Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Buse cim çiğneyip çıkarmak için yemedim ha yemek için yedim ama yazık değilmi dedim emeğimë çıkardım ağzımdan :)))

eşimde oyle iphone culardan vazgeçmiyor. Yap kız valla inşallah paran çok olurda 4 lerin. Bende ücliyim diyorum da bel ağrılarım geliyor aklıma aniden vazgeciyorum.

amin ablam yaa yaparım onlarla dalaşmak bile bir zevktir büyüdüklerinde hepsi ayrı karakter ayrı zeka. yüzleri bana eşime falan benzer çok güzel duygular :) kilo verince 3 le bence zayıf hamiş olunca bel ağrın da olmaz

vayyy protein günü ha

anca paklar canım yaa

Protein günü vayyssss afiyet olsun bakalım. Ne yedin kız dün pizza tatlı hımm anlat bakım baklava mi yoksa. :)))

ooff sen kaşındın elif

tavukgöğsü tatlısı
doritos cips
kola
patatesli börek
biskolata bisküvi

daha aklıma gelmiyor

6 tane yedim ama mücverler çok büyük değillerdi.

o zaman 4 tane diyelim ona iyidir

Buse cim çiğneyip çıkarmak için yemedim ha yemek için yedim ama yazık değilmi dedim emeğimë çıkardım ağzımdan :)))

süpersin elifim imrendim iradene darısı başıma

ben de tam tersi ağzıma tıkıştırıyom bulduğummu ama kendime geldim yarında çok güzel menü yapcam. bu hafta -700 falan umarken -100 olsam yeter modundayım şuan

erkeklere hava hoş derler valla nasılsa meme onların değil

yap yap çocuk büyük nimet Rabbim isteyen herkese versin. Bende onumuzdeki durumlara bakicam artik 1 de kizim olsun adi da yagmur olsun yigit yagiz yagmur frna mi yani.

Kız yediğinde bişey olsa abur cubur bugün dikkat ettin yarına birsey kalmaz insallah. İradeliyim evet istersen sende iradeli olursun herkesin elinde baby. 65 i bi görsem ahh ahh. Kaç yıl oldu hatırlamıyorum 65 i gormeyeli :)))

canom vicdan azabıni bırak emeklerimë acıdım ya aylardir debeleniyorum kilo vermrk icin. masada tek tek soruyorum güzelmi diye bi bala batiriyorlar bi reçele bi peynir atıyorlar ağızlarına bi acı sos içim gitti içim :))))

ay çok güzel olur valla inş 3. sü senin kız olur bu kez

valla elifim seninle boyumuz aynı inan bak 65 olsan o da yetmeyecek. malesef bizim boyumuz için en az 57-58 olmalıyız normal görünmek güzel olmak için. ama azimle neden olmasın ki

alıntı yaptım ama yapamadım öyle bir şey oldu.. sonradan solunum için sıkıntı çıktı falan bir şeyler oldu yani ondan beri uyanmadı hala annem.. doktorlarda sıkıntı içinde

canım iyi haberleri gelecek inş tez zamanda

kızçeler yarın 1 de misafirim gelecek o yüzden sabah biraz telaşım olacak beni göremezseniz merak etmeyin anacım. ama menümde cozutma tabiki olmayacak yarın son gün yapar mıyım hiç kaçamak nooo keşke tüm hafta yapmasaydım ama olanlar oldu. yarın ayran günü yapmayı düşünüyorum yoğurt ve ayran

Son düzenleme:
menüm

sabah 11.00
2 haşlanmış yumurta

17.30
2 haşlanmış yumurta

20.00
200 ml sütlü nescafe

3lt su
spor yok
dün götürürsen hrrşeyi bugün Boyle aç kalırsın işte

helal kuzum Sana darısı bşze inşallah

tavukgöğsü tatlısı
doritos cips
kola
patatesli börek
biskolata bisküvi

daha aklıma
bende zayıflama yarışmasında olup bunları yrmek istiyom

alıntı yaptım ama yapamadım öyle bir şey oldu.. sonradan solunum için sıkıntı çıktı falan bir şeyler oldu yani ondan beri uyanmadı hala annem.. doktorlarda sıkıntı içinde
ahhh kuzum inşallah biran önce yoluna girer herşey

Mefkurem nerdesin anam gelde iki lafın belini kırak
kız geldim nere kaçtın

Derin araştırmalar içindeydim

valla doğru dersin yedik yedik biletimizi kestik

ay mefkuşum ya millet kilo almaya çalışıyo yiyo yiyo alamıyo anoreksik gibi geziyo bizde burda yırtın dur kilo vercem diye adalet mi bu beaaa

anlat bakem burdayım neyi araştırıyordun bakeem

Güzelim yiyip yiyip Kilo almayanlar yüzde olarak fazla değil Yada troidi hızlı çalışanlar

Benim gelinde zayıf 34 beden yediğini görsen Benim yediğimin 4 te 1
Yani zayıfların çoğu AZ yiye yiye zayıf kalıyolar

Yarn ne yapsam diye bakınıyodum cnm
Şimdiye kadar hiç denemedim amazing heralde muz süt detoksu yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…