- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #165.541
Benimdekuzum biliyorum da böylesi daha kolayıma geliyo:)
Özletme kendini buralarda olKizlaaar ugrayamiyorum buraya deli olucam internet yavaş , bizim takımda da paylaşım sıkıntısı var 3. Takım toparlayamadigindn yeni üye de alamıyorum yeni gelen kimse yok yahuu orayla ilgilenmeye çalışıyorum gelebildigim zamanlarda arkadaşım isyan ediyor bırak telefonu diye kiskanmaya başladı sizlerispor diyet tam gaz bende neleri reddettigim se mükemmel derece de bir liste oluşturur.. geçmişi okumadım nefesten haber var mi ... hilal nasıl oldu 2. Liginizi tebrik ederim üstelik iki kişi de bireysel lerde var supersiniz canlarim.. benim annemden haber yok bekliyoruz ışte.. aşk hayatında da kıpırdama yok sadece o bomba etkisi yaratmak istediğim çocukta istediğim etkiyi yarattım sanırım beni 2 kez gördü ikisinde de bakakaldi ama ben yüz vermedim
inşallah hep birlikte ulaşıcaz aylık 2,5 değil dimi haftalık hedef o, öyledir kesin:)@elifvecebirFitt_anne maşaallah hedeflerinize ulaşırsınız inşaallah bnde utanayım bari 2.5 kilo hedeflediğim için
inşallah bu sefer hayatımıza geçirebiliriz doğru kararında beslenmeyiBüyük iddia. Hadi bakalim. Takip edeceğim dilek seni. Benim ki de az değil. Ben de 5,4 kg hedefliyorum.
Böğle vücut da cok xor. Benim ki de öğledir. Azıcık ye hemen patır patır çıkıyorum. Dikkat edeyim veriyorum ama vücut için çok zararlı. Daha çanuk yaslaniyormußuz. Benim diyetisyen öğle demişti.
senin hedefe az kalmış aslında bi sıksan iki yarış iki motivasyonla bide bakmışsın hedefe ulaşmışsın bacıdıkız geçmişi okuduğunda tek alıntı yapıp dönüp dönüp tekrar yap nasıl kolayına geliyor yaa
hadi bakalım darısı başıma canım ya ben de kasımda mezun olmak istiyorum. daha doğrusu mezun değilde 58 olmak istiyorum yani evlendiğim kiloya düşmek. 56 yla sözlenmiştim ooff hele bi 56 olsam
ben de dilekle seni takipteyim valla ikiniz iyi veriyorsunuz maşallahh darısı da başıma inşşş
ya ben çabuk mu alıyorum bilmiyorum ama ayda 1-1,5 kg aldım son seferinde bence gayet iyi
valla ececim süpersin ohh olsun o çocuğa da şoklara gelir işte böylegördü gününüüü
nefes ten haber yok beril abla daha hiç gelmedi inş iyi haberlerle döner
hilal annesine gitti h. sonu diye eşiyle konuşmuyor hala küs
durumlar böyle yani.
inş sizin takımda toparlanır arada vakit bulduğumda oraya da gelirim canım. hatta iyi olan menülerimi oraya da yazayım istersen?
tamamdır patronValla güzelim biz değişim meğişim anlamayız cumaya kadar kimse kaçamak yapmıcak işte o kadar yoksa fururum kaçamak yapanı
Bide bu yaştan sonra elimi kana bulamayın acıyın bana
Canım ben ise giderken bi gece önceden sandviç yapardım hatta yumurta bile haslardim odan varsa sorun olmuyor yumurta bileMenüm
Sabah 07.40
1 açma
13.30
3 etli lahana sarması
16.30
2 halka sucuklu yumurta
1 d tam b ekmeği
Domates
18.00
2 köfte
Su 2 lt
Spor 50 dk yürüyüş
( sabah için çözüm bulmam gerek o kadar acele çıkıyoruz ki telefonumu bile unutuyorum. Aç kalınca da titriyorum. Sarmayı kaynanamda yedim çok severim)
Mefkuşumu yenmek için liste yapmayı düşünüyorum bu hafta
Gayet güzel canım fikir sormussun yoğurt içine keten tohumu chia tohumu arada bilirsin omega uc yağ yakiciBu günkü menüm.
Sabah 9.00
Çeyrek tost
Şekersiz çay
Öğlen 15.00
6 yk taze fasulye
1 kase yoğurt
1 bardsk domates suyu
1 dilim ekmek
Akşam 22.00
1 parça haşlanmış but.
2 litre si
Dpor yok.
Kızlar akşam üzeri avm yrle gittik. Geç geldim. Orada da yemek yemeye vaktim kalmadı. Eve gelince de cok açtım. Mecbur yedim.
Okul yeni açıldı tanışma toplantısı sanırım mevlide dikkat pilav yemeYemeseydim de sabah olmazdı . Bir dr metom iyice duracsk diye tırstım. Bu durimda be yiydbilirdim başka. Fikir olur bana başka zaman.
Tsmam kuzum.
Beni de yoğun bir haftasonu bekliyor.
Yarın eşimin kuzrnininin lohusa mevlüdü ve doğum günü var.
Pazar günü veli toplantısı var.
Iyi gecrler mefkurem.
Eve bak pimi çekilmiş bombaa mübarekAfiyet olsun canım menun güzel bugün cuma bitter de sorun yok.
Afiyet olsun canım menun cok başarılı turşuya dikkat et tatlım çok sık tüketme tuzdan dolayi ödem yapabilir. Birde tavuk yerken derisini yememeni tavsiye ederim.
Afiyet olsun canım. Kruvasan cuma olduğu için cıss hakkın olsun bir daha yeme ama :) o cokokrem çay kaşığı dimi çorba kaşığı değil :)))
anam her öğünde kaçamak napan bacim sen. Yazık kız emeklerine. Afiyet olsun yağ olmasın inşallah.
9. Takım candir
mefkusum canım hicbirsey istemiyor hep tokum sanki ondan az oldu yoksa evde suan sucuklu kaşarlı poğaça, yaş pasta, tuzlu kurabiye ve un helvasi var ama canım çekmiyor. Mefkusum lapa ne Lapa si pirinç mi nasıl oluyor bide 5 te 5 ne
ohhh miss afiyet olsun.
Haftaya birinciyiz inşallah. Beril i ve Elif i kutluyorum.
Haftasonunu değerlendirelim bence de sanki bildiğim herseyi unuttum burdan ayri kaldım ya :))))) napsam acep.
Afiyet olsun canım. Gece den haxirlasan kokaylik olur senin için tam buğday ekmek arası peynir domates mesela.
Afiyet olsun bence but çok sorun olmaz saat geç olsada derisini yememişsindir zaten.
özledik hilal alıntılar iniKizlar tebrik ederim kilo verenleri gecmisin yarisini okuyabildim. Annemlere geldim erdem canakkaleye gitti telefonda ondakardesimin telden girdim simdi
Geçmiş olsun canım ayrıca onbes kg az mi benim oğlum o kadar yokArkadaslar gitti mutfak toplandi ve burdayim. Kizlar sanirim yine yogun olucak gündemim önümüzdeki haftalarda p.tesi babamın anestezi tahlilleri yapılıcak Ekimin 10 nunda ameliyatı var bende kalicak ilk kontrole kadar ama burayı ihmal etmiycem inşallah kurtulmam lazım fazlaliklardan.
Bu arada gardrop ta kisliklarimin hiçbiri olmuyor bakalım napıcam. Geçen yıl aldığım kot Pantolonu denedim öldük gülmekten 2 adım atıyorum düşüyor geçen yıl aldığım mont akıllara zarar omuzlarına fln komedi15 kg ne kadar farkediyormus meğer çok mutlu oldum ama. Bu aksam gelen Arkadaşlar gözlerin çökmüş sanki hasta misin diyetten mi böyle oldun diye üzüldüler baya kizdilar, sanırım üzüntüden böyleyim.
pastayı sabah yemissin erimistir inşallah1menum
Sabah 11
Bir ince dilim pasta kac kucucuktu
Ogle 14
3 citir balik
Buyuk kase salata
Aksam 19
Bir kase domates çorbası
Bir kase yoğurt
Su 3 e yakın
Spor 1 saat yürüyüş
ağzın aylardır atarlanmis 6 ayda kilo almışsin tatlım reçel bal bitti sıra cikodamiçay kaşığı ağzım datlansın diye :)
aynen yesem bomba patlar di ama söylemesi ayıp çok iradeliyimdir :))))))tamamdır patron
Canım ben ise giderken bi gece önceden sandviç yapardım hatta yumurta bile haslardim odan varsa sorun olmuyor yumurta bile
Gayet güzel canım fikir sormussun yoğurt içine keten tohumu chia tohumu arada bilirsin omega uc yağ yakici
Okul yeni açıldı tanışma toplantısı sanırım mevlide dikkat pilav yeme
Eve bak pimi çekilmiş bombaa mübarek
özledik hilal alıntılar ini
Geçmiş olsun canım ayrıca onbes kg az mi benim oğlum o kadar yok
pastayı sabah yemissin erimistir inşallah
ağzın aylardır atarlanmis 6 ayda kilo almışsin tatlım reçel bal bitti sıra cikodami
dikkat edersen hemen gider o dünün eseri sadecekızçeler günaydın geçmişteydim yine geçmişe gidiyom bitmedi biii
dünki fiyasko menüden sonra tabiki tartıda +300 gördüm
annenden iyi haberlerle gel canımKizlaaar ugrayamiyorum buraya deli olucam internet yavaş , bizim takımda da paylaşım sıkıntısı var 3. Takım toparlayamadigindn yeni üye de alamıyorum yeni gelen kimse yok yahuu orayla ilgilenmeye çalışıyorum gelebildigim zamanlarda arkadaşım isyan ediyor bırak telefonu diye kiskanmaya başladı sizlerispor diyet tam gaz bende neleri reddettigim se mükemmel derece de bir liste oluşturur.. geçmişi okumadım nefesten haber var mi ... hilal nasıl oldu 2. Liginizi tebrik ederim üstelik iki kişi de bireysel lerde var supersiniz canlarim.. benim annemden haber yok bekliyoruz ışte.. aşk hayatında da kıpırdama yok sadece o bomba etkisi yaratmak istediğim çocukta istediğim etkiyi yarattım sanırım beni 2 kez gördü ikisinde de bakakaldi ama ben yüz vermedim
bence bi 5 kg daha verip hedefi aşagı çek 7 kilo kaldı demekle 12kg kaldı demek bile etkiliuoraynen yesem bomba patlar di ama söylemesi ayıp çok iradeliyimdir :))))))
7 kilom kaldı bi versem onuda yoksa 60 a mi çeksem hedefi bilmiyorum.
süperde birşey soracagım sen niye sabah önce yogurt sonra kahvaltı yapıyorsun bakalım sırrımı varKizlar menüm
Saat 7:15
4 kaşık yoğurt
Saat 10
1 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
Domates salatalık
Saat 14
1 bardak süt
Saat 18
6 kaşık et sote
1 dilim tam buğday
Su 2.5 litre 3 olur
Spor 80 dk yuruyus
Yürümek ne güzel birsey ya ohhh çok iyiyim.
nasıl yaaakızlar olayı anladığınız gibi tartı durudk yere patladı müşteri temsilcileri sözde telefondan ulaşamamış ama mail atmışmış mail filanda yok şaka gibi ilk defa başıma geliyorAllahtan oglum o an orda değildibu ara evdeki elektronik ürünlerin nedir başına gelen parasında pulunda degilim 25-30tl lik en çok bildiğiniz marka tartı ama nasıl korktuk anlatamam
Hoşgeldin canım pek hizlisin maşallah kendinden bahseder misiniyi akşamlar. ben de katılmak istiyorum aranıza. boyum 1.65 kilom 89,5
ohh ohh mıhlama lokum kurabiye bunların hepsi bugün son dimisabah 11.00 de tereyağda mıhlama peynirli 2 yumurtadan omlet, 10 zeytin, domates, salatalık, biber, 3 taze ceviz ve şekersiz çay
ara 15.00 de 2 parça bitter çikolata ve 2 lokma şekersiz kurabiye, şekersiz filtre kahvede
akşam 18.45 de 4 ızgara köfte, 3 ızgara biber, 4 yk az yağlı siyez bulguru pilavı, yarım kase yoğurt
2 lt ye yakın su içtim. şimdi de hint çayı içiyorum: chai masala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?