- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #166.401
Kız hiç belli olmaz vücut bu bakarsın vermezyapacam tamam da senin en kötü halin bile beni geçer ya
resmen komedi ya
yok bacım ya halim pok yaaneyseki yüzdeler yarışıyo yoksa benim kimseyi yenme şansım yok
kilom 1 kg daha verdiğimde normal kiloya geçecek bmi hesaplamasına göre kendimi bununla avutuyom iki haftadır ama 2 haftada 500 gr verdim vere vere Allah beni naaapsın yaa
oo hadi bakalım güzel kapışma
inş hilalim de gaza gelir böylece dileğim
oo iddialı laflar başlamış şimdiden hadi bakalım görelim sizi
ben bu hafta kendimi ispatlarsam haftaya benden geriye ne kalır bilmem
Hadi güzelim Hadi başka kapıyaay cok pişmanım makarna ve ice tea yüzündenMefkurem sen de cok yağ kaybettin bitap düştün pasta çörek bi şey mi yesen ne yapsan
Kız hiç belli olmaz vücut bu bakarsın vermez
Allahtan umut kesilmez
Hadi güzelim Hadi başka kapıya
Ben kısır yapıcam şimdi
sabah 7 de yürüyüşteyim çok pis azimlendim.hadi bakalım az yiyen bol spor yapan kazansın:)
ben istersem durabiliyormusum 9. Takımda öğrendim. Eskiden olsa bide yanına vişne suyu alırdım o kurabislerin hapur hupur bir tepsi yerdim o kadar hunharca yani, ama bitti hepsi yeni Elif yapmıyor.canım ne güzel mide ne guzel ıradeymıs o ben tövbe duramam bir kurabiyeyle
Yok be canım midem küçüldu almıyor artıkkız ye beni ama once ağır birşeyler ye hazımsızlığı iyi gelirim nanekekik candir d
Buse nin yeni bir diyet haftasindan onceki son cirpinislariaynen abla çıkmadık tartıdan umut kesilmez
yaa o derece mi diyon abla yaa çiki felan ye bence o zaman çünkü o yağ yakıyomuş
ohhh miss afiyet olsun.Ben kısır yapıcam şimdi
kaçamak kraliçesi miKız kaç haftadır acıyoz yeter artık
Ben karşımda dişli bi rakip istiyom
Bak poniye o da kaçamak kraliçeydi ama nasıl toparladı karşılığınıda aldı
Biliyorumki sende gerçekten istersen yaparsın
Yapamıyom yooook
Bahane yooook
O totiş bu hafta kalkacakkkkk
Hem Ben bu hafta verdim ya belki haftaya veremem
anam açlık diyeti yapsam acaba mefkuşu yener miyim kibakim bi google amcaya öyle diyet varmıymış
Afiyet olsun canım güzel olmuş gözlemeyi de kondurmussun menüye.menüm
07:00
1 elma
14:00
1 Isp gözleme
1 b.ayran
18:30
4 yk taze fasulye
yarım kase yoğurt
su: 2It
spor:40 dk yürüyüş
olabilir canım bu ara sürekli anneme gidip geliyorum. Ama önceden en kötü 1kg verirdim şimdi böyle isteEvinde değildin düzensizlikte yapiyor
vuhuuuu buseee rakibe gelHerkes çekilsin yoldan bu haftaki rakimi seçiyorum
buseb bu hafta seninle hem rakip hem eşiz cnm
Birimizin başarı Yada başarısızlığı ikimizin olacak ona Göre ayağını denk Al
Bir hafta filan var kilo verdigimden beri sürekli 3 4 gün öne atıyorevet hilalim regl falan yaklastı mı bnim gibi? benim gecikme var şuan
ay ne güzel canıma okumuşsun ağzına sağlık ellerin dert görmesin baharımtamam toparlıycam bi de bebiş istiyom bu kafayla seneye hamiş kalırım anca o yüzden hızlan buseeeee
ay çok tırsıyoruuumm
aha korktugum başıma geldi dilekle eşlesmeye tamam deseydim keşke yandım anam benablam acı bana ben senle nasıl rakip olan yaaaa
yandım a dostlar yandım bacılaaar
Olur canım geçen hafta sap gibi kalmıştım
Kız gaza gelsem nolcak sanki kendi istegimle vermiyorumyapacam tamam da senin en kötü halin bile beni geçer ya
resmen komedi ya
yok bacım ya halim pok yaaneyseki yüzdeler yarışıyo yoksa benim kimseyi yenme şansım yok
kilom 1 kg daha verdiğimde normal kiloya geçecek bmi hesaplamasına göre kendimi bununla avutuyom iki haftadır ama 2 haftada 500 gr verdim vere vere Allah beni naaapsın yaa
oo hadi bakalım güzel kapışma
inş hilalim de gaza gelir böylece dileğim
oo iddialı laflar başlamış şimdiden hadi bakalım görelim sizi
ben bu hafta kendimi ispatlarsam haftaya benden geriye ne kalır bilmem
Afiyet olsun elifcimMenumu de yazayim akşam misafirim var arkadaşlar geliyor.
Saat 11
1 yumurta
1 kk peynir
Saat 12:30
1 kurabiye
1 çay bardağı süt
Saat 17:30
2 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık kıymalı patlıcan yemeği
1 kase yoğurt
Boll ll yesillikli salata
Su 2 litre
Spor yarım saat yürüyüş yaptım oglani parka götürdüm o oynarken ben yurudum. Yarından itibaren spor ön planda olucak inşallah.
Kız sen gözleme hakkını dün yedin bu ne bakimmmenüm
07:00
1 elma
14:00
1 Isp gözleme
1 b.ayran
18:30
4 yk taze fasulye
yarım kase yoğurt
su: 2It
spor:40 dk yürüyüş
Ben varimMefkuşum gibi dişli olmayan bir rakip arıyorum
Adin niye degisti hilalim seninMenum
Sabah 12
3 tane ballı krep
Yedigime pisman oldum bayadir hamurisi yemedigim icin sanci yaptıdaha yeni yeni azaldı sancılar
Baska da bisi yiyemedim maalesefbiraz toparlarsam yogurt yerim
Su 2 ye yakın
Spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?