Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Fazla oyalanmada gel yarışalım bebeğim

Kız ne o sen ne becerikliymişin salçalar falan
Anacım kış geldi hazırlıklar bitmedimi
Sanki kışın kıtlık olacak

Fazla oyalanmada gel yarışalım bebeğim

Kız ne o sen ne becerikliymişin salçalar falan
Anacım kış geldi hazırlıklar bitmedimi
Sanki kışın kıtlık olacak

Valla bende gelmek istiyom ablam surem dolsun bide su zıkkim internetim bi hallolsun gelicem hala arizayi yapamadilar ya bugun yine mesaj gelmis en son sokup atacam balkondan wifiyi

Aaa sizin haberiniz yokmu bu sene kitlik olcakmis anacim bende anlamdimki arkadasma bi takildim biber soslari tursular salcalar benim neyim eksik dedm yapayim dedm ama anam agladi yaw

Abla normalde odul yapmiycaktim kocam burnuma burnuma soktu
Bu arada annem geliyor iki gün sonra
Ohh mis gibi anne yemekleri
Anam buseye bi gaz gelmiş
Yaptım canim negatif
Gençler iyi haftasonları öpüldünüz. Bu arada ise gitmiyorum eşim istemiyor malesef eve geldiğinde sıcak yemek istiyormuş ben ne zaman gelip doyurcakmisim onları gibi bencil ce muhabbetler.
Boşver iyice fit ol öyle basla ide
Günsydın tatlışlarrrr
Gunaydin
Günaydınnnn kızlar
AZ kalorili bol hareketli bi haftasonu bizleri bekliyor olsun

Pazartesi eksi çıkmak isteyen bugünden dikkat etsin
GunayGunaydin inşallah
Günaydın herkese kızım uyandırdı erkenden yine

Kızlar menü hazrladm yine bu bnde işe yarıyor
Eki Görüntüle 1895004
waoww tebrikler

yazdığım bazı şeyleri bende anlamadım pis telefon. :))))e

canım biraz da haklı bence sonuçta çalışman şart değil senin. hem yorulmamış olcaksın ve cocuguna doyacaksın bu zamanlar bir daha geri gelmez böyle düşün canım.

iyi geceler
Öyle düşünüyorum zaten ama Keşke sıcak yemek istemek yerine farklı yaklaşımda bulunsaydi hizmetçi gibi hissettim kendimi

Kızlar 40 fk yürüyüşümü bitirdim. Ohhhh hafifledim.
ohh süper.

keyfimë mi bakayım yemek mi yapayım :)))))) bu hafta süper sonuç gelicek senden desene.

Kızlar menü hazrladm yine bu bnde işe yarıyor
Eki Görüntüle 1895004
güzelmiş bende kopya çekeyim bari

-2 kg kızlar ödem vermenin dışında hiç böyle kilo vermemiştm çok mutluyum 78i teğet geçtiğim için
Eki Görüntüle 1895047
vayyy tebrikler cano bende gaza grldim bu hafta belki 2 kg veririm kendimde inanmıyorum ama umut fakirin ekmeği napcan. :)))

oo işler çökmüş kolay gelsin. Gelin adayını ilk mi gorucek sin mefkusum.

Kurabiye ler göründüğü gibi nefis olmuştu Merve. :)))) bh yıl yapamadım salça malesef işler karışık ti yoksa her yıl 200 kg donates 50 kg biber den yapardık annemle bölüsurduk. Kısmet te yokmuş bu yıl. Benim yerimede ye :))))

mangal çok sorun olmaz tavuğu derisini yeme ekmek yeme zaten yesen yesen 5 köfte anca :))))

Ben verdiysm iki kilo herkes verebilir

Ekmek falan değil ama mangali otur anneciginle karşılıklı hatta dizinin dibinde dualar ederek ye ablam afiyet olsun

Bana biseyler oldu her an annemle enneyle ilgili şeyler var dilimde kusura bakmayın ne olur kızlar anne görünce dayanamayıp öğüt veriyorum annemi özledim ben
Basın saolsun canim. Mekanı cennet olsun. Daha acin çok yeni. Normal bunlar.
Hasta miydi vefat nedeni neydi?

canım derisiz tavuk köfte bol slaata yersen birşey olmaz içecekte ayran olur dimi

Ben verdiysm iki kilo herkes verebilir
zuhal ablanın sihirli degnedi vurdu kafana bu haftada bekliyoruz aynı azmi
Bana biseyler oldu her an annemle enneyle ilgili şeyler var dilimde kusura bakmayın ne olur kızlar anne görünce dayanamayıp öğüt veriyorum annemi özledim ben
kusurumu olur canım acın çok yeni rabbim sabır versin ama hepimiz (rabbim tersini vermezse) annelerimizin acısını yaşayacagız malesef yaradan biliyor bu dunyadaki nasibimiz ne zaamana kadar unutulr mu anne burnunun diregi sızlayacak her aklına geldiğinde ama kader canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…