- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #166.101
eğer Boyle devam edersenValla benmde 1.7
Kabızlk var bende cevzli suyu yapıcm inşallah faydası olur öğlen koyup akşam içerim
İzne 77.5 le ayrılmıştım bir ya da iki haftaya girerim inşallah listeye
Önceki gün bulgur barbunya yemiştin ya cnm şişlik yapmış olabilircumadan beri üç gün yaptım öyle aman aman çok yapmadım ablaya
O saate Kader aç susuz durabilecenmi cnmMeefkuşum ben 7 de çıkıyorm evden, öğlen 2 gibi geliyorum. 2 de tartılsam haksızlık olur mu ya
Önce seni tanıyabilirmiyiz cnmherkese günaydın ben uzun zamandır bu forumu inceliyorum
artık yarışmak istiyorum daha etkili olacağını düşündüm katılmak istiyorum
tabi 3 yaşında bir oğlum var 28 yaşındayım çalışıyorum öğretmenim 64 kiloyum hedefim 55 olmak boyum 153Önce seni tanıyabilirmiyiz cnm
Tatlım bizim üye sayımız çok AZ değiltabi 3 yaşında bir oğlum var 28 yaşındayım çalışıyorum öğretmenim 64 kiloyum hedefim 55 olmak boyum 153
Geçen gunde memeler sarkmış mi ne dedi yok askim 3bin tl sıkılmış dedim sen dert etme toplanır onlar sesi kesildierkeklere hava hoş derler valla nasılsa meme onların değil
Vakti gelecek bizde tadimlikta olsa yiyeceğiz hatta begenmeyecegiz bile o tatlaroyap yap çocuk büyük nimet Rabbim isteyen herkese versin. Bende onumuzdeki durumlara bakicam artik 1 de kizim olsun adi da yagmur olsun yigit yagiz yagmur frna mi yani.
Kız yediğinde bişey olsa abur cubur bugün dikkat ettin yarına birsey kalmaz insallah. İradeliyim evet istersen sende iradeli olursun herkesin elinde baby. 65 i bi görsem ahh ahh. Kaç yıl oldu hatırlamıyorum 65 i gormeyeli :)))
canom vicdan azabıni bırak emeklerimë acıdım ya aylardir debeleniyorum kilo vermrk icin. masada tek tek soruyorum güzelmi diye bi bala batiriyorlar bi reçele bi peynir atıyorlar ağızlarına bi acı sos içim gitti içim :))))
Basın sağolsun canım rabbim mekanını cennet eylesin sizlere sabır versinalıntı yaptım ama yapamadım öyle bir şey oldu.. sonradan solunum için sıkıntı çıktı falan bir şeyler oldu yani ondan beri uyanmadı hala annem.. doktorlarda sıkıntı içinde
Misafirler zor olmayacak mıkızçeler yarın 1 de misafirim gelecek o yüzden sabah biraz telaşım olacak beni göremezseniz merak etmeyin anacım. ama menümde cozutma tabiki olmayacak yarın son gün yapar mıyım hiç kaçamak noookeşke tüm hafta yapmasaydım ama olanlar oldu. yarın ayran günü yapmayı düşünüyorum yoğurt ve ayran
Abla hiç birşey yememissinMenümü yazmamışım
Sabah neskafe
12.30 __2 yumurtalı mozzeralı omlet, peynir
18.00_ 1 Tabak tavuk çorbası
Su 2.5 lt
Sen dene haftaya da biz deneyelim:)Güzelim yiyip yiyip Kilo almayanlar yüzde olarak fazla değil Yada troidi hızlı çalışanlar
Benim gelinde zayıf 34 beden yediğini görsen Benim yediğimin 4 te 1
Yani zayıfların çoğu AZ yiye yiye zayıf kalıyolar
Yarn ne yapsam diye bakınıyodum cnm
Şimdiye kadar hiç denemedim amazing heralde muz süt detoksu yapıcam
Halledersin ama iki ileri bi geri yapma artikGÜ NAY DIINNN
kaldı +400 bugün onu da verdim mi eksideyim inş yarın
BBenim yeni tarti pek bi akıllı guzel şeyler diyorgünaydın rakibem @elifvecebir ve bonim @seng
bugün tartıdan önceki son gün
sizde durumlar ne? bu sabah tartıldınız mı
Abla 1.7 ye mi uzuluyon ben sabahtan beri 1.6 için göbek atmadigim kaldı bi tekGünaydınnn millet
kız Ben baya artısın sandıydım
Aman bugün dikkat etde yarına eksi ol inşallah
Süpersinnnnn tatlım kaç çıktınki
Sen izine kaçla ayrılmıştın
Bende çok iyi değil yani beni tatmin etmedi
Bugün 1.7 falandı heralde bu hafta spor yapamadığım için
Hem hastalık hemde yeni menüler Bende çok halsizlik yaptı
Yarına ne çıkar bilmiyorum
Kellogslardandir sonuçta işlenmiş şekerli birseygünaydın herkese bugun tartılıuım da sabittim ya ilk defa başıma geliyor bu kadar dikkat etmeme verememek ama moral bozmak yok
sabit çıkmamın sebepleri vardır birinci akşam yaptığım spor yada içtiğim kahve bu gun yaparsam spruda kahveyıde öğlene halledecem ve çok sıkı Bı gun geçiricem bol su bol yeşil çay la yarına eksi düşmeyen tartıyı kırarım brn:)
çok üzüldüm Rabbim kalanlara sabır versinKızlar şimdi şok oldum çok üzüldüm
Seng ece watshapa yazmış
Annesi vefat etmiş
Tatlım benim ilk haftam sayılır o yüzden beklentim daha fazlaydıAbla 1.7 ye mi uzuluyon ben sabahtan beri 1.6 için göbek atmadigim
Günaydınnn millet
kız Ben baya artısın sandıydım
Aman bugün dikkat etde yarına eksi ol inşallah
Süpersinnnnn tatlım kaç çıktınki
Sen izine kaçla ayrılmıştın
Bende çok iyi değil yani beni tatmin etmedi
Bugün 1.7 falandı heralde bu hafta spor yapamadığım için
Hem hastalık hemde yeni menüler Bende çok halsizlik yaptı
Yarına ne çıkar bilmiyorum
boğazımızı tutmazsak sonuç but oluyor fıstık
kolay gelsinnn nn
günaydın herkese bugun tartılıuım da sabittim ya ilk defa başıma geliyor bu kadar dikkat etmeme verememek ama moral bozmak yok
sabit çıkmamın sebepleri vardır birinci akşam yaptığım spor yada içtiğim kahve bu gun yaparsam spruda kahveyıde öğlene halledecem ve çok sıkı Bı gun geçiricem bol su bol yeşil çay la yarına eksi düşmeyen tartıyı kırarım brn:)
Tabi ki ben
Valla benmde 1.7
Kabızlk var bende cevzli suyu yapıcm inşallah faydası olur öğlen koyup akşam içerim
İzne 77.5 le ayrılmıştım bir ya da iki haftaya girerim inşallah listeye
Kızlar şimdi şok oldum çok üzüldüm
Seng ece watshapa yazmış
Annesi vefat etmiş
Kızlar vakit bulunca 6.takımada uğrayın yalnız kalmasınlar
CurukElma geçmişi begene begene geliyor:)
Zaten arkadaşınsa Keke de gerek yok cnmabla madem atlattım söyleyeyim 65.2 gördüm tartıda geçenneyseki toparladım gibi
inş eksi olcam abla
arkadaşımdan da ses yok teline de bakmıyor. kek yapacaktım yapmadım böyle olunca. anlamadım uyuyor mu ne ya hiç de sevmem sözünde durmayan insan
al sana kelogs
ooff meşkuşum ve sen ne yaptını yaa maşallah size valla baharda peşinizden geliyor 1.6
çok ama çok üzüldüm@seng başın sağ olsun arkadaşım. mekanı cennet olsun. Allah acını hafifletsin
tamam abla
evet
seni de tebrik ederim 1.6 vermişsin süper valla
arkadaşımdan da ses yok teline de bakmıyor. kek yapacaktım yapmadım böyle olunca. anlamadım uyuyor mu ne ya hiç de sevmem sözünde durmayan insan
Zaten arkadaşınsa Keke de gerek yok cnm
Varsa çayın yanına biriki ıvır zıvır koyarsın
Gelecem dediyse heralde gelir cnm gelmicek olsa Haber verirdi heralde
Valla o kadar yemeye yine AZ artı olmuşun Ben olsam daha çok olurdum
Birazda hopla zıplada yarına eksi olursun inşallah cnm
Benim eksiye çok sevinmedim
Yarına 2.5 olursa o Zaman mutlu olacam ama zor
Hilal daha bitiremedi geçmişi
Kaç gün gelmeyince böyke olur
Kızlar bide yüksek ihtimalle yarın ayşede bildirim yapmayacak
O yüzden diğerleri daha çok vermesi lazımki onun açığını kapatalım
Hilallll sende durumlar nasıl cnm
Tek çorba iyide sebze Yada tavuk çorbası daha iyi olurduabla ben bugün tarhana çorbası günü yapıyorum nasıl? bir de acı olmuş feci yandım yaa
Kız öğlene kadarmı uyumuşaradı uyuya kalmış. iyiki de kek falan yapmadım sinirden kudururdum. 3 te falan geleyim mi gibi konuştu yok dedim. çünkü 5 e doğru ben çıkcam zaten evden arkadaşımla görüşcem. öyle olunca iptal oldu. iyi de oldu ben de erken giderim belki arkime. böyle iş mi olur ya
Evet diyebiliriz. Bu arada ben de bugün bir cekiduzen vereyim menüye dedim ama çok olmadı. Yarın tartı günü diye protein ağırlıklı yiyecektim. Daha farklı oldu. Protein var ama tamamen değil.amin ablam yaa yaparım onlarla dalaşmak bile bir zevktir büyüdüklerinde hepsi ayrı karakter ayrı zeka. yüzleri bana eşime falan benzer çok güzel duygular :) kilo verince 3 le bence zayıf hamiş olunca bel ağrın da olmaz
anca paklar canım yaa
ooff sen kaşındın elif
tavukgöğsü tatlısı
doritos cips
kola
patatesli börek
biskolata bisküvi
daha aklıma gelmiyor
o zaman 4 tane diyelim ona iyidir
süpersin elifim imrendim iradene darısı başıma
ben de tam tersi ağzıma tıkıştırıyom bulduğummu ama kendime geldim yarında çok güzel menü yapcam. bu hafta -700 falan umarken -100 olsam yeter modundayım şuan
Listeye girince daha çok dikkat edersin cnmEvet diyebiliriz. Bu arada ben de bugün bir cekiduzen vereyim menüye dedim ama çok olmadı. Yarın tartı günü diye protein ağırlıklı yiyecektim. Daha farklı oldu. Protein var ama tamamen değil.
Neyse benim daha ilk haftam. Önceki Haftalara göre menum süper sayılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?