Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

MenÜm

08' OO
1 havuç
neskafe

12:30
2 haşl yumurta
3. zeytin
1 kk peynir
Domates yeşillik
1 tk fındık ezmesi

17: 4O
1 tabak Zeytinyağlı yoğurtlu köz patl mezesi
Salata

Su: 2 It
Spor: 1.5 s. yürüyüş

Tatlım oraya gittiğinde ye madem bişeyler eve dönünceye kadar baya zaman geçer. Sonuçta sende o evin kızısın kendi evin gibi davran

Uygun dille söyleseniz Haftasonunu kendinize ayırmak istediğinizi Yada bi laf arasına sıkıştır

Eşim baklava yedi ondan bile yemedim düşün nasıl gaza gelmişim
oooo iş baya ciddi desene

MenÜm

08' OO
1 havuç
neskafe

2 haşl yumurta
3. zeytin
1 kk peynir
Domates yeşillik
1 tk fındık ezmesi

Salata

valla harikasın tatlım Maşallah
Bugün benden iyisin

Çok şey yaşadm önceden orası benim evim değil mefkuşum ah ahh. Neyse uygun bi dille söylemeyi düşünüyorum zaten. Güvenilir bi bakıcı bulmayı bile düşünür oldum

Sendn iltifat duymak harika

Çok şey yaşadm önceden orası benim evim değil mefkuşum ah ahh. Neyse uygun bi dille söylemeyi düşünüyorum zaten. Güvenilir bi bakıcı bulmayı bile düşünür oldum

Sendn iltifat duymak harika
Artık duruma Göre sen bilirsin cnm Ne yapacapını

Kız iltifat değil gerçekler, hakettin

Evet sağlıklı beslenmeliyim aç kalmadan. Aman yapmasin erkek milleti batırıp birakiyorlar.

bizim de cuma okul çıkışı yaptılar gidemedim malesef toplantıya. Okul aidatı meselesi için o yüzden pek sallamadim. Arkalarını temiz birakmazlar baby. Cuma ya gitsin yaglar hadi bakalım.

Bende karatay gibi besleniyorum ama ekmek te var karatayim si oluyor bu durumda

Hadi hayirli olsun sakız cım. Gitsin kilolar.

eliya @nanekekik
Kızlar bu hafta Sizde rakip olun ne dersiniz

@semplice_signora Ayşe bi Kendini Göster Kız merak ettim
Sizde @erdemhilal le eş olun,olurmu
Bana uyar valla olalım.

söyle geldi aklıma seni daha yakın görüyor olabilirler kendilerine art niyet yoktur belki. Kv dem de herseyi bizden ister eltilerimden kaynaklı yüz vermiyorlar ben yufka yürek kızsmda söylemiyorum birsey gerçi damarim Basilica pek eyvallahim yoktur amma napıcam kuzum sıkma canını. Esin ailesiyle senin arada kalınca hersey Afedersin ama b..mb..k oluyor.

beğendim afiyetler ola. Ekmegi nasıl yaptın bacim.

MenÜm

08' OO
1 havuç
neskafe

2 haşl yumurta
3. zeytin
1 kk peynir
Domates yeşillik
1 tk fındık ezmesi

Salata

vuu beğendim afiyetler olsun.

12:00, bir dilim ekmek
Biraz peynir
domates biber
3,4 zeytin
1 haşlanmış yumurta
maydanoz

4:00 limonlu soda, elma

7:30, salata bir kase yoğurt çorbası, küçük tab ak tavuk yemeği

10, da bi kahve içerim

3lt su, 40 dakika tempolu yürüyüş, 2bardak yeşil çay

Aynen canm sen gibiyim dayanamıyorum acıyorum ama onlar bizi hiç düşünmüyolar bunu takıyorum kafama.eşimlede asgari ölçüde konuşuyoruz şimdi küs gibiyiz aile huzurumuzda kaçtı

sakızım aktif ol sen yeterki bi bakmışsın kısa zamanda 70leri görürsün bile

Sağol şekercimde
Bu Poni kaçamak kraliçesiydi, kolay lokma sandıydım
Bişey oldu kadına kaçamak yaptıramıyom
Tabi bunada kendimi frenlememde iyi oluyor

Böyle azimli rakipleri severim
Ben kişilik olarak çok inatçıyım yoksa o kadar kaçamağa bir senedir bırakmıştım kilo vermeyi şimdide seni yenicem inat ettim bu havalarım cumaya sönmez inşaallah

Aynen canm sen gibiyim dayanamıyorum acıyorum ama onlar bizi hiç düşünmüyolar bunu takıyorum kafama.eşimlede asgari ölçüde konuşuyoruz şimdi küs gibiyiz aile huzurumuzda kaçtı
eşinin ailesiyle mi küssünüz, ay ne zor durum ya, ben eltime derim kocalarımız kalbine giden yol analarından geçiyor aklını kullan diyorum :)

oolong çayı ne bi diyver

kaçamak yapmadın ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…