- Konu Sahibi Handandandan
-
- #166.961
ooo şeytanın bacağını kırmışsın hilaliim tebrikss
aramıza hoşgeldin canım. doğru yerdesinazimli olursan kilolardan kurtulursun. eşin iradeni görünce bu kez zaten susup seni teşfik edecek deftek olacaktır canım moral bozmak yok
başın sağ olsun yasemincim
olsun canım wc sorunu yüzündendir o zaten cuma ya kadar eski olursun
BOMBENİZE GÜVENİNNNN BU HAFTA BOMBELERE GELECEEEMM
BOMBE OLACAAAMMM
BOMBEEEEEEEEE
ben varım hayatım detoks olsun yeterki kilolar gitsin
seni mi kırıcam berilim
YEMEYİİİİİİİİİNNNNNNNNNN
AĞZINIZDAKİ PİS KH YI ÇIKARINNN
YEMEYİN DÖVERİİM
aa dayaklık kocaaa kız durumun varsa 4 le valla oohh mis gibi çocuklar oohh
hahahaaa hilal seni geçti anam geçti hadi bakalım sen ona yetiş şimdi gün geldi devran döndü bu da sana gaz olsun merviş bas gazaaaaaaaaaaa
inş bu kez devam edersin diyetine canım. acaba karatay yapmasan da bizim gibi sağlıklı beslenerek falan mı denesen diycem ama sadece bunu yapabiliyorum demiştin sanırım o yüzden de pek bir şey diyemiyorum
hehhh hadi bakalım geri dönüş başlamışş
Annem biri benim durumunda ama kim bilmiyorumBetul bunalima girmis vaziyette oda gelmek istiyo ama kendine hic guveni yok cocugu asiri yaramz ve gece uyumuyo duzeni bozulmus iyice kendini hazir hissedince gel dedm bende
Hg canım bugün listeden ayrılanların donus günü gibi olduKizlar selam karatay 1. Gundeyim aksama menumu yazacagim sporumuda suyumuda tabiki izin kilosuna duseyim listedeyim
Vay sende boy varmış kız bende oda yok:)1.65 boy cano
esinle konuş ve bence birde diyetisyene git canım ama seni gerçekten takip edecek biri olsun bak ablam 4 ayda 113den 80e indi esiylede anlaştı ne çok yiyorsun vs diye konuşmadı eşi hiç moralini bozmadıarkadaslar yarın baslıyorum hastalar ızın verdıkce paylasım yapıcam hepinize şimdiden teşekkür ederim
anam azcık yoktuk bu ne ya 10 sayfa birikmiş gevezeleeeeeeeerrrrrrrrr
Suan bantin ustunden yaziyom ne becerklym yaooo şeytanın bacağını kırmışsın hilaliim tebrikss
aramıza hoşgeldin canım. doğru yerdesinazimli olursan kilolardan kurtulursun. eşin iradeni görünce bu kez zaten susup seni teşfik edecek deftek olacaktır canım moral bozmak yok
BOMBE OLACAAAMMM
BOMBEEEEEEEEE
seni mi kırıcam berilim
YEMEYİİİİİİİİİNNNNNNNNNN
YEMEYİN DÖVERİİM
hahahaaa hilal seni geçti anam geçti hadi bakalım sen ona yetiş şimdi gün geldi devran döndü bu da sana gaz olsun merviş bas gazaaaaaaaaaaa
inş bu kez devam edersin diyetine canım. acaba karatay yapmasan da bizim gibi sağlıklı beslenerek falan mı denesen diycem ama sadece bunu yapabiliyorum demiştin sanırım o yüzden de pek bir şey diyemiyorum
Kardesim olur kendisi cnm oda bu grupaydiAnnem biri benim durumunda ama kim bilmiyorum
Hg canım bugün listeden ayrılanların donus günü gibi oldu
Vay sende boy varmış kız bende oda yok:)
esinle konuş ve bence birde diyetisyene git canım ama seni gerçekten takip edecek biri olsun bak ablam 4 ayda 113den 80e indi esiylede anlaştı ne çok yiyorsun vs diye konuşmadı eşi hiç moralini bozmadı
Canim karatayin da sagliksiz oldugunu dusunmedim hic sadece 2 ogun ama sabah cok yedigim icin hala aclik hissetmedim.
Bu sefer kararliyim cnm gercekten cunku kendime uyuz oluyorum. Daha oncede karatay yapmistim hatirlarsan deneyelim.yapamadigim yerde normale donerim zaten
Kızlar tranc kotum vardı s beden oldu Yaw eskiden daha güzel oluyordu tabi ama oldu yani :)
Benim ust hiç yok anca popo ve basen var ondan s benden yanlış anlaşılmasın:)
Suan bantin ustunden yaziyom ne becerklym ya
1.45 km yol kateddim bu hafta kimse beni gecemz
Benden iyisin rakibem ama fazla sevinme
GÜ NAY DIIINNNNNNNNNNN
AMAAAAAAAAAA BOMBE DEĞİL MALESEF
kilom 64.1 yanii +800
Günaydın musmutlu bir hafta diliyorum.
Cuma 88
Pazartesi 88.4
günaydın kızlar uyuyakalmışım yazıp çıkıcam
ben şokne iyi geldi haftasonu bilmiyorum ama bunu beklemiyordum
cuma 73,2
pazartesi 72,2
-1
Hemen toparliycam soz 10gunde aldim 10gundede veririm herhalde
Tam 100 üm
Günaydin
Bu hafta birincilk istiyorum
Bende Cok ugrasacam
Tek cisli menüde Beni taniyamayaniz icin simdiden özür dilerim
Hafta sonu dagitanlarda hizaya soksun yedikletini cumaya kadar
Persembe kimse spor yapmayip dedoks yapsin
Persembe detoksunu özelden konusuruz garim
Yedigimi burda yazmiyacam ama 4 Kilo hedefim var
Isteyne özelden yazarim
Arada whatsapp ta kontrol et Beni
Ya sen ya Ben birinci olacaz
Takimda öyle
Bu haftalik kiz
Kız bizim takımdan başka biride olabilir izin veriyoz
Sen listeni yaz bakayım oraya
Yazdim
Yok bu hafta Ben olacam
Hadi kızlar şu 3 gün spor yapmayan kalmasın
Min.1 saat yapmaya çalışalım
arkadaslar günaydın bende zayıflamak ıstıyorum lutfen yardımcı olun 107.0 boy 1.63
Kızlar tranc kotum vardı s beden oldu Yaw eskiden daha güzel oluyordu tabi ama oldu yani :)
Detox listesini isteyenler
eliya @elifvecebir KumraL_KrakeR North River berilceee yada Mefkurem hayrına ativerin listeyi özelden
betulumle konuşayım bugün ben bi canim yaBetul bunalima girmis vaziyette oda gelmek istiyo ama kendine hic guveni yok cocugu asiri yaramz ve gece uyumuyo duzeni bozulmus iyice kendini hazir hissedince gel dedm bende
Anladim kuzum benim telde yarim akıllı dokunmatik takiliyor surekliCiktim kuzum ya telim donuyo kapaniyo hatta bu yazilari yazana kadar bile gobegim catladi 3 kez kapanip acildi esime soledm teni tel alcakmis bana onu bekliyom o zaman gircm tekrar vatsapa
3 gunluk detoks canim duraklamayi tam olarak kirmak icinNeye basliyon noliy ya banada anlatin
hosgeldin canim tekrar sonunda karar vermene sevindimKizlar selam karatay 1. Gundeyim aksama menumu yazacagim sporumuda suyumuda tabiki izin kilosuna duseyim listedeyim
Kolay gelsin mervemBen simdi sporumu yapcam bitince gorusuruk
Hadi ins bu sefer bizimle beraber toparlarsin canimarkadaslar yarın baslıyorum hastalar ızın verdıkce paylasım yapıcam hepinize şimdiden teşekkür ederim
Herkes kendine uygun olanı yapıyor canım. Ama sen daha yen isin zaten ilk zamanlar hızlı gider kilolar daha sonra bakarız sanadadetoksda neler yapıyorsunuz
Cuma anlaşılacak busem kırdık mi kirmadikmiooo şeytanın bacağını kırmışsın hilaliim tebrikss
BOMBE OLACAAAMMM
BOMBEEEEEEEEE
seni mi kırıcam berilim
YEMEYİİİİİİİİİNNNNNNNNNN
YEMEYİN DÖVERİİM
Buda sana gaz olsun iste Bahar cimKızlar tranc kotum vardı s beden oldu Yaw eskiden daha güzel oluyordu tabi ama oldu yani :)
3 gunluk detoks canim duraklamayi tam olarak kirmak icin
Herkes kendine uygun olanı yapıyor canım. Ama sen daha yen isin zaten ilk zamanlar hızlı gider kilolar daha sonra bakarız sanada
Cuma anlaşılacak busem kırdık mi kirmadikmi
Busecim öncelikle şu 3 gün min.1 saat spor yapılıyorkız 3 günlük detoks hangileri bildiklerinizi yazında araştırıp seçeyim ben de yapayım anam
benim tek bildiğim lapa detoksu ve ayran
inş bu cuma yüzümüz güler yaa
Amin canim.amin canım Allah razı olsun..seninde başın sağolsun Allah sabrınızı arttırsın ..baban içinde Rabbim şifalar versin ..hakkında hayırlısı ..bakalım bu hafta halletmeye çalışıcam olmazsa haftaya girerim artık
Ayy hızlı olun kız meraktan ölcem güzel bişeyler olsun :))))Tamam
Zuhalle konusalim
Bir kac secenekte karar verip dagitalim
Ayy kız Hiloş at banada ya özelden.Ablaa dua edin işe yarasin yarın başlayacağım
Hosgeldin tatlim ben Elif. Bol katılımla halledersin emin ol.arkadaslar yarın baslıyorum hastalar ızın verdıkce paylasım yapıcam hepinize şimdiden teşekkür ederim
Aynen beee :)))anam azcık yoktuk bu ne ya 10 sayfa birikmiş gevezeleeeeeeeerrrrrrrrr
Ayran yapma canm berilce yolar :)kız 3 günlük detoks hangileri bildiklerinizi yazında araştırıp seçeyim ben de yapayım anam
benim tek bildiğim lapa detoksu ve ayran
inş bu cuma yüzümüz güler yaa
benimkinin düğmeleri kapaniyyyy vallah :))))Kızlar tranc kotum vardı s beden oldu Yaw eskiden daha güzel oluyordu tabi ama oldu yani :)
bulursan banada verDetox listesini isteyenler
eliya @elifvecebir KumraL_KrakeR North River berilceee yada Mefkurem hayrına ativerin listeyi özelden
kız Mefkuş totisim sabahtan beri yer görmedi ora senin bura benim hastanede debeleniyorum.Huuu kızlar totişi kaldırmayan kalmasın
Benim ilk tur bitti akşama 2.tur yapılacak
hos geldin tanıt bakalım canım kendiniMerhaba 9.takım ahalisi.Ben de takiminiza dahil olabilir miyim
Maşallah maşallah canımSuan bantin ustunden yaziyom ne becerklym ya
1.45 km yol kateddim bu hafta kimse beni gecemz
Ne güzelKardesim olur kendisi cnm oda bu grupaydi
Kabak gibimi ablaBusecim öncelikle şu 3 gün min.1 saat spor yapılıyor
Ayran yapma sen sık yaptın vücut alıştı
Bugün yarın saf pro
Çarşamba sebze çorbası şişlik vermeyen sebzekerden yağsız tuzsuz
Perşembede ya lapa yada meyve günü
Sadece 1 çeşit meyve
Yeşil elma, greyfurt yada ananas
Hg canım kendini tanitirmisin boy kilo hedef yaşMerhaba 9.takım ahalisi.Ben de takiminiza dahil olabilir miyim
ne yaptınız canım bi sonuç var mıbenimkinin düğmeleri kapaniyyyy vallah :))))
bulursan banada ver
kız Mefkuş totisim sabahtan beri yer görmedi ora senin bura benim hastanede debeleniyorum.
hos geldin tanıt bakalım canım kendini
Sen kimsin tatlımMerhaba 9.takım ahalisi.Ben de takiminiza dahil olabilir miyim
Kabak pırasa kereviz sapı ıspanak yeşilliklerKabak gibimi abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?