Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

tartıya çıktığın zaman ödem den dolayı fazla çıktığını bilirsen moralin bozulmaz sonuçta o ödemi bi şekilde atıcan vücuttsn
öyle ama tartı gününe denk gelmesi moral bozuyor. bak bugün yine elim ayağım balon gibi şişti.

hu huu geldim geçmişteydim kızlar. neyseki okudum bitti. sabah annem geldi. sonrada ben cıktım annemle evden arkadasıma gittim giderken sarj aletini almayı unuttum sarjım cok azdı buraya giremedim eve gelene kadar anca yetti. buralar sakinmiş hafta sonu diye sanırım :)

menüm

11.00
1 tb ekmek
2 yk cevizli ezme
1 kk kaşar peynir

13.30
yarım kase yayla çorba
1 tabak z. yağlı barbunya
1 parça erzurum tandır ekmek
1 yk biber kızartması

15.00 arkadasımda
3 eti burçak bisküvi
1 orta t. kahvesi

17.00 arkadaşımdaydım
1 tabak kremalı mantarlı makarna
çeyrek su bardagı icetea

2 lt su
30 dk yürüyüş

aptal tel yine kafayı yedi alıntılarımı yüklemiyor aklımda kalanları yazıcam kızlar

ballikayfe ne demek canım Allah senden de razı olsun. ayrıca acım çok taze rahat ol kimse senin kusuruna bakmaz keşke yanında olsam da sana canlı destek olmak isterdim. acını paylaşıyorum inan... Allahım kalan sevdiklerimize ve bize uzun sağlıklı ömürler versin.

KumraL_KrakeR evet merviş ya cozuttum toparlayamıyom mefkuşumla yarıştayım bi de güya

sakızcım menün olmamış farkındasın zaten. bu kez bizde desteğiz sana başarıcaksın. düğün için de son abiyeni almış olcaksın şişman halinle olan. sana inanıyoruz canım

@elifvecebir ex rakibem en cok senin menünü beğendim bugün. tebriks :)

bugün genel olarak menüler fena değil kızlar biraz bitter biraz çekirdeklenmiş menüler ama buna şükür :) benimki de batık zati

yarın kv de kahvaltıda olcaz. şu hafta sonu bitsin ya

1 gün de 310 mesaj biriktirmissiniz sakin olması normal dün gece canım çıktı buseb
Mesajları Nasıl sayıyorsunuz?

Evet busecim olmadı. İnşallah. Yalnız anlamadım bugün çok boşladım.

ballikayfe valla canım ya cırcır böceği 1 bizim takım 2

kaçamak larla dolu bir mebu

Anladım canım. 15 inde gidiyorum inşallah. O zaman bir gelsin duruma bakarız. Yine konuşuruz. Paylaşım konusunda idare ederseniz bana kolay olur açıkçası. Menüleri yazarım.

2 günse iyi tatlım. Hergün zor olurdu. Mesela benim saat 22.00 dedin mi gözümden uyku akıyor. Bakma burda çene yapmak için oturuyorum. Yoksam mafiş

Malm haftasonu canım sen napıyon
aynen alışverişe çıktım 3 saat ayaklarım patladı resmen
bugün cısss yedim. akşama raporu veririm. ben de böyle oluyor işte. hemen motive gidiyor. ödem ve kabızlık beni her zaman olumsuz etkiliyor. olduğum gerçek kilo görünmeyince ayarlar değişiyor ben de
acaba ne yedin
Menüm
11.00
1 yumurtalı mantar
3 lokma köy ekmeği
1 tk fındk ezmesi
Domates salatalk
1 kk peynir

2 kare bitter

17.20
4 yk haşlama et
Salata
1 kase yoğurt

Su 2 lt
Spor: birazdn yürüyüşe çıkıcam
diger menülere göre gayet güzel yoksa bitteri de fındık ezmesinide gördüm
süper
süper
valla senin yürüyüş çekirdegi anca eritmiştir dinlene dinlene
menün kötü sende biliyorsun
öyle ama tartı gününe denk gelmesi moral bozuyor. bak bugün yine elim ayağım balon gibi şişti.
pteside tartı günü yarın dikkat et at bu yediklerini

Öğleden sonra kötü oldu.

Ahhh bu anneler. Hep yedirme derdinde.
Sma olsun iyi toparlsmışsın canım. Hafi pazar fulll dikkat. Pazartesi eksi inşallah.

Kız o nasıl yürüyüş. Ama menü kötü. Canım yememizi düzenlemessek boßuna kürek çekmiş oluyoruz. Amannn dikkst et bu da morslini bozar.

Akşam olmamış busem.
Spor olayı kuryarmıştır inşallah.

1 gün de 310 mesaj biriktirmissiniz sakin olması normal dün gece canım çıktı buseb

Canım baßın saolsun. Rabbim anneciğinin mekanınî cennet eylesin.

Teşekkürler busecim.
Bu hafta.

40dakika banda yürüdüm günü telafi ettim

Bir 40 da benden bantta. Süpef oluyor yürüyünce. Çok huzutlu oluyorum.

menü
sabah(08Ç30)
2 dlm ekmek
1 yumurta
1 kk peynir
salatalık

ara
1 fincan sütlü kahve buyuk
7-8 fındık
2 gunkurusu

ara
10 fıstık

akşam
1 dlm ekmek
5 yk menemen
salatalık domates

su:3,5lt
spor:45dk yuruyus

Beğendim canım spot da menü dr güzel.

Biri tuzlu yemek ikincisi hormonlar. Çok kilo aldığımda hormonlardan dolayı sanırım ödem çok oluyor. 70 lere indiğimde çok olmuyordu.
canım tuzu azaltarak işe başlayabilirsin, 70lerede en kısa zamanda inerken sorun çözülür inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…