- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #165.681
hayatının hatasını yaptınablam hiç elim değmedi geç kalktık kuaföre gittim sporumu yaptım duşumu alıp yemegi halledeyim burdayım
kaptanlamı beni aşar gibi :) cahil cesareti diyip tamam diyorum çıtır çıtır yiyecek @berilceee sultanı :))
Tatlım oraya gittiğinde ye madem bişeyler eve dönünceye kadar baya zaman geçer. Sonuçta sende o evin kızısın kendi evin gibi davranGeçen hafta beş q'ünün 3 günü iş buldular bana aç olduğumu biliyolardI .Yaptım ama hafta Sonumuz var bir tek aile Olarakaktivite yapabileceğimiz hafta sonu da iş çıkarınca Onlar tepem attı sınır diye bir şey yok
oooo iş baya ciddi deseneEşim baklava yedi ondan bile yemedim düşün nasıl gaza gelmişim
valla harikasın tatlım MaşallahMenÜm
08' OO
1 havuç
neskafe
12:30
2 haşl yumurta
3. zeytin
1 kk peynir
Domates yeşillik
1 tk fındık ezmesi
17: 4O
1 tabak Zeytinyağlı yoğurtlu köz patl mezesi
Salata
Su: 2 It
Spor: 1.5 s. yürüyüş
Çok şey yaşadm önceden orası benim evim değil mefkuşum ah ahh. Neyse uygun bi dille söylemeyi düşünüyorum zaten. Güvenilir bi bakıcı bulmayı bile düşünür oldumTatlım oraya gittiğinde ye madem bişeyler eve dönünceye kadar baya zaman geçer. Sonuçta sende o evin kızısın kendi evin gibi davran
Uygun dille söyleseniz Haftasonunu kendinize ayırmak istediğinizi Yada bi laf arasına sıkıştır
oooo iş baya ciddi desene
valla harikasın tatlım Maşallah
Bugün benden iyisin
Artık duruma Göre sen bilirsin cnm Ne yapacapınıÇok şey yaşadm önceden orası benim evim değil mefkuşum ah ahh. Neyse uygun bi dille söylemeyi düşünüyorum zaten. Güvenilir bi bakıcı bulmayı bile düşünür oldum
Sendn iltifat duymak harika
Evet sağlıklı beslenmeliyim aç kalmadan. Aman yapmasin erkek milleti batırıp birakiyorlar.Son zamanlarda muhtemelen az ve sağlıksız yedin cnm
Bence sağlıklı doğru dürüst menüler yapmaya çalış proteinli sebzeli salatalı yogurtlu
Sağlıksız kilo verincede insanın yüzü çöküyor
Bende evde iş yapan adamı pek severim benimki hiç yapmafığından heralde
Tabi sonrasında geride sana bisürü iş çıkarıyosa o kötü
bizim de cuma okul çıkışı yaptılar gidemedim malesef toplantıya. Okul aidatı meselesi için o yüzden pek sallamadim. Arkalarını temiz birakmazlar baby. Cuma ya gitsin yaglar hadi bakalım.Buse tabii ki rakibiz gene. Ben bu hafta çok iyi değilim. Bakalım ama bu günden sonra full dikkat. Kaçamak yok. Saatleri düzenleyeceğim. Yarını zor kuryarırım da cumaya geliyorum bomba gibi.
Bak rakibwm bak. Sen başlamîşken hir kaç dilim börek götür csnım. O kadad ellerinke yapmışsın.
Mefkuş süper atlatmışsın düğünü. Hatikasın.
Bence dd bh hafta kesin birinci olmalıyız.
Ne oldu ponicim. Ahh bu kocalar hep onlaf bilir herşeyi.
Hiç sorma bir dd grli toplantıları beni çok yoruyor. Sileyi üzmek istemiyorsun ama gerçrkleri söğlemek zorundasın.
Kilolu olunca insan ne giyeceğini şaşırıyor ki. Sinir oluyorum..
Gafi inşallah herkes hedefind ulaşır.
Süoer òtesi poni. Sakın bırakma. Tam gaz devam
Sen yaoarsın mefkuşum. Ben sana güvejiuorum.
Vallahi 15 günde veli toplantısı mı olur.
Bizim müdür bu.
2 gündür hep ayaktaydım onun da etkisi olabilir.
Yok yspnadım elifćom.
İnşallah yarına gitmez de cumaya gider artılar.
Süpermiş elif. Boş durmayı sevmiyor senin ki helli. Ama arkasını temiz bıraksa iyi olacak.
Bende karatay gibi besleniyorum ama ekmek te var karatayim si oluyor bu durumdakahvaltım ekmeksizdi. karatay kahvaltısı. o yüzden yağ sorun olmuyor. eğer ekmek yersek o zaman yağ depolanıyor. bakalım diyeti ortaya karışık yapacağım zaten. tamamen karatay yapamıyorum. yeni başladım sizle.
Hadi hayirli olsun sakız cım. Gitsin kilolar.kurallara baktım. elimden geldiğince spor yapıcam. inşallah sizle de iyice oturtucam spor işini. yeni başladığım için şimdilik ilk hafta için 1 kilo hedef belirledim. biliyorum çok az kiloma göre. 89,5 kiloyum. ama uzun zamandır diyet yapmıyorum. o yüzden alışma haftası. önemli olan vermem. gün sonunda menülerimi yazarım. cuma bildirim günü 12.00 a kadar. o da tamam. gruba uyum sağlarım. eksik olan birşey olursa alışma süresince yardımcı olunursa sevinirim.
bu siteye daha önce kayıt olmuştum. ama çok girmedim. açıkçası bana biraz karışık geliyor. alışacağım inşallah. kilom aldı başını gitti. disipline girmem gerek. bu da inşallah siz takım arkadaşlarımla olacak. tüm yiyeceklerin tadını biliyorum. miskinliği de biliyorum. artık zayıflamak istiyorum.
Bana uyar valla olalım.eliya @nanekekik
Kızlar bu hafta Sizde rakip olun ne dersiniz
@semplice_signora Ayşe bi Kendini Göster Kız merak ettim
Sizde @erdemhilal le eş olun,olurmu
söyle geldi aklıma seni daha yakın görüyor olabilirler kendilerine art niyet yoktur belki. Kv dem de herseyi bizden ister eltilerimden kaynaklı yüz vermiyorlar ben yufka yürek kızsmda söylemiyorum birsey gerçi damarim Basilica pek eyvallahim yoktur amma napıcam kuzum sıkma canını. Esin ailesiyle senin arada kalınca hersey Afedersin ama b..mb..k oluyor.bdv ye konu açmıştım
Sebebi de eşimin ailesi 3 erkek evlatlarının üçününde arabası var ama her işlerini bize yaptırırlar bunaldım 3 ayda.gocunmam yaparım eşimde yapar ama gına geldi. Kayınvalidem kızımıza bakıyor evinde acaba ondan mı diyorum bu beklenti. İş çıkışı kızımı almaya gittiğimde sürekli bi iş söylerler eve gelip kahvaltı etmem öğledn sonra üçü bulur ki aç olduğumu bilirler. Anladığınız üzere çalışıyorum bi hafta sonumuz var plan yaptık eşimle annesigil görümcemde, onları alıp evlerine götürücem eşimde çarşıdaki işlerini halledecekti o sırada ondan sonra buluşup gezecektik ama ne oldu kayınpederm aradı bi iş çıkardı yine eşimde hayır diyemedği için geliyorum dedi bnde abini arasaydı bi kere de işimiz vardı dedim sinirlendi,atıştık çamaşır sepetini kıracaktı neredeyse
beğendimsabah 11.00 de yumurta piyazı, 1 dilim peynir, 7 zeytin, domates salatalık, 2 dilim kinoa unuyla yapılmış protein ekmeği, şekersiz çay
ara 13.00 de şekersiz osmanlı kahvesi
ara 17.15 de 2 mandalina
akşam 19.00 da mezgit balığı ve salata (yiyeceğim)
yatana kadar 2 lt suyu geçerim. akşam yemeğinden sonra oolong çayı ya da yeşil çay içeceğim 2 kupa.
spor olarak da evde işlerimi yaptım. gece de azcık bacak hareketi yapmayı düşünüyorum.
vuu beğendim afiyetler olsun.MenÜm
08' OO
1 havuç
neskafe
12:30
2 haşl yumurta
3. zeytin
1 kk peynir
Domates yeşillik
1 tk fındık ezmesi
17: 4O
1 tabak Zeytinyağlı yoğurtlu köz patl mezesi
Salata
Su: 2 It
Spor: 1.5 s. yürüyüş
Poni çiğim bi anda bi cesaret geliverdir Allahtan ümit kesilmez bi zorlayım bakalım:))hayatının hatasını yaptın
Sağol şekercimde
Valla sende az değilsin kızzzPoni çiğim bi anda bi cesaret geliverdir BlAllahtan ümit kesilmez bi zorlayım bakalım:))
ablam destek bekliyorum sen beni tutuyorsun tamammı:))Valla sende az değilsin kızzz
Bence bu azimle neden olmasın
Aynen canm sen gibiyim dayanamıyorum acıyorum ama onlar bizi hiç düşünmüyolar bunu takıyorum kafama.eşimlede asgari ölçüde konuşuyoruz şimdi küs gibiyiz aile huzurumuzda kaçtıEvet sağlıklı beslenmeliyim aç kalmadan. Aman yapmasin erkek milleti batırıp birakiyorlar.
bizim de cuma okul çıkışı yaptılar gidemedim malesef toplantıya. Okul aidatı meselesi için o yüzden pek sallamadim. Arkalarını temiz birakmazlar baby. Cuma ya gitsin yaglar hadi bakalım.
Bende karatay gibi besleniyorum ama ekmek te var karatayim si oluyor bu durumda
Hadi hayirli olsun sakız cım. Gitsin kilolar.
Bana uyar valla olalım.
söyle geldi aklıma seni daha yakın görüyor olabilirler kendilerine art niyet yoktur belki. Kv dem de herseyi bizden ister eltilerimden kaynaklı yüz vermiyorlar ben yufka yürek kızsmda söylemiyorum birsey gerçi damarim Basilica pek eyvallahim yoktur amma napıcam kuzum sıkma canını. Esin ailesiyle senin arada kalınca hersey Afedersin ama b..mb..k oluyor.
beğendimafiyetler ola. Ekmegi nasıl yaptın bacim.
vuu beğendim afiyetler olsun.
sakızım aktif ol sen yeterki bi bakmışsın kısa zamanda 70leri görürsün bilemerhaba çalışıyorum. çocuk yok. sakız diyebilirsiniz. 1.65 boyla 89,5 kilodayım. gördüğüm en feci kilo diyebilirim. hayatımda bu kiloyu görmemiştim. umarım sizlerin de desteğiyle bir an önce sağlıkla kilo veririm. aşırı kilo hareket kabiliyetimi azalttı. herşey yoruyor. çok üzücü
hergün menü yazarım. sohbete de katılırım. umarım herşey güzel olur.
ben de güzelce kilo verip sonra işte bu hale geldim. bu kadar emek boşuna gitti. geri kilo almak çok kötü değil mi? düşündükçe moralim bozuluyor
hoşbulduk canım. teşekkür ederim.
Ben kişilik olarak çok inatçıyım yoksa o kadar kaçamağa bir senedir bırakmıştım kilo vermeyi şimdide seni yenicem inat ettim bu havalarım cumaya sönmez inşaallahSağol şekercimde
Bu Poni kaçamak kraliçesiydi, kolay lokma sandıydım
Bişey oldu kadına kaçamak yaptıramıyom
Tabi bunada kendimi frenlememde iyi oluyor
Böyle azimli rakipleri severim
eşinin ailesiyle mi küssünüz, ay ne zor durum ya, ben eltime derim kocalarımız kalbine giden yol analarından geçiyor aklını kullan diyorum :)Aynen canm sen gibiyim dayanamıyorum acıyorum ama onlar bizi hiç düşünmüyolar bunu takıyorum kafama.eşimlede asgari ölçüde konuşuyoruz şimdi küs gibiyiz aile huzurumuzda kaçtı
oolong çayı ne bi diyversabah 11.00 de yumurta piyazı, 1 dilim peynir, 7 zeytin, domates salatalık, 2 dilim kinoa unuyla yapılmış protein ekmeği, şekersiz çay
ara 13.00 de şekersiz osmanlı kahvesi
ara 17.15 de 2 mandalina
akşam 19.00 da mezgit balığı ve salata (yiyeceğim)
yatana kadar 2 lt suyu geçerim. akşam yemeğinden sonra oolong çayı ya da yeşil çay içeceğim 2 kupa.
spor olarak da evde işlerimi yaptım. gece de azcık bacak hareketi yapmayı düşünüyorum.
eşimle ben küs gibiyız canım 'kırgınım Onaeşinin ailesiyle mi küssünüz, ay ne zor durum ya, ben eltime derim kocalarımız kalbine giden yol analarından geçiyor aklını kullan diyorum :)
kaçamak yapmadın amaSiz bana güvenşyonuzda bugün çok zor geçiyor be tatlım
Diyete başlayınca vücut kişinin kararlı olup olmadığına 3 gün içinde anlarmış. Bugün Benimde 3.günüm nedense doymak bilmiyorum ne yesem hep açım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?