Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

halleyin hariç güzelmiş aslında yarın telafi edersin onuda

Çok fazla geçmiş ama yaa
Afiyet olsun canım

ooohhhoo süperiz biz
aslında birşeye başladım ama yarıda bıraktım. gynoferrosanol. fe, folik asit ve B12 bir arada.
canım devam et hem daha zinde hissedersin hemde zaten düşük kan kilo vemryei engelliyor
Çok fazla geçmiş ama yaa

Afiyet olsun canım
evet canım pimi çekilmiş bomba gibi çokta sinirliyim eşim bile bi olsanda kurtulssk diyor yan baksam dövecen beni dedi biraz önce

Allahın izniyle bu çok falsolu günden sonra yarından itibaren çok dikkat edeceğim inşallah.
ins abla :)
üzerimde bir ağırlık var. hafif de baş ağrısı. çok yorgunum. kan değerlerim de düşük.
neden oldu ki acaba abla
valla ne yalan söyleyeyim doyuracak kadar bi tabakta az değildi yani :)
tamam bebek bu hafta hilalin boy ölçüsünü alıyım haftayada senin
bak bak yaaa
Vuuu tebriklerrr

lor kurabiyesi ilk defa duydum lordan mı ? ayrıca pilavın miktarı nedir canım miktarlarıyla yazarsan menünü bizde az mı çok mu yorum yaparız
hey bi hafta boyu atıştınız biz sonuç ister,z
yarın Sabah atarım inş canım bende Çok merak ediyorum kilomu

Son düzenleme:
kurabiyeyi Cuma ödülü sayarsak pilav fazla olmuş cnm

Sen birincisin mefkuşum benim bünye 1 avuÇ gözIemeyi 10 ekmek gibi gördüğü için daha eksiye düşmemişimdir
Olmazzz anlamam yarın bildirim yapacan
Banane yemeseydin gözlemeyi hemde 2 gün
şehir dışına çıkınca bildirim yapamıcanmı cnm
O Zaman gelince başlarsın

kızz omlette pişti olmuşuz
Evettt ödüller sabah yeniyor fıstık

tamm acabamı dicektim cevap vermişin
Aslında onun için soğan kürü yapıyolar cnm

bi pilavcı daha hemde akşam
Bidaha görmeyim

karnabahar kısırınn tarifini istiyoruz abla
karnıbaharı robotton çekiyosun
Çok AZ yağda tavada Orta ateşte kavur kapağını kapatıp Ara sıra karıştır istersen kuru soğan da koy içine
Kokusu gidiyo. Bşraz salça koy kavur. Ocaktan Al
Maydonpz dereotu nane taze soğan az narekşisi Limon suyu baharatlar istediğini koy karıştır

bu arada herkesi tebrik ediyorum takım olarak 1. olmuşuzzzzzzz@mefkurem ve @berilceee bireyselde dereceye girmişsiniz tebrikler
Teşekkürler cnm
karnıbaharı haşlayıp (çok ezilmesin biraz sert daha güzel oluyor) robattan geçiriyorsun bulgur buyuklugunde
sonrası aynı bilgimiz kısır gibi hazırlanıyor canım tadı süperr
Ben haşlamıyom çiğ çekip kavuruyom

üzerimde bir ağırlık var. hafif de baş ağrısı. çok yorgunum. kan değerlerim de düşük.
ilaçlarını kullanıp sağlıklı beslen cnm

biz çok güzel bir takımız maşaallah bize
amannn biyerlerinizi kaşıyın nazar değmesin

nazar değmesin maşaallah

O kadar ısrar ettiler ki sanki yemek istemememin altında başka bişey aramaya hazırdılar bnde huzurmz için uzatmadm yedm yoksa bir haftalık emeklermn çöp olmasını istemem şükür ki eve geldik yeni insanın evi gibi yok yaa

Bugünkünüde ordamı yedin

Bugünkünüde ordamı yedin
Evet orda yedm orda kaldk eşim arabayı servise götürmesi gerekti.yemek yicez ilk gözlmyi koyuyo önüme.bir tane yedm diye ne kadar laf ettiler bilsen kaynvalidm çok kıskanıyor şakayla karışık katmerde vardı bugün ağzıma sokmaya çalıştı ya eliyle

niye Boyle yaparlar anlamam sanki herkesin midesi ortak

Belkide emek verip yapmışya cnm anneler yrdirmeyi sever
Bende çocuklar gelince şunu yicenmi bunu yicenmi diye sorar dururum

Bu arada annem geliyor iki gün sonra
hadi gözün aydın dicemde senin menüler uçmasın

Annemde diyette uçmaz inşaallah sadece gelirken şeker pancarı da getirecek fırına atalm diye hamile gibi aşeriyorum çok canm çekiyo onu napsak

Beraber yaptk zatende değişikler abla ya onların düşüncesinde olmayan birini çok fazla eleştrip laf ederler bayaaa. gözlme pişerse en az 4_5 tane yenmeli kayınpeder ble neler dedi ya birazda cahillik var.eşim bu yüzdn araba yokken kızımn evde kalması gerek ya annemn gelmesini istedi ailesni istemedi pek aramaz ben ısrar edersm arar o derece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…