- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #166.201
busem ya bu aç bitirleri yeme bence sağlıklıds değil kaloride yüksekmenüm
13.15
1 kase tarhana çorbası
16.00
1 paket hindi aç bitir
1 büyük kutu ayran
19.00
3 yk yoğurt
2,5 lt su
40 dk yürüyüş
Valla bende merak ediyomAbla bu menuyle ben sabaha çıkmam
Çok merak ettim fark ne olca
Kızzz cısss demedim ona Göreyiyek mi abla yı de yiyek
Tartılırımda bebeğim kesin artı çıkarım
Benm bşr gün fazla oluyo ya mefkusum haksızlık olmasn :)Tartılırımda bebeğim kesin artı çıkarım
Olsun cnm benim yarınki bildirim geçerli Olsun
cumartesi tartıl ama sen genede tahminen bi iki kılo gitti sanki :)Zaten bu hafta giremezdim canm
dimi ablaya bende söz verdim nefsime yarın bir kilo fazlası versin ona ya kavurma yapıcam yada kahveyle çikolata ısmarlıycam:)bugün için gayet güzel tatlıcım
Aç kaldığınamı yanarsın sonucamı
Ayyy inşallah yarın Bana öyle olmaz
bi sabah olsada tartılıp kahvaltı yapsakkkk
nasıl da güzeller keşke benim olsa:)Kurabiye yaptım sabahi zor bekliyorum :)
Eki Görüntüle 1894453
bende detoks yapıyım diyorum kılo veremezsem boşa aç kalırım diye korkuyorumBu arada dünkü saçma sapan patates menumun sonucu -100 gram yazık koca günüm heba oldu üstünede aç kaldım.
menu konuşuyo yarını iple çekiyorum :)Perşembe menüm
10.00__1 bar süt 2 muz
14.30__1 bar süt 1 muz
18.15__1 bar baharatlı süt , 1 muz
Muzlar baby muz yani parmak kadar ve yeşil
Sütte soya sütü
Su yatana kadar 3 lt olur
cumartesi tartıl ama sen genede tahminen bi iki kılo gitti sanki :)
yine yaparız beya :))))aynen bende cnm 6 aydır Paket Paket çukuları yuttum bu hafta gerçekten çok zorlandım
Hiç doymuyom hep açım aççç
bunu ilk defa denedim
Inşallah tartı güzel bişey söyler
Ben gelirsem Sana kalmazki
Zıkkım yesinler
BENCE Bu KADAR Mücver YETER GARİ. Ekmek ve patates perşembe perşembe olmamış patates ten sogudum zaten pis patateslersabah 08.15
1 haşlanmış yumurta
1 dilim az yağlı peynir
2 zeytin
domates salatalık
şekersiz çay
öğlen 12.15
5 mücver
yarım kase yoğurt
domates salatalık
akşam 19.30
arap tavuğu (2 tavuk baget, soğan ve 1 orta patates vardı)
cacık
1 dilim ekmek (hiç gerek yoktu aslında)
yatana kadar 2 lt su
45 dk tempolu yürüyüş.
diğer takımlarla yarışıyoruz sakız cım.bir de arkadaşlar cahilliğimi bağışlayın ama birşey soracağım. biz kendi içimizde yarışıyoruz, ayrıca 9. takım olarak diğer takımlarla da yarış halindeyiz değil mi? çok inceleyemedim. vaktim olmadı. kısaca size sorayım dedim.
anam bari dana aç bitir alayım kız :))) aç busem yedin cipsi piskövit leri şimdi 3 kaşık yoğurda talimmenüm
13.15
1 kase tarhana çorbası
16.00
1 paket hindi aç bitir
1 büyük kutu ayran
19.00
3 yk yoğurt
2,5 lt su
40 dk yürüyüş
Ayranı nasıl yapıcaz yani ayran yapmayı biliyorum da diyeti nassilyeme ponicim yanına al yarın sabah yersin
ablaaaa eğer güzel sonuç verdiyse bende yapayım
Afiyet olsun elifcim
Demekki sende patates işe yaramıyor elifimbidahakine ayranı dene bence
Hosbuldum elifimm
elifff bu saatte bu yapılır mı bana bide resmi konurmubak canim cekti
Ablaa
Akşam patates le ekmek olmasa olurmuş abla. Mucverde kizartma abla biraz ağır olmuş afiyet olsun
yedin yani vayyy vayyy afiyet olsun barim yalnız su bugünde az olmuş canom arttır suyu.İyi akşamlar herkese
Sabah07.00
1 elma
Nescafe
14.00
1 elma
Akşam 18.00
1 b ayran
1 ıspanaklı peynirli gözleme (hamuru yumurta kadardı,peynirde 1 yk)
Su 1.5
Spor 30 dk yürüyüş
Kızlar eşim arabayı yarın tokata tamir için götürecek sivasta tanıdık usta yok o yüzden kayınvalidemdeyken kalıcaz burada yarın eve gitmem akşamı bulacak yani tartılamayacağım yaa çokta merak etmiştim kilomu
Afiyet olsun canım güzel menü.9,bir elma
10,30: 1dilim tb ekmek
domates
1 haşlanmış yumurta
maydanoz dereotu
1dılım beyaz peynir
1:30 bir bardak süt
4:00 1kase mercimek çorbası, yogurt
7:00, bir kase baharatlı yogurt
7:30 1fincan türk kahvesi
3,5lt su 3 bardak yeşil çay, 1bardak limonlu biberiye çayı
Afiyet olsun perşembe günü sefilleri oynuyoruz herkes açMenum
Sabah 11:30
2 yumurtadan omlet
1.5 kk peynir
Bir domates
Bir salatalık
Minicik lokma sosis
Öğle 15
Bir kase yoğurt
Akşam 18
Bir kase yoğurt
Su 2 yi gecti
Spor yok
yarın gel yiyek Bahar im.Abla bence ben normal yiyorum sen hiç yemiyorumsenin gibi yesem ben hastanelik olurum bi kere piskoljim bozulur o kadar ac olunca
Erketeye yatiyim ben
Çok geçmiş olsun abla Rabbim tekrar göstermesin
Abla bu menuyle ben sabaha çıkmam
Çok merak ettim fark ne olcak
Afiyet olsun canım pro günü olmuş
Ay ac kaldığında kaldin
Elif saçını başını yolcam bu saatte zaten sekersizlik başıma vurmuş
Bu mucverler ne zaman bitecek canım
Patates ve ekmek bir arada olmamış
Kız o aç bitir kaç kalori birde bildiğin nitrit deposu cok zararlı çokonun yerine salata köfte yeseydin
valla bizde merak etmiştik
Bende aç kalmıycam artık perşembeleri pro günü yaparım başım ağrıdı ya zaten grip vurdu bide açlık hiç gitmedi yaniValla bende merak ediyom
Sabaha çıkarsam öğrenecez
Sen en doğrusunu yapıyosun cnm bende perşembe hariç normal yiyecem
Kızzz cısss demedim ona Göre
1 tane yicem kız yemem aç aç gez kurabiye ye bitir olayı varmı bende o göztüm geçmişi okudum alıntılarım uctu gitti
CurukElma Mefkurem dövmeyin beni anacım inş yarına eksi olcam
hilalim telefonunu almakla iyi yapmışsın bence de
mefkuşum açbitir içinde 10 küçük ince dilim salam var hazır gıda
kızlar menümdeki açbitiri açıklayayım arkadasıma giderken cok actım ve genelde evinde yemek olmuyo tost yapardı bana o yüzden bir şey yemem gerekiyordu cok actım kendimi markete attım ayranla onu aldım. kalorisini bilmiyorum protein diye düşünüp aldım yedim valla.
o trafik polisi tam dayaklık bu nedir ya?
menüler genelde güzel bir tek sakızın menüsünde patates ekmek bir de meshur mücverler olmasa daha iyiymiş
valla elif kurabiye paylaşmak nedir ya kudurtcan mı anam sen bizi tartı öncesiellerine sağlık yarın abartmadan sen de yersin artık
mefkuşum muzlu günün hayırlı olsun rakiben de yarın tartılamıycak sizin yarışı cok merak ediyordum. muzlarda kücükmüş gerci ama inş ters tepmez bu menün
kızlar yarın 1. olcaz diye hissediyorum. @elifvecebir rakibem sende -100 olmussun sonucta eksiye düştün tebrik ederim. kaçamak yok sonucta duraklama tarzı bi durumun oldu bence buna da şükür canım
CurukElma görüşelim hilalim yakın zamanda tekrar. ne güzel battaniye oyunu oynamıssınız mıncırırım sizi şirinler :)
Okul çıkışı eve gidip tartılsan sonra geçsen kv ye uzaktı aranizHiç bu haftaki kadar asılmamıştım kızlar bu kez de tartılamıyorm şaka gibi ya
kurabiyende bendendimi ablaya bende söz verdim nefsime yarın bir kilo fazlası versin ona ya kavurma yapıcam yada kahveyle çikolata ısmarlıycam:)
yeterki iste hepsi senin olsunnasıl da güzeller keşke benim olsa:)
pro günü yap iyi geliyor çok aç kalmıyorsun canım.bende detoks yapıyım diyorum kılo veremezsem boşa aç kalırım diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?