- 30 Kasım 2014
- 30.091
- 132.658
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #166.061
vayyy protein günü hamenüm
sabah 11.00
2 haşlanmış yumurta
17.30
2 haşlanmış yumurta
20.00
200 ml sütlü nescafe
3lt su
spor yok
Protein günü vayyssss afiyet olsun bakalım. Ne yedin kız dün pizza tatlı hımm anlat bakım baklava mi yoksa. :)))menüm
sabah 11.00
2 haşlanmış yumurta
17.30
2 haşlanmış yumurta
20.00
200 ml sütlü nescafe
3lt su
spor yok
Buse cim çiğneyip çıkarmak için yemedim ha yemek için yedim ama yazık değilmi dedim emeğimë çıkardım ağzımdan :)))valla ben de durumum olursa tek cocuk istemiyorum 2 çocuk istiyorum çok zengin olsam 4 tane yapardım :)
6s im vardı sattım canım plus model istiyorum burda rahat etmek istiyorum büyük ekran olursa laptopu da hiç açmam rahat ederim yaa sanırım plus alcam. ben iphone 3 ten beri iphone kullanıyorum. bağımlılık yapıyor kullananda bence kim varsa çevremde kullanan bırakamadı
küsme ablam eksi çıkcam inş tek gayem o sabah tartıda gördüğüm rakamı söylesem gerçi beni paralarsın ama söylemem yarın da güzel menü yapcam
ben de burda rahat etmek istiyorum büyük ekran olursa laptopu da hiç açmam rahat ederim yaa sanırım plus alcam büyük olsun
ay çiğneyip çıkarmışhiç çiğnemesen daha iyiydi ama çiğneyip çıkarabilmek de büyük irade tebrikss
gözüme girdin kız dilekhelal sana bak isteyince nasıl yapıyorsun
aynen cozuttum ya kuzenler bir de ooff cips kola oof
2 yaşından sonra dinimiz emzirmeyin diyor canım bence de bıraktır zaten sütten alacağını şimdi bile almıştır o
ponim çok geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış canım yaa
canım bence bu durumda sen çalışma sonra çocuk büyüyünce onunla geçirmediğin zamanın pişmanlığını yaşarsın bir de ilk 5 yıl çok önemli karakteri açısından bence sen büyüt evladını madem maddi olarak da rahatsınız. nasıl olsa cocuk biraz daha büyüyünce yine sahalar senin
meto duraklamaya girmiş olabilir ortimolsun senin canın sağ olsun nasılsa vericeksin. ben de artıdayım ama benimkinin nedeni belli cıslar ben de bugün pro günü yaptım. yarın da bi şeyler yapıp eksi çıkmak derdindeyim
ben de büyük ekran tel alıcam buraya laptoptan girmek istemiyorum rahat rahat telden takılmak istiyorum valla. tutması zor ama napalım olsun o kadar
kızlar menülerinizi beğendim bombe gibisiniz helal utandım valla eski kaçamaklarımdan
ben de büyük ekran tel alıcam buraya laptoptan girmek istemiyorum rahat rahat telden takılmak istiyorum valla. tutması zor ama napalım olsun o kadar
azıttım işte anam şimdide toparlamaya çalışıyom cuma geldi çattı
annen de sağlığına kavuşcak inş. mefkuşum doğru demiş sizin doktorlar tırt mı ne ya??
sakızcım az yağlı bile olsa yeme bence sen ücver bir de az değil anam 6 tane demişsin
su güzel spor da olsa daha iyiymiş ama hareketli olması da bir şey ben bütün gün oturuyom sayılır tv karşısındaevde 1+1 olunca işi de az oluyor büyüklere göre.
kızz 200 gr daha koy etti 1 kg aman dikkat haaa sinsi sinsi yerleşir bu kilolar mervem. özledik seni yaa valla yokluğun belli
vay beee bombesin bombeeeeeeeee
suyu biraz arttır canım menü güzel bayılırım mantarlı yumurtaya ooff canım çekti valla
spor da nazarlık olsun
abla kendini yalnız sanma ben de 20 kg verdim mezun oldum 3 yıl önce bak şimdi yine burdayım
merak etme abla menüm bombee cıs yokkk
BOMBEEEEEEEEEEEEEEEEE
eşimde oyle iphone culardan vazgeçmiyor. Yap kız valla inşallah paran çok olurda 4 lerin. Bende ücliyim diyorum da bel ağrılarım geliyor aklıma aniden vazgeciyorum.
vayyy protein günü ha
Protein günü vayyssss afiyet olsun bakalım. Ne yedin kız dün pizza tatlı hımm anlat bakım baklava mi yoksa. :)))
6 tane yedim ama mücverler çok büyük değillerdi.
Buse cim çiğneyip çıkarmak için yemedim ha yemek için yedim ama yazık değilmi dedim emeğimë çıkardım ağzımdan :)))
buseb bugun ki menu iyi dunu telafi etmistir insallah evet iki yas ideal babaninda rizasi gerek ama ona kalsa 5 e kadar emzir der
KumraL_KrakeR +800 neki ustune koymadan don verırsın
eliya cignerlen vicdan azabı oldu demek ki afrrin valla
CurukElma henuz teli alamadın galiba
,
yap yap çocuk büyük nimet Rabbim isteyen herkese versin. Bende onumuzdeki durumlara bakicam artik 1 de kizim olsun adi da yagmur olsun yigit yagiz yagmur frna mi yani.amin ablam yaa yaparım onlarla dalaşmak bile bir zevktir büyüdüklerinde hepsi ayrı karakter ayrı zeka. yüzleri bana eşime falan benzer çok güzel duygular :) kilo verince 3 le bence zayıf hamiş olunca bel ağrın da olmaz
anca paklar canım yaa
ooff sen kaşındın elif
tavukgöğsü tatlısı
doritos cips
kola
patatesli börek
biskolata bisküvi
daha aklıma gelmiyor
o zaman 4 tane diyelim ona iyidir
süpersin elifim imrendim iradene darısı başıma
ben de tam tersi ağzıma tıkıştırıyom bulduğummu ama kendime geldim yarında çok güzel menü yapcam. bu hafta -700 falan umarken -100 olsam yeter modundayım şuan
canom vicdan azabıni bırak emeklerimë acıdım ya aylardir debeleniyorum kilo vermrk icin. masada tek tek soruyorum güzelmi diye bi bala batiriyorlar bi reçele bi peynir atıyorlar ağızlarına bi acı sos içim gitti içim :))))buseb bugun ki menu iyi dunu telafi etmistir insallah evet iki yas ideal babaninda rizasi gerek ama ona kalsa 5 e kadar emzir der
KumraL_KrakeR +800 neki ustune koymadan don verırsın
eliya cignerlen vicdan azabı oldu demek ki afrrin valla
CurukElma henuz teli alamadın galiba
,
yap yap çocuk büyük nimet Rabbim isteyen herkese versin. Bende onumuzdeki durumlara bakicam artik 1 de kizim olsun adi da yagmur olsun yigit yagiz yagmur frna mi yani.
Kız yediğinde bişey olsa abur cubur bugün dikkat ettin yarına birsey kalmaz insallah. İradeliyim evet istersen sende iradeli olursun herkesin elinde baby. 65 i bi görsem ahh ahh. Kaç yıl oldu hatırlamıyorum 65 i gormeyeli :)))
canom vicdan azabıni bırak emeklerimë acıdım ya aylardir debeleniyorum kilo vermrk icin. masada tek tek soruyorum güzelmi diye bi bala batiriyorlar bi reçele bi peynir atıyorlar ağızlarına bi acı sos içim gitti içim :))))
alıntı yaptım ama yapamadım öyle bir şey oldu.. sonradan solunum için sıkıntı çıktı falan bir şeyler oldu yani ondan beri uyanmadı hala annem.. doktorlarda sıkıntı içinde
dün götürürsen hrrşeyi bugün Boyle aç kalırsın iştemenüm
sabah 11.00
2 haşlanmış yumurta
17.30
2 haşlanmış yumurta
20.00
200 ml sütlü nescafe
3lt su
spor yok
helal kuzum Sana darısı bşze inşallahBuse cim çiğneyip çıkarmak için yemedim ha yemek için yedim ama yazık değilmi dedim emeğimë çıkardım ağzımdan :)))
bende zayıflama yarışmasında olup bunları yrmek istiyomtavukgöğsü tatlısı
doritos cips
kola
patatesli börek
biskolata bisküvi
daha aklıma
ahhh kuzum inşallah biran önce yoluna girer herşeyalıntı yaptım ama yapamadım öyle bir şey oldu.. sonradan solunum için sıkıntı çıktı falan bir şeyler oldu yani ondan beri uyanmadı hala annem.. doktorlarda sıkıntı içinde
kız geldim nere kaçtın
dün götürürsen hrrşeyi bugün Boyle aç kalırsın işte
helal kuzum Sana darısı bşze inşallah
bende zayıflama yarışmasında olup bunları yrmek istiyom
ahhh kuzum inşallah biran önce yoluna girer herşey
kız geldim nere kaçtın
Derin araştırmalar içindeydim
Güzelim yiyip yiyip Kilo almayanlar yüzde olarak fazla değil Yada troidi hızlı çalışanlarvalla doğru dersin yedik yedik biletimizi kestik
ay mefkuşum ya millet kilo almaya çalışıyo yiyo yiyo alamıyo anoreksik gibi geziyobizde burda yırtın dur kilo vercem diye adalet mi bu beaaa
anlat bakem burdayım neyi araştırıyordun bakeem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?