- 30 Kasım 2014
- 30.097
- 132.683
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #165.561
http://www.hepsiburada.com/omron-hbf-508-e-vucut-analiz-baskulu-p-SGOMRONBF508-yorumlarihttp://www.hepsiburada.com/fakir-hercules-vucut-analiz-baskulu-p-SGFAKIR49613?magaza=Hayalimdekiherşey&wt_gl=cpc.nelk.kisisel-bakim.pla&gclid=CKOZhZiVus8CFZMK0wodvFIOQA
bir de bu yag ölçer tartılar nasıl sizce gerçekten dogru çlçüm yapıyor mu 40-24.000 e kadar var
tabiki. ben çocukken falan hep çok zayıftım. son yıllarda 80 i gördüm. bir ara 65 e kadar düştüm. 1-1,5 yıl falan korudum ama sonra yavaş yavaş yine kilo aldım. son 2 aydır da 80 lerin sonunu görüyorum. hareket kabiliyetim sınırladı. üzerimde hep bir ağırlık var. sürekli baş ağrılarım var. tatlıya çok düşkünüm. kilo sebebim zaten o.Hoşgeldin canım pek hizlisin maşallah kendinden bahseder misin
ohh ohh mıhlama lokum kurabiye bunların hepsi bugün son dimi
ah o tatlılar işte baş ağrıları ayaklar vücudu taşıyamaz hatta bel ağrısı vs tekrar hoşgeldin canım ilk sayfada takım kurallari var bi bakarsan iyi olurtabiki. ben çocukken falan hep çok zayıftım. son yıllarda 80 i gördüm. bir ara 65 e kadar düştüm. 1-1,5 yıl falan korudum ama sonra yavaş yavaş yine kilo aldım. son 2 aydır da 80 lerin sonunu görüyorum. hareket kabiliyetim sınırladı. üzerimde hep bir ağırlık var. sürekli baş ağrılarım var. tatlıya çok düşkünüm. kilo sebebim zaten o.
bu arada yanlış anlaşılmış. lokum yemedim. o kurabiye de şekersizdi ve tambuğday unundan yapılmıştı. 2 ısırık aldım.
ama böyle diyince sen bi suçluluk hissettim :) daha dikkat edicem söz veriyorum arkadaşımtamamdır patron
Canım ben ise giderken bi gece önceden sandviç yapardım hatta yumurta bile haslardim odan varsa sorun olmuyor yumurta bile
Gayet güzel canım fikir sormussun yoğurt içine keten tohumu chia tohumu arada bilirsin omega uc yağ yakici
Okul yeni açıldı tanışma toplantısı sanırım mevlide dikkat pilav yeme
Eve bak pimi çekilmiş bombaa mübarek
özledik hilal alıntılar ini
Geçmiş olsun canım ayrıca onbes kg az mi benim oğlum o kadar yok
pastayı sabah yemissin erimistir inşallah
ağzın aylardır atarlanmis 6 ayda kilo almışsin tatlım reçel bal bitti sıra cikodami
misafirim var bacım benim buraya bakmadan edemedim ama:)Huhuu kızlar neredesiniz
geçmiş olsun kuzum neden oldu acababen:
4727 kodlu marka cam tartı durup dururken şiddetli bir ses ile patladı. Ne olduğunu anlayamadan hemen ses gelen odaya koştuk. Her yer tuz buz olmuş. Cam kırıkları koridora kadar sıçramış. Telaşla giderken eşimin ayağına da cam parçaları saplandı. Camlar iğne boyutuna gelecek kadar küçülmüştü. Boş bir odada gölgede duran tartı nasıl olur da patlar? Alalı sadece birkaç hafta oldu daha öncede aynı markada ürün kullandım ama ilk defa başıma geldi
firma:
Değerli Tüketicimiz;
Şikâyete konu olan ürününüz ile ilgili, belirtmiş olduğunuz irtibat telefon numaranızdan ulaşılamadığından e-mail ile gerekli bilgilerimiz paylaşılmıştır.
%100 Müşteri Memnuniyeti ilkesi ile çalışan firmamız, siz tüketicilerimizden gelen tüm talepleri büyük bir hassasiyetle değerlendirmektedir.
Sizlere daha iyi hizmet sunabilmemiz için, firmamızın ürün ve hizmetleriyle ilgili düşüncelerinizi bizlerle paylaşmaya devam etmenizi rica ederiz.
misafirliğe rağmen iyi yırtmışsın bencemenümü yazıyım
sabah 8:00
1 çb süt
7 badem
kahvaltı-öğle(davetliydik11:00)
1 dilm ekmek
1/4 simit
2kk peynir
yarım yumurta
5 zeytin
maydonoz
ara
6-7 antep fıstıgı
1 ikisi bir arada(ikram oldğu için içtim )
akşam
ton balıklı salata yarım kaldı yemek işi etrafı temizleyecegim diye eve geldik yemege oturduk eşimde düğüne gidecekti saçma sapan bir hal oldu
su:2,5lt
spor:45dk leslie
canım benim ah o tatlı bağımlılığımız yokmu bu hale sokan bizi ama şükür bilinçlendik artık iki ileri bi geri de yapsak bi gün olacak inşallah doğru beslenmeyi hayat biçimi yapıcaztabiki. ben çocukken falan hep çok zayıftım. son yıllarda 80 i gördüm. bir ara 65 e kadar düştüm. 1-1,5 yıl falan korudum ama sonra yavaş yavaş yine kilo aldım. son 2 aydır da 80 lerin sonunu görüyorum. hareket kabiliyetim sınırladı. üzerimde hep bir ağırlık var. sürekli baş ağrılarım var. tatlıya çok düşkünüm. kilo sebebim zaten o.
bu arada yanlış anlaşılmış. lokum yemedim. o kurabiye de şekersizdi ve tambuğday unundan yapılmıştı. 2 ısırık aldım.
Elifim adasinKızlar selam tüm gün dışardaydım ve çok yoğundum. Bakmaya bile fırsatım olmadı. Eve gelir gelmez geçmişe döneceğim şimdi.
Ama hemen kaptanımın prenseslerini gördüm. Bayıldım maşallah ne kadar güzel ve tatlılar. Berilcim allah bağışlasın rabbim sağlıklı güzel hayırlı ömürler nasip etsin.
Yok tatlım ya sabah çok erken birsey yiyemiyorum meto çalışsın diye yoğurt yiyorum sır yok yani. 65 ten aşağı çekmek konusunda kararsızım çünkü herkes daha fazla verme diyor yüzüm çok çöküyor sanırım ondan yeter diyorlar :))))dikkat edersen hemen gider o dünün eseri sadece
annenden iyi haberlerle gel canım
ohh kimse o iyi olmuş bakakalsın öyle
bence bi 5 kg daha verip hedefi aşagı çek 7 kilo kaldı demekle 12kg kaldı demek bile etkiliuor
süperde birşey soracagım sen niye sabah önce yogurt sonra kahvaltı yapıyorsun bakalım sırrımı var
Ayy çok geçmiş olsun iyiki size birsey olmadi Allah korusun. sebep ne çok merak ettim doğrusu. Bide firma çok açıklayıcı cevap yazmış sorunu da çözmüş maşallah. Malının arkasında olmayanlara gıcık oluyorum.kızlar olayı anladığınız gibi tartı durudk yere patladı müşteri temsilcileri sözde telefondan ulaşamamış ama mail atmışmış mail filanda yok şaka gibi ilk defa başıma geliyorAllahtan oglum o an orda değildibu ara evdeki elektronik ürünlerin nedir başına gelen parasında pulunda degilim 25-30tl lik en çok bildiğiniz marka tartı ama nasıl korktuk anlatamam
Afiyet olsun canım menun guzel akşam yemeğini yiyemedin mi anlayamadım.menümü yazıyım
sabah 8:00
1 çb süt
7 badem
kahvaltı-öğle(davetliydik11:00)
1 dilm ekmek
1/4 simit
2kk peynir
yarım yumurta
5 zeytin
maydonoz
ara
6-7 antep fıstıgı
1 ikisi bir arada(ikram oldğu için içtim )
akşam
ton balıklı salata yarım kaldı yemek işi etrafı temizleyecegim diye eve geldik yemege oturduk eşimde düğüne gidecekti saçma sapan bir hal oldu
su:2,5lt
spor:45dk leslie
Hos geldin tatlım ilk sayfada ki kuralları oku kabul edersen kaptanimizda onaylarsa gitsin yaglar :)iyi akşamlar. ben de katılmak istiyorum aranıza. boyum 1.65 kilom 89,5
Kahvaltı baya krallara layık olmuş biraz fazla geldi menun bana bu şekilde verebiliyormusun kilo.sabah 11.00 de tereyağda mıhlama peynirli 2 yumurtadan omlet, 10 zeytin, domates, salatalık, biber, 3 taze ceviz ve şekersiz çay
ara 15.00 de 2 parça bitter çikolata ve 2 lokma şekersiz kurabiye, şekersiz filtre kahvede
akşam 18.45 de 4 ızgara köfte, 3 ızgara biber, 4 yk az yağlı siyez bulguru pilavı, yarım kase yoğurt
2 lt ye yakın su içtim. şimdi de hint çayı içiyorum: chai masala
canım eltiminde başı çok ağrıyor özellikle tatlı ve cikolata yediğinde bilgine belki işine yarar.tabiki. ben çocukken falan hep çok zayıftım. son yıllarda 80 i gördüm. bir ara 65 e kadar düştüm. 1-1,5 yıl falan korudum ama sonra yavaş yavaş yine kilo aldım. son 2 aydır da 80 lerin sonunu görüyorum. hareket kabiliyetim sınırladı. üzerimde hep bir ağırlık var. sürekli baş ağrılarım var. tatlıya çok düşkünüm. kilo sebebim zaten o.
Maşallah berilcim. Allah bağışlasın ćok tatlılar. Çok şükür iyi ßimdi nefesimiz. rabbim bir daha yaşatmasın. Çok geçmiş olsun.Eki Görüntüle 1892223 Selam kizlar
Hepinize kocaman sevgiler
Özlendiniz kizlar ya
Bu arada Nefes icin Cok tesekkür ederim dileklere dualara
Nefes bugun kendi Nefes aliyor sükür makinadan cikti
Bagirsakta virus dolayisiyla ishali var Hala
Tosbis birde kucaga alisti sormayin
Sizede gostereyim miniklerimi
Kuzum iyice zayifladi ama olsun teyzeleri
Beril im hoş geldin ne yaptınız nasıl Nefes imiz.Bu arada pek birsey yemedim
Sekersiz Sade kahve ha birde hazir corba
Yarin insallah elifle evimize hayatimiza doneriz ufaktan benimle perisan oldu
Yeterli su icsencanım benim ah o tatlı bağımlılığımız yokmu bu hale sokan bizi ama şükür bilinçlendik artık iki ileri bi geri de yapsak bi gün olacak inşallah doğru beslenmeyi hayat biçimi yapıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?