- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #165.621
Dolaylı olarak evet mefkuşum sen nasıl oldunNe olduki tatlım Kv gillemi problemimiz
Bütün günde aç kalmışın
Çok hakIIsınn abla zaten büyük beden güzel kıyafet pek yokGünaydın tatlım
Çalışanlar için Bide Haftasonu yoğunluğu kötü oluyor. Kolay gelsin
düğünleri hiç sevmem zaten cnm yüksek sese katlanamıyorum
Bide tam elbisemi giyerken fermuarı bozuldu
Bu abiyelerin fermuarlarını çok kötü yapıyorlar
Bende makineyle tümden diktim. Allahtan çok dar değildide öylede giyebildim
Zaten zayıf olmayınca ne giyinmenin nede süslenmenin zevki olmuyor
Süper çok faydalı oldu canm teşekkürler
Abiyelerin zaten bedenleri dar kesim oluyor cnm gerçi benim elbisemi beğendiler fazla şişmanda göstermediÇok hakIIsınn abla zaten büyük beden güzel kıyafet pek yok
Mefkuşum 6.5 kilo mu hedefledin bense 2.5 kilo bi yerlerdn atacam kendimi utançtan1 kasım hedefleri
Poni Bon 77.3
@elifvecebir 78
buseb 59.5
@ayulduzz 68
North River 67
eliya 69
Mefkurem 82
Tabiki Fark bariz belli cnm
Valla ben beynime reset attım cnm Bu kilo ya gidecek ya gidecekMefkuşum 6.5 kilo mu hedefledin bense 2.5 kilo bi yerlerdn atacam kendimi utançtan
Evet şimdi 2 kilo daha fazlayım ama bel simidim pörtlemiyor eskisi gibi niye acabaTabiki Fark bariz belli cnm
Şimdide 2.resim den pek farklı görünmüyosundur
2 kilo görünüşte pek belli olmuyor cnm en azından Bizim kilolarımızda 50 li kilolarda 1-2kilo bile farkediyorEvet şimdi 2 kilo daha fazlayım ama bel simidim pörtlemiyor eskisi gibi niye acaba
Çok haklısım bni heveslendirdi senle yarışmak bi an önce kurtulucam bu kilolardan tgValla ben beynime reset attım cnm Bu kilo ya gidecek ya gidecek
Niye aylarca uğraşalımki
Sonrada sabrımız tükenip sıkılıyoruz
Kaçamak yapmazsan min.4-5 kilo verebilirsin
Yok mefkuşum anlatamadım. 76 kiloykn bel simidim pörtlemşti resmdede belli şimdi 79 kiloda o zamnki gibi pörtlemiyor niye acaba2 kilo görünüşte pek belli olmuyor cnm en azından Bizim kilolarımızda 50 li kilolarda 1-2kilo bile farkediyor
Ölçüm yapmış olsaydın 2 cm genişleme vardır her yerinden
Arada spor yapıyon ya sıkılaşmışındırÇok haklısım bni heveslendirdi senle yarışmak bi an önce kurtulucam bu kilolardan tg
Yok mefkuşum anlatamadım. 76 kiloykn bel simidim pörtlemşti resmdede belli şimdi 79 kiloda o zamnki gibi pörtlemiyor niye acaba
Güzelim haftada 1-2 gün akşam yemeği yememek iyi olur sende dün yememişinÇok haklısım bni heveslendirdi senle yarışmak bi an önce kurtulucam bu kilolardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?