Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kocalariniza söyleyin anacim
Sonra duydu gidecem
Kiskaniyor felan demeyin
Senin icin zayifliyom de kiz
Yok abla kiskanmaz benim eski siteden tanışıp ailecek gorustugumuz gıcık eder beni hergun sorar kaç kilo verdin diye
Persembe detoks yapacaz gülüm Menü yok artik o gun
Bi gün sokarim dışımı abla sonuçta ek gıda alıyor benim dana ben keyf kahvesi
hoşbuldum bahar ..bende 36 yaşındayım 2 kızım var izine ayrılmadan 22 kg vermıştim burada devamı gelecek inşallahh
Maşallah maşallah canım
Evet canim benim diyete baslama sebebim 2.bebekti aslinda ama simdide esim yan ciziyo uyuz istemiyonus ben bi 65e duseyimde ikna ederm diye dusunuyorum
edersin canım sen buran önce hedefe ulaşmak az kalmış boy kac

hoşbuldumm kuzumm e hadi başlıyoruz madem bismillahh..atarız biz o artıları betül nerede
Betul bunalima girmis vaziyette oda gelmek istiyo ama kendine hic guveni yok cocugu asiri yaramz ve gece uyumuyo duzeni bozulmus iyice kendini hazir hissedince gel dedm bende

1.65 boy cano

Betul bunalima girmis vaziyette oda gelmek istiyo ama kendine hic guveni yok cocugu asiri yaramz ve gece uyumuyo duzeni bozulmus iyice kendini hazir hissedince gel dedm bende
oyy kıyamam betüşe ben ..kuzucuk yaramaz demek bir an evvel düzeni otururda normal düzene döner inşallahh

Bir hagta çok iyi verildiyse ikinci haftaya genelde b
inşallah arkadasım en cok eşime sinir oldum bu kacıncı diyet diyo hemen vazgecıyorsun diyo neler neler
Aramıza hoşgeldin ben poni eşinle konuş bence sürekli eleştirdikçe moralimi bozuyosun daha çok yiyorum de

Kızlar alıntı yaptım tel dondu hepsi gitti.
Dilek ve hilal dışında herkeste dirumlar vahim.
Hemen cumaya tedbir alıyoruz hep beraber. Ben bu gün baßladım tedbirlerime.
berilceee ben de istiyorum perşembe detoksunu. Özelden atabilirmisin canım.
berilceee ve Mefkurem ikinizin de her türlü emrine hazirım. Size bu konuda sonsuz güveniyorum. Yeter ki vereyim şu kiloları. Sonra bimbeee olayım.
Ponim ben de sıkı rakibimdir söğliyeyim kuzum. Bu hafta çok çetin bir yarış bekliyor bizi.

Cuma 70
Bugün 69.8
Fark -200

ooo şeytanın bacağını kırmışsın hilaliim tebrikss

arkadaslar günaydın bende zayıflamak ıstıyorum lutfen yardımcı olun 107.0 boy 1.63

en aktif grup olsun bana yardımcı olabilecek dedım sız cıktınız inşallah olur

arkadaslar yarın baslıyorum hastalar ızın verdıkce paylasım yapıcam hepinize şimdiden teşekkür ederim

aramıza hoşgeldin canım. doğru yerdesin azimli olursan kilolardan kurtulursun. eşin iradeni görünce bu kez zaten susup seni teşfik edecek deftek olacaktır canım moral bozmak yok

başın sağ olsun yasemincim

olsun canım wc sorunu yüzündendir o zaten cuma ya kadar eski olursun

En Cok senden korkuyom
Benim icin bu hafta dur de kendine gülüm
Bommmmbeeee de cuma yine bize

Ben bombeeme güveniyorum bu haftayı sıfır kaçamakla geçirip cumada güzel bi bildirim yapacak inşallah

BOMBENİZE GÜVENİNNNN BU HAFTA BOMBELERE GELECEEEMM

BOMBE OLACAAAMMM

BOMBEEEEEEEEE

Persembe detoks yapacaz gülüm Menü yok artik o gun

ben varım hayatım detoks olsun yeterki kilolar gitsin

Kiz buse arada bombee yerine yemeyin desene gelip

seni mi kırıcam berilim

YEMEYİİİİİİİİİNNNNNNNNNN

AĞZINIZDAKİ PİS KH YI ÇIKARINNN

YEMEYİN DÖVERİİM

Evet canim benim diyete baslama sebebim 2.bebekti aslinda ama simdide esim yan ciziyo uyuz istemiyonus ben bi 65e duseyimde ikna ederm diye dusunuyorum

aa dayaklık kocaaa kız durumun varsa 4 le valla oohh mis gibi çocuklar oohh

Kiz beni bekle ya doverim seni hee beni nasil gecersin sen bakim

hahahaaa hilal seni geçti anam geçti hadi bakalım sen ona yetiş şimdi gün geldi devran döndü bu da sana gaz olsun merviş bas gazaaaaaaaaaaa

Kizlar selam karatay 1. Gundeyim aksama menumu yazacagim sporumuda suyumuda tabiki izin kilosuna duseyim listedeyim

inş bu kez devam edersin diyetine canım. acaba karatay yapmasan da bizim gibi sağlıklı beslenerek falan mı denesen diycem ama sadece bunu yapabiliyorum demiştin sanırım o yüzden de pek bir şey diyemiyorum

Ben simdi sporumu yapcam bitince gorusuruk

hehhh hadi bakalım geri dönüş başlamışş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…