Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hoşgeldin canım pek hizlisin maşallah kendinden bahseder misin
ohh ohh mıhlama lokum kurabiye bunların hepsi bugün son dimi
tabiki. ben çocukken falan hep çok zayıftım. son yıllarda 80 i gördüm. bir ara 65 e kadar düştüm. 1-1,5 yıl falan korudum ama sonra yavaş yavaş yine kilo aldım. son 2 aydır da 80 lerin sonunu görüyorum. hareket kabiliyetim sınırladı. üzerimde hep bir ağırlık var. sürekli baş ağrılarım var. tatlıya çok düşkünüm. kilo sebebim zaten o.

bu arada yanlış anlaşılmış. lokum yemedim. o kurabiye de şekersizdi ve tambuğday unundan yapılmıştı. 2 ısırık aldım.

ah o tatlılar işte baş ağrıları ayaklar vücudu taşıyamaz hatta bel ağrısı vs tekrar hoşgeldin canım ilk sayfada takım kurallari var bi bakarsan iyi olur

ama böyle diyince sen bi suçluluk hissettim :) daha dikkat edicem söz veriyorum arkadaşım

8,30 domates, biber
2,3 parça kaşar
Biraz peynir
1 dilim ekmek
4 zeytin

10:30,1elma

12.30, 1tabak sulu köfte, domates biber

4:00, küçük avuç kuruyemiş

7:00 bir tabak nohut yemeği, salata

bol su 1 bardak yeşil çay

geçmiş olsun kuzum neden oldu acaba

misafirliğe rağmen iyi yırtmışsın bence

Selam kizlar
Hepinize kocaman sevgiler
Özlendiniz kizlar ya
Bu arada Nefes icin Cok tesekkür ederim dileklere dualara
Nefes bugun kendi Nefes aliyor sükür makinadan cikti
Bagirsakta virus dolayisiyla ishali var Hala
Tosbis birde kucaga alisti sormayin
Sizede gostereyim miniklerimi
Kuzum iyice zayifladi ama olsun teyzeleri

canım benim ah o tatlı bağımlılığımız yokmu bu hale sokan bizi ama şükür bilinçlendik artık iki ileri bi geri de yapsak bi gün olacak inşallah doğru beslenmeyi hayat biçimi yapıcaz

Kızlar selam tüm gün dışardaydım ve çok yoğundum. Bakmaya bile fırsatım olmadı. Eve gelir gelmez geçmişe döneceğim şimdi.
Ama hemen kaptanımın prenseslerini gördüm. Bayıldım maşallah ne kadar güzel ve tatlılar. Berilcim allah bağışlasın rabbim sağlıklı güzel hayırlı ömürler nasip etsin.

Elifim adasin
Sagol Annem dua Eden dillerine kurban olayim

Yok tatlım ya sabah çok erken birsey yiyemiyorum meto çalışsın diye yoğurt yiyorum sır yok yani. 65 ten aşağı çekmek konusunda kararsızım çünkü herkes daha fazla verme diyor yüzüm çok çöküyor sanırım ondan yeter diyorlar :))))

Ayy çok geçmiş olsun iyiki size birsey olmadi Allah korusun. sebep ne çok merak ettim doğrusu. Bide firma çok açıklayıcı cevap yazmış sorunu da çözmüş maşallah. Malının arkasında olmayanlara gıcık oluyorum.

Afiyet olsun canım menun guzel akşam yemeğini yiyemedin mi anlayamadım.

iyi akşamlar. ben de katılmak istiyorum aranıza. boyum 1.65 kilom 89,5
Hos geldin tatlım ilk sayfada ki kuralları oku kabul edersen kaptanimizda onaylarsa gitsin yaglar :)

Kahvaltı baya krallara layık olmuş biraz fazla geldi menun bana bu şekilde verebiliyormusun kilo.

canım eltiminde başı çok ağrıyor özellikle tatlı ve cikolata yediğinde bilgine belki işine yarar.

Maşallah berilcim. Allah bağışlasın ćok tatlılar. Çok şükür iyi ßimdi nefesimiz. rabbim bir daha yaşatmasın. Çok geçmiş olsun.

canım benim ah o tatlı bağımlılığımız yokmu bu hale sokan bizi ama şükür bilinçlendik artık iki ileri bi geri de yapsak bi gün olacak inşallah doğru beslenmeyi hayat biçimi yapıcaz
Yeterli su icsen
Birazda tarcinla kuru meyveyle oyalasan unutturursun beynine canim
21 gunde unutup
40 gunde alisma durumu var beynin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…