Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Özletme kendini buralarda ol

inşallah bu sefer hayatımıza geçirebiliriz doğru kararında beslenmeyi
bu hafta rakibem oluyo musun tam dişimw göresin canım

senin hedefe az kalmış aslında bi sıksan iki yarış iki motivasyonla bide bakmışsın hedefe ulaşmışsın bacıdı

Valla güzelim biz değişim meğişim anlamayız cumaya kadar kimse kaçamak yapmıcak işte o kadar yoksa fururum kaçamak yapanı
Bide bu yaştan sonra elimi kana bulamayın acıyın bana
tamamdır patron

Canım ben ise giderken bi gece önceden sandviç yapardım hatta yumurta bile haslardim odan varsa sorun olmuyor yumurta bile
Gayet güzel canım fikir sormussun yoğurt içine keten tohumu chia tohumu arada bilirsin omega uc yağ yakici
Okul yeni açıldı tanışma toplantısı sanırım mevlide dikkat pilav yeme
Eve bak pimi çekilmiş bombaa mübarek
Kizlar tebrik ederim kilo verenleri gecmisin yarisini okuyabildim. Annemlere geldim erdem canakkaleye gitti telefonda onda kardesimin telden girdim simdi
özledik hilal alıntılar ini

Geçmiş olsun canım ayrıca onbes kg az mi benim oğlum o kadar yok
1menum
Sabah 11
Bir ince dilim pasta kac kucucuktu
Ogle 14
3 citir balik
Buyuk kase salata
Aksam 19
Bir kase domates çorbası
Bir kase yoğurt
Su 3 e yakın
Spor 1 saat yürüyüş
pastayı sabah yemissin erimistir inşallah

çay kaşığı ağzım datlansın diye :)
ağzın aylardır atarlanmis 6 ayda kilo almışsin tatlım reçel bal bitti sıra cikodami

aynen yesem bomba patlar di ama söylemesi ayıp çok iradeliyimdir :))))))
7 kilom kaldı bi versem onuda yoksa 60 a mi çeksem hedefi bilmiyorum.

Kizlar menüm
Saat 7:15
4 kaşık yoğurt

Saat 10
1 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
Domates salatalık

Saat 14
1 bardak süt

Saat 18
6 kaşık et sote
1 dilim tam buğday

Su 2.5 litre 3 olur
Spor 80 dk yuruyus

Yürümek ne güzel birsey ya ohhh çok iyiyim.

kızçeler günaydın geçmişteydim yine geçmişe gidiyom bitmedi biii

dünki fiyasko menüden sonra tabiki tartıda +300 gördüm
dikkat edersen hemen gider o dünün eseri sadece
annenden iyi haberlerle gel canım
ohh kimse o iyi olmuş bakakalsın öyle

aynen yesem bomba patlar di ama söylemesi ayıp çok iradeliyimdir :))))))
7 kilom kaldı bi versem onuda yoksa 60 a mi çeksem hedefi bilmiyorum.
bence bi 5 kg daha verip hedefi aşagı çek 7 kilo kaldı demekle 12kg kaldı demek bile etkiliuor
süperde birşey soracagım sen niye sabah önce yogurt sonra kahvaltı yapıyorsun bakalım sırrımı var

ben:
4727 kodlu marka cam tartı durup dururken şiddetli bir ses ile patladı. Ne olduğunu anlayamadan hemen ses gelen odaya koştuk. Her yer tuz buz olmuş. Cam kırıkları koridora kadar sıçramış. Telaşla giderken eşimin ayağına da cam parçaları saplandı. Camlar iğne boyutuna gelecek kadar küçülmüştü. Boş bir odada gölgede duran tartı nasıl olur da patlar? Alalı sadece birkaç hafta oldu daha öncede aynı markada ürün kullandım ama ilk defa başıma geldi

firma:

Değerli Tüketicimiz;

Şikâyete konu olan ürününüz ile ilgili, belirtmiş olduğunuz irtibat telefon numaranızdan ulaşılamadığından e-mail ile gerekli bilgilerimiz paylaşılmıştır.

%100 Müşteri Memnuniyeti ilkesi ile çalışan firmamız, siz tüketicilerimizden gelen tüm talepleri büyük bir hassasiyetle değerlendirmektedir.

Sizlere daha iyi hizmet sunabilmemiz için, firmamızın ürün ve hizmetleriyle ilgili düşüncelerinizi bizlerle paylaşmaya devam etmenizi rica ederiz.

kızlar olayı anladığınız gibi tartı durudk yere patladı müşteri temsilcileri sözde telefondan ulaşamamış ama mail atmışmış mail filanda yok şaka gibi ilk defa başıma geliyor Allahtan oglum o an orda değildibu ara evdeki elektronik ürünlerin nedir başına gelen parasında pulunda degilim 25-30tl lik en çok bildiğiniz marka tartı ama nasıl korktuk anlatamam

menümü yazıyım
sabah 8:00
1 çb süt
7 badem

kahvaltı-öğle(davetliydik11:00)
1 dilm ekmek
1/4 simit
2kk peynir
yarım yumurta
5 zeytin
maydonoz

ara
6-7 antep fıstıgı
1 ikisi bir arada(ikram oldğu için içtim )

akşam
ton balıklı salata yarım kaldı yemek işi etrafı temizleyecegim diye eve geldik yemege oturduk eşimde düğüne gidecekti saçma sapan bir hal oldu

su:2,5lt
spor:45dk leslie

nasıl yaaa

sabah 11.00 de tereyağda mıhlama peynirli 2 yumurtadan omlet, 10 zeytin, domates, salatalık, biber, 3 taze ceviz ve şekersiz çay

ara 15.00 de 2 parça bitter çikolata ve 2 lokma şekersiz kurabiye, şekersiz filtre kahvede

akşam 18.45 de 4 ızgara köfte, 3 ızgara biber, 4 yk az yağlı siyez bulguru pilavı, yarım kase yoğurt

2 lt ye yakın su içtim. şimdi de hint çayı içiyorum: chai masala

iyi akşamlar. ben de katılmak istiyorum aranıza. boyum 1.65 kilom 89,5
Hoşgeldin canım pek hizlisin maşallah kendinden bahseder misin
ohh ohh mıhlama lokum kurabiye bunların hepsi bugün son dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…