- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #166.141
Aç kalmıcam canm meyve yerim su çay kahve içicemde sanki hakszlk olırmuş gibi geliyo sabah tartılırmcanım o saate kadar nasıl aç kalıcan ama yesen de artık çıkacan
Ne olduki tatlımKızlar dünkü tutanağı tutan polisle kavga ettim bugün
Selam hoşgeldn aramıza çok geçmiş olsn ablaKizlar selam
Biz hastaneden ciktik evimizdeyiz
Hala burnumuz tikali ama olsun sükür buna
Kirlilerle ve Evle bogusmadan bir bakiyim dedim
Biri son iki haftayi özet gecermi
Ha.... Pöntülüm düsüyor kizceler gariiiiii
Haksızlık değilde bitanem belli bi saatten sonra sadece su kaybı oluyor sonra artı çıkınca nerden geldi diyoruzAç kalmıcam canm meyve yerim su çay kahve içicemde sanki hakazlk olırmuş gibi geliyo sabah tartılırm
Tutanakta sadece ben suçlu görünüyorum. Benim arabayı yolun ortasına çizmiş motorda çarpmış gibi göstermiş. Ben sağ şeritten gidiyodm sağa marketin önündeki park yerine dönmüşken çarptı bana adamda diğer kazaya bakıyomuş beni farketmemiş. Sağ şeritte giderken motorda benn sağıma geçmş kazaya bakacam diye tek suçlu ben görünüyorumNe olduki tatlım
Tamam ablaKızz benim yerimede bi tane indiriver
ablam geçmişi bitireyim derken çocukla ilgilenemedim şimdi ev yaptık battaniyeden yastiklardan içinde oynuyoruzKızcelerrrr nerdesiniz yaaa
Artık 3.takımın üye ihtiyacı yokmuş
Gözünüz başvuru topiğinde olsun
Kilosu fazla birini görürseniz hemen kapın getirin
çok şükür atlattiniz ablam. Kaç gündür bende yoktum tam takip edemedim olaylarıKizlar selam
hosbuldum elifcim. nihal kim kız hilal benSüper menü.
Zayıf olanların ćoğu cok az yiyiyor.
Benim eltim çok zayıf. Bazı günler bir bazı günler 2 öğün yiyiyor. Abur cubur yemiyor. Çok dikkat ediyor kilosuna.
Hadi busem bu hafta ne olacak bskalım. Yarın tekrar kspişacağız.
Ben -200 düm canım. Bakalım yarın nd olacak.
Kızlar sizde sağlam bir rekabet var.
Yarın eksiye geçer canim o.
Bu gun yemeği erken kez.
Maşallah.
Kız nasıl durucaksın öğlene kadar.
Allah rahmet eyledin. Rsbbkm eceye ve ailesine sabır versin.
Megkuşum elimden geleni yapıyorum. Lapa yapıyorum. Bakalim yarın ne olacsk çok mersk ediyorum. Akşam da kuzenimin kınası var. Orada biraz fazla ayskta kalacsğım. İnşallah ödem olmaz.
Nihalim hoşgeldin.
Teşekkür ederim canımTeşekkür ederm canm teline kavuşmana çok sevindm
Tam niye yazacaktim soylemissin canım duzelttir onu başına bela olmasın sonraKızlar dünkü tutanağı tutan polisle kavga ettim bugün
Ooo eksiye düşmüşünya tatlım bu güzel Haber
Yarına daha da düşer
Topuklu ayakkabı giymezsen o kadar şişlik olmaz
Yarın sabah okul varmı Sana
Biraz geç tartılabilseydin dinlenmiş olurdun
Kızlar dünkü tutanağı tutan polisle kavga ettim bugün
Tutanakta sadece ben suçlu görünüyorum. Benim arabayı yolun ortasına çizmiş motorda çarpmış gibi göstermiş. Ben sağ şeritten gidiyodm sağa marketin önündeki park yerine dönmüşken çarptı bana adamda diğer kazaya bakıyomuş beni farketmemiş. Sağ şeritte giderken motorda benn sağıma geçmş kazaya bakacam diye tek suçlu ben görünüyorum
Hilalim dalgınlığıma geldi. Kusura bakma.Tamam abla
ablam geçmişi bitireyim derken çocukla ilgilenemedim şimdi ev yaptık battaniyeden yastiklardan içinde oynuyoruz
çok şükür atlattiniz ablam. Kaç gündür bende yoktum tam takip edemedim olayları
hosbuldum elifcim. nihal kim kız hilal ben
Teşekkür ederim canım
Tam niye yazacaktim soylemissin canım duzelttir onu başına bela olmasın sonra
Sorun değil elifcim öyle yaziverdim bende isteTopuklu giyeceģim canim yam rlbisemin sltına da başka olmaz. Artık biraz az oynarım. Lapa da yapıyorum. İnşallah yarın - 600 olur.
Aaaaa neden öğle yspmış ki. Keşke başında bekleseydin . Düzeltti mi. Sonuç.
Hilalim dalgınlığıma geldi. Kusura bakma.
Ben bana çarpan adamı hastneye gitmeye ikna etmeye çalışıyodm o sırada hazırlamş düzeştmedi uğraşmak istemediTopuklu giyeceģim canim yam rlbisemin sltına da başka olmaz. Artık biraz az oynarım. Lapa da yapıyorum. İnşallah yarın - 600 olur.
Aaaaa neden öğle yspmış ki. Keşke başında bekleseydin . Düzeltti mi. Sonuç.
Hilalim dalgınlığıma geldi. Kusura bakma.
Ye kız yeeee bu fırsat kaçarmıKızlar kayınvalidmdeyz bu akşam gözleme yapacak küçük,gılik diyolar ne yapsam ki ya
elifciğim şimdi yiyecem hemenSüper menü.
eki
Zayıf olanların ćoğu cok az yiyiyor.
Benim eltim çok zayıf. Bazı günler bir bazı günler 2 öğün yiyiyor. Abur cubur yemiyor. Çok dikkat ediyor kilosuna.
Hadi busem bu hafta ne olacak bskalım. Yarın tekrar kspişacağız.
Ben -200 düm canım. Bakalım yarın nd olacak.
Kızlar sizde sağlam bir rekabet var.
Yarın eksiye geçer canim o.
Bu gun yemeği erken kez.
Maşallah.
Kız nasıl durucaksın öğlene kadar.
Allah rahmet eyledin. Rsbbkm eceye ve ailesine sabır versin.
Megkuşum elimden geleni yapıyorum. Lapa yapıyorum. Bakalim yarın ne olacsk çok mersk ediyorum. Akşam da kuzenimin kınası var. Orada biraz fazla ayskta kalacsğım. İnşallah ödem olmaz.
Nihalim hoşgeldin.
yeme canım ya bütün hafta okadar emek verdin yarın ödül olarak yersinKızlar kayınvalidmdeyz bu akşam gözleme yapacak küçük,gılik diyolar ne yapsam ki ya
ablam şimdi yiyecem salata yemeyim mi çok aç hissetmiyorum zaten ama kahve içmedim hemen kahve içmek istiyorumFitt_anne dilekcim Sen normalde akşamı 7-8 gibi yiyosunya
O saatte yiceksen olursan yine sadece baharatlı yogurt yersen daha etkili olur
sabah tartıl bencede bir bardak su bile tartıyı etkiliyorAç kalmıcam canm meyve yerim su çay kahve içicemde sanki hakszlk olırmuş gibi geliyo sabah tartılırm
Sebeb bacımKızlar dünkü tutanağı tutan polisle kavga ettim bugün
beril sultan güyA senle eşleştik ama ben saymıyorum bunu :) tekrar bi hafta kapışıcaz ona göreKizlar selam
Rabbim rahmet eylesin, eceyede sabır versin çok zor gerçektenBizim burasıda soğudu cnm yağmur you bugün
Kaloriferleri yaktık artık
Eve çıkmışınızya iş yavaş yavaş yapılır
Bugün ecenin annesi vefat etmiş cnm
bacım ben hem ev sahibisine sıkıntı olmasın hem ben uzak duruyum kaçamalardan diye son dakika haber veririm çok oturmuycam kahveni içip çıkıcam diyorum ne o ne ben zor durumda kslıuoruz1 de bende olacaktı hala hiç ses yok o kadar aradım geri de dönmedi bilmiyorum valla. abla ne bileyim niye böyleyim ya 1 kişi bile gelse bir şeyler yapmak zorunda hissediyorum kendimi yapıyorum o yüzden keşke biraz rahat olcam bisküvi falan koysam :/
inş bildirim yapar tabi eksiyse eğer + ise yapmasa daha iyi zaten
zencefillisakizım listeye girince daha disiplinli olacağına eminimEvet diyebiliriz. Bu arada ben de bugün bir cekiduzen vereyim menüye dedim ama çok olmadı. Yarın tartı günü diye protein ağırlıklı yiyecektim. Daha farklı oldu. Protein var ama tamamen değil.
Neyse benim daha ilk haftam. Önceki Haftalara göre menum süper sayılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?