- 24 Ocak 2012
- 14.422
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #167.281
Beni bep yaşımın üzerinde söylerler ne güzelgerçekten maşallah diyorumdur tahmin edeyim 2 si erkek 1 i kız değil mi?
doğrudur tabi yaşama erken atılmak insanı yıpratır. ama bunun yanında yapısal özellikler de var. normalde beni görsen yaşıma inanmazsın. daha küçük görünüyorum. 24-25 yaşındaydım beni liseli zannediyorlardı. şu an bile bu kadar kilolu olmama rağmen yüzümden yaşımı küçük tahmin ediyorlar. bu da avantaj tabi
Neee gozlerim portledi okurken abla seninde masallahin varmis her sene 1 çocukBen hayata erken atıldım cnm
15 yaşında nişan
16 da düğün
17 de 1.çocuk
18 de 2.çocuk
19 da 3.çocuk
Çook yorgunum çokkk
Buda insanı erken yıpratıyor
Mesela seninle fazla yaş fsrkımız yok ama sen çok daha genç duruyosundur
Neee gozlerim portledi okurken abla seninde masallahin varmis her sene 1 çocuk
ama gençliğini yaşamış oldunBir yöndende iyi abla benm kızım 25 yaşmdayken oldu 30 olmadan ikinciyi 35 olmadan 3 yü istiyorum Allah ömür verirse nasip ederse torunlarım olduğunda yaşlı olucam baya
başörtüsüde yaşı biraz atıyor cnmBeni bep yaşımın üzerinde söylerler ne güzel
cahil cesareti işteNeee gozlerim portledi okurken abla seninde masallahin varmis her sene 1 çocuk
memleket değil de anne tarafı teyzemler,dayım dolayısıyla kuzenler falan hep aynı şehirde. benim kardeşler de orada iş buldu yerleşti falan. öyle yani. yazlık yer değil. ben de üniversiteyi orda okudum. sonradan yerleşen arkadaşlarım da var. yani sevdiğim insanlar var. hem aileyi görüyorum hem de tatil. kısacası ankaraMemlekete gidecen cnm yoksa tatilemi
AnlamadımYaa kizlar asure yeniyormuydu diyetteyken
Gel bakalımKizlarrrr merhabaaagelebilirmiyiiim aranizaaa bayanlarr
GÜZEL MENÜ!Asureli menum
Sabah9
1has.yumurta
Domates
Kk peynir
1dilm tb ekmk
Öğle14
3yk asure
Aksam18
5yk kuru fasulye
Salata
Su 2.5litre
Spor 1saat yuruyus
Bızde nıye oluyor bak çatma benı kendıneOle yapim tamam ama asure ayi asuresiz olmazki
Herkes nıccınıHosbuldum elifiiim
Haftasya benımsın kımseyle söz verme BebekBenle yarışanlar hep iyi kilo Veriyor :)
AcabaAyy bende asure cok seviyorumama cumaya kendime odul verebilirim bir kasecikten bir sey olmaz bence:)
Hadı ordan cadı goxlerın yeter laBen hayata erken atıldım cnm
15 yaşında nişan
16 da düğün
17 de 1.çocuk
18 de 2.çocuk
19 da 3.çocuk
Çook yorgunum çokkk
Buda insanı erken yıpratıyor
Mesela seninle fazla yaş fsrkımız yok ama sen çok daha genç duruyosundur
Bır çanta ılacım var benımdeBenim tarzim değil zaten abla çok nadir çok güzel yapanlar var onlarda yerim onlarda uzakta
tukenmezle boyadım tinlamadi siyah göz kalemi oda ise yaramadı siyah bant vs benimde hazır olduğum söylenemez öyle emerken boncuk gözlerini bana dikip iyice yapışıyor ya içim gidiyor
Kolay gelsin canım valla
Bende aynı dusuncedeyim ama on günü geçip olmayınca ciddi ciddi tirstim benim tiripcanda hayaller kurmaya başladı hemen oda kız olur inşallah adını ne koyarız erkek olursa ne koyarız filan baya havaya girdi
Su uykusuzluk sorun yaratmaz da sıfır kaçak o kadar yurudum ki tabanlarında agriyor
Birini tıklayın Abladiğer üçe karışmam
abla bununla yaşama belirtisi gosteriyomusun ben sok ben iptal
Bırıncılıge adım adım her yol mübahKilo veriyosak varızzzz
Allah ömür versin hepsine. 1 yaş tam sevilecek zaman. öp öp otur. ne tatlıdır şimdi oDoğru tahmin tatlım
Ortanca kız
Büyük oğlum evli, küçük prensesimizde bu ay sonu 1 yaşında olacak
Senin adına sevindim cnm kiloda verirsen daha genç gösterirsin
tamam canımAynı hizada devam et fıstık
hayırlısı olsun canım. aralarını çok uzun tutmazsın.Bir yöndende iyi abla benm kızım 25 yaşmdayken oldu 30 olmadan ikinciyi 35 olmadan 3 yü istiyorum Allah ömür verirse nasip ederse torunlarım olduğunda yaşlı olucam baya
evet bir yerde gerçekten güzel oluyor. söylediklerinde çok hoşuma gidiyorBeni bep yaşımın üzerinde söylerler ne güzel
kaptan kızdı merveAnlamadım
Ne dedın sen....
o senin güzel kalbinle alakalı fıstığımHadı ordan cadı goxlerın yeter la
ben inanıyorum 1.lik gelirde....Bırıncılıge adım adım her yol mübah
bidaha bana enerjim yok falan deme2 mil leslıe yapacam kucamda kurbişle sonrada duşa ve zıbarmaya
Soda su tutarşu an alman çayını içiyorum. akşam yemekten sonra da yeşil limon eklediğim sodayı içtim. iyi geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?