- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #165.661
Özledik be hilalcim Herşey yolundamıselam kızlar ancak gelebildim hala annemdeyim yarın dönücem eve ama telefon aksam gelecek
Tatlım biz bi takım olduğumuza göre...her hafta aynı düzeyde veremeyiz bi hafta biri güzel verir diğer hafta öbürükızlar şimdi geçmişe baktım alıntı yapamadım ama hatırladıklarımı yazayım
berilceee ablacım coksükür atlatmıssınız cok gecmis olsun Nefes'imize Allahım bidaha yasatmasın. resimdede elifle cok güzel çıkmıslar bayıldım miniklerimize
Mefkurem ablacım düğünü kaçamaksız atlatmıssın tebrikler. hedefinede bayıldım sen bence 7 leri gorursun
60kiloyum hosgeldin canım ben Hilal 24 yasındayım 3 buçuk aydır burdayım. yaklaşık 12 kilo verdim. 3 yaşında bi oğlusum var
@buseb aferin kızzz menülerin düzene girmeye başlamış kaçamaklar baya baya azalmış
@nanekekik canım yarın aksam telefonuma kavusucam inş ondan sonra burdayım tekrar
Kızlar bu arada tebrik ederim 2. olmusuz. ben artıydım ama dikkat ediyorum
berilceee ve @elifvecebir bireysel derecelerinizi tebrik ederim
iradeye gel tebriks
Sen bilirsin işini buse cım. Evet o rakamları telaffuz etmek müthiş bir özgüven veriyor insana. :))))
menun Guzel mefkusum gerçi sana yorum yapmak biraz saçma geldi suan :))) aman diyim baklava da neymiş boşver yabende dugunlerdeki o müzik sesinden illallah ediyorum.
mefkusum Allah sağlık versin de yoğunluk olsun daha iyi oluyor kendimi enerjik hissediyorum Kosturmacayi seviyorum.
Su 5 te 5 nasıl yapılıyor çok merak ettim deneyebilirim bu hafta bilgi verirmisin.
ahh canım ya ne oldu ki böyle yemeden içmeden kesti seni. İnşallah yoluna girer canım üzme kendini.
Geçmiş olsun birseyler iç ya öksürük ilerlemesin daha fazla. Ahh o ayaklar tombik ayaklar ne cektiriyor insana.
Pazar pazar bu ne hız kolay gelsin Elif im.
Bence de ne zaman tamam dersem o zaman.
erken mi yatıyor uykuya neden oyke çok uyandı ki hasta olmasın da aman diyim.
bdv ye konu açmıştımAyyy ben bazı mesajları görmemişim kusura bakmayın kızlar şimdi elifin alıntısında gördüm
diş mi çıkarıyor tatlım
Yada büyüme dönemindeyse o zamanda huysuz oluyor Çocuklar kemik ağrıları oluyormuş
olurmu bitanem
Benimde fırça ve sopaya ihtiyacım var
Hatta hepinizden çok hakediyorum
5 günde 5 kilo diye yazarsan çıkıyor tatlım
1.gün patates
2.gün sebze
3.gün et
4.gün meyve
5.gün yumurta Yada yoğurt veya süt
Tabi hepsi yağsız tuzsuz
Sürekli yapılmaz Duraklama dönemlerinde vücudu şaşırtmak için arada yapılabilir diye düşünüyorum
Poni Bon kv yle ne olduki tatlım
Hem ne güzel senin çocuğada bakıyor
Bak ben sözde iyiyim çocuğuda çok severim ama şahsen hergün hergün bakmayı istemem
Haftada 2-3 gün olabilir ama Fazlası bana fazla geliyor
Mefkuşum biz yenitaşındık biliyorsun tanıdık kimse yok Çocuk baktıracak onlarında yok zaten pek kimseyle görüşmezlerAyyy ben bazı mesajları görmemişim kusura bakmayın kızlar şimdi elifin alıntısında gördüm
diş mi çıkarıyor tatlım
Yada büyüme dönemindeyse o zamanda huysuz oluyor Çocuklar kemik ağrıları oluyormuş
olurmu bitanem
Benimde fırça ve sopaya ihtiyacım var
Hatta hepinizden çok hakediyorum
5 günde 5 kilo diye yazarsan çıkıyor tatlım
1.gün patates
2.gün sebze
3.gün et
4.gün meyve
5.gün yumurta Yada yoğurt veya süt
Tabi hepsi yağsız tuzsuz
Sürekli yapılmaz Duraklama dönemlerinde vücudu şaşırtmak için arada yapılabilir diye düşünüyorum
Poni Bon kv yle ne olduki tatlım
Hem ne güzel senin çocuğada bakıyor
Bak ben sözde iyiyim çocuğuda çok severim ama şahsen hergün hergün bakmayı istemem
Haftada 2-3 gün olabilir ama Fazlası bana fazla geliyor
mrb. ben PONİ aramıza hoş geldinkurallara baktım. elimden geldiğince spor yapıcam. inşallah sizle de iyice oturtucam spor işini. yeni başladığım için şimdilik ilk hafta için 1 kilo hedef belirledim. biliyorum çok az kiloma göre. 89,5 kiloyum. ama uzun zamandır diyet yapmıyorum. o yüzden alışma haftası. önemli olan vermem. gün sonunda menülerimi yazarım. cuma bildirim günü 12.00 a kadar. o da tamam. gruba uyum sağlarım. eksik olan birşey olursa alışma süresince yardımcı olunursa sevinirim.
bu siteye daha önce kayıt olmuştum. ama çok girmedim. açıkçası bana biraz karışık geliyor. alışacağım inşallah. kilom aldı başını gitti. disipline girmem gerek. bu da inşallah siz takım arkadaşlarımla olacak. tüm yiyeceklerin tadını biliyorum. miskinliği de biliyorum. artık zayıflamak istiyorum.
Hoşgeldin cnm Zühal benkurallara baktım. elimden geldiğince spor yapıcam. inşallah sizle de iyice oturtucam spor işini. yeni başladığım için şimdilik ilk hafta için 1 kilo hedef belirledim. biliyorum çok az kiloma göre. 89,5 kiloyum. ama uzun zamandır diyet yapmıyorum. o yüzden alışma haftası. önemli olan vermem. gün sonunda menülerimi yazarım. cuma bildirim günü 12.00 a kadar. o da tamam. gruba uyum sağlarım. eksik olan birşey olursa alışma süresince yardımcı olunursa sevinirim.
bu siteye daha önce kayıt olmuştum. ama çok girmedim. açıkçası bana biraz karışık geliyor. alışacağım inşallah. kilom aldı başını gitti. disipline girmem gerek. bu da inşallah siz takım arkadaşlarımla olacak. tüm yiyeceklerin tadını biliyorum. miskinliği de biliyorum. artık zayıflamak istiyorum.
doğru söylemiş S olundaki yoksa nasıl yenerim seniPoni Bon eşim rakibim alım balım peteğim sende durumlar nasıl bugün
Ben zor tutuyom kendimi
Hani çizgi filimlerde kafanın sol tarafından şeytan gibi bişey çıkarda kandırmaya çalışır konuşurya
Benimkide, daha cumaya var bugün yede toparlarsın falan dedi ama kanmadım
Fitt_anne Kız dilek bugün tatil diye hiç Kendini göstermedin nerelerdesin
Beril gelirmi bilmiyorum ama istersen sende yüzde hesabı onunla yarış heee ne dersin
Güzelim bi erkek için en kötü şey eş le aile arasında kalmakbdv ye konu açmıştım
Sebebi de eşimin ailesi 3 erkek evlatlarının üçününde arabası var ama her işlerini bize yaptırırlar bunaldım 3 ayda.gocunmam yaparım eşimde yapar ama gına geldi. Kayınvalidem kızımıza bakıyor evinde acaba ondan mı diyorum bu beklenti. İş çıkışı kızımı almaya gittiğimde sürekli bi iş söylerler eve gelip kahvaltı etmem öğledn sonra üçü bulur ki aç olduğumu bilirler. Anladığınız üzere çalışıyorum bi hafta sonumuz var plan yaptık eşimle annesigil görümcemde, onları alıp evlerine götürücem eşimde çarşıdaki işlerini halledecekti o sırada ondan sonra buluşup gezecektik ama ne oldu kayınpederm aradı bi iş çıkardı yine eşimde hayır diyemedği için geliyorum dedi bnde abini arasaydı bi kere de işimiz vardı dedim sinirlendi,atıştık çamaşır sepetini kıracaktı neredeyse
Offff iyiki yememişimdoğru söylemiş S olundaki yoksa nasıl yenerim seni.sırf senle yarışıyorum diye buz gibi gazoz almaktan Vazgeçtim Çarşıdaydım diyetime de sadığm
merhaba çalışıyorum. çocuk yok. sakız diyebilirsiniz. 1.65 boyla 89,5 kilodayım. gördüğüm en feci kilo diyebilirim. hayatımda bu kiloyu görmemiştim. umarım sizlerin de desteğiyle bir an önce sağlıkla kilo veririm. aşırı kilo hareket kabiliyetimi azalttı. herşey yoruyor. çok üzücüHoşgeldin cnm Zühal ben
Geçen sene bisürü kilo verip bu sene yarısını alıp geri geldim
Seninde Isim yaş boy ne cnm
Bide neler yapıyorsun çalışıyomusun vs.çocuk varmı
Motivasyonum ilk kuralı bol paylaşım
Her gün menüler yazılıp herkes birbirine yorum yapar Bide sohbet muhabbet ettikçe birbirimizi daha iyi tanırız
2 hafta deneme süren var Eğer yeterli paylaşımın ve Kilo vermen olursa listeye dahil olabilşrsin
mrb. ben PONİ aramıza hoş geldin
Ben bi zamanlar 123 kiloları gördüğüm için bu kilo çokda kötü gelmiyor banamerhaba çalışıyorum. çocuk yok. sakız diyebilirsiniz. 1.65 boyla 89,5 kilodayım. gördüğüm en feci kilo diyebilirim. hayatımda bu kiloyu görmemiştim. umarım sizlerin de desteğiyle bir an önce sağlıkla kilo veririm. aşırı kilo hareket kabiliyetimi azalttı. herşey yoruyor. çok üzücü
hergün menü yazarım. sohbete de katılırım. umarım herşey güzel olur.
ben de güzelce kilo verip sonra işte bu hale geldim. bu kadar emek boşuna gitti. geri kilo almak çok kötü değil mi? düşündükçe moralim bozuluyor
hoşbulduk canım. teşekkür ederim.
Menün güzel görünüyor cnmsabah 11.00 de yumurta piyazı, 1 dilim peynir, 7 zeytin, domates salatalık, 2 dilim kinoa unuyla yapılmış protein ekmeği, şekersiz çay
ara 13.00 de şekersiz osmanlı kahvesi
ara 17.15 de 2 mandalina
akşam 19.00 da mezgit balığı ve salata (yiyeceğim)
yatana kadar 2 lt suyu geçerim. akşam yemeğinden sonra oolong çayı ya da yeşil çay içeceğim 2 kupa.
spor olarak da evde işlerimi yaptım. gece de azcık bacak hareketi yapmayı düşünüyorum.
ablam hiç elim değmedi geç kalktık kuaföre gittim sporumu yaptım duşumu alıp yemegi halledeyim burdayımPoni Bon eşim rakibim alım balım peteğim sende durumlar nasıl bugün
Ben zor tutuyom kendimi
Hani çizgi filimlerde kafanın sol tarafından şeytan gibi bişey çıkarda kandırmaya çalışır konuşurya
Benimkide, daha cumaya var bugün yede toparlarsın falan dedi ama kanmadım
Fitt_anne Kız dilek bugün tatil diye hiç Kendini göstermedin nerelerdesin
Beril gelirmi bilmiyorum ama istersen sende yüzde hesabı onunla yarış heee ne dersin
Geçen hafta beş q'ünün 3 günü iş buldular bana aç olduğumu biliyolardI .Yaptım ama hafta Sonumuz var bir tek aile Olarakaktivite yapabileceğimiz hafta sonu da iş çıkarınca Onlar tepem attı sınır diye bir şey yokGüzelim bi erkek için en kötü şey eş le aile arasında kalmak
Tabiki aile için elinizden geleni yapacaksınız
Diğerleri yapsın Yada yapmasın herkes kendinden sorumlu
Ama bunları yaparken kendi hayatınızada özen göstermek, sınırları koymanız lazım
Bide karşı tarafı tanımadığım için... Bu iyi niyetiniz suistimal edilmemesi lazım
Çocuğa bakıyor dememdeki sebep yani kötü niyetli değil kv, en azından size yardımcı olmaya çalışıyor babında
Eşim baklava yedi ondan bile yemedim düşün nasıl gaza gelmişimOffff iyiki yememişim
Kız senin bu hafta pek kaçamak yapmaya niyetin yok heralde
Işi sıkı tutmam lazım
Seni nasıl kandırabilirim
boylarımız aynı hedefin kaç ve ne iş yapıyor sun nerelisinmerhaba çalışıyorum. çocuk yok. sakız diyebilirsiniz. 1.65 boyla 89,5 kilodayım. gördüğüm en feci kilo diyebilirim. hayatımda bu kiloyu görmemiştim. umarım sizlerin de desteğiyle bir an önce sağlıkla kilo veririm. aşırı kilo hareket kabiliyetimi azalttı. herşey yoruyor. çok üzücü
hergün menü yazarım. sohbete de katılırım. umarım herşey güzel olur.
ben de güzelce kilo verip sonra işte bu hale geldim. bu kadar emek boşuna gitti. geri kilo almak çok kötü değil mi? düşündükçe moralim bozuluyor
hoşbulduk canım. teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?