- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #166.761
Oo supermis dukan yapiyosun sanirim basarilarin devamini dilerim ama mefkurem kazansin isterm yani ne yalan solimGeçen hafta etap birincisi olduk ondan beni kendine rakip gördü herhal
Evet DUKAN cnm saol iyi yarışan kazansın ne diyeyimOo supermis dukan yapiyosun sanirim basarilarin devamini dilerim ama mefkurem kazansin isterm yani ne yalan solim
Bu kötülüğü kendime ben yaptım şuursuzca yiyerek ve halada devam ediyorumKendine niye kiziyorsun
Canım iki uc haftada bir bugünü yaşıyorum söz verdim yarından itibaren yeni bir bahar varMaşallah anam ne çene var sizde pazar pazar işiniz yokmu kız sizin.
Tere den çok ne var burda :) köye Bie ektik gelirken köye.
Bende tek yapamam kız eşim annem babam hep beraber.
abovvv ne yapmışsın sen :))))
Ne güzel canim ya imrendim maşallah Rabbim nazarlardan korusun. Gerekirse bende yaşarım sorun yaratmam ama işte kv ninde iyisi lazım be tatlım. Sen Şanslıymissin. Bizde babannemlerle yaşadık 8 yaşıma kadar bencede çocukların büyüklerle yasaması hem önemli hemde güzel kendimden biliyorum nefis birsey.
maşallah kızzz.
canım sen hep oku hep tevhid çek annen için, sayı çok önemli değil senin okuduğun her dua tevhid orda annene ayan olur. Senin yaptığın iyilik bile annen için önemli aldığın her Allah razı olsun duası onunda ruhuna gidicek inşallah.
Bende dün kabak yedim hiçbir etki yokaynı yerimde sayıyorum offfff yaaa.
bugün karbonhidrat alma başka baby.
Aaa ne saçma unut ve herşeye yeniden başla Bahar ne biçim sözler bunlar duymamis olayım.
Amin denir bu duaya :))) aminnn.
tatlım bunu başarmak için Kuran a el Basmana gerek yoktu bence, önce kendin için ver kiloyu o manyağın ne dediğini de önemseme çünkü anlattiklarindan ne olduğu anladık şuursuzun.
anam siz napiyosunuz bacim ya aklıma bile gelmez bunu yapmak :) kendinize söz verin yeter bence.
Hadi bakalım inşallah hallolur verirsin de yeminin yerine gelir.
sanki benim oglani anlatiyorsun :)))))
aslında o ilacın bir etkisi yok ben iki yıl kullandım olay bizim beyinde hep bi suclu arıyoruz isteağrı kesici içince rahatladım. üstüne de duş. valla üstümdeki tüm elektrik gitti
yarın öğlen için planımı yaptım, akşam için de. planlı olunca kolay oluyor. plansız ne yiyeceğim diye ona buna saldırıyorum.
bu arada 2 gündür bu aşırı yeme isteğimin sebebini buldum. içtiğim ilaç. çünkü deli gibi tatlı istiyor canım. almayacağım bu gece. r... döneminde içerim. zaten o dönem iştah açık oluyor, arada kaynar. şimdi dursun. daha düzene yeni giriyorum.
K... Ne kız anlamadimvücuttaki aşırı ödem, k... lık da üstüne tuz biber oldu.
o etkinlikte çok sinir bozucu herkes taşın altına elini sokacak herşeyi sen yapınca iki çocukla utanmıyor mu eltin kvNe kadar güzel yaşayabilmek. Ama bence kayınvalidenin ve senin karşılıklı niyetleriniz iyi. Benim kayınvalidem de iyidir ama kadın iş yapmayı sevmiyor. Biz aynı binada otutuyoruz ama yemeyimiz ayrı. Ramazanda bersber yiyelim dedik kaynansmlar eltimler ve biz. 29 günün 20 günü yemeyi ben yaptım. 1 gün eltim i gün kaynanam. İnssn kullsnmayı sever. O yüzden de çok yakın olmayı sevmiyotum.
Ben 2 çocukla yemek yapmaya çalışıyorum o komşularla lak lak yspıuor. O zaman da insanın tepesi atıyor. Bir daha yok rsmazanda beraber yemrk.
Süpersin kuzum.
Harika ponicim. Darısı bize. İnşallah bizim de öğle olur.
Anam hiç bitmiuor bizimkoler. Mevlît dügün sünnet. Yorulduk artık madden de manen de.
Ahhh mefkußum ben dd artıyım. Yarına inşallah ekdiyi görürüz.
Ben olayım kız sana rskip. Srn yersin brni ama. Dur bu hafta seninle toparlanırım.
Teşekkür edetim busem. İnşallah devamını getiritim.
Gün içinde toparla bir de güzel spor toparlanır.
Ahhh yok kuzum. Yerleşmedrn dpor yap. Bir kaç güne gider. Pes etmrk yok.
Çocuklar ne götürse onj yapar canım. O yüzden oģlun için harika bir örnek.
Anam onun aklı yerinde değil bence. Psikolojisi bozuk. Takma boşver. Bence o sana imreniyor.
Felsefeye ba - yıl - dım.
Afiyet olsun canım bugünün iyi menulerinden12 bir dilim tam buğday ekmek
Biraz peynir
domates
yeşillik
1tk bal
1 haşlanmış yumurta
4gibi, 1kare bitter çikolata ikisi bir arada
7:00 bir tabak yogurtlu haşlanmış karnıbahar
3 köfte
bir tane kırmızı biber dolması ama içene artan kabakları koydum ev halkına yaptıgım kabak dolmasından
9.30, bir Türk kahvesi
3lt su iki bardak yeşil çay
Kötü niyetliymiş kadın ama seni gaza getirmiş iyi tarafındam bak
Aynen her boşlukta dusun ki yemege saldiriyorum abla buseye kizarken kendi yaptığım hiç olmadısadece açma olmasa daha iyiymiş cnm ama bugün seni eleştirmeye hakkım yok
baharım sen ne saçmalıyon kuzum yaa sanki biz yaşamıyoz bunları
Önemli olan düşüp tekrar kalkmasını bilmek
kuzum bu kadının akıl sağlığının yerinde olmadığı öyle belliki
Kendi mutsuzluluğun acısını başkalarını acıtarak çıkarmaya çalışıyor
Böylelerinin söylediğini kafaya takmak değil sadece acınır bunlara
ama kansızlık b 12 eksikliğide kilo vermeyi engelliyor cnm
Aslında bizim yeme isteğimiz sadece psikolojik
Darısı bana reglinİyi aksamlar
Kahvaltım 11.30
2 yk kıymalı yumurta
1 kk peynir
1 dilm elma 1 dilm mandalina
2 tk fındık ezmesi
3 kare bitter (tatlı krizm tuttu)
Aksam 18.00
3 yk nohutla yapılmış mor lahana salatası
1 kase yoğurt
2 yk haşlama et
Su2 lt
Spor .regl olduğum için yapamadm. Kendimi zor tutuyorm ya tatlı bişeyler yememek için
Abla bugün bizi birbirimize vursunlarBi kötü haberde benden bugün
Bende bugün çok sağlıksız bol kh lı bi gün geçirdim
Neden derseniz Bende bilmiyorum
Arada bi sapıtıyom heralde
Bu beni bi süre götürür inşallah
Akşam lavaş sarma yapmıştım. Akşam diye yemedim sabah yiyim dedim
Öğleden sonrada nedense saçma sapan onu bunu attım ağzıma
10.45 _1 tane kıymalı lavaş sarma fırında, az yoğurt, 2 kş omlet
14.00 _1 kase supangle
15.00_1 paket çuko
16,00_yarım lavaş sarma, salata
Şimdide midem ağrıyor
Yatana kadar 3 lt su olur
Min.1 saat bantta yürücem yapınca yazarım tekrar
Makarna olmasa iyiymis canım afiyet olsunsabah 10.00
bol yeşillikli yumurta piyazı
1 dilim peynir
6 zeytin
1 tk çilek reçeli
domates salatalık
1 dilim tbe
öğle 14.00
1 dilim palamut balığı
domates salatalık yeşil soğan
1 dilim tbe
ara
2 hurma, 1 soda (3 dilim yeşil limon)
akşam 18.30
1 tabak mantarlı etli sebzeli makarna
yarım kase yoğurt
2 lt den fazla su
spor yok
Kizlar benm moralm cok bozuk ben kilo aliyorum yaa yarindan itibaren menu yazayim ben yoksa bas edemicem listeye girmem icin 69 olmam lazm ya
Tartilcam ama kizmayin banasevin beni sahip cikalim merveye diyin
Baharcim o zaman seni kendime rakip seciyorum hadi hayirli ugurlu olsun canoBu kötülüğü kendime ben yaptım şuursuzca yiyerek ve halada devam ediyorum
Canım iki uc haftada bir bugünü yaşıyorum söz verdim yarından itibaren yeni bir bahar var
aslında o ilacın bir etkisi yok ben iki yıl kullandım olay bizim beyinde hep bi suclu arıyoruz iste
K... Ne kız anlamadim
o etkinlikte çok sinir bozucu herkes taşın altına elini sokacak herşeyi sen yapınca iki çocukla utanmıyor mu eltin kv
Afiyet olsun canım bugünün iyi menulerinden
Aynen her boşlukta dusun ki yemege saldiriyorum abla buseye kizarken kendi yaptığım hiç olmadı
Darısı bana reglin
Nohutlu salata nasıl canım tarif versene
Abla bugün bizi birbirimize vursunlar
Makarna olmasa iyiymis canım afiyet olsun
gel canım gel bizde bugün dagittik
Gel canım gel bana da gaz gelir :)Baharcim o zaman seni kendime rakip seciyorum hadi hayirli ugurlu olsun canotabi sende istersen kilolarmiz yakin
Yarin sabah tartiliyorum o zaman yaris baslasinnnnnGel canım gel bana da gaz gelir :)
Sen yeme kuzum ben senin yerine yedim
düzen güzel dir inşallah bozmadan devam edersin.ağrı kesici içince rahatladım. üstüne de duş. valla üstümdeki tüm elektrik gitti
yarın öğlen için planımı yaptım, akşam için de. planlı olunca kolay oluyor. plansız ne yiyeceğim diye ona buna saldırıyorum.
bu arada 2 gündür bu aşırı yeme isteğimin sebebini buldum. içtiğim ilaç. çünkü deli gibi tatlı istiyor canım. almayacağım bu gece. r... döneminde içerim. zaten o dönem iştah açık oluyor, arada kaynar. şimdi dursun. daha düzene yeni giriyorum.
sıcak suya 1 kaşık bal kat çoğunlukta ise yarıyor hemen çözülüyor sistem :) bide form çay icebilirsin.vücuttaki aşırı ödem, k... lık da üstüne tuz biber oldu.
Guzel canim ben beğendim afiyet olsun. Dolma nada bayildim guzrl fikir.12 bir dilim tam buğday ekmek
Biraz peynir
domates
yeşillik
1tk bal
1 haşlanmış yumurta
4gibi, 1kare bitter çikolata ikisi bir arada
7:00 bir tabak yogurtlu haşlanmış karnıbahar
3 köfte
bir tane kırmızı biber dolması ama içene artan kabakları koydum ev halkına yaptıgım kabak dolmasından
9.30, bir Türk kahvesi
3lt su iki bardak yeşil çay
Afiyet olsun canım sabahki bitter in yanında birde fındık ezmesi pek olmamış dimi :) bana tarçınlı süt çok iyi geliyor kesiyor tatlı isteğimi dene sende istersen.İyi aksamlar
Kahvaltım 11.30
2 yk kıymalı yumurta
1 kk peynir
1 dilm elma 1 dilm mandalina
2 tk fındık ezmesi
3 kare bitter (tatlı krizm tuttu)
Aksam 18.00
3 yk nohutla yapılmış mor lahana salatası
1 kase yoğurt
2 yk haşlama et
Su2 lt
Spor .regl olduğum için yapamadm. Kendimi zor tutuyorm ya tatlı bişeyler yememek için
abovvvv bune mefkusum maşallah gözüne gözüne vurmuşsun diyetin :)) sen halledersin.Bi kötü haberde benden bugün
Bende bugün çok sağlıksız bol kh lı bi gün geçirdim
Neden derseniz Bende bilmiyorum
Arada bi sapıtıyom heralde
Bu beni bi süre götürür inşallah
Akşam lavaş sarma yapmıştım. Akşam diye yemedim sabah yiyim dedim
Öğleden sonrada nedense saçma sapan onu bunu attım ağzıma
10.45 _1 tane kıymalı lavaş sarma fırında, az yoğurt, 2 kş omlet
14.00 _1 kase supangle
15.00_1 paket çuko
16,00_yarım lavaş sarma, salata
Şimdide midem ağrıyor
Yatana kadar 3 lt su olur
Min.1 saat bantta yürücem yapınca yazarım tekrar
makarnaya kadar herşey güzeldi ama makarna olmamış canimcım. Afiyet olsun.sabah 10.00
bol yeşillikli yumurta piyazı
1 dilim peynir
6 zeytin
1 tk çilek reçeli
domates salatalık
1 dilim tbe
öğle 14.00
1 dilim palamut balığı
domates salatalık yeşil soğan
1 dilim tbe
ara
2 hurma, 1 soda (3 dilim yeşil limon)
akşam 18.30
1 tabak mantarlı etli sebzeli makarna
yarım kase yoğurt
2 lt den fazla su
spor yok
Guzel benzetme ve cok haklısın. :)evlilik bi masanın dört ayağı gibi biri kadın, biri erkek birerde aileler masanın bi ayağı bozuksa ne yazıkki masanın dengesi olmuyor bence
Aaa merve niye öyle oldu cokmu yedin naptin kızKizlar benm moralm cok bozuk ben kilo aliyorum yaa yarindan itibaren menu yazayim ben yoksa bas edemicem listeye girmem icin 69 olmam lazm ya
efferimmm.Eee nerde 9.takim bakim bi kopuklul var sanki hayirdirben sporumu yaptim terledim bi guzel ohh miss
Eki Görüntüle 1895520
2km yurudum 146 kalori yakmisim
Karar verdim bu totos kuculecek
tatlım yengelerim dukan la 30 kg verdiler bir kaç ay sonra fazlasıyla geri aldilar ve yengelerimden biri bağırsak hastası oldu dikkat et canım. Kolay gelsin.Evet DUKAN cnm saol iyi yarışan kazansın ne diyeyim
Hadi bakalım sözünü tutarsin eminim yarın yeni bir başlangıç olsun.Bu kötülüğü kendime ben yaptım şuursuzca yiyerek ve halada devam ediyorum
Canım iki uc haftada bir bugünü yaşıyorum söz verdim yarından itibaren yeni bir bahar var
aslında o ilacın bir etkisi yok ben iki yıl kullandım olay bizim beyinde hep bi suclu arıyoruz iste
K... Ne kız anlamadim
o etkinlikte çok sinir bozucu herkes taşın altına elini sokacak herşeyi sen yapınca iki çocukla utanmıyor mu eltin kv
Aynen her boşlukta dusun ki yemege saldiriyorum abla buseye kizarken kendi yaptığım hiç olmadı
Darısı bana reglin
İyi geceler canim.Ben dus alip yatiyorum kizlar sabah erken kalkcam opuyorum hepinizi
Ben vurucam kırbacı haberin olsunTartilcam ama kizmayin banasevin beni sahip cikalim merveye diyin
Dukan veya başka bir diyet kurallarına uymayan geri almak kaçınılmaz sonuç dukanda güçlendirme ve koruma evreleri var onlara uymayıp eski düzen yemeye başlayınca verilenler aliyo ben şanslıyız dukana en uygun kan grubundan 0 ım şimdilik bağırsak sorunum yok teşekkürlerdüzen güzel dir inşallah bozmadan devam edersin.
sıcak suya 1 kaşık bal kat çoğunlukta ise yarıyor hemen çözülüyor sistem :) bide form çay icebilirsin.
Guzel canim ben beğendim afiyet olsun. Dolma nada bayildim guzrl fikir.
Afiyet olsun canım sabahki bitter in yanında birde fındık ezmesi pek olmamış dimi :) bana tarçınlı süt çok iyi geliyor kesiyor tatlı isteğimi dene sende istersen.
abovvvv bune mefkusum maşallah gözüne gözüne vurmuşsun diyetin :)) sen halledersin.
makarnaya kadar herşey güzeldi ama makarna olmamış canimcım. Afiyet olsun.
Guzel benzetme ve cok haklısın. :)
Aaa merve niye öyle oldu cokmu yedin naptin kız
efferimmm.
tatlım yengelerim dukan la 30 kg verdiler bir kaç ay sonra fazlasıyla geri aldilar ve yengelerimden biri bağırsak hastası oldu dikkat et canım. Kolay gelsin.
Hadi bakalım sözünü tutarsin eminim yarın yeni bir başlangıç olsun.
Vur anam vur yavrumBen vurucam kırbacı haberin olsun
Sevindim sorunun olmamasına insallah istedigin sonuca saglikli sekilde ulasirsin. birde onlar diyetisyen eşliğinde yaptı bu diyeti hiç anlam veremedim yaşadıklarına.Dukan veya başka bir diyet kurallarına uymayan geri almak kaçınılmaz sonuç dukanda güçlendirme ve koruma evreleri var onlara uymayıp eski düzen yemeye başlayınca verilenler aliyo ben şanslıyız dukana en uygun kan grubundan 0 ım şimdilik bağırsak sorunum yok teşekkürler
Normal salataya 3 yemek kaşığı haşlanmış nohut ekledim canm benim için doyurucu oluyor seviyoru mBu kötülüğü kendime ben yaptım şuursuzca yiyerek ve halada devam ediyorum
K... Ne kız anlamadim
Darısı bana reglin
Umarım herkes istediği sonuca ulasirSevindim sorunun olmamasına insallah istedigin sonuca saglikli sekilde ulasirsin. birde onlar diyetisyen eşliğinde yaptı bu diyeti hiç anlam veremedim yaşadıklarına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?