Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

menüm

13.15
1 kase tarhana çorbası

16.00
1 paket hindi aç bitir
1 büyük kutu ayran

19.00
3 yk yoğurt

2,5 lt su
40 dk yürüyüş
busem ya bu aç bitirleri yeme bence sağlıklıds değil kaloride yüksek

Spor akşam sabah güzel ama

tüm geçmişi okudum alıntılarım uctu gitti

CurukElma Mefkurem dövmeyin beni anacım inş yarına eksi olcam

hilalim telefonunu almakla iyi yapmışsın bence de

mefkuşum açbitir içinde 10 küçük ince dilim salam var hazır gıda

kızlar menümdeki açbitiri açıklayayım arkadasıma giderken cok actım ve genelde evinde yemek olmuyo tost yapardı bana o yüzden bir şey yemem gerekiyordu cok actım kendimi markete attım ayranla onu aldım. kalorisini bilmiyorum protein diye düşünüp aldım yedim valla.

o trafik polisi tam dayaklık bu nedir ya?

menüler genelde güzel bir tek sakızın menüsünde patates ekmek bir de meshur mücverler olmasa daha iyiymiş

valla elif kurabiye paylaşmak nedir ya kudurtcan mı anam sen bizi tartı öncesi ellerine sağlık yarın abartmadan sen de yersin artık

mefkuşum muzlu günün hayırlı olsun rakiben de yarın tartılamıycak sizin yarışı cok merak ediyordum. muzlarda kücükmüş gerci ama inş ters tepmez bu menün

kızlar yarın 1. olcaz diye hissediyorum. @elifvecebir rakibem sende -100 olmussun sonucta eksiye düştün tebrik ederim. kaçamak yok sonucta duraklama tarzı bi durumun oldu bence buna da şükür canım

CurukElma görüşelim hilalim yakın zamanda tekrar. ne güzel battaniye oyunu oynamıssınız mıncırırım sizi şirinler :)

bugün için gayet güzel tatlıcım

Aç kaldığınamı yanarsın sonucamı
Ayyy inşallah yarın Bana öyle olmaz

bi sabah olsada tartılıp kahvaltı yapsakkkk
dimi ablaya bende söz verdim nefsime yarın bir kilo fazlası versin ona ya kavurma yapıcam yada kahveyle çikolata ısmarlıycam:)

aynen bende cnm 6 aydır Paket Paket çukuları yuttum bu hafta gerçekten çok zorlandım
Hiç doymuyom hep açım aççç

bunu ilk defa denedim
Inşallah tartı güzel bişey söyler

Ben gelirsem Sana kalmazki
yine yaparız beya :))))

Zıkkım yesinler

BENCE Bu KADAR Mücver YETER GARİ. Ekmek ve patates perşembe perşembe olmamış patates ten sogudum zaten pis patatesler

diğer takımlarla yarışıyoruz sakız cım.

menüm

13.15
1 kase tarhana çorbası

16.00
1 paket hindi aç bitir
1 büyük kutu ayran

19.00
3 yk yoğurt

2,5 lt su
40 dk yürüyüş
anam bari dana aç bitir alayım kız :))) aç busem yedin cipsi piskövit leri şimdi 3 kaşık yoğurda talim

Ayranı nasıl yapıcaz yani ayran yapmayı biliyorum da diyeti nassil sizin iradenizi kiskirtmak için koydum kurabisleri siz resmini ben gerçeğini gördüm hatta hala kokuyor ev

yedin yani vayyy vayyy afiyet olsun barim yalnız su bugünde az olmuş canom arttır suyu.

Afiyet olsun canım güzel menü.

Menum
Sabah 11:30
2 yumurtadan omlet
1.5 kk peynir
Bir domates
Bir salatalık
Minicik lokma sosis
Öğle 15
Bir kase yoğurt
Akşam 18
Bir kase yoğurt
Su 2 yi gecti
Spor yok
Afiyet olsun perşembe günü sefilleri oynuyoruz herkes aç

yarın gel yiyek Bahar im.

Valla bende merak ediyom
Sabaha çıkarsam öğrenecez

Sen en doğrusunu yapıyosun cnm bende perşembe hariç normal yiyecem

Kızzz cısss demedim ona Göre
Bende aç kalmıycam artık perşembeleri pro günü yaparım başım ağrıdı ya zaten grip vurdu bide açlık hiç gitmedi yani
Bende merak ediyorum senin muz günü sonucunu

1 tane yicem kız yemem aç aç gez kurabiye ye bitir olayı varmı bende o göz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…