- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #166.601
cümlemizden bitanemBen sayende motive oldm Allah razı olsunekmek bana hiç yaramıyo ya bunu iyice anladım
ayyy benimki hiç öyle bişey yapmaz aksine bşraz fazla yesem gözüme bakarla normalde odul yapmiycaktim kocam burnuma burnuma
2 hafta önce aileyle tanışmaya gittiydikya tatlımoo işler çökmüş kolay gelsin. Gelin adayını ilk mi gorucek sin mefkusum
Bana biseyler oldu her an annemle enneyle ilgili şeyler var dilimde kusura bakmayın ne olur kızlar anne görünce dayanamayıp öğüt veriyorum annemi özledim ben

sen daha işin başında böyle pes edersen olmazki güzellikbugün cısss yedim. akşama raporu veririm. ben de böyle oluyor işte. hemen motive gidiyor. ödem ve kabızlık beni her zaman olumsuz etkiliyor. olduğum gerçek kilo görünmeyince ayarlar değişiyor ben de
Sende biliyosun kilo vermek sabır ve disiplin işi emek olmadan sonuç elde edilmşyor
Asında fındık ezmesi yerine arada fıstık ezmesi yenebiliyor tatlımMenüm
11.00
1 yumurtalı mantar
3 lokma köy ekmeği
1 tk fındk ezmesi
Domates salatalk
1 kk peynir
2 kare bitter
17.20
4 yk haşlama et
Salata
1 kase yoğurt
Su 2 lt
Spor: birazdn yürüyüşe çıkıcam
Minik kaçamaklı güzel menü
Az daha sabret bebeğim 2-3 ay sonra herşey daha farklı olacakiki hafta sonra kuzenimin düğünü var ve ben hiçbirşey almak istemiyorum. zaten renk olarak tek seçeneğim var: siyah. ama onu bile almak istemiyorum. kıyafete para vermekten bıktım.
Yrterki bıkmadan vazgeçmeden yolumuzdan şaşmayalım
Her kaçamak bizi hedefimize geç ulaşmamımızı sağlar unutma
daha ne olsun cnm tabiki güzelMenüm
Saat 9
1 hurma
Saat 11:30
4 kaşık kıymalı yumurta
1 kk peynir
1 dilim tam buğday
Saat 18
2 orta boy kabak tan yoğurtlu kabak salatası
3 adet mantı pişti mi diye yedim yoksa yemezdim
Su 2 litre
Spor 30 dk yürüyüş
Belki kahvaltıya yeşillik vs. Ekliyebilirdin
Elifim nerelerdesin bebeğim yaa görüşemez oldukBu günkü menum.
Sabah 7.30
1 kk peynir
1 haş yumurta
4 zeytin
1 dilim tb ekmeği
Ara 12.30
1 mandalina
Öğlen 14.30
1 kase mercimek çorbası
3 yk yoğurt
Akşam 19.00
3 köfte fırında
1 kase cacık
2 litre su
40 dk yürüyüş
Bak bu hafta poniyle rakip oldunuz
kızlar kahvaltınıza maydonoz vs.olursa ödem için iyi olur
Güzel menü tatlım
Insan kilo verince hiç bol bişey giymek istemiyor zatenanım bak ißte bunlar da bir motivasyon kaynağı. Benim dd açık renk bir kotum vardı. Olmuyordu. Bu sabah okula giderken deniyeyim dedim hafif dar da dursa giyidim. Herkes bayıldı. Kesinliklr spor giyinmelisin diyorlar. Brn hep bu kiloları kapaymak ićin daha bol giyiniyorfum. Çok muylu oldum. Bir tand hedrf koy önüne. Benim hedefim bu kotumdu. Hep gardirobun kspağında asılıydı. Şimdi de bir tane dar kalıp 42 beden pantolonum var. Sıra onda. 77 -76 da giyerim onu da ama sık dık denerim. Olmuyorsa daha da çok uğraşıtım.
100 gr çekirdek 500 -600 kalori fıstıkaynen öyle yaptım canım tek kaçamak bi iki avuç çekirdek yedim
halbuki güne ne güzel başlamışın tatlım keşke öyle devam etseydisabah 09.30
2 yk yulaf kepeği peynir ve 3 yk kefirle 1 yumurtadan yapılmış omlet
5 zeytin
domates salatalık
şekersiz çay
öğle 14.30
domates soslu ızgara tavuk
2 yk pilav
2 yk patates kızartması
az salata
ara
yarım kase keşkül üzerine 2 top meyveli dondurma
akşam 19.00
2,5 dilim palamut balığı
domates salatalık soğan
1/2 dilim tbe
1 ısırık helva
1 hurma
1 avuç çekirdek
ara 1 demlik şekersiz açık çay içtim.
yatana kadar 2 lt su
arada dinlenerek toplam 2,5 saat yürüyüş
geldim bacım geldimMefkurem nerdesin? bak sana alıştım ben. gözlerim seni arıyor.
ahhh güzelim koşturmaktan arada bakamadım bile yeni boşa çıktım
neler yapıyon rakibim gündüz bende gelemedimhu huu geldim geçmişteydim kızlar. neyseki okudum bitti. sabah annem geldi. sonrada ben cıktım annemle evden arkadasıma gittim giderken sarj aletini almayı unuttum sarjım cok azdı buraya giremedim eve gelene kadar anca yetti. buralar sakinmiş hafta sonu diye sanırım :)
buse anladımki sen beni sevmiyonmenüm
11.00
1 tb ekmek
2 yk cevizli ezme
1 kk kaşar peynir
13.30
yarım kase yayla çorba
1 tabak z. yağlı barbunya
1 parça erzurum tandır ekmek
1 yk biber kızartması
15.00 arkadasımda
3 eti burçak bisküvi
1 orta t. kahvesi
17.00 arkadaşımdaydım
1 tabak kremalı mantarlı makarna
çeyrek su bardagı icetea
2 lt su
30 dk yürüyüş
Bu hafta kaçamaksız menülerle gelip kilo vermezsen kendimi başarısız sayacam
1 saat yürüyüş ortalama 200 -300 kalori yakar40dakika banda yürüdüm günü telafi ettim
Gittiğim kadın sa. 12 de yatar sonra bende yatarım cnm ayrı odada o yüzden bi zorluğu yokAnladım canım. 15 inde gidiyorum inşallah. O zaman bir gelsin duruma bakarız. Yine konuşuruz. Paylaşım konusunda idare ederseniz bana kolay olur açıkçası. Menüleri yazarım.
2 günse iyi tatlım. Hergün zor olurdu. Mesela benim saat 22.00 dedin mi gözümden uyku akıyor. Bakma burda çene yapmak için oturuyorum. Yoksam mafiş
senin dişli olanlardan neyin eksik fıstığım hadi canlan artık
Benimde motivasyona ihtiyacım var
gayet güzel tatlıcımmenü
sabah(08Ç30)
2 dlm ekmek
1 yumurta
1 kk peynir
salatalık
ara
1 fincan sütlü kahve buyuk
7-8 fındık
2 gunkurusu