- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #166.981
Ne yaptınız tatlım varmı bi sonuçbenimkinin düğmeleri kapaniyyyy vallah :))))
bulursan banada ver
kız Mefkuş totisim sabahtan beri yer görmedi ora senin bura benim hastanede debeleniyorum.
hos geldin tanıt bakalım canım kendini
hoşgeldin canım ..Merhaba 9.takım ahalisi.Ben de takiminiza dahil olabilir miyim
Hg canım kendini tanitirmisin boy kilo hedef yaş
Merhaba ben Nil.33 yaşındayım 6 yasinda bir kızım ve 15 aylik bir oğlum var.öğretmenim ama çalışmıyorum şu an.1 aydır yurt dışında yaşıyorum.master öğrencisiyim. En son 95 kilo idim.hedefim şimdilik 85 .ama asıl hedefim 68.boyu 172 cm.Sen kimsin tatlım
Neden burası
Merhaba ben Nil.33 yaşındayım 6 yasinda bir kızım ve 15 aylik bir oğlum var.öğretmenim ama çalışmıyorum şu an.1 aydır yurt dışında yaşıyorum.master öğrencisiyim. En son 95 kilo idim.hedefim şimdilik 85 .ama asıl hedefim 68.boyu 172 cm.Sen kimsin tatlım
Neden burası
Allah bağışlasın yavrularını bol katılım ve dikkatle kilolarından kurtulmaya başlayabilirsin canım..ben yasemin 36 yaşındayım 2 kızım varMerhaba ben Nil.33 yaşındayım 6 yasinda bir kızım ve 15 aylik bir oğlum var.öğretmenim ama çalışmıyorum şu an.1 aydır yurt dışında yaşıyorum.master öğrencisiyim. En son 95 kilo idim.hedefim şimdilik 85 .ama asıl hedefim 68.boyu 172 cm.
Bir süredir sessiz takip ediyorum takımları. Burda motive olacagimi düşünüyorum.
Teşekkür ederimAllah bağışlasın yavrularını bol katılım ve dikkatle kilolarından kurtulmaya başlayabilirsin canım..ben yasemin 36 yaşındayım 2 kızım var
Maşallah maşallah canım
Ne güzel
Kabak gibimi abla
ne yaptınız canım bi sonuç var mı
Ne yaptınız tatlım varmı bi sonuç
hoşgeldin canım ..
Elif ne yaptınız canım ne söyledi doktorlar
Hosgeldin Nil cim Allah bağışlasin yavrularını. Bende Elif 35 yaşında iki delikanlı annesiyim. Burayı birakmadan bol katılımla devam edersen verilmiycek kilo yok inan bana 4 yıl debelendim 9. TakıM ışığım oldu ve fit olma yolunda ilerliyorum. İlk sayfadaki kuralları oku kabul edersen kaptanim iz da onaylarsa bizimlesin.Merhaba ben Nil.33 yaşındayım 6 yasinda bir kızım ve 15 aylik bir oğlum var.öğretmenim ama çalışmıyorum şu an.1 aydır yurt dışında yaşıyorum.master öğrencisiyim. En son 95 kilo idim.hedefim şimdilik 85 .ama asıl hedefim 68.boyu 172 cm.
Bir süredir sessiz takip ediyorum takımları. Burda motive olacagimi düşünüyorum.
bi tane bulmuştum busem ama yapamicam bal kabagi bulamadımkız 3 günlük detoks hangileri bildiklerinizi yazında araştırıp seçeyim ben de yapayım anam
benim tek bildiğim lapa detoksu ve ayran
inş bu cuma yüzümüz güler yaa
1.5 saat yuruyus yapildi ablamHuuu kızlar totişi kaldırmayan kalmasın
Benim ilk tur bitti akşama 2.tur yapılacak
tamam elifim atayim :)Amin canim.
Ayy hızlı olun kız meraktan ölcem güzel bişeyler olsun :))))
Ayy kız Hiloş at banada ya özelden.
Hosgeldin tatlim ben Elif. Bol katılımla halledersin emin ol.
Aynen beee :)))
Merhaba 9.takım ahalisi.Ben de takiminiza dahil olabilir miyim
Hosgeldin canım ben Hilal. 24 yaşındayım evliyim 3 yaşında oğlum var. yaklaşık 12 kilo verdim. 4 aya yakın oldu burdayimMerhaba ben Nil.33 yaşındayım 6 yasinda bir kızım ve 15 aylik bir oğlum var.öğretmenim ama çalışmıyorum şu an.1 aydır yurt dışında yaşıyorum.master öğrencisiyim. En son 95 kilo idim.hedefim şimdilik 85 .ama asıl hedefim 68.boyu 172 cm.
Ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul edersen 2 hafta deneme süren var tatlımMerhaba ben Nil.33 yaşındayım 6 yasinda bir kızım ve 15 aylik bir oğlum var.öğretmenim ama çalışmıyorum şu an.1 aydır yurt dışında yaşıyorum.master öğrencisiyim. En son 95 kilo idim.hedefim şimdilik 85 .ama asıl hedefim 68.boyu 172 cm.
Bekliyomusuz dahaDr bu aptal kapının arkasındaEki Görüntüle 1895790
öğlen kereviz yedim akşamda kabak omleti iyi yapmissin demek ki yarın tartı güzel konusurKabak pırasa kereviz sapı ıspanak yeşillikler
Hg canimMerhaba ben Nil.33 yaşındayım 6 yasinda bir kızım ve 15 aylik bir oğlum var.öğretmenim ama çalışmıyorum şu an.1 aydır yurt dışında yaşıyorum.master öğrencisiyim. En son 95 kilo idim.hedefim şimdilik 85 .ama asıl hedefim 68.boyu 172 cm.
Ay insanı sinir ederlerHala sayın saygıdeğer Prof. Bekliyoruz sistemin içine kusmak istiyorum yemin ederim.
Hosgeldin Nil cim Allah bağışlasin yavrularını. Bende Elif 35 yaşında iki delikanlı annesiyim. Burayı birakmadan bol katılımla devam edersen verilmiycek kilo yok inan bana 4 yıl debelendim 9. TakıM ışığım oldu ve fit olma yolunda ilerliyorum. İlk sayfadaki kuralları oku kabul edersen kaptanim iz da onaylarsa bizimlesin.
KKiz bende kabak var neymis o detoxbi tane bulmuştum busem ama yapamicam bal kabagi bulamadımbaska detoks bakicam simdi
1.5 saat yuruyus yapildi ablam
tamam elifim atayim :)
Hosgeldin canım ben Hilal. 24 yaşındayım evliyim 3 yaşında oğlum var. yaklaşık 12 kilo verdim. 4 aya yakın oldu burdayim
pufffDr bu aptal kapının arkasındaEki Görüntüle 1895790
Persembe ıcın hazırsın o ZamanYok abla kiskanmaz benim eski siteden tanışıp ailecek gorustugumuz gıcık eder beni hergun sorar kaç kilo verdin diye
Bi gün sokarim dışımı abla sonuçta ek gıda alıyor benim dana ben keyf kahvesi
Maşallah maşallah canım
edersin canım sen buran önce hedefe ulaşmak az kalmış boy kac
Sıkı tutuyoz hatasız menü garı gülomKızlar alıntı yaptım tel dondu hepsi gitti.
Dilek ve hilal dışında herkeste dirumlar vahim.
Hemen cumaya tedbir alıyoruz hep beraber. Ben bu gün baßladım tedbirlerime.
berilceee ben de istiyorum perşembe detoksunu. Özelden atabilirmisin canım.
berilceee ve Mefkurem ikinizin de her türlü emrine hazirım. Size bu konuda sonsuz güveniyorum. Yeter ki vereyim şu kiloları. Sonra bimbeee olayım.
Ponim ben de sıkı rakibimdir söğliyeyim kuzum. Bu hafta çok çetin bir yarış bekliyor bizi.
Bombe su kadar eksı demenı beklıyom cımcımeooo şeytanın bacağını kırmışsın hilaliim tebrikss
aramıza hoşgeldin canım. doğru yerdesinazimli olursan kilolardan kurtulursun. eşin iradeni görünce bu kez zaten susup seni teşfik edecek deftek olacaktır canım moral bozmak yok
başın sağ olsun yasemincim
olsun canım wc sorunu yüzündendir o zaten cuma ya kadar eski olursun
BOMBENİZE GÜVENİNNNN BU HAFTA BOMBELERE GELECEEEMM
BOMBE OLACAAAMMM
BOMBEEEEEEEEE
ben varım hayatım detoks olsun yeterki kilolar gitsin
seni mi kırıcam berilim
YEMEYİİİİİİİİİNNNNNNNNNN
AĞZINIZDAKİ PİS KH YI ÇIKARINNN
YEMEYİN DÖVERİİM
aa dayaklık kocaaa kız durumun varsa 4 le valla oohh mis gibi çocuklar oohh
hahahaaa hilal seni geçti anam geçti hadi bakalım sen ona yetiş şimdi gün geldi devran döndü bu da sana gaz olsun merviş bas gazaaaaaaaaaaa
inş bu kez devam edersin diyetine canım. acaba karatay yapmasan da bizim gibi sağlıklı beslenerek falan mı denesen diycem ama sadece bunu yapabiliyorum demiştin sanırım o yüzden de pek bir şey diyemiyorum
hehhh hadi bakalım geri dönüş başlamışş
Watsapa gelsene kızDetox listesini isteyenler
eliya @elifvecebir @KumraL_KrakeR North River berilceee yada Mefkurem hayrına ativerin listeyi özelden
Artık kotu olmaya razıyımCumaya görüşeceğiz ponicim.
Ahhh börekler grlmiş artıya. Cumaya çok dikkat busrm.
Hadi bu rahat döner eksiye gayret.
Maşallah tüüü tüuuj
Ćok kıskandım.
Oooo 10 günde alınan çabuk gider sıkma canını.
Beril her tütlü emre hazırım canim.
Sıkı yönetimi canı gönülden kabul ediyorum.
Bence hep olsun bu sıkıyönetim.
Beril çok iddaalı mefkuş.
Ben yapıcam zuhalim ama birden çok yüklenmek istemiyorum her gün 45 dk yapacağım.
Hoşgeldin canım. Ben elif.
Süper hadi alt da s ye doğru.
Kesinlikle istiyorummmmmm
Ben bıtırdımHuuu kızlar totişi kaldırmayan kalmasın
Benim ilk tur bitti akşama 2.tur yapılacak
Sanada yollayalımAmin canim.
Ayy hızlı olun kız meraktan ölcem güzel bişeyler olsun :))))
Ayy kız Hiloş at banada ya özelden.
Hosgeldin tatlim ben Elif. Bol katılımla halledersin emin ol.
Aynen beee :)))
Ananası tek gecerımBusecim öncelikle şu 3 gün min.1 saat spor yapılıyor
Ayran yapma sen sık yaptın vücut alıştı
Bugün yarın saf pro
Çarşamba sebze çorbası şişlik vermeyen sebzekerden yağsız tuzsuz
Perşembede ya lapa yada meyve günü
Sadece 1 çeşit meyve
Yeşil elma, greyfurt yada ananas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?