Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

iradeye gel tebriks

Sen bilirsin işini buse cım. Evet o rakamları telaffuz etmek müthiş bir özgüven veriyor insana. :))))

menun Guzel mefkusum gerçi sana yorum yapmak biraz saçma geldi suan :))) aman diyim baklava da neymiş boşver ya bende dugunlerdeki o müzik sesinden illallah ediyorum.

mefkusum Allah sağlık versin de yoğunluk olsun daha iyi oluyor kendimi enerjik hissediyorum Kosturmacayi seviyorum.
Su 5 te 5 nasıl yapılıyor çok merak ettim deneyebilirim bu hafta bilgi verirmisin.

ahh canım ya ne oldu ki böyle yemeden içmeden kesti seni. İnşallah yoluna girer canım üzme kendini.

Geçmiş olsun birseyler iç ya öksürük ilerlemesin daha fazla. Ahh o ayaklar tombik ayaklar ne cektiriyor insana.

Günaydınlar kızlar
Herkese musmutlu pazarlar.
Ben pazar pazar okuldayım. Veli toplantım var. Önce kızımın sonra kendiminki 12 : 30 da ancak bitecek.
Bu hafta sonu çok yoğunum. Sıkıldım artık.
Pazar pazar bu ne hız kolay gelsin Elif im.

Bence de ne zaman tamam dersem o zaman.

Günaydın kızlar bugün gece oğlum hiç uyutmadi dort kere filan kalktip salllatti ki hiç sevmez sallanmaktan aslında sabahta 6:30da kalktı şimdi uyuyor o uyumusken fırsat bu fırsat geldim
erken mi yatıyor uykuya neden oyke çok uyandı ki hasta olmasın da aman diyim.

Kızlar 2 gündür kaçağım yok ama yemek saatlerim şaştı o kadar etkiledi ki beni canım sıkıldı. Bu sabah +600 çıktım şoklardayım. Hemen bu gün tedbir almam lazım.
Tatlım çok ayakta kaldıysan şişlikte olabilir
Kaçamak olmadığına Göre hiç canını sıkma relaks ol birden düşer kilon

Çok faydalı oldu bu bilgiler Sağol tatlım sabah yoğurt yemeyi kesmem lazım sanırım.

Ay sonu hedefini 82 yazdım cuma 88.5 du
Aslında gönlüm 79.9 Dan Yana
1 ayda 8.6 kilo verebilirmiyimki
En azından Çaba gösterip denicem
Şu 8 ler çok sinir bozucu
Sen verirsin mefkusum eminim.

Kızlar 2 gündür kaçağım yok ama yemek saatlerim şaştı o kadar etkiledi ki beni canım sıkıldı. Bu sabah +600 çıktım şoklardayım. Hemen bu gün tedbir almam lazım.
olabilir canım stres yapma kaçamak yapmamışsin rahat ol bence

Ayyy ben bazı mesajları görmemişim kusura bakmayın kızlar şimdi elifin alıntısında gördüm

Günaydın kızlar bugün gece oğlum hiç uyutmadi dort kere filan kalktip salllatti ki hiç sevmez sallanmaktan aslında sabahta 6:30da kalktı şimdi uyuyor o uyumusken fırsat bu fırsat geldim
diş mi çıkarıyor tatlım
Yada büyüme dönemindeyse o zamanda huysuz oluyor Çocuklar kemik ağrıları oluyormuş

menun Guzel mefkusum gerçi sana yorum yapmak biraz saçma geldi suan :))) aman diyim baklava da neymiş boşver ya bende dugunlerdeki o müzik sesinden illall
olurmu bitanem
Benimde fırça ve sopaya ihtiyacım var
Hatta hepinizden çok hakediyorum

efkusum Allah sağlık versin de yoğunluk olsun daha iyi oluyor kendimi enerjik hissediyorum Kosturmacayi seviyorum.
Su 5 te 5 nasıl yapılıyor çok merak ettim deneyebilirim bu hafta
5 günde 5 kilo diye yazarsan çıkıyor tatlım
1.gün patates
2.gün sebze
3.gün et
4.gün meyve
5.gün yumurta Yada yoğurt veya süt

Tabi hepsi yağsız tuzsuz

Sürekli yapılmaz Duraklama dönemlerinde vücudu şaşırtmak için arada yapılabilir diye düşünüyorum

@MuallimeA kv yle ne olduki tatlım
Hem ne güzel senin çocuğada bakıyor
Bak ben sözde iyiyim çocuğuda çok severim ama şahsen hergün hergün bakmayı istemem
Haftada 2-3 gün olabilir ama Fazlası bana fazla geliyor

Her yer priz benimki yinede tatmin olmuyor koridora priz takmakla meşgul her yer alçı Kum toz beton pofff nolur du benimki beceremeseydi su işleri hergün başka bişey ya
Haaa haaa adamın priz takma hobisimi var yoksa

mefkuşum yeri gelince tabiki kızarız merak etme sen.
Hımm bi arastirayim ben bu 5 te 5 i. 2 ay önce nasıl diyet yapıyordum ne yiyordum suan hepsi aklımdan uçmuş gibi yeni bir düzen kurmam lazım nerden basliycam bilmiyorum.

Haaa haaa adamın priz takma hobisimi var yoksa
Her hafta sonu evde bir iş buluyor kendine en pisinden hemde :)))) ben burda yokken geçen hafta akvaryumu temizlemisler hemde canım kuvetimde mahvetmisler cizmisler her tarafını. Raf alıp büyük oglanin odasına raf takmış toz almam gereken yerler az gibi bide raflar çıktı başıma. Saksilarin topragini değişmiş balkona bak ağla o vaziyetteydi. Yoruldum anacım harabeye dönüyor ev 2 gün yok olunca.

Son zamanlarda muhtemelen az ve sağlıksız yedin cnm
Bence sağlıklı doğru dürüst menüler yapmaya çalış proteinli sebzeli salatalı yogurtlu
Sağlıksız kilo verincede insanın yüzü çöküyor
Bende evde iş yapan adamı pek severim benimki hiç yapmafığından heralde
Tabi sonrasında geride sana bisürü iş çıkarıyosa o kötü

Buse tabii ki rakibiz gene. Ben bu hafta çok iyi değilim. Bakalım ama bu günden sonra full dikkat. Kaçamak yok. Saatleri düzenleyeceğim. Yarını zor kuryarırım da cumaya geliyorum bomba gibi.

Bak rakibwm bak. Sen başlamîşken hir kaç dilim börek götür csnım. O kadad ellerinke yapmışsın.

Mefkuş süper atlatmışsın düğünü. Hatikasın.

Bence dd bh hafta kesin birinci olmalıyız.

Ne oldu ponicim. Ahh bu kocalar hep onlaf bilir herşeyi.

Hiç sorma bir dd grli toplantıları beni çok yoruyor. Sileyi üzmek istemiyorsun ama gerçrkleri söğlemek zorundasın.
Kilolu olunca insan ne giyeceğini şaşırıyor ki. Sinir oluyorum..

Gafi inşallah herkes hedefind ulaşır.

Süoer òtesi poni. Sakın bırakma. Tam gaz devam

Ay sonu hedefini 82 yazdım cuma 88.5 du
Aslında gönlüm 79.9 Dan Yana
1 ayda 8.6 kilo verebilirmiyimki
En azından Çaba gösterip denicem
Şu 8 ler çok sinir bozucu

Sen yaoarsın mefkuşum. Ben sana güvejiuorum.

Vallahi 15 günde veli toplantısı mı olur.
Bizim müdür bu.

Tatlım çok ayakta kaldıysan şişlikte olabilir
Kaçamak olmadığına Göre hiç canını sıkma relaks ol birden düşer kilon

2 gündür hep ayaktaydım onun da etkisi olabilir.

Çok faydalı oldu bu bilgiler Sağol tatlım sabah yoğurt yemeyi kesmem lazım sanırım.

Sen verirsin mefkusum eminim.

olabilir canım stres yapma kaçamak yapmamışsin rahat ol bence
Yok yspnadım elifćom.
İnşallah yarına gitmez de cumaya gider artılar.

Her yer priz benimki yinede tatmin olmuyor koridora priz takmakla meşgul her yer alçı Kum toz beton pofff nolur du benimki beceremeseydi su işleri hergün başka bişey ya

Süpermiş elif. Boş durmayı sevmiyor senin ki helli. Ama arkasını temiz bıraksa iyi olacak.

canım benim ah o tatlı bağımlılığımız yokmu bu hale sokan bizi ama şükür bilinçlendik artık iki ileri bi geri de yapsak bi gün olacak inşallah doğru beslenmeyi hayat biçimi yapıcaz
inşallah canım. zaten sağlıklı ve ölçülü beslensek diyete gerek kalmaz. bazı insanlara öyle özeniyorum ki. ağızlarının ayarını biliyorlar. biz de ne varsa götürüyoruz.

kahvaltım ekmeksizdi. karatay kahvaltısı. o yüzden yağ sorun olmuyor. eğer ekmek yersek o zaman yağ depolanıyor. bakalım diyeti ortaya karışık yapacağım zaten. tamamen karatay yapamıyorum. yeni başladım sizle.

ah o tatlılar işte baş ağrıları ayaklar vücudu taşıyamaz hatta bel ağrısı vs tekrar hoşgeldin canım ilk sayfada takım kurallari var bi bakarsan iyi olur
kurallara baktım. elimden geldiğince spor yapıcam. inşallah sizle de iyice oturtucam spor işini. yeni başladığım için şimdilik ilk hafta için 1 kilo hedef belirledim. biliyorum çok az kiloma göre. 89,5 kiloyum. ama uzun zamandır diyet yapmıyorum. o yüzden alışma haftası. önemli olan vermem. gün sonunda menülerimi yazarım. cuma bildirim günü 12.00 a kadar. o da tamam. gruba uyum sağlarım. eksik olan birşey olursa alışma süresince yardımcı olunursa sevinirim.

bu siteye daha önce kayıt olmuştum. ama çok girmedim. açıkçası bana biraz karışık geliyor. alışacağım inşallah. kilom aldı başını gitti. disipline girmem gerek. bu da inşallah siz takım arkadaşlarımla olacak. tüm yiyeceklerin tadını biliyorum. miskinliği de biliyorum. artık zayıflamak istiyorum.

kızlar şimdi geçmişe baktım alıntı yapamadım ama hatırladıklarımı yazayım
berilceee ablacım coksükür atlatmıssınız cok gecmis olsun Nefes'imize Allahım bidaha yasatmasın. resimdede elifle cok güzel çıkmıslar bayıldım miniklerimize
Mefkurem ablacım düğünü kaçamaksız atlatmıssın tebrikler. hedefinede bayıldım sen bence 7 leri gorursun
60kiloyum hosgeldin canım ben Hilal 24 yasındayım 3 buçuk aydır burdayım. yaklaşık 12 kilo verdim. 3 yaşında bi oğlusum var
buseb aferin kızzz menülerin düzene girmeye başlamış kaçamaklar baya baya azalmış
@nanekekik canım yarın aksam telefonuma kavusucam inş ondan sonra burdayım tekrar

Kızlar bu arada tebrik ederim 2. olmusuz. ben artıydım ama dikkat ediyorum
berilceee ve @elifvecebir bireysel derecelerinizi tebrik ederim

Sen yaoarsın mefkuşum. Ben sana güvejiuorum.
Siz bana güvenşyonuzda bugün çok zor geçiyor be tatlım

Diyete başlayınca vücut kişinin kararlı olup olmadığına 3 gün içinde anlarmış. Bugün Benimde 3.günüm nedense doymak bilmiyorum ne yesem hep açım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…