Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kendine niye kiziyorsun
Bu kötülüğü kendime ben yaptım şuursuzca yiyerek ve halada devam ediyorum
Canım iki uc haftada bir bugünü yaşıyorum söz verdim yarından itibaren yeni bir bahar var
aslında o ilacın bir etkisi yok ben iki yıl kullandım olay bizim beyinde hep bi suclu arıyoruz iste

vücuttaki aşırı ödem, k... lık da üstüne tuz biber oldu.
K... Ne kız anlamadim
o etkinlikte çok sinir bozucu herkes taşın altına elini sokacak herşeyi sen yapınca iki çocukla utanmıyor mu eltin kv

Afiyet olsun canım bugünün iyi menulerinden
Kötü niyetliymiş kadın ama seni gaza getirmiş iyi tarafındam bak

Aynen her boşlukta dusun ki yemege saldiriyorum abla buseye kizarken kendi yaptığım hiç olmadı
Darısı bana reglin
Nohutlu salata nasıl canım tarif versene
Abla bugün bizi birbirimize vursunlar
Makarna olmasa iyiymis canım afiyet olsun
Kizlar benm moralm cok bozuk ben kilo aliyorum yaa yarindan itibaren menu yazayim ben yoksa bas edemicem listeye girmem icin 69 olmam lazm ya

Tartilcam ama kizmayin bana sevin beni sahip cikalim merveye diyin
gel canım gel bizde bugün dagittik

Baharcim o zaman seni kendime rakip seciyorum hadi hayirli ugurlu olsun cano tabi sende istersen kilolarmiz yakin

düzen güzel dir inşallah bozmadan devam edersin.

vücuttaki aşırı ödem, k... lık da üstüne tuz biber oldu.
sıcak suya 1 kaşık bal kat çoğunlukta ise yarıyor hemen çözülüyor sistem :) bide form çay icebilirsin.

Guzel canim ben beğendim afiyet olsun. Dolma nada bayildim guzrl fikir.

Afiyet olsun canım sabahki bitter in yanında birde fındık ezmesi pek olmamış dimi :) bana tarçınlı süt çok iyi geliyor kesiyor tatlı isteğimi dene sende istersen.

abovvvv bune mefkusum maşallah gözüne gözüne vurmuşsun diyetin :)) sen halledersin.

makarnaya kadar herşey güzeldi ama makarna olmamış canimcım. Afiyet olsun.

evlilik bi masanın dört ayağı gibi biri kadın, biri erkek birerde aileler masanın bi ayağı bozuksa ne yazıkki masanın dengesi olmuyor bence
Guzel benzetme ve cok haklısın. :)

Kizlar benm moralm cok bozuk ben kilo aliyorum yaa yarindan itibaren menu yazayim ben yoksa bas edemicem listeye girmem icin 69 olmam lazm ya
Aaa merve niye öyle oldu cokmu yedin naptin kız

Eee nerde 9.takim bakim bi kopuklul var sanki hayirdirben sporumu yaptim terledim bi guzel ohh miss

Eki Görüntüle 1895520
2km yurudum 146 kalori yakmisim
Karar verdim bu totos kuculecek
efferimmm.

Evet DUKAN cnm saol iyi yarışan kazansın ne diyeyim
tatlım yengelerim dukan la 30 kg verdiler bir kaç ay sonra fazlasıyla geri aldilar ve yengelerimden biri bağırsak hastası oldu dikkat et canım. Kolay gelsin.

Hadi bakalım sözünü tutarsin eminim yarın yeni bir başlangıç olsun.

Dukan veya başka bir diyet kurallarına uymayan geri almak kaçınılmaz sonuç dukanda güçlendirme ve koruma evreleri var onlara uymayıp eski düzen yemeye başlayınca verilenler aliyo ben şanslıyız dukana en uygun kan grubundan 0 ım şimdilik bağırsak sorunum yok teşekkürler

Kizçeler sabah kankam geldi kahvaltıya sonrada gez dolaş menüm geç kaldı.

Saat 8:30
1 kk peynir

Saat 11
1 yumurta
Çeyrek simit
2 kaşık domatesli biber kızartması fırında
1 kk peynir
1 tatlı kaşığı bal

Saat 16
1 fincan sütlü nescafe
1 kurabiye
Disaridaydik

Saat 19
1 küçük levrek ızgara
Bol salata
1 dilim tam buğday

Su 2 litre
Spor şimdi leslie yapıcam 3 mil

Sevindim sorunun olmamasına insallah istedigin sonuca saglikli sekilde ulasirsin. birde onlar diyetisyen eşliğinde yaptı bu diyeti hiç anlam veremedim yaşadıklarına.

Normal salataya 3 yemek kaşığı haşlanmış nohut ekledim canm benim için doyurucu oluyor seviyoru m

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…