- 6 Kasım 2010
- 5.143
- 13.417
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #165.641
iradeye gel tebrikskızlar bugün bi sürü cıs reddettim bi de Allah affetsin yedim dedim yengeme yemediğim halde1 tepsi börek yaptım götürdüm onu bile yemedim çok kaldı yengem eve gönderdi biraz yarın sabah 1 ısırık tadına bakcam
Sen bilirsin işini buse cım. Evet o rakamları telaffuz etmek müthiş bir özgüven veriyor insana. :))))yarın da amcamlardayız akşam. arını da atlattım mı tamamdır kızlar. inş diyete uygun şeyler bulurum yemekte. bulmazsam da aç kalırım yememevde bi şeyler yer giderim yanıma alırım ya da yemiş falan. olmadı yoğurt yerim. ayy bıktım şişkoluktan.
bugün 2 yengemde farketti zayıflamıssın dediler ohh 7,5 kg dedim gerine gerine
menun Guzel mefkusum gerçi sana yorum yapmak biraz saçma geldi suan :))) aman diyim baklava da neymiş boşver yaKızlarrrr
Bende herkes yatmıştır sanmıştım daha uyumayanlar varmış
Yorgunum dostlarım Yorgunum yorgun
Düğün salonu 1 saat 15 dk uzaklıktaydı
Işe gideceğim için biz erken kalktık işe de geç geldim zaten kadına söylemiştim
Çok şükür bugünü kaçamaksız atlattım
Valla baklavayı ağzıma atmamak için mücadele etsemde galip geldim
Menümmm
8.30 __3 hurma
13.30 __2-3kş et kavurma, küçük parça tavuk, domates salatalık, 5 sarma (düğün evinde)
20.00 _3 kş tavuk yemeği, 2-3 çatal meze, 2 kş lahana salatası (düğünde)
Suyu çok içtim kesin 2, 5 lt yi geçmiştir
mefkusum Allah sağlık versin de yoğunluk olsun daha iyi oluyor kendimi enerjik hissediyorum Kosturmacayi seviyorum.buseb sende sınavı atlattığın için tebrikler tatlım Darısı yarına inşallah
@MuallimeA rakibcim senin menünü göremedim
eliya elifcim dün pirinç lapası yapmıştım
Ama pirinç yağsız ve tuzsuz olunca iğrenç bişey oluyor
5 de 5 de, 5 günde 5 kilo diyeti
@nanekekik tatlım Bizde öyle cam kırılınca nazar çıktı derler
Ben daha evlenmeden önce bizdede olmuştu
Durduk yere cam tas parçalanmıştı
Vakit geçirmeden tartını Al cnm
eliya elifim yoğunluğun biri bitip biri başlıyor sendede Allah kolaylık versin cnm
berilceee Berilim iyi olmanıza çok sevindim
Yarın çıkıyomusunuz yoksa Hastaneden
CurukElma nasılsın hilalim eve dönmedinmi daha
@semplice_signora ayşem sen nerelerdesin Kuzum sonra 1 saat geçmiş okuyacan
@elifvecebir elifim Seninde Maşallahın var sende sınavları verip gelmişin
ballikayfe ecem sen yüz verme cnm
Canı isteyen senin peşinden koşsun
@ayulduzz dilekcik sende gözümü korkutmadın değil hani
Ayyy bu takım 1.olmasında kim olsun ayolll
Hepnizi mucukkkkkkk
Su 5 te 5 nasıl yapılıyor çok merak ettim deneyebilirim bu hafta bilgi verirmisin.
ahh canım ya ne oldu ki böyle yemeden içmeden kesti seni. İnşallah yoluna girer canım üzme kendini.Kahvaltı 12.00
1 yymurtalı mantar
1 kk peynir
Domates
Yeşillik
Sonra eşimle çok kötü atıştık bn kızımla hava almaya çıktım sinirle baya yürümüşüm bi 4_5 saat sonra eve geldiğimde canm birşey istemedi kızımda toktu babası baktı ben yattım yani akşam yemeği yok maalesef
Su da pek içmedim
Yavaş yavaş beni pişman ediyolar buraya geldiğimize
Geçmiş olsun birseyler iç ya öksürük ilerlemesin daha fazla. Ahh o ayaklar tombik ayaklar ne cektiriyor insana.Günaydınnn cankuşlar
Herkese sağlıklı huzurlu pazarlar
Gece öksürükten pek uyuyamadım o yüzden hiç dinlenmiş kalkmadım
Sabahta Kalkınca ayak baş parmağım çok kötü olmuş acıyor heralde topuklu ayakkabıdan
Kilo alınca topuklu ayakkabı bile eziyet oluyor
Zavallı ayacıklarım bi sürü Yük taşıyolar
Benimkiler geç Kalkar bende şimdi ufak bişeyler atıştırıp kahvaltıyı öğlen yaparım
Pazar pazar bu ne hız kolay gelsin Elif im.Günaydınlar kızlar
Herkese musmutlu pazarlar.
Ben pazar pazar okuldayım. Veli toplantım var. Önce kızımın sonra kendiminki 12 : 30 da ancak bitecek.
Bu hafta sonu çok yoğunum. Sıkıldım artık.
Bence de ne zaman tamam dersem o zaman.Sözü aldık
Cis var mi cisss
benden önce buse demiş taze kaşar çok yağlı ve zaten en iyi markada bile margarin ve patates karışımı var yeme baby onun yerine Klasik peynir ye
Hiç bilmiyorum ilk defa duydum ilk defa başıma geldi nette baktım aslında bi çok kişi yaşamış camın kalitesinden oluyormuş bizim fark etmediğimiz minik bi kusur ee bende hergun ustune çıkınca tetikledim galiba
Anam melek bunlar abla sağlıklı olsun da kilo alır sende beslsnmsne dikkat et ki onlarin sana ihtiyacı var
Nefesin iyi olması çok güzel inşallah tez zamanda evde olursunuz
İnanma onlara bizim milletimiz çekemez kilo alsan yerin dibine sokar zayıfladığını gorumcede yeter bu kadar der sen ne zaman böyle güzelim dersen o zaman tmmdir
evinin uguru ablam Rabbim büyuk
Bombeeeee supersin busecim geri döndüm resmen bu hafta
Maşallah abla düğün evleri çok tehlikeli şuursuzca yeme yeri resmen
Bugün eşim gelince bakacagiz birde piknik planı var ama araya sikistiracagim inşallah yarın tartı günü
Canım aç kalmassın hayır olsun
Bal karabiber limon zencefil karıştır iç abla
erken mi yatıyor uykuya neden oyke çok uyandı ki hasta olmasın da aman diyim.Günaydın kızlar bugün gece oğlum hiç uyutmadi dort kere filan kalktip salllatti ki hiç sevmez sallanmaktan aslında sabahta 6:30da kalktı şimdi uyuyor o uyumusken fırsat bu fırsat geldim