- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #166.941
Sen bir Kilo vermede bak Görberil abla wp ye yazacak abla
iste bu abla yaaa eli sopalı lazim bize
Sağol canım
ablaa
bana serbest size yok
Hızlan geç o zaman baby
Ablaa dua edin işe yarasin yarın başlayacağımSen bir Kilo vermede bak Gör
Yok abla kiskanmaz benim eski siteden tanışıp ailecek gorustugumuz gıcık eder beni hergun sorar kaç kilo verdin diyeKocalariniza söyleyin anacim
Sonra duydu gidecem
Kiskaniyor felan demeyin
Senin icin zayifliyom de kiz
Bi gün sokarim dışımı abla sonuçta ek gıda alıyor benim dana ben keyf kahvesiPersembe detoks yapacaz gülüm Menü yok artik o gun
Maşallah maşallah canımhoşbuldum bahar ..bende 36 yaşındayım 2 kızım var izine ayrılmadan 22 kg vermıştim burada devamı gelecek inşallahh
edersin canım sen buran önce hedefe ulaşmak az kalmış boy kacEvet canim benim diyete baslama sebebim 2.bebekti aslinda ama simdide esim yan ciziyo uyuz istemiyonus ben bi 65e duseyimde ikna ederm diye dusunuyorum
Cumaya kadar hepsini yollicim evelallahArti yok gitti bitti
Gun bugun sekerim
Betul bunalima girmis vaziyette oda gelmek istiyo ama kendine hic guveni yok cocugu asiri yaramz ve gece uyumuyo duzeni bozulmus iyice kendini hazir hissedince gel dedm bendehoşbuldumm kuzumm e hadi başlıyoruz madem bismillahh..atarız biz o artıları betül nerede
Ciktim kuzum ya telim donuyo kapaniyo hatta bu yazilari yazana kadar bile gobegim catladi 3 kez kapanip acildi esime soledm teni tel alcakmis bana onu bekliyom o zaman gircm tekrar vatsapaNasıl yoksun ciktinmi gruptan kizz
Neye basliyon noliy ya banada anlatinAblaa dua edin işe yarasin yarın başlayacağım
1.65 boy canoYok abla kiskanmaz benim eski siteden tanışıp ailecek gorustugumuz gıcık eder beni hergun sorar kaç kilo verdin diye
Bi gün sokarim dışımı abla sonuçta ek gıda alıyor benim dana ben keyf kahvesi
Maşallah maşallah canım
edersin canım sen buran önce hedefe ulaşmak az kalmış boy kac
Kız ben yaşlı ve hasta bi kadınım hafıza sorunum var bilmiyonmu
Bunaklıma ver güzelim
inşallah arkadasım en cok eşime sinir oldum bu kacıncı diyet diyo hemen vazgecıyorsun diyo neler nelerGel Annem benim en has adamimsin
100 kiloluk halime bir sen arkadassin Bana
Bunlar benim yaninda az cirpi gibiler
oyy kıyamam betüşe ben ..kuzucuk yaramaz demek bir an evvel düzeni otururda normal düzene döner inşallahhBetul bunalima girmis vaziyette oda gelmek istiyo ama kendine hic guveni yok cocugu asiri yaramz ve gece uyumuyo duzeni bozulmus iyice kendini hazir hissedince gel dedm bende
Aramıza hoşgeldin ben poni eşinle konuş bence sürekli eleştirdikçe moralimi bozuyosun daha çok yiyorum deinşallah arkadasım en cok eşime sinir oldum bu kacıncı diyet diyo hemen vazgecıyorsun diyo neler neler
Hiç sorma ben de okurken bittim. Maşallah size.anam azcık yoktuk bu ne ya 10 sayfa birikmiş gevezeleeeeeeeerrrrrrrrr
Cuma 70
Bugün 69.8
Fark -200
arkadaslar günaydın bende zayıflamak ıstıyorum lutfen yardımcı olun 107.0 boy 1.63
hoş bulduk aslında kaçgündür diyet girişimlerım boşa cıktı sabah öglen ıyı gıdıyor aksam eşımle bozuyorum ebeyim sağlık ocagında calısıyorum.tup bebek le ıkız bebeklerım var 3 yasındalar eşim çok rahatsız oda kılolu ama.ne olur yardım edın banada
en aktif grup olsun bana yardımcı olabilecek dedım sız cıktınız inşallah olur
arkadaslar yarın baslıyorum hastalar ızın verdıkce paylasım yapıcam hepinize şimdiden teşekkür ederim
hoşbuldum canım haklısın ama uğrayamadım Elifcim ..amcamı kaybettim 58 yaşındaydı daha teşhisi ile vefatı arasında sadece 6 ay vardı zor bir yazdı içimden gelmedi hiçbir şey ..sonrada çocukların okulu iş güç koşmaca ancak hazır hissettim kendimi
Kizlar +200 um malesef tuvalet sorunum devam ediyor. Disarda yim koşturuyoruz.
Hepimiz artıyiz niye böyle oldu kızlar tooarlanalim lütfen zaten toparlanmazşak beril bizi güzel toparlıycak.
@ayulduzz Tebrikler cano muhteşemsin.
En Cok senden korkuyom
Benim icin bu hafta dur de kendine gülüm
Bommmmbeeee de cuma yine bize
Ben bombeeme güveniyorum bu haftayı sıfır kaçamakla geçirip cumada güzel bi bildirim yapacak inşallah
Insallah kuzu
Persembe detoks yapacaz gülüm Menü yok artik o gun
Kiz buse arada bombee yerine yemeyin desene gelip
Evet canim benim diyete baslama sebebim 2.bebekti aslinda ama simdide esim yan ciziyo uyuz istemiyonus ben bi 65e duseyimde ikna ederm diye dusunuyorum
Kiz beni bekle ya doverim seni heebeni nasil gecersin sen bakim
Kizlar selam karatay 1. Gundeyim aksama menumu yazacagim sporumuda suyumuda tabiki izin kilosuna duseyim listedeyim
Ben simdi sporumu yapcam bitince gorusuruk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?