- 30 Kasım 2014
- 30.019
- 132.390
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #166.561
Poni Bon kız çiçekler acmissin profil fotosu bile değişti valla tirstim hızlı geliyor
evet pek tenha buralar
Yok canm ya bu hafta regl haftamPoni Bon kız çiçekler acmissin profil fotosu bile değişti valla tirstim hızlı geliyor
Malm haftasonu canım sen napıyon
Kendini motive edecek fark şeyler bulsan canmbugün cısss yedim. akşama raporu veririm. ben de böyle oluyor işte. hemen motive gidiyor. ödem ve kabızlık beni her zaman olumsuz etkiliyor. olduğum gerçek kilo görünmeyince ayarlar değişiyor ben de
evet. ama zaten düzene ve disipline alışma dönemi benim için. azcık kilo vereyim moda girerim ben.Kendini motive edecek fark şeyler bulsan canm
canım açın çok taze hafifliycek inşallah tabiki çok zor annesizlik yazan böyle yazmış elimizden ne gelirBana biseyler oldu her an annemle enneyle ilgili şeyler var dilimde kusura bakmayın ne olur kızlar anne görünce dayanamayıp öğüt veriyorum annemi özledim ben
:)
:)
Ay ınsl. Çok fena bi cıs değildir.bugün cısss yedim. akşama raporu veririm. ben de böyle oluyor işte. hemen motive gidiyor. ödem ve kabızlık beni her zaman olumsuz etkiliyor. olduğum gerçek kilo görünmeyince ayarlar değişiyor ben de
Afiyet olsun cano mikemmel.Menüm
11.00
1 yumurtalı mantar
3 lokma köy ekmeği
1 tk fındk ezmesi
Domates salatalk
1 kk peynir
2 kare bitter
17.20
4 yk haşlama et
Salata
1 kase yoğurt
Su 2 lt
Spor: birazdn yürüyüşe çıkıcam
canım kaybetme motivasyonunu lütfen bende hergun başlayıp başlayıp bıraktım diyeti 4 yıl böyle geçti ne gerek varmış nasıl o kıloda kalmışım nasıl gezmisim Bingil Bingil hele ki o havuzlara o denizlere nasıl girmisim utanmadan şimdi özgüvenim daha da fazlalaşti giydiğimde yakışıyor daha yolum var ama bitmedi sende sakin vazgeçme canım lütfen.evet. ama zaten düzene ve disipline alışma dönemi benim için. azcık kilo vereyim moda girerim ben.
bugün zaten çok düşündümetrafıma baktım bir de kendime bu halde kalmak istemiyorum. yanlış anlaşılmasın ama yüzüm güzeldir benim. bu beni motive ediyor. zayıflamalısın dedim kendi kendime. hem görüntü için hem sağlık için. insanlar incecik. bense orasından burasından yağlar fışkıran bir insan. kıyafetler güzel durmuyor üzerimde. olmuyor diye yeni kıyafet almaktan bıktım artık. zaten yeni kıyafet almak da içimden gelmiyor.
Evet insan almak istemiyor ama kuzeninin düğünü alman lazım son defa büyük beden alıyorum de kendine :)))) bu bile motivasyon.iki hafta sonra kuzenimin düğünü var ve ben hiçbirşey almak istemiyorum. zaten renk olarak tek seçeneğim var: siyah. ama onu bile almak istemiyorum. kıyafete para vermekten bıktım.
Menüm
11.00
1 yumurtalı mantar
3 lokma köy ekmeği
1 tk fındk ezmesi
Domates salatalk
1 kk peynir
2 kare bitter
17.20
4 yk haşlama et
Salata
1 kase yoğurt
Su 2 lt
Spor: birazdn yürüyüşe çıkıcam
evet. ama zaten düzene ve disipline alışma dönemi benim için. azcık kilo vereyim moda girerim ben.
bugün zaten çok düşündümetrafıma baktım bir de kendime bu halde kalmak istemiyorum. yanlış anlaşılmasın ama yüzüm güzeldir benim. bu beni motive ediyor. zayıflamalısın dedim kendi kendime. hem görüntü için hem sağlık için. insanlar incecik. bense orasından burasından yağlar fışkıran bir insan. kıyafetler güzel durmuyor üzerimde. olmuyor diye yeni kıyafet almaktan bıktım artık. zaten yeni kıyafet almak da içimden gelmiyor.
iki hafta sonra kuzenimin düğünü var ve ben hiçbirşey almak istemiyorum. zaten renk olarak tek seçeneğim var: siyah. ama onu bile almak istemiyorum. kıyafete para vermekten bıktım.
Menüm
Saat 9
1 hurma
Saat 11:30
4 kaşık kıymalı yumurta
1 kk peynir
1 dilim tam buğday
Saat 18
2 orta boy kabak tan yoğurtlu kabak salatası
3 adet mantı pişti mi diye yedim yoksa yemezdim
Su 2 litre
Spor 30 dk yürüyüş
haklısın canım. hep başla başla yarım bırak. daha baştan vazgeç. herşeye bahane bul. olmuyor böyle.Ay ınsl. Çok fena bi cıs değildir.
canım kaybetme motivasyonunu lütfen bende hergun başlayıp başlayıp bıraktım diyeti 4 yıl böyle geçti ne gerek varmış nasıl o kıloda kalmışım nasıl gezmisim Bingil Bingil hele ki o havuzlara o denizlere nasıl girmisim utanmadan şimdi özgüvenim daha da fazlalaşti giydiğimde yakışıyor daha yolum var ama bitmedi sende sakin vazgeçme canım lütfen.
Evet insan almak istemiyor ama kuzeninin düğünü alman lazım son defa büyük beden alıyorum de kendine :)))) bu bile motivasyon.
menü süper. tebrikler....Menüm
Saat 9
1 hurma
Saat 11:30
4 kaşık kıymalı yumurta
1 kk peynir
1 dilim tam buğday
Saat 18
2 orta boy kabak tan yoğurtlu kabak salatası
3 adet mantı pişti mi diye yedim yoksa yemezdim
Su 2 litre
Spor 30 dk yürüyüş
güzel menü canım. tebrikler...Bu günkü menum.
Sabah 7.30
1 kk peynir
1 haş yumurta
4 zeytin
1 dilim tb ekmeği
Ara 12.30
1 mandalina
Öğlen 14.30
1 kase mercimek çorbası
3 yk yoğurt
Akşam 19.00
3 köfte fırında
1 kase cacık
2 litre su
40 dk yürüyüş
aslında benim de giymek istediğim kıyafetlerim var. bir tanesini seçip göz önünde bulundursam güzel olur. tabi ilk etapta geçen yıl aldığım pantalonlarım var. 83 kiloyla almıştım. 85 e kadar zorladım giydim. ama şimdi 88 im. beli zorluyor. ilk etapta onlara rahat gireyim.Canım bak ißte bunlar da bir motivasyon kaynağı. Benim dd açık renk bir kotum vardı. Olmuyordu. Bu sabah okula giderken deniyeyim dedim hafif dar da dursa giyidim. Herkes bayıldı. Kesinliklr spor giyinmelisin diyorlar. Brn hep bu kiloları kapaymak ićin daha bol giyiniyorfum. Çok muylu oldum. Bir tand hedrf koy önüne. Benim hedefim bu kotumdu. Hep gardirobun kspağında asılıydı. Şimdi de bir tane dar kalıp 42 beden pantolonum var. Sıra onda. 77 -76 da giyerim onu da ama sık dık denerim. Olmuyorsa daha da çok uğraşıtım.
Benom de yarın var. Eşimin kardeşinin düğününde giyidim etek ceket çok şık bir tskımım vardı onu giyeceģim. Ceketi biraz bol ama zaten nikah.
Bence alırken daha sonra daraltılabilir bir model alırsan donra da işini görür.
tartıya çıktığın zaman ödem den dolayı fazla çıktığını bilirsen moralin bozulmaz sonuçta o ödemi bi şekilde atıcan vücuttsnbugün cısss yedim. akşama raporu veririm. ben de böyle oluyor işte. hemen motive gidiyor. ödem ve kabızlık beni her zaman olumsuz etkiliyor. olduğum gerçek kilo görünmeyince ayarlar değişiyor ben de
aynen öyle yaptım canım tek kaçamak bi iki avuç çekirdek yedimcanım derisiz tavuk köfte bol slaata yersen birşey olmaz içecekte ayran olur dimi
zuhal ablanın sihirli degnedi vurdu kafana bu haftada bekliyoruz aynı azmi
kusurumu olur canım acın çok yeni rabbim sabır versin ama hepimiz (rabbim tersini vermezse) annelerimizin acısını yaşayacagız malesef yaradan biliyor bu dunyadaki nasibimiz ne zaamana kadar unutulr mu anne burnunun diregi sızlayacak her aklına geldiğinde ama kader canım benim
canım benim Başın sağolsun Rabbim mekanını cennet eylesin anacığının ne desek boş yaşayan bilir sabrı cemil versin yaradan sanaEkmek falan değil ama mangali otur anneciginle karşılıklı hatta dizinin dibinde dualar ederek ye ablam afiyet olsun
bir çekirdekçi daha yakaladımaynen öyle yaptım canım tek kaçamak bi iki avuç çekirdek yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?