Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

benimkinin düğmeleri kapaniyyyy vallah :))))

bulursan banada ver

kız Mefkuş totisim sabahtan beri yer görmedi ora senin bura benim hastanede debeleniyorum.

hos geldin tanıt bakalım canım kendini
Ne yaptınız tatlım varmı bi sonuç

Hg canım kendini tanitirmisin boy kilo hedef yaş

Sen kimsin tatlım
Neden burası
Merhaba ben Nil.33 yaşındayım 6 yasinda bir kızım ve 15 aylik bir oğlum var.öğretmenim ama çalışmıyorum şu an.1 aydır yurt dışında yaşıyorum.master öğrencisiyim. En son 95 kilo idim.hedefim şimdilik 85 .ama asıl hedefim 68.boyu 172 cm.
Bir süredir sessiz takip ediyorum takımları. Burda motive olacagimi düşünüyorum.

Sen kimsin tatlım
Neden burası
Merhaba ben Nil.33 yaşındayım 6 yasinda bir kızım ve 15 aylik bir oğlum var.öğretmenim ama çalışmıyorum şu an.1 aydır yurt dışında yaşıyorum.master öğrencisiyim. En son 95 kilo idim.hedefim şimdilik 85 .ama asıl hedefim 68.boyu 172 cm.
Bir süredir sessiz takip ediyorum takımları. Burda motive olacagimi düşünüyorum.

Allah bağışlasın yavrularını bol katılım ve dikkatle kilolarından kurtulmaya başlayabilirsin canım..ben yasemin 36 yaşındayım 2 kızım var

Maşallah maşallah canım

Ne güzel

Kabak gibimi abla

ne yaptınız canım bi sonuç var mı

Ne yaptınız tatlım varmı bi sonuç

hoşgeldin canım ..
Elif ne yaptınız canım ne söyledi doktorlar

Hala sayın saygıdeğer Prof. Bekliyoruz sistemin içine kusmak istiyorum yemin ederim.

Hosgeldin Nil cim Allah bağışlasin yavrularını. Bende Elif 35 yaşında iki delikanlı annesiyim. Burayı birakmadan bol katılımla devam edersen verilmiycek kilo yok inan bana 4 yıl debelendim 9. TakıM ışığım oldu ve fit olma yolunda ilerliyorum. İlk sayfadaki kuralları oku kabul edersen kaptanim iz da onaylarsa bizimlesin.

kız 3 günlük detoks hangileri bildiklerinizi yazında araştırıp seçeyim ben de yapayım anam

benim tek bildiğim lapa detoksu ve ayran

inş bu cuma yüzümüz güler yaa
bi tane bulmuştum busem ama yapamicam bal kabagi bulamadım baska detoks bakicam simdi
Huuu kızlar totişi kaldırmayan kalmasın
Benim ilk tur bitti akşama 2.tur yapılacak
1.5 saat yuruyus yapildi ablam
Amin canim.

Ayy hızlı olun kız meraktan ölcem güzel bişeyler olsun :))))

Ayy kız Hiloş at banada ya özelden.

Hosgeldin tatlim ben Elif. Bol katılımla halledersin emin ol.

Aynen beee :)))
tamam elifim atayim :)
Merhaba 9.takım ahalisi.Ben de takiminiza dahil olabilir miyim

Hosgeldin canım ben Hilal. 24 yaşındayım evliyim 3 yaşında oğlum var. yaklaşık 12 kilo verdim. 4 aya yakın oldu burdayim

Ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul edersen 2 hafta deneme süren var tatlım
Kilo vermen ve paylaşımın yeterliyse listeye girersin
Ben zühal 45 yaşındayım uzun süredir bu takımdayım

Kabak pırasa kereviz sapı ıspanak yeşillikler
öğlen kereviz yedim akşamda kabak omleti iyi yapmissin demek ki yarın tartı güzel konusur

Hg canim Mefkurem kuralları söylemiş
Ben bahar 20aylik oğlum var suan çalışmıyorum oğlum emiyor 30 yasindayom
Ay insanı sinir ederler
KKiz bende kabak var neymis o detox
pufff

Persembe ıcın hazırsın o Zaman
Özelden yollayalım

Sıkı tutuyoz hatasız menü garı gülom

Bombe su kadar eksı demenı beklıyom cımcıme

Artık kotu olmaya razıyım
Yoksa gıtmıyor bu yaglar

Ananası tek gecerım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…