Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tatlım biz bi takım olduğumuza göre...her hafta aynı düzeyde veremeyiz bi hafta biri güzel verir diğer hafta öbürü
Sabit Yada artı çıktığumızda önemli olan kaçamak yapmamış olmamız
Sen ve elifde bu durum olmadığına göre içiniz rahat olsun
Inşallah bu hafta daha iyi olacak

@seng ecem ordaki fiyatları bilmediğim için bişey diyemicem cnm
Sadece Tr deyken 15 lr ya bi tartı gördüm çok dandik bişeydi
Önceden de bikaç arkadaşın sinbo kullandığını duymuştum
@nanekekik de tartıya bakıyordu bilgisi vardır heralde

Poni Bon eşim rakibim alım balım peteğim sende durumlar nasıl bugün
Ben zor tutuyom kendimi
Hani çizgi filimlerde kafanın sol tarafından şeytan gibi bişey çıkarda kandırmaya çalışır konuşurya
Benimkide, daha cumaya var bugün yede toparlarsın falan dedi ama kanmadım

Fitt_anne Kız dilek bugün tatil diye hiç Kendini göstermedin nerelerdesin
Beril gelirmi bilmiyorum ama istersen sende yüzde hesabı onunla yarış heee ne dersin

bdv ye konu açmıştım

Sebebi de eşimin ailesi 3 erkek evlatlarının üçününde arabası var ama her işlerini bize yaptırırlar bunaldım 3 ayda.gocunmam yaparım eşimde yapar ama gına geldi. Kayınvalidem kızımıza bakıyor evinde acaba ondan mı diyorum bu beklenti. İş çıkışı kızımı almaya gittiğimde sürekli bi iş söylerler eve gelip kahvaltı etmem öğledn sonra üçü bulur ki aç olduğumu bilirler. Anladığınız üzere çalışıyorum bi hafta sonumuz var plan yaptık eşimle annesigil görümcemde, onları alıp evlerine götürücem eşimde çarşıdaki işlerini halledecekti o sırada ondan sonra buluşup gezecektik ama ne oldu kayınpederm aradı bi iş çıkardı yine eşimde hayır diyemedği için geliyorum dedi bnde abini arasaydı bi kere de işimiz vardı dedim sinirlendi,atıştık çamaşır sepetini kıracaktı neredeyse

Mefkuşum biz yenitaşındık biliyorsun tanıdık kimse yok Çocuk baktıracak onlarında yok zaten pek kimseyle görüşmezler
. bakmak istemezsen alınmam söyle Çaresine bakarız dedim isteyerek bakıyor y ani

mrb. ben PONİ aramıza hoş geldin

Hoşgeldin cnm Zühal ben
Geçen sene bisürü kilo verip bu sene yarısını alıp geri geldim

Seninde Isim yaş boy ne cnm
Bide neler yapıyorsun çalışıyomusun vs.çocuk varmı

Motivasyonum ilk kuralı bol paylaşım
Her gün menüler yazılıp herkes birbirine yorum yapar Bide sohbet muhabbet ettikçe birbirimizi daha iyi tanırız

2 hafta deneme süren var Eğer yeterli paylaşımın ve Kilo vermen olursa listeye dahil olabilşrsin

doğru söylemiş S olundaki yoksa nasıl yenerim seni .sırf senle yarışıyorum diye buz gibi gazoz almaktan Vazgeçtim Çarşıdaydım diyetime de sadığm

Güzelim bi erkek için en kötü şey eş le aile arasında kalmak
Tabiki aile için elinizden geleni yapacaksınız
Diğerleri yapsın Yada yapmasın herkes kendinden sorumlu
Ama bunları yaparken kendi hayatınızada özen göstermek, sınırları koymanız lazım

Bide karşı tarafı tanımadığım için... Bu iyi niyetiniz suistimal edilmemesi lazım

Çocuğa bakıyor dememdeki sebep yani kötü niyetli değil kv, en azından size yardımcı olmaya çalışıyor babında

doğru söylemiş S olundaki yoksa nasıl yenerim seni .sırf senle yarışıyorum diye buz gibi gazoz almaktan Vazgeçtim Çarşıdaydım diyetime de sadığm
Offff iyiki yememişim
Kız senin bu hafta pek kaçamak yapmaya niyetin yok heralde
Işi sıkı tutmam lazım
Seni nasıl kandırabilirim

merhaba çalışıyorum. çocuk yok. sakız diyebilirsiniz. 1.65 boyla 89,5 kilodayım. gördüğüm en feci kilo diyebilirim. hayatımda bu kiloyu görmemiştim. umarım sizlerin de desteğiyle bir an önce sağlıkla kilo veririm. aşırı kilo hareket kabiliyetimi azalttı. herşey yoruyor. çok üzücü

hergün menü yazarım. sohbete de katılırım. umarım herşey güzel olur.

ben de güzelce kilo verip sonra işte bu hale geldim. bu kadar emek boşuna gitti. geri kilo almak çok kötü değil mi? düşündükçe moralim bozuluyor
mrb. ben PONİ aramıza hoş geldin

hoşbulduk canım. teşekkür ederim.

sabah 11.00 de yumurta piyazı, 1 dilim peynir, 7 zeytin, domates salatalık, 2 dilim kinoa unuyla yapılmış protein ekmeği, şekersiz çay
ara 13.00 de şekersiz osmanlı kahvesi
ara 17.15 de 2 mandalina
akşam 19.00 da mezgit balığı ve salata (yiyeceğim)
yatana kadar 2 lt suyu geçerim. akşam yemeğinden sonra oolong çayı ya da yeşil çay içeceğim 2 kupa.
spor olarak da evde işlerimi yaptım. gece de azcık bacak hareketi yapmayı düşünüyorum.

Ben bi zamanlar 123 kiloları gördüğüm için bu kilo çokda kötü gelmiyor bana
Geçen sene 113.5 kiloyla takıma başladım 68.4 le mezun olmuştum
Şimdi 88.5 kiloyum boy 170
Ama umutsuz değilim sende buraya geldikçe motivasyonun nasıl hep yüksek olduğunu anlıcaksın
Kilolarımızda eşit sayılır
Bakalım kim önce 7 lere düşecek

Ben 45 yaşında 3 çocuk 1 torun var Almanyada yaşıyorum

Sen nerde çalışıyosun cnm çalışma saatlerin nasıl

Bide profilinin altına boy kilo hedef yazarsan unutmayız

Menün güzel görünüyor cnm
Protein ekmeğini nasıl yapıyosun
Bende kineo aldımda daha kullanmadım

ablam hiç elim değmedi geç kalktık kuaföre gittim sporumu yaptım duşumu alıp yemegi halledeyim burdayım
kaptanlamı beni aşar gibi :) cahil cesareti diyip tamam diyorum çıtır çıtır yiyecek berilceee sultanı :))

Geçen hafta beş q'ünün 3 günü iş buldular bana aç olduğumu biliyolardI .Yaptım ama hafta Sonumuz var bir tek aile Olarakaktivite yapabileceğimiz hafta sonu da iş çıkarınca Onlar tepem attı sınır diye bir şey yok

boylarımız aynı hedefin kaç ve ne iş yapıyor sun nerelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…