- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #165.521
sorma hacı ikisibirarada yıl bile korka korka içiyorum ya:)sopa istiyon bence seeenbizim takımda öyle kelogs melogs olmaz canım vururlar kırbacı
bitti abla daha cıs mıs yok bombe gibi olcam inş bu haftaaa :)
çay tabi
abla ne diyosuuuun
abla ödül gününde niye lapa yaptın ki sen lapa çok kötü cidden yaa
yaa gitti 1. lik
abla telefonunu eşi kullanıyor daha alamamıştır ondan
ohh kebapmış valla bitter yeme hakkı falan biz yeyince cıs oluyor sende de cıs olur dinlemez 9. takım haberin ola
kız dün akla karayı seçti yedirmek için yemedim eve gönderdi kvdün kaçamak yapmamak çok zorduu
ay merhabaaa :) teşekkür ederiz.
aminn :)
benim haberim yoktu olsa bende katkı sağlardım. iyi geceler
diyetisyen menu su çok güzel bansne bende yapıcam :)Yok canım ara değil 2dlm ekmek çorba yerine 3yk menemen sebze yerine yumurtasizdi peynirde protein yerine değişim hakkım biraz fazla hesaplı kitaplı oluyor surrkli ne ne yerine modundaydim mesela iki kare bitter iki gün kurusu bir yağ geçiyor gibi gibi
nasıl tüm hafta yorulmuşsam uyuya kalmışım abla ütü yalan oldu:)Haftasonu ütünü yapabileceksen dinlen bşraz
sorma hacı ikisibirarada yıl bile korka korka içiyorum ya:)
diyetisyen menu su çok güzel bansne bende yapıcam :)
sorma hacı ikisibirarada yıl bile korka korka içiyorum ya:)
diyetisyen menu su çok güzel bansne bende yapıcam :)
hedefimiz yazıyorum efem kayıtları geçilsin
an itibariyle 74 olan kilomu 1kasımda 68 olarak güncellwmezsem banada dilek demesinler
boy 1,68 sonra yazıyımFitt_anne canım senin boyun kaç onu da yazsana iletine
hacı söylemesi ayıp gaza geldi mi kilo vermek çocuk oyuncağı benim içinnot al bir yere. geçen haftada hedef koyduk hep yalan oldu
hadi bakalım göreyim seni inş hedefimize ulaşırız
canım benim bu hafta daha bi dikkatli olacak inşallahiçe tabi kız biz içiyoz mu aaa kelogslara say
boy 1,68 sonra yazıyım
hacı söylemesi ayıp gaza geldi mi kilo vermek çocuk oyuncağı benim için
ben geçen haftaki hedefimi tutturdum tutturamıyanlar düşünsün:))
canım benim bu hafta daha bi dikkatli olacak inşallah
kuzum biliyorum da böylesi daha kolayıma geliyo:)Fitt_anne canım alıntı yapcağın zaman çoklu altıya bas alıntı yapmak istediğin mesajlara sonra cevap yazma kısmına gel alıntıları ekle ye bas hepsine bir cevap ver böyle tek tek yazmana gerek yok.
inşallah canım mezunum 1ocakta vücudum sağolsun emeğimin karşılığınıda kaçamağımın karşılığınıda verir :)boy varmış sen de ne güzel :)
hadi bakalım aralıkta mezunsun o zaman sen
dikkat et güzelde veriyorken seni yavaşlatcak şeyler yeme canım.
hedefimiz yazıyorum efem kayıtları geçilsin
an itibariyle 74 olan kilomu 1kasımda 68 olarak güncellwmezsem banada dilek demesinler
inşallah canım mezunum 1ocakta vücudum sağolsun emeğimin karşılığınıda kaçamağımın karşılığınıda verir :)
kuzum biliyorum da böylesi daha kolayıma geliyo:)
inşallah canım mezunum 1ocakta vücudum sağolsun emeğimin karşılığınıda kaçamağımın karşılığınıda verir :)
Büyük iddia. Hadi bakalim. Takip edeceğim dilek seni. Benim ki de az değil. Ben de 5,4 kg hedefliyorum.
Böğle vücut da cok xor. Benim ki de öğledir. Azıcık ye hemen patır patır çıkıyorum. Dikkat edeyim veriyorum ama vücut için çok zararlı. Daha çanuk yaslaniyormußuz. Benim diyetisyen öğle demişti.
Kizlaaar ugrayamiyorum buraya deli olucam internet yavaş , bizim takımda da paylaşım sıkıntısı var 3. Takım toparlayamadigindn yeni üye de alamıyorum yeni gelen kimse yok yahuu orayla ilgilenmeye çalışıyorum gelebildigim zamanlarda arkadaşım isyan ediyor bırak telefonu diye kiskanmaya başladı sizlerispor diyet tam gaz bende neleri reddettigim se mükemmel derece de bir liste oluşturur.. geçmişi okumadım nefesten haber var mi ... hilal nasıl oldu 2. Liginizi tebrik ederim üstelik iki kişi de bireysel lerde var supersiniz canlarim.. benim annemden haber yok bekliyoruz ışte.. aşk hayatında da kıpırdama yok sadece o bomba etkisi yaratmak istediğim çocukta istediğim etkiyi yarattım sanırım beni 2 kez gördü ikisinde de bakakaldi ama ben yüz vermedim
Evet ya nefes ne durumda acaba@berilceee bireyselde 1.liğini tebrik ederim kaptaniçem
minişimizi de meraktayız inş iyi haberlerle geleceksin dualarımız seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?