıcım. İnşallah işe yarar sende de.
Kizlarrr ben geldimmmm
Nasilmis bakim benim tontislerm

Simdi veli toplantisina gidicem bugun cok yoruldm aksam sizinleyim internet paketi yaptm wifi olmadi binada sorun var
Hoşgeldin merve kardeş Nasılsın?Toparladın mı biraz evi düzeni?
Sıfır yağ ile omleti nasıl yapıyorsun kız.Yanmıyormu yapışmıyormu yumurta.ben çatalın ucuyla zeytin büyüklüğünde koyuyorum.Sonuçta yağ da gerekli vücuda.Akşama kadar nasıl aç durdun

elimdekini bitiriyim yulaf ezmesine geçiçem bacım

geç muhakkak canım kelogs diyete uygun değil

aay baldır onlar baaalll :)

yerim ben oğluşunu ay canım beniiiiiimmmm
evet canım hastalıktan yemek yapamadım bu kadar oldu.
bugün çok dikkat edicem çünkü 3. gün bugün wc yok ve + çıkıyorum

koy canım tavrını bence de. burnu sürtsün tokat ne demek görsün

yarın nasıl bildirim yapacaksın canım sen telefon yoksa? unutma onu sakın

Menum
Sabh8
2haslnms yumurta
Kk peynir
1dilm ekmek

Ogle14
1kase yesilmercmk corbasi
6yk nohut
Cacik

Aksam18
2yk haslma et
Salata

Su 3litre
Spor yok

şişkinlik yapabilir mervem mercimekle nohut. onun dışında güzel hatta akşım niye 2 yk yedinki zararsız et yeseydin bi 4 yk afiyet olsun mervem

hilalim hamburger köfteleri katkı maddeli ve çok yağlı
çıtır balık nasıl oluyor kız? çok canım çekti

Kesinlikle benim ilki böğle yaramaz olsaydı ikinci olmazdı. Ama bir o kadar da tatlı oluyorlar busem. Sen doğur yine. Öpmeye doyamıyosun.

Afiyet olsun güzel menü.

doğurcam kışın hamiş olurum inş kiloları vermiş olaraktan
yok canım ya menü yine tam düzgün olmadı olmuyor malesef ooff kaçamak yok ama beğenmiyorum

Ahhh buse mezuniyet nerde daha . Keşke olabilsem. Rskibem kork bu hafta ben saģlam grliyorum. Tartılmadım hić pazartesinden beri. Cumayı sabırsızlıkla brkliyorum.

valla bomba gibisin bence deee
çok tırsıyoruuuuummmm

Kızlar yarin da yokum telefon Erdem de olacak aksama gelirim ama
Iyi geceler

bildirimi unutma sakın kuzum
görüşürüüz

Günaydın herkese.
Tartıdan önceki günde herkesin dikkat edeceği bir gün olsun.

kesinlikleeeeeee

Zayiflamissin diyenler güzelleşmişsin diyenler mutlu ediyor beni sonucum

Burada daha iyi yeme duz nim abla :) menü yazarım arada kontrol edersiniz :)) duzeltirim ona göre

canım hep yaz menünüüüü

ay ne güzel tepkiler bugün kv lere gidicez akşam. dün döndüler memleketten bakim hiç anlıycak mı kv ve peder

günaydın tartıya son gün sıfır kaçak bol su olsun kızlar

ayneeenn

Günaydın kızlar.
2 gündür başıma neler geldi bi bilseniz.Cebim suya düştü,pcmin şarj bölümü bozuldu.Oğlum ateşlendi.
Gelemedim bi türlü.
Geçmişteyim.....

çok geçmiş olsun canım... telin ömrü bitmiş gelsin yenisi

kustum sabah sonra uyudum bi ara buraya bakim dedim geri uyudum annem gelecek 1-2 saate yemek getircek
geçmişe bakıp geliyorum.
Geçmiş olsun Buse Şimdi nasılsın daha iyimisin?
Zeytinle domates güzel fikir.Bende domates-biber-varsa tavuk veya kaşar yapardım az yağlı tavada. Diyetten beri yapmıyorum.Gelecek yaza artık.Domatesin biberin tadı kaçtı soğukta.
Akşam ekmeği yemeseydin 10 numara 5 yıldızmış menün.Afiyet olsun

Hasta olunca menüye bişey diyemiyor insan Ama yine de az az olunca sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.Şifa olsun..

Ben konyadayım.Bende sık sık orda yemem.Kremayı evde yaptığım için yağını az atıyorum.Kendime de az alıyorum.1 tk kadar.Kokusu gelsin yeter.Aslında ızgara tavuk.Kalori makarnada.Onu da yemeyince sorun yok diye düşünüyorum.Kreması sosu hariç
Uzun aradan sonra menum gelsin o zaman

Sabah8
1yumurta
Zeytin
Peynir
1dikim tb ekmk

Ogle 14
6yk kadar kabak yemegi pirincsz
1 patates sufle
1kase yogurt

Aksam17
1elma
1seftali

Su 2 litre
Spor yok
Güzel başlangıç merve sultan.Afiyet olsun.Sufle ve kabak çekti canım. Cumaya yapayım bende.
@KumraL_KrakeR hoşgeldin canm
Mefkurem nefes nasıl olmuş ya

Kızlar batığım diyet konusunda ya
Niye battın poni sultan? Ne yedin itiraf et
kalorilerini hesapladın mı yediklerinin?Bence fazla kh alımın yok.O yüzden kurabiye affedilebilir.Günde 2 dilim ekmek hakkı varken 1 ekmek 1 küçük kurabiye eşitlenebilir bence. tabi deneyimli arkadaşlar bu yorumuma ne der bilmiyorum

Ne kadar güzrl canım. Düzeni oturtmuşsun. Gelsin eksiler.

İste ben de o günleri bekliyorum. Dün bir arkadaşım sen biraz kilo verdin dedi ćok mutlu oldum.

günaydın tartıya son gün sıfır kaçak bol su olsun kızlar

Evet ben çok heyecanlıyım. İnşallah yarın güzel bir eksi görürüm.

günaydın kızlaarr

Günaydın busecim.

Günaydın kızlar.
2 gündür başıma neler geldi bi bilseniz.Cebim suya düştü,pcmin şarj bölümü bozuldu.Oğlum ateşlendi.
Gelemedim bi türlü.
Geçmişteyim.....

Ahhhh ayşem sen bir kurşun döktür. Nedit bu sksilikler. Nazar canım hepsi bol bol oku.

Limonlu suyu unutuyorum iki sabahtır. Artık tezgahın üstüne koyacsģım limonları. Tezgahın üstünde bir şey sevmiuotum ama kilo verene kadsr katlanacağız.

Kız anlarsınya öyle bi iş işte

Evde yalnız kalmaya korkan yaşlı bi kadına refagat ediyom cnm
Normalde haftada 2 gün geliyorum ama izinden geldiğim için bu ara hergün geldim
Allah iyiliğini versin emi?Ne güldüm sabah sabah.Kolay gelsinnn.
Gelemedim abla.Üstüste geldi herşey 2 gündür.Şimdi 2 menümü birden yazıcam

Geçmişi okurken kendi menülerimi yazmayı unutcam.Hemen sıkıştırayım araya.
Çarşamba menüm
09 kahvaltı: az peynir.2 zeytin.çeyrek domates.1 dilim tt ekmeği.çay.1 tk bal
11 ara:1 sade neskafe
13 öğle: 4 ızgara köfte (parmak inceliğinde ve uzunluğunda)ezme.cacık.1 kaşık piyaz.
15 ara: cay
18,30 akşam:2 kepçe mercimek çorbası.2 hasan paşa köftesi (fırında+kaşarsız+içinde 1yk kadar püre).ezme.yoğurt.
21: tansiyon 3 olunca 1 bardak tuzlu ayran yaptı eşim.
su 2 lt
spor 20+20 dk tempolu yürüyüş (işe giderken gelirken binmiyorum :)

salı menüm:
08 kahvaltı: 1yumurta+dereotu+maydonoz+az cecil peynir+1 tk tereyağı ile omlet.1 zeytin.1 dilim tt ekmeği.çay
11 ara:sade neskafe
13 öğle:3 tane üçgen dilim peynir+1 sade süt+1 dilim etimek (işyerinde düzeni oturtamadım hala Hergünde dışardan yiyemiyorum.
15 ara: 1 büyük çay
18 akşam:2 yk bulgur pilavı+yogurt+haşlanmış pazı yaprağı.1 yk turşu.ezme.
su 2,5 lt
spor:20+55 dk tempolu yürüyüş :) Ayağımın ağrısına alıştım sanırım

Kızlar bu arada yazmayı unutuyorum.Sabah-akşam sodalı ayran içiyorum ben.Birde 1 kayısılı çay+1 yeşil çay mutlaka gün içinde içiyorum.Cumadan beri...

Daha cok duyacağız bu sözleri :)

martın son haftası son bildirimi yapmıştım, ablam yalan olmasın 66,küsürdü zannedersem bu kilodan on kilo azdı

kız bilmiyorum onu vermeden giremiyor olabilir ama emin değilim onu bir hesabı var

iyiyim canım bugün şükür sağ ol :) yemek yapamayınca menü o kadar olmuştu zaten sadece akşam yemeği yemiş oldum o gün :)

Anaaaaaa Sayfada 12 ziyaretci var ama bütün üyeler Kayıp
:) Dünya telaşesinden kimseye ulaşılamamış anlaşılan..

Uyku tulumu denedin mi hiç?Benim kız da deli yatar üstünde durmaz hiçbişey.Tulum çok rahat oluyor.Ama elyaflı olanlardan alma.Çok terlettiği için öksürüğü kesilmedi bizimkinin verdim bende.Penye olup da 2 katlı diktirmeyi düşünüyorum bende.Bulamam sanırım böyle bi tulum.Hem kıza lazım hem oğlana.İkisi de topaç gibi sabaha kadar dönüp duruyorlar :)
Pek iyi değilmiş cnm bağırsaklarında problem çıkmış şimdide
((((((((((((((((((((( Allahım yardım et kuzucuğumuza.
Bizi sessiz sessiz takip edip kilO veren Var mı acaba
Varsa da helal olsun.Bu kadar canlı muhabbeti okuyup da fikrini söylemeden durabilen varsa yani

Kesinlikle haklısın.Spor yaptığımda hastalığım bile geçiyor sanki.erenece ye de helal olsun.Nasıl durmuş konuşmadan onca ay :)
valla sizin bu çocukları gördükçe çocuk yapasım gitti gözüm epey korktu ya hepsi yaramaz hepsi kuduruk ooff
O kadar korkunç bişey olsaydı kimse 2.yi yapmazdı.Korkma yap senHer anı ayrı güzel.Hamilelik,doğum,ilkleri,ağlaması,konuşması.Büyüdüğünü görmek harika. Rabbim dileyen herkese nasip etsin evlat kokusunu. Uykuyu seven,iştahlı,sakin olursa da bal olur :) Herşey gelip geçiyor.Anneleri biraz hırpalıyor ama bi bakıyorsun ki büyümüş bile.Aay sabah sabah duygulandırdın kız.
menüm

12.30
2 dilim tb ekmek
2 kk beyaz peynir
1 bardak süt
20 yer fıstığı
2 tk cevizli ezme

16.30
1 dilim tb ekmek
2 tk cevizli ezme
1 kk beyaz peynir

akşama kadar 2,5 lt su olcak
spor yok
Sabahki 2 dilim ekmek fazla olmamışmı sanki Yer fıstığı dediğin ne ki?Kaju mu?

Üç aşağı beş yukarı aynı koşturmacalar.Bazen mola vermek istiyorum yaşamaya. Diye ağlayasım geliyor koşturmacalarıma. Çok şükür diyorum,varlar koşturuyorum ama hepimiz insanız.Koptuğumuz anlar oluyor.Çok değil bikaç saat yalnız kalmak,sakin bi yürüyüş,biraz klasik müzik,sıcak bi çay,çocuklardan olmayan bi sohbet bi de yanına 10-20 sayfa kitap koydunmu ooohh deşarj olmuşum haberim yok

Ben kaçamak göremedim menünde.Afiyet olsun.Ama kelogsu çok yeme.Hazır işlenmiş gıda.Sağlıklı değil

:) Güzel çözüm.Üzümünün diğer uslu üzüme baka baka tez zamanda kararması dileğiyle
Bende mi ayarlasam ki böyle uslu bi çocuk.Ama benim fıstığım onu da ayartır yoldan çıkarır.Genleri hızlı yavrumun
Vuuuuuu harika menü.Sadece akşam ekmeği yememeliyiz dicem ama büyük ihtimal sporu akşam yapmışsındır o da erimiştir.
Menum
Sabh8
2haslnms yumurta
Kk peynir
1dilm ekmek

Ogle14
1kase yesilmercmk corbasi
6yk nohut
Cacik

Aksam18
2yk haslma et
Salata

Su 3litre
Spor yok
Merve sıkı başladın maşallah. Güzel menü.Afiyet olsun..
Valla üstüste güzel menüler gelmiş dün.Harikasın sende hilalcim.

Çocuk konusunda sana katılıyorum abla.Bende senin gibiyim.Sabrımı da enerjimi de hızlı harcıyorum gittikçe azalıyor sanki.Bazıları da gittikçe sabrı artar.Onlar için daha kolay geç annelik. Ama herşey yaşında güzel.Ne derlerse desinler..

Ohhh harikasın ortiii.Özledim kız seni böyle enerjik görmeyi.
Maşallah desin kem gözler Nazar etmesinler benim ortime

Kurtardık da bakıma gidince tlsiz kaldım.Döndü yanıma minik kuzum
kızlar dün kv ler memleketten döndü bu akşam onlara gidicez. inş sadece çay içmeyi planlıyorum.

bakalım kv kp farkedecek mi ben de bir değişiklik :)
Yuh artık anlamazsa da.Ya kıskanç derim ya kör.7 kgnun neyini görmez insan.
Nazar eminim Koy koy.Bende sevmiyorum dağınıklığı o yüzden yemek hazırlarken sodayı çıkarıyorum tezgaha.Unutmayım diye.Tüm gün durunca sevmiyorum

Ayşe 2 gün gelmez,sonra bi gelir 3 sayfa alıntı yapar
Eee menülerime yorumlarınızı bekliyorum kızlar.Kaçamak yapmadığımı düşünüyorum.Bu hafta hiç tartılmadım ptesiden beri.Bakalım yarına ne olacak halim.
Bugün de pro günü gibi bişey yapıyorum.Tam pro yapamıyorum ben.Tuzsuz veya tek tip beslenince tansiyon yerlerde oluyor.Az tuzlu ve az destekli gidiyorum proda bile.Yarın daha çok pro yaparım.Tavuk,hindi füme falan eklerim.
Öğle yemeğimi tırtıklıyorum şimdi.Evden getirdim Olucam ben olucam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…