Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bugün cısss yedim. akşama raporu veririm. ben de böyle oluyor işte. hemen motive gidiyor. ödem ve kabızlık beni her zaman olumsuz etkiliyor. olduğum gerçek kilo görünmeyince ayarlar değişiyor ben de

çok yorgunum. kuaföre gidip saçlarımın ucundan aldırdım. biraz daha uzatmaya kararlıyım.

dün akşamdan itibaren yine gynoferrosanol içmeye devam. azcık toparlanayım.

Kendini motive edecek fark şeyler bulsan canm
evet. ama zaten düzene ve disipline alışma dönemi benim için. azcık kilo vereyim moda girerim ben.

bugün zaten çok düşündüm etrafıma baktım bir de kendime bu halde kalmak istemiyorum. yanlış anlaşılmasın ama yüzüm güzeldir benim. bu beni motive ediyor. zayıflamalısın dedim kendi kendime. hem görüntü için hem sağlık için. insanlar incecik. bense orasından burasından yağlar fışkıran bir insan. kıyafetler güzel durmuyor üzerimde. olmuyor diye yeni kıyafet almaktan bıktım artık. zaten yeni kıyafet almak da içimden gelmiyor.

Bana biseyler oldu her an annemle enneyle ilgili şeyler var dilimde kusura bakmayın ne olur kızlar anne görünce dayanamayıp öğüt veriyorum annemi özledim ben
canım açın çok taze hafifliycek inşallah tabiki çok zor annesizlik yazan böyle yazmış elimizden ne gelir mekanı cennet olsun.

:)

:)

bugün cısss yedim. akşama raporu veririm. ben de böyle oluyor işte. hemen motive gidiyor. ödem ve kabızlık beni her zaman olumsuz etkiliyor. olduğum gerçek kilo görünmeyince ayarlar değişiyor ben de
Ay ınsl. Çok fena bi cıs değildir.

Menüm
11.00
1 yumurtalı mantar
3 lokma köy ekmeği
1 tk fındk ezmesi
Domates salatalk
1 kk peynir

2 kare bitter

17.20
4 yk haşlama et
Salata
1 kase yoğurt

Su 2 lt
Spor: birazdn yürüyüşe çıkıcam
Afiyet olsun cano mikemmel.

canım kaybetme motivasyonunu lütfen bende hergun başlayıp başlayıp bıraktım diyeti 4 yıl böyle geçti ne gerek varmış nasıl o kıloda kalmışım nasıl gezmisim Bingil Bingil hele ki o havuzlara o denizlere nasıl girmisim utanmadan şimdi özgüvenim daha da fazlalaşti giydiğimde yakışıyor daha yolum var ama bitmedi sende sakin vazgeçme canım lütfen.

iki hafta sonra kuzenimin düğünü var ve ben hiçbirşey almak istemiyorum. zaten renk olarak tek seçeneğim var: siyah. ama onu bile almak istemiyorum. kıyafete para vermekten bıktım.
Evet insan almak istemiyor ama kuzeninin düğünü alman lazım son defa büyük beden alıyorum de kendine :)))) bu bile motivasyon.

Menüm
Saat 9
1 hurma

Saat 11:30
4 kaşık kıymalı yumurta
1 kk peynir
1 dilim tam buğday

Saat 18
2 orta boy kabak tan yoğurtlu kabak salatası
3 adet mantı pişti mi diye yedim yoksa yemezdim

Su 2 litre
Spor 30 dk yürüyüş

Menüm
11.00
1 yumurtalı mantar
3 lokma köy ekmeği
1 tk fındk ezmesi
Domates salatalk
1 kk peynir

2 kare bitter

17.20
4 yk haşlama et
Salata
1 kase yoğurt

Su 2 lt
Spor: birazdn yürüyüşe çıkıcam

Menü gayet güzel ponim.

Canım bak ißte bunlar da bir motivasyon kaynağı. Benim dd açık renk bir kotum vardı. Olmuyordu. Bu sabah okula giderken deniyeyim dedim hafif dar da dursa giyidim. Herkes bayıldı. Kesinliklr spor giyinmelisin diyorlar. Brn hep bu kiloları kapaymak ićin daha bol giyiniyorfum. Çok muylu oldum. Bir tand hedrf koy önüne. Benim hedefim bu kotumdu. Hep gardirobun kspağında asılıydı. Şimdi de bir tane dar kalıp 42 beden pantolonum var. Sıra onda. 77 -76 da giyerim onu da ama sık dık denerim. Olmuyorsa daha da çok uğraşıtım.

iki hafta sonra kuzenimin düğünü var ve ben hiçbirşey almak istemiyorum. zaten renk olarak tek seçeneğim var: siyah. ama onu bile almak istemiyorum. kıyafete para vermekten bıktım.

Benom de yarın var. Eşimin kardeşinin düğününde giyidim etek ceket çok şık bir tskımım vardı onu giyeceģim. Ceketi biraz bol ama zaten nikah.
Bence alırken daha sonra daraltılabilir bir model alırsan donra da işini görür.

Güzrl menü afiyet olsun.

haklısın canım. hep başla başla yarım bırak. daha baştan vazgeç. herşeye bahane bul. olmuyor böyle.
artık zayıflamak istiyorum. inşallah sizlerle beraber başaracağım ben de...
en fazla kaç kiloya kadar çıkmıştın?

menü süper. tebrikler....

güzel menü canım. tebrikler...

aslında benim de giymek istediğim kıyafetlerim var. bir tanesini seçip göz önünde bulundursam güzel olur. tabi ilk etapta geçen yıl aldığım pantalonlarım var. 83 kiloyla almıştım. 85 e kadar zorladım giydim. ama şimdi 88 im. beli zorluyor. ilk etapta onlara rahat gireyim.

ben mecbur alacağım. valla alta siyah pantalon düşünüyorum. üste de kına gecesi için abiye bir bluz. koyu olmak şartıyla renkli olabilir. düğün için de siyah abiye bluz. özel tuvalet veya elbise tarzı birşey asla düşünmüyorum. zaten güzel durmaz ben de. siyah yüksek topuklu ayakkabım ve abiye çantam var. takı falan da var. sorun yok. bir giysiler işte.

madem var senin onları giy canım.

iyi akşamlar kızlar evime geldim günü en az hasarla kurtardığımı düşünüyorum anneme rağmen :) yarın evdeyim çocukların ödevi ütü onlarla uğraşırım o yüzden 0kaçamajla pazartesi eksiyle girerim inşallah

tartıya çıktığın zaman ödem den dolayı fazla çıktığını bilirsen moralin bozulmaz sonuçta o ödemi bi şekilde atıcan vücuttsn

aynen öyle yaptım canım tek kaçamak bi iki avuç çekirdek yedim

Ekmek falan değil ama mangali otur anneciginle karşılıklı hatta dizinin dibinde dualar ederek ye ablam afiyet olsun
canım benim Başın sağolsun Rabbim mekanını cennet eylesin anacığının ne desek boş yaşayan bilir sabrı cemil versin yaradan sana

sabah 09.30
2 yk yulaf kepeği peynir ve 3 yk kefirle 1 yumurtadan yapılmış omlet
5 zeytin
domates salatalık
şekersiz çay

öğle 14.30
domates soslu ızgara tavuk
2 yk pilav
2 yk patates kızartması
az salata

ara
yarım kase keşkül üzerine 2 top meyveli dondurma

akşam 19.00
2,5 dilim palamut balığı
domates salatalık soğan
1/2 dilim tbe
1 ısırık helva
1 hurma
1 avuç çekirdek

ara 1 demlik şekersiz açık çay içtim.

yatana kadar 2 lt su
arada dinlenerek toplam 2,5 saat yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…