Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

sorma hacı ikisibirarada yıl bile korka korka içiyorum ya:)
diyetisyen menu su çok güzel bansne bende yapıcam :)

hedefimiz yazıyorum efem kayıtları geçilsin
an itibariyle 74 olan kilomu 1kasımda 68 olarak güncellwmezsem banada dilek demesinler

not al bir yere. geçen haftada hedef koyduk hep yalan oldu

hadi bakalım göreyim seni inş hedefimize ulaşırız
hacı söylemesi ayıp gaza geldi mi kilo vermek çocuk oyuncağı benim için
ben geçen haftaki hedefimi tutturdum tutturamıyanlar düşünsün:))

boy 1,68 sonra yazıyım

hacı söylemesi ayıp gaza geldi mi kilo vermek çocuk oyuncağı benim için
ben geçen haftaki hedefimi tutturdum tutturamıyanlar düşünsün:))

canım benim bu hafta daha bi dikkatli olacak inşallah

boy varmış sen de ne güzel :)

hadi bakalım aralıkta mezunsun o zaman sen

dikkat et güzelde veriyorken seni yavaşlatcak şeyler yeme canım.

Fitt_anne canım alıntı yapcağın zaman çoklu altıya bas alıntı yapmak istediğin mesajlara sonra cevap yazma kısmına gel alıntıları ekle ye bas hepsine bir cevap ver böyle tek tek yazmana gerek yok.

kuzum biliyorum da böylesi daha kolayıma geliyo:)

boy varmış sen de ne güzel :)

hadi bakalım aralıkta mezunsun o zaman sen

dikkat et güzelde veriyorken seni yavaşlatcak şeyler yeme canım.
inşallah canım mezunum 1ocakta vücudum sağolsun emeğimin karşılığınıda kaçamağımın karşılığınıda verir :)

hedefimiz yazıyorum efem kayıtları geçilsin
an itibariyle 74 olan kilomu 1kasımda 68 olarak güncellwmezsem banada dilek demesinler

Büyük iddia. Hadi bakalim. Takip edeceğim dilek seni. Benim ki de az değil. Ben de 5,4 kg hedefliyorum.

inşallah canım mezunum 1ocakta vücudum sağolsun emeğimin karşılığınıda kaçamağımın karşılığınıda verir :)

Böğle vücut da cok xor. Benim ki de öğledir. Azıcık ye hemen patır patır çıkıyorum. Dikkat edeyim veriyorum ama vücut için çok zararlı. Daha çanuk yaslaniyormußuz. Benim diyetisyen öğle demişti.

Kizlaaar ugrayamiyorum buraya deli olucam internet yavaş , bizim takımda da paylaşım sıkıntısı var 3. Takım toparlayamadigindn yeni üye de alamıyorum yeni gelen kimse yok yahuu orayla ilgilenmeye çalışıyorum gelebildigim zamanlarda arkadaşım isyan ediyor bırak telefonu diye kiskanmaya başladı sizleri spor diyet tam gaz bende neleri reddettigim se mükemmel derece de bir liste oluşturur.. geçmişi okumadım nefesten haber var mi ... hilal nasıl oldu 2. Liginizi tebrik ederim üstelik iki kişi de bireysel lerde var supersiniz canlarim.. benim annemden haber yok bekliyoruz ışte.. aşk hayatında da kıpırdama yok sadece o bomba etkisi yaratmak istediğim çocukta istediğim etkiyi yarattım sanırım beni 2 kez gördü ikisinde de bakakaldi ama ben yüz vermedim

kuzum biliyorum da böylesi daha kolayıma geliyo:)

kız geçmişi okuduğunda tek alıntı yapıp dönüp dönüp tekrar yap nasıl kolayına geliyor yaa

hadi bakalım darısı başıma canım ya ben de kasımda mezun olmak istiyorum. daha doğrusu mezun değilde 58 olmak istiyorum yani evlendiğim kiloya düşmek. 56 yla sözlenmiştim ooff hele bi 56 olsam

ben de dilekle seni takipteyim valla ikiniz iyi veriyorsunuz maşallahh darısı da başıma inşşş

ya ben çabuk mu alıyorum bilmiyorum ama ayda 1-1,5 kg aldım son seferinde bence gayet iyi

valla ececim süpersin ohh olsun o çocuğa da şoklara gelir işte böyle gördü gününüüü
nefes ten haber yok beril abla daha hiç gelmedi inş iyi haberlerle döner
hilal annesine gitti h. sonu diye eşiyle konuşmuyor hala küs

durumlar böyle yani.

inş sizin takımda toparlanır arada vakit bulduğumda oraya da gelirim canım. hatta iyi olan menülerimi oraya da yazayım istersen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…