- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #165.241
Izine ne zaman kaç kiloyla çıkmıştın tatlımablam listeye girecekmiyim bu hafta bi bakıver ne olur kaptanıma sormuştum ama görmedi herhalde ozaman
Kortizon mu?Belki kortizondu canım iğne şıp diye o kesiyor ve genelde tek doz
Vuuhuuu süper bir giriş
Tühhcanım burnumda kız ağlayıp duruyor okulda yanımda dur diye, bahçede bekliyorum
Valla özledim spor yapmayı,yürüyüşü,leslieyiHadi bakalım. 6 ekimde sahalardayım diyordun.
Ben de deniyeceğim ılık limonlu suyu.
Hatta yarın başlıysyım.
Süperdin ayşem.
Enerji verdin. 30 dk yürüyüş yapmak şart.
Hoşgeldin merve kardeşKizlarrr ben geldimmmm
Nasilmis bakim benim tontislerm
Simdi veli toplantisina gidicem bugun cok yoruldm aksam sizinleyim internet paketi yaptm wifi olmadi binada sorun var
Sıfır yağ ile omleti nasıl yapıyorsun kız.Yanmıyormu yapışmıyormu yumurta.ben çatalın ucuyla zeytin büyüklüğünde koyuyorum.Sonuçta yağ da gerekli vücuda.Akşama kadar nasıl aç durdunMenüm
Sabah(8:30)
1yumurtadan sıfır yağ ile omlet
1dlm ekmek
1domates
5zeytin(normalde zeytin sevmem ama bu bursadan getirdi eşim organik)
Ara(13:00)
Alışverişe gittik dışarda sağlıksız yemeyin diye eve geldik 1activa 2yudum mistik çay (oğlum uyandı)
Akşam(17:00)
2fileto somon fırında kendi yağı ile
Haşlanmış karnabahar bir kase
Su:2lt uc olur spor:30dk yuruyus
elimdekini bitiriyim yulaf ezmesine geçiçem bacım
Rabbim şifa versin inşallah tez zamanda
Bence bir an önce toparlan listeye git
Spordan daha önemlisi beslenmeye dikkat etmek canım spor destek sağlıyor sadece
O öyle bir tat ki herşeye degiyor
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun hadi inşallah
super
afiyet olsun menu güzel canım
busem şimdi nasıl oldun canım
Afiyet olsun elifcim menun güzel
busem bisi yememissin ki canım
hala buse diyo yaa çok sevmiş seni valla
Sopalarini özledik mervem
Afiyet olsun mervem aksam meyve fazla gibi onun harici güzel
Toparlama zamanı canım böyle devam edersen toparlayamazsin
topi peynir nedir canım. Kurabiye olmamış Afiyet olsun
aynen katılıyorum canım. Benim bile gördükçe canım çekiyor kaçamak bi süre kimse yapmasın
maşallah elifcim çok zeki bi çocuk
Valla bilmiyorum canım affediyorum bisure iyi gidiyoruz sonra geri başa dönüyoruz
Suan konuşmuyorum abla. Sabah geldi ağlayıp zirliyor affedeyim diye. Ama affetmedim
Aklimda olsun canım sagol. Sandala afiyet olsun
iyim canim bugün geldi sabah özür diledi ama affetmedim
Ablam telefon erdemdeydi bugün. Onunki kırıldı bankadan telefon gelecek 2 günlüğüne benimkini aldı
noldu aysem merakettim bende
Sağol ablam iyim biraz daha
Tabiki kalmicam mervem surundurucem görsün gününü
aynen canım bugün giremedim aklım burdaydi. Bi günlük girmemek bile kacamaga yöneltiyor zor tuttum kendimi
Yok uyuyordu çocuk görmedi canım
iyim busem
Ay ne guzel yapmış bende verecektim olmadı maalesef
iyim canim telefon bende değildi gelemedim
Iyim canım telefon bende değildi gelemedim
konusmuyorum suan canim. Akli basina gelene kadar affetmicem
Biraz daha iyi busem hala hastasin diue yemek yapamadin sanırım afiyet olsun
baya yogunsun canim halime sukredeyim ben
Afiyet olsun dilekcim menun güzel
Güzel fikirmis canım aklımda olsun
Afiyet olsun elifcim senin menulerin çok guzel
Menum
Sabh8
2haslnms yumurta
Kk peynir
1dilm ekmek
Ogle14
1kase yesilmercmk corbasi
6yk nohut
Cacik
Aksam18
2yk haslma et
Salata
Su 3litre
Spor yok
Menum
Sabah 11
2 dilim tb ekmeği
Kk peynir
Yarım domatesden tost
Öğle 15
Bir hamburger köftesi
Büyük kase salata
Akşam 19
4 tane çıtır balık yağsız tavadacc pisti
Bir kase yayla çorbası
Su 2 yi gecti
Spor yok
Kesinlikle benim ilki böğle yaramaz olsaydı ikinci olmazdı. Ama bir o kadar da tatlı oluyorlar busem. Sen doğur yine. Öpmeye doyamıyosun.
Afiyet olsun güzel menü.
Ahhh buse mezuniyet nerde daha . Keşke olabilsem. Rskibem kork bu hafta ben saģlam grliyorum. Tartılmadım hić pazartesinden beri. Cumayı sabırsızlıkla brkliyorum.
Kızlar yarin da yokum telefon Erdem de olacak aksama gelirim ama
Iyi geceler
Günaydın herkese.
Tartıdan önceki günde herkesin dikkat edeceği bir gün olsun.
Gunaydinnn :) bugün dersim öğlen ama erkenden kalktım kahvaltimi yaptım öğle yemeğini de düzene koydum mu sıkıntı kalmıyor :) dün ara öğünleri tamamladım yoğurt süt falan aldım .. Spor da güzel gidiyor şimdilik burada dışarı çıkıp yürüme olayında var hareket var yani :) birazdan spora çıkacağım önce bir 9. Takıma ugrayayim dedim görüşürüz kizlaar
Zayiflamissin diyenler güzelleşmişsin diyenler mutlu ediyor beni sonucum
Burada daha iyi yeme duz nim abla :) menü yazarım arada kontrol edersiniz :)) duzeltirim ona göre
günaydın tartıya son gün sıfır kaçak bol su olsun kızlar
Günaydın kızlar.
2 gündür başıma neler geldi bi bilseniz.Cebim suya düştü,pcmin şarj bölümü bozuldu.Oğlum ateşlendi.
Gelemedim bi türlü.
Geçmişteyim.....
martın son haftası son bildirimi yapmıştım, ablam yalan olmasın 66,küsürdü zannedersem bu kilodan on kilo azdıIzine ne zaman kaç kiloyla çıkmıştın tatlım
Geçmiş olsun Busekustum sabahsonra uyudum bi ara buraya bakim dedim geri uyudum annem gelecek 1-2 saate yemek getircek
geçmişe bakıp geliyorum.
Zeytinle domates güzel fikir.Bende domates-biber-varsa tavuk veya kaşar yapardım az yağlı tavada. Diyetten beri yapmıyorum.Gelecek yaza artık.Domatesin biberin tadı kaçtı soğukta.Bugü kü menüm.
Sabah 8.30
1 kk peynir
1 domates
5 zeytin
1 dilim ekmek
Öğlen 13.45
2 parça haşlanmış kırmızı et
1 domate ve 1 salatadan salata
Akşam 19.00
3 közlenmiş biber
1 kase yoğurt
1 domatesi 1 kaşık zeytin yağında tavada öldürdüm. Değişik hoş bir tat oldu
Yarım dilim ekmek
2.5 litre su ve gece spor 40 dk yapılacak. Yapınca da yazarım yine zaten.
Hasta olunca menüye bişey diyemiyor insanmenüm
sabah 8.00
yarım dilim kek (9 da onu istifra ettim 10.30 da uyudum geri)
14.30 uyandım adaçayı içtim
16.30
yarım lahmacun yeşillikli (dün eşiminkinden artmıştı yemek yoktu başka)
1 kk beyaz peynir
1 tatlı kaşığı cevizli ezme
2 lt su olmadı henüz. yatana kadar 2,5 yapcam
spor tabiki yok
Ben konyadayım.Bende sık sık orda yemem.Kremayı evde yaptığım için yağını az atıyorum.Kendime de az alıyorum.1 tk kadar.Kokusu gelsin yeter.Aslında ızgara tavuk.Kalori makarnada.Onu da yemeyince sorun yok diye düşünüyorum.Kreması sosu hariçsen hangi şehirdeydin canım aklımda tutamadım. ama krema çok yağlı ben evdeki tavuklara falan kremalı sos yapmıyorum. t. dünyasındaki o menüyü de diyetten önce yedim en son daha da yemem kalorisi fenadır gibi geliyor o sevdiğim menünün
sağ ol kızlar
doktorluk bir şeyim kalmadı kusunca iyileşmeye başladım sanki. bakalım yarına durumum iyice belli olur öyle hemen hastaneye giden biri değilim ya oralarda mikrop yuvası sonuçta.
Güzel başlangıç merve sultan.Afiyet olsun.Sufle ve kabak çekti canım. Cumaya yapayım bende.Uzun aradan sonra menum gelsin o zaman
Sabah8
1yumurta
Zeytin
Peynir
1dikim tb ekmk
Ogle 14
6yk kadar kabak yemegi pirincsz
1 patates sufle
1kase yogurt
Aksam17
1elma
1seftali
Su 2 litre
Spor yok
Niye battın poni sultan? Ne yedin itiraf et
kalorilerini hesapladın mı yediklerinin?Bence fazla kh alımın yok.O yüzden kurabiye affedilebilir.Günde 2 dilim ekmek hakkı varken 1 ekmek 1 küçük kurabiye eşitlenebilir bence. tabi deneyimli arkadaşlar bu yorumuma ne der bilmiyorumkahvaltı 10:00
haşlanmış yumurta
Biraz peynir
domates salatalık
2,3zeytin
maydanoz dereotu
1dılım ekmek
4,5 tane topi peynir
Ara_3:00küçücük üzümlü kurabiye komşum getirdi markete israr edince bitane yedim
öğle, 5 gibi
1kutu süt, 2ceviz,1elma
Akşam
1 kase yoğurt çorbası
3 tane yağsız tavada mücver
domates,, bibeer
Ara, Türk kahvesi içerim
2,5 lt su
Kızlar geçmişi okuyamicam erdem gene azittievi birbirine kattı bide tokat yedim acayip kotuyum. Şimdide çıktı gitti evden
Sarhostu
Gunaydinnn :) bugün dersim öğlen ama erkenden kalktım kahvaltimi yaptım öğle yemeğini de düzene koydum mu sıkıntı kalmıyor :) dün ara öğünleri tamamladım yoğurt süt falan aldım .. Spor da güzel gidiyor şimdilik burada dışarı çıkıp yürüme olayında var hareket var yani :) birazdan spora çıkacağım önce bir 9. Takıma ugrayayim dedim görüşürüz kizlaar
günaydın tartıya son gün sıfır kaçak bol su olsun kızlar
günaydın kızlaarr
Günaydın kızlar.
2 gündür başıma neler geldi bi bilseniz.Cebim suya düştü,pcmin şarj bölümü bozuldu.Oğlum ateşlendi.
Gelemedim bi türlü.
Geçmişteyim.....
Kortizon mu?Şişmanlatır o yaaa
TühhBiraz fazla ilgilenseler bireysel bi abla falan. Benim kızım ilk günler öyleydi.Keyfince davrandı sonra sınıfa alıştı.
Valla özledim spor yapmayı,yürüyüşü,leslieyiŞifamı bulurum inşallah 6 ekimde
Limonlu su benim en büyük kurtarıcım. İnşallah işe yarar sende de.
Hoşgeldin merve kardeşNasılsın?Toparladın mı biraz evi düzeni?
Sıfır yağ ile omleti nasıl yapıyorsun kız.Yanmıyormu yapışmıyormu yumurta.ben çatalın ucuyla zeytin büyüklüğünde koyuyorum.Sonuçta yağ da gerekli vücuda.Akşama kadar nasıl aç durdun
Kız anlarsınya öyle bi iş işte
Evde yalnız kalmaya korkan yaşlı bi kadına refagat ediyom cnm
Normalde haftada 2 gün geliyorum ama izinden geldiğim için bu ara hergün geldim
Gelemedim abla.Üstüste geldi herşey 2 gündür.Şimdi 2 menümü birden yazıcamAynen öyle tatlım Keşke sıfır kaçamakla geçirebilsek
En çokta kendimize olan Güveni alıp süpürüyor
Ama ya olacak ya olacak başka yolu yok
semplice_signora ayşem dün akşam görünmemişin nerdesin tatlım
@burnfat55 Fatmam bayramla beraber sende kayboldun cnm
Daha cok duyacağız bu sözleri :)Ne kadar güzrl canım. Düzeni oturtmuşsun. Gelsin eksiler.
İste ben de o günleri bekliyorum. Dün bir arkadaşım sen biraz kilo verdin dedi ćok mutlu oldum.
Evet ben çok heyecanlıyım. İnşallah yarın güzel bir eksi görürüm.
Günaydın busecim.
Ahhhh ayşem sen bir kurşun döktür. Nedit bu sksilikler. Nazar canım hepsi bol bol oku.
Limonlu suyu unutuyorum iki sabahtır. Artık tezgahın üstüne koyacsģım limonları. Tezgahın üstünde bir şey sevmiuotum ama kilo verene kadsr katlanacağız.
martın son haftası son bildirimi yapmıştım, ablam yalan olmasın 66,küsürdü zannedersem bu kilodan on kilo azdı
Geçmiş olsun BuseŞimdi nasılsın daha iyimisin?
Zeytinle domates güzel fikir.Bende domates-biber-varsa tavuk veya kaşar yapardım az yağlı tavada. Diyetten beri yapmıyorum.Gelecek yaza artık.Domatesin biberin tadı kaçtı soğukta.
Akşam ekmeği yemeseydin 10 numara 5 yıldızmış menün.Afiyet olsun
Hasta olunca menüye bişey diyemiyor insanAma yine de az az olunca sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.Şifa olsun..
Ben konyadayım.Bende sık sık orda yemem.Kremayı evde yaptığım için yağını az atıyorum.Kendime de az alıyorum.1 tk kadar.Kokusu gelsin yeter.Aslında ızgara tavuk.Kalori makarnada.Onu da yemeyince sorun yok diye düşünüyorum.Kreması sosu hariç
Güzel başlangıç merve sultan.Afiyet olsun.Sufle ve kabak çekti canım. Cumaya yapayım bende.
Niye battın poni sultan? Ne yedin itiraf et
kalorilerini hesapladın mı yediklerinin?Bence fazla kh alımın yok.O yüzden kurabiye affedilebilir.Günde 2 dilim ekmek hakkı varken 1 ekmek 1 küçük kurabiye eşitlenebilir bence. tabi deneyimli arkadaşlar bu yorumuma ne der bilmiyorum
:) Dünya telaşesinden kimseye ulaşılamamış anlaşılan..Anaaaaaa Sayfada 12 ziyaretci var ama bütün üyeler Kayıp
Uyku tulumu denedin mi hiç?Benim kız da deli yatar üstünde durmaz hiçbişey.Tulum çok rahat oluyor.Ama elyaflı olanlardan alma.Çok terlettiği için öksürüğü kesilmedi bizimkinin verdim bende.Penye olup da 2 katlı diktirmeyi düşünüyorum bende.Bulamam sanırım böyle bi tulum.Hem kıza lazım hem oğlana.İkisi de topaç gibi sabaha kadar dönüp duruyorlar :)Geldim kızlar takıma kurşun mu doktursek hiç iyi haberler almıyoruz bi olay olay bitmiyorRabbim hepsinin güzel sonuçlara erdirsin
Oğlum sabah yorgan sinirlendi hava baya soğudu usumesin dedim sabah 6:30da üzerinde yorgani fark etti kıyamet koptu bi ağlıyor sanki dovuyorum11de zar zor uyuttum ki sonbaharın geldiğini kabullenememis bir sinek uyandırmış 11:30da anne diye kalktı geldi
Sonra parka goturdum banyo vs derken eltim cay içmeye geldi çocuğu jrese verdi ozgur ozgur geziyor çekmiş eşofmanlari takmis kulakliklaribakamadim şimdi uyudu bi kahve yaptım size kostüm hemen
Pek iyi değilmiş cnm bağırsaklarında problem çıkmış şimdide
Varsa da helal olsun.Bu kadar canlı muhabbeti okuyup da fikrini söylemeden durabilen varsa yaniBizi sessiz sessiz takip edip kilO veren Var mı acaba
Kesinlikle haklısın.Spor yaptığımda hastalığım bile geçiyor sanki.erenece ye de helal olsun.Nasıl durmuş konuşmadan onca ay :)Güzelim biliyosunki Burdan uzak kalınca iyice sapıtıyoruz Eğer zayıflamak istiyorsak inan çözüm bu değil
Bende diyorum ne listeye nede sayfaya girmiyim diye
Benimde senden kalır yanım yok doymak bilmiyorum kendimide çok kötü hissediyorum ama bi şekilde toparlanmak zorundayız
En azından yarın zorda olsa lapa yaparak başlıyalım ve kendimizi menü yazmaya zorunlu hissedelim
Hem sen çalışırkende Sporunu yapabilşyodun bi 30 dk kendine ayıramıcanmı
Spor, motivasyonu ve iştahı çok etkiliyor
Gerçekten var cnm
Önceden bi erenece vardı sen yoktun heralde o zaman
Aylarca bizi takip edip 30 kilo falan vermişti sonra kalanınıda takımla verip mezun oldu
O kadar korkunç bişey olsaydı kimse 2.yi yapmazdı.Korkma yap senvalla sizin bu çocukları gördükçe çocuk yapasım gitti gözüm epey korktu ya hepsi yaramaz hepsi kuduruk ooff
Sabahki 2 dilim ekmek fazla olmamışmı sankimenüm
12.30
2 dilim tb ekmek
2 kk beyaz peynir
1 bardak süt
20 yer fıstığı
2 tk cevizli ezme
16.30
1 dilim tb ekmek
2 tk cevizli ezme
1 kk beyaz peynir
akşama kadar 2,5 lt su olcak
spor yok
bi günaydın dedim bidaha ugrayamadim :)
sabah ne kadarda erken kalksam genede yetişetirwmiyorum
bugünümü anlatıyım kalktım 9 dan önce hemen ocağa yemeği koydum akşama bırakırsam geç kalıyot, sonra evi topladım çocukları uyandır kahvaltı kızın mızırdamaları derken oldu 12okul saati, çocukları okula bıraktım, oradan oğlanın beden eğitimi için bugun eşofman takımı almaya gittim ordan tekrar okul teslim ettim, sonra markete geldim kocişi dinlensin diye eve yolladım 5gibi tekrar okula kız 5,30cıkıuo onu aldım abiyi bekledik 6,30kadsr onu aldık doğru markete biraz orda oyalandık eve geçtik koştur koştur sofrayı hazırladım yedık içtik şimdi mutfağı topluyup ders başına yapılacak ütü var çocukları yıkamam lazım oldumu 11,12koca gelir işten yemek hazırla iki muhabbet sonra yatış 1 geçer yatmamoz genelde böyle hergün benim sağlık olsunda koştururuz elbet:)
Ben kaçamak göremedim menünde.Afiyet olsun.Ama kelogsu çok yeme.Hazır işlenmiş gıda.Sağlıklı değilmenum 10
kahvaltı bir dilim ekmek
Biraz peynir
domates salatalık
2,3zeytin
küçük kase kadar menemen
Ara, 2 gibi 10 fındık
öğle_4 1kase sütlü kelogs
Akşam 7,30
1 kase yoğurt çorbası
yarım tabak sulu köfte
salata
acı biber turşusu 3,5 tane
Ara 10 gibi
türk kahvesi içerim
2,5 lt su spora vaktim olmuyor bir türlü ama haftaya markete elaman başlayacak kesinlikle sporda başlıyacam
:) Güzel çözüm.Üzümünün diğer uslu üzüme baka baka tez zamanda kararması dileğiyleçok şükür ablam hain planlarımls çözdüm bu işi:) sınıfta uslu bi kızın annesiyle kaynaştım kızıyla kızımı arkadaş ettim bugun beraberler miş tüm gün böylelikle sorun ortadan kalktı:)
Vuuuuuu harika menü.Sadece akşam ekmeği yememeliyiz dicem ama büyük ihtimal sporu akşam yapmışsındır o da erimiştir.Önce menümü yazayım.
Sonra geçmişe bakacağım.
Sabah 6.30
1 domates
1 kk peynir
1 haş yumurta
4 zeytin
1 dilim ekmek
Öģlen 14.00
2 parça haşlanmış et.
1 kase yoğurt
Akşam 19.00
5 yk taze fasulye
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
2.5 litre su
50 dk bantta yürüyüß
Merve sıkı başladın maşallah. Güzel menü.Afiyet olsun..Menum
Sabh8
2haslnms yumurta
Kk peynir
1dilm ekmek
Ogle14
1kase yesilmercmk corbasi
6yk nohut
Cacik
Aksam18
2yk haslma et
Salata
Su 3litre
Spor yok
Valla üstüste güzel menüler gelmiş dün.Harikasın sende hilalcim.Menum
Sabah 11
2 dilim tb ekmeği
Kk peynir
Yarım domatesden tost
Öğle 15
Bir hamburger köftesi
Büyük kase salata
Akşam 19
4 tane çıtır balık yağsız tavadacc pisti
Bir kase yayla çorbası
Su 2 yi gecti
Spor yok
Çocuk konusunda sana katılıyorum abla.Bende senin gibiyim.Sabrımı da enerjimi de hızlı harcıyorum gittikçe azalıyor sanki.Bazıları da gittikçe sabrı artar.Onlar için daha kolay geç annelik. Ama herşey yaşında güzel.Ne derlerse desinler..Gece kuşu geldi hanımmmmm
Bugün görümcem mangala çağırdı o yüzden tüm gün çocuklarda bendeydi gelemedim
Valla hiç bi iş yapmadım ama çocuk beni çok yordu demekki Herşeyin vakti varmış
Bazıları 40 yaşında falan çocuk yapıyolarya nasıl başa çıkıyolar bilmiyorum
Belkşde ben enerjimi sabrımı çok erken yaşta bitirdiğim içindir
Geçmişi okudumda burda net çok yavaş olduğu için alıntı yapamıyorum
Menü vermeyenler vardı sanki ama yazanlar içinde kimse kaçamak yapmamış heralde gözümden kaçan olmadıysa
@MuallimeA Ponicim nasıl olsa geri alıyoruz diye hiç vermeyelim o zaman kiloyu Hatta ben kendimi biyerlerden atayım
Güzelim kişi almaya elverişliyse herzaman dikkat etmek zorunda. Bu demek değilki hiç bi zaman cısslardan yenmicek
İnsanız Tabiki yiyecez ama insan gibi
Benim gibi geç vakitlerde önüne geleni yer Paket Paket çikoları götürürsen geri almamak kaçınılmaz
Yapılması gereken (benim yapmadığım) hedefe ulaşınca mesela 1 gün fazla yedin bunlar 48 saat sonra yağa dçnüşür. Bunun için sonraki 1-2 gün karbonu azaltıp proteini fazlalaştırmak
En önemlisi geç vakit yememek
Kilo verirkende mutfak %70 spor %30 etkilidir
Spor Sadece kilo vermek için değil sağlık için Gerekli zaten
Faydalarını yazmaya gerek yok hepimiz biliyoruz
Sen normalde kilo veremeyen biri değilsin. Dikkat ettiğinde çok güzel verdiğin zamanlar oldu
Hep dediğim gibi kaçamaklar bizi geri götürdüğü için diyet süresi uzuyor sabrımız tükeniyor
Yani kalorisiden çok Bizim psikolojimizi alt üst ediyor
Bunun da tek çözümü kaçamak yapmamak en azından Sadece haftada 1 kere
Sen gerçekten zayıflamak isteyip istemediğine bi karar ver tatlım
Biliyosun Emek olmadan sonuç gelmiyor
@erdemhilal hilalcim pek yorum yapmak istemiyorum ama eşin içiyosa bile en azından sarhoş olana kadar içip Kendini kaybetmese
Çocuk büyüdükçede daha zor olur
@seng ziyaretçiler üye olmadıkları için Sadece sayısı görünüyor Sayfada tatlım
Senin takılmanın sebebi çok az Yediğin için olabilirmiki acaba
Inşallah yarın herkes için güzel bi gün olur
Ohhh harikasın ortiii.Özledim kız seni böyle enerjik görmeyi.Gunaydinnn :) bugün dersim öğlen ama erkenden kalktım kahvaltimi yaptım öğle yemeğini de düzene koydum mu sıkıntı kalmıyor :) dün ara öğünleri tamamladım yoğurt süt falan aldım .. Spor da güzel gidiyor şimdilik burada dışarı çıkıp yürüme olayında var hareket var yani :) birazdan spora çıkacağım önce bir 9. Takıma ugrayayim dedim görüşürüz kizlaar
Kurtardık da bakıma gidince tlsiz kaldım.Döndü yanıma minik kuzumgeç muhakkak canım kelogs diyete uygun değil
aay baldır onlar baaalll :)
yerim ben oğluşunu ay canım beniiiiiimmmm
evet canım hastalıktan yemek yapamadım bu kadar oldu.
bugün çok dikkat edicem çünkü 3. gün bugün wc yok ve + çıkıyorum
koy canım tavrını bence de. burnu sürtsün tokat ne demek görsün
yarın nasıl bildirim yapacaksın canım sen telefon yoksa? unutma onu sakın
şişkinlik yapabilir mervem mercimekle nohut. onun dışında güzel hatta akşım niye 2 yk yedinki zararsız et yeseydin bi 4 ykafiyet olsun mervem
hilalim hamburger köfteleri katkı maddeli ve çok yağlı
çıtır balık nasıl oluyor kız? çok canım çekti
doğurcam kışın hamiş olurum inş kiloları vermiş olaraktan
yok canım ya menü yine tam düzgün olmadı olmuyor malesef ooff kaçamak yok ama beğenmiyorum
valla bomba gibisin bence deee
çok tırsıyoruuuuummmm
bildirimi unutma sakın kuzum
görüşürüüz
kesinlikleeeeeee
canım hep yaz menünüüüü
ay ne güzel tepkiler bugün kv lere gidicez akşam. dün döndüler memleketten bakim hiç anlıycak mı kv ve peder
ayneeenn
çok geçmiş olsun canım... telin ömrü bitmiş gelsin yenisi
Yuh artık anlamazsa da.Ya kıskanç derim ya kör.7 kgnun neyini görmez insan.kızlar dün kv ler memleketten döndü bu akşam onlara gidicez. inş sadece çay içmeyi planlıyorum.
bakalım kv kp farkedecek mi ben de bir değişiklik :)
Nazar eminimNe kadar güzrl canım. Düzeni oturtmuşsun. Gelsin eksiler.
İste ben de o günleri bekliyorum. Dün bir arkadaşım sen biraz kilo verdin dedi ćok mutlu oldum.
Evet ben çok heyecanlıyım. İnşallah yarın güzel bir eksi görürüm.
Günaydın busecim.
Ahhhh ayşem sen bir kurşun döktür. Nedit bu sksilikler. Nazar canım hepsi bol bol oku.
Limonlu suyu unutuyorum iki sabahtır. Artık tezgahın üstüne koyacsģım limonları. Tezgahın üstünde bir şey sevmiuotum ama kilo verene kadsr katlanacağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?