- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #167.381
Kendıne ezıyet edıyorsun busegünaydın ablam süpersin :) ben de bi dilim böreği difrize attım cuma ödülüm olarak sabah ısıtıp yiycem kahvaltıda ekmek niyetine. çok pis canım çekiyo senin gibi değilim ama tutuyorum kendimi
kıızz ne güzel işte cumaya göre -700 mü oldun yani şimdi? maşallah kız bombe gibi geliyosun
iyiki de bunu gördüm yumurta yemeyi düşünüyodum. o zaman market poşetlerini ve ananası bekliyom şuan evde
yeşil çay içeyim ohh
günaydın dilekk
Keşke tüm alsan boyle vıtamın değeri cok düşüyorEki Görüntüle 1896593 @mefkurem ablaa çok mutluyum ananasım geldi hem de kesilmiş olarak bütün değilmiş
Lütfen boyle resımler koymayalımEki Görüntüle 1896594
dün aksam buna hayır dedimkoca kişisi yarısını bitirdi kalanında iş yerine götürdü camış bi dilim kurtardım difrize attım cuma sabah kahvaltıda ekmek niyetine ödül yapcam bu seferde kocamın ağzının suyu aksın oh
Arada atıstırıyonmu yoksaGünaydın kızlar
Nerede hata yapıyorum ya bi gr bile gitmemiş oyssa geçte yemedim hafifte yedim :!(
Yok kız çok pis kızdım. Grup kurdu kardeşler eşleri bir ben yokum deli oluyor aç deyip duruyor az daha sürünsun kızıyor du whatsapp a mesaj geldikçe şimdi umrumda degil :))))Kiz ozlemimize dayanamayıp hemen gerigeldin dimi
ondan degistim kuzum zatenmaksat kocislerinizle aranız bozulmasın
evet abla normal süt ama yarım yagliydi
Afiyet olsun abla menun gayet güzel
seninki uyanik çıkmış baharcim ins biraktirmak icin bi çözüm bulursun
Afiyet olsun canım güzel menü
kolay gelsin abla iyi geceler
aferinnnnnn sana busem sonunda yaaa
Gene bisiler dicem ama orucluydun Allah kabul etsin canim
Afiyet olsun busem
Valla oyleler ya
Afiyet olsun baharcim
Canım Benim 2 aydır kilom sabit bi türlü kiramadim duraklamayi. Inş bu sefer ise yarar
Sabah erkenden bildirim yapicam busem. Yok canım çıkamadım ya erdem 9 da geldi yemek hazırla sofrayı topla 10 oldu
iyi geceler canım
tamam canım
Kiz aç wp yi gel sende gruba :)
Hiç yapamamaktan iyidir canım :)
günaydın. Bencede yazıkGünaydınlarrrrr.
Ben okula hazırlanıyorum.
Bu kadar erken okul olur mu hiç.
Yazık bu çocuklara
günaydın.Gunaydin hanimlar
günaydın.günaydın bombeleeerr
herif giderken uyandım
günaydın bende yaptım 1 mil 2 daha yapıcam belki 3. Benim canım cekmiyor ama aç olunca bazen midem başım ağrıyor bide ritim bozukluğum var hemen çarpıntı başlıyor bu kadar gün pes peşe aç kalamam. Hoşgeldin kış :)Günaydın kızlar
50 mekıkı
1 Leslie güne hazırız tosbıs bu leslieyle uyumaya alıştı gıbı
Zaten gece kuşu
Aç olupta canı ıstememek Nasıl bırsey şükür onuda bu sabah yasadım
Dolabı acıyom aklıma yumurta gelıyor gerı kapıyom
Kuzumu okula götürüyüm gelıyom
Dün burda yılın ılk karı yağdı hava buz
vuu süper yarın yapıcam inşallah.Kızlar düne göre 500 gr eksideyim
günaydın.Günaydın kızlar
Hilal çok sevindim cnm hadi inşallah devamı gelsin
Buse bence tek ananas yap
Yumurta pek yaramadı bana
Betül fazla almamışın cnm onuda hemen verirsin
Herkese kolay gelsin
günaydın.günaydın kızlar
günaydın. Vayyy supermis yoksa yarın lapa mi yapsam :)))) seçcemiyorum ayol.günaydın kızçeleer
şimdi dünki lapanın bildirimini yapıyorum
dünden bugüne tam 1 kg gitti ama cumaya göre sabitim şuan 63.3 yani.
bugün yapacağım detoks çok önemli eksiye düşebilmem için
ohh afiyet olsun.Eki Görüntüle 1896593 @mefkurem ablaa çok mutluyum ananasım geldi hem de kesilmiş olarak bütün değilmiş
anam resme bak :)))))Eki Görüntüle 1896594
dün aksam buna hayır dedimkoca kişisi yarısını bitirdi kalanında iş yerine götürdü camış bi dilim kurtardım difrize attım cuma sabah kahvaltıda ekmek niyetine ödül yapcam bu seferde kocamın ağzının suyu aksın oh
günaydın. Geçen hafta güzel verdin ondan mı acaba bu hafta veremiyorsun.Günaydın kızlar
Nerede hata yapıyorum ya bi gr bile gitmemiş oyssa geçte yemedim hafifte yedim :!(
Yok abla atistirmamak için her öğün sonu dış fircaliyorum ara öğünde sonradaArada atıstırıyonmu yoksa
iyide canım + dayimYok kız çok pis kızdım. Grup kurdu kardeşler eşleri bir ben yokum deli oluyor aç deyip duruyor az daha sürünsun kızıyor du whatsapp a mesaj geldikçe şimdi umrumda degil :))))
günaydın. Bencede yazık
günaydın.
günaydın.
günaydın bende yaptım 1 mil 2 daha yapıcam belki 3. Benim canım cekmiyor ama aç olunca bazen midem başım ağrıyor bide ritim bozukluğum var hemen çarpıntı başlıyor bu kadar gün pes peşe aç kalamam. Hoşgeldin kış :)
vuu süper yarın yapıcam inşallah.
günaydın.
günaydın.
günaydın. Vayyy supermis yoksa yarın lapa mi yapsam :)))) seçcemiyorum ayol.
ohh afiyet olsun.
anam resme bak :)))))
günaydın. Geçen hafta güzel verdin ondan mı acaba bu hafta veremiyorsun.
Bu yaz eve 4 kez 5 kg lik dondurma aldık 1 kasik bile yemedim. Nefsime sahip çıkabiliyorum ama su tatil de burdan uzaklasinca hersey değişti eski kilo verme düzenim bozuldu.Kilo verme hikayemi yazıp yazmamak arasında çok düşündüm. Ama sonra fark ettim ki bu hikayemi okuyarak bir çok insan kendine bir yol çizecek. Doğru yolları takip ederseniz sizler de benim gibi hızlı zayıflayabilirsiniz. Şunu söylemeliyim ki her insanın metabolizması farklı işliyor. Uyguladığımız yöntemler kimisinde erken cevap veriyor kimisinde vermiyor. Bu tamamen kişiyle vücuduyla alakalı bir durum. Lafı uzatmadan hikayeme geçiyorum...
Geçtiğimiz kış evden uzun bir süre dışarıya çıkamadım. Hızlı bir şekilde kilo almaya başladım. En son 58 kiloydum. Balık etli olduğum için çok 58 kilo benim için idealdi. Ama baskülde 71'i görünce tehlike çanları çalmaya başladı benim için. Bazen görenler ilaç mı kullanıyorsun d
ediklerini bile hatırlıyorum.
Herkes gibi ben de diyet yapmaya çalışıyordum. Bunu şimdi fark ediyorum çünkü gerçekten önceki yaptığım diyetler diyet değilmiş.
Bir arkadaşım "diyetisyenin sen olmalısın" dediğinde doğruları ve gerçekleri görmeye başladım. Kendimin kontrolünü ele almaya başladım. Bu ilk başta size saçma gibi gelebilir ama deneyince siz de fark edeceksiniz. Olmak istediğiniz bir "siz" varsınız. Ona ulaşmak için çaba sarf etmemiz gerekiyor.
Ve işe koyuldum. İlk önce bol bol su ile başladım işe. Bol bol su ile metabolizmamın hızlanmasını sağladım. Klasik bir diyet listesi uyguladım. Diyetimde yağsız tavuk, balık ve kepekli ekmek vardı. Günde 1-1,5 litre su içtim. Her gün saat 7'de kalkarak metabolizmamın uyarılmasını daha hızlı çalışarak yağları yakmasını sağladım. Sabahları mutlaka 1 saatlik tempolu yürüyüşlerimi hiç bırakmadım.
Yaz zamanıydı. Her gün denize gidiyor, yüzüyordum. Yanıma açlığımı bastırmak için küçük atıştırmalar alıyordum. Leblebi, Kayısı, meyve gibi...
Uygulamalarım çok hızlı sonuç vermeye başladı. 1 ayda 10 kilo zayıfladım 61 kilo oldum. Eski günlerime geri dönmeye çok yakındım. Başlamadan önce hedefim 55'ti. (mutlaka hedef koyun çok işe yarıyor.)
Ben ekmek yemeyi çok severdim. Beyaz ekmekten bahsediyorum. Artık hayatımda beyaz ekmek yerine kepek ekmek var. Her öğünde önüme kavun, karpuz koysalar da ben yemedim. Dondurma yemeden dayanamazdım. Yemedim. 55 olunca kendime söz verdim dondurma yiyecektim.
Bir yere giderken bir yerden dönerken yollarımı hep uzattım. Böyle bahaneler çok işe yaradığını gördüm.
Kısa bir süre sonra başardım. 55 oldum. Başarımı Dondurma ile ödüllendirdim. Dondurma yedikten bir gün sonra 56 olsam da şu an mutluyum :) Biraz kiloaldığım zaman diğer günler daha dikkatli yiyorum. Böylece dengeliyorum.
Bu yaşadıklarımın en güzel yanı ise beni görenlerin gözlerindeki şaşkın bir ifade...
Yeter ki inanın gerisi kendiliğinden oluyor...
Biraz önce regl oldum 14gun sonunda
Gözün aydınYok abla atistirmamak için her öğün sonu dış fircaliyorum ara öğünde sonrada
iyide canım + dayim
Her öğün 2 dil yesen yeter heralde üztüne tarçında dökebilirsin
Akşamda en geç 6-7 gibi
Ben alm dayım ama Alp dağlarına yakınız
Kendıne ezıyet edıyorsun buse
-1 kılo degıl bılıyorsun degılmı su o
Ya tam adapte ol bıtır su kılo problemını
Yada sonucunu önemseme ye
Belkı kızacaksın bana ama bu kısır döngü senın metonu bozmaktan başka ıse yaramaz
Gencsın
Evdesın
Meto hızın yüksek
Bırsuru spor ayakkabın var
Spora aban az dıkkatlı ye bıter ınankı bu yol
Keşke tüm alsan boyle vıtamın değeri cok düşüyor
Lütfen boyle resımler koymayalım
Nefısle mücadele gerçekten zor
Bunun yerıne motıve olacağımız hıkayeler resımler ekleyelım
Ben kaç gündür helva sayıklıyom mesela oysa çokta yedıgım evımde olan bırsey degıldı
Yukardakı hatunlardan tek eksıgımız hırsımız ınanın
Yok kız çok pis kızdım. Grup kurdu kardeşler eşleri bir ben yokum deli oluyor aç deyip duruyor az daha sürünsun kızıyor du whatsapp a mesaj geldikçe şimdi umrumda degil :))))
günaydın. Bencede yazık
günaydın.
günaydın.
günaydın bende yaptım 1 mil 2 daha yapıcam belki 3. Benim canım cekmiyor ama aç olunca bazen midem başım ağrıyor bide ritim bozukluğum var hemen çarpıntı başlıyor bu kadar gün pes peşe aç kalamam. Hoşgeldin kış :)
vuu süper yarın yapıcam inşallah.
günaydın.
günaydın.
günaydın. Vayyy supermis yoksa yarın lapa mi yapsam :)))) seçcemiyorum ayol.
ohh afiyet olsun.
anam resme bak :)))))
günaydın. Geçen hafta güzel verdin ondan mı acaba bu hafta veremiyorsun.
Biraz önce regl oldum 14gun sonunda
bi testte sen yap gerçi bu ay bi cok arkadaşımın gecikti mevsimsel sanırımtamamdır abla tarcın dökmedim ama dökerim bi dahakine
çok havalıı
abla neye kızıyorsunki şuan? napim yani bir yerden başladım işte lapa yaptım kaçamak yapmadım ben de destek beklerken şimdi bayaa modum düştü açıkcası. dün yürüyüş de yapmıştım senin gibi 2 sa olmasa da.
aslında bütün sanıyordum internetten yaptım marketi bu sefer. böyle geldi. bulursam diğer türlü alırım bir dahakine abla.
haklısın abla daha koymıycam mesaj alındı
elifin kurabiyelerine döndü benimki de
linkler açılmadı ama benim burdan anladığım kilo almaya başlayınca bizim gibi salmıyor toparlıyor. bizde böyle yapsak geri almazdık. benim anladığım bizim gibiler için diyet ömür boyu. acı ama gerçek! bi gün cozuttuysan öteki gün az yiycen dengeliycen yoksa sonu belli
lapa ödemi attırıyor sadece ödemin yoksa kilo verdirmez canım
foto da bi gazla koydum neyden vazgeçtiğimi göstermek için ama beril uyarınca pişman oldum düşünemedim hakkını helal et canım canın çektiyse
ben olamadım benim de 9 gün gecikti şuan
Yok tatlım çekmedi canım kolay kolay çekmez canım pek börek yapmam zaten benim oğluşun da şeker sorunu varya dikkat ediyorum. Mesela gecen yaptığım kurabiyelerden 1 tane bile yemedi oğlum onun işi etle sütle :))))tamamdır abla tarcın dökmedim ama dökerim bi dahakine
çok havalıı
abla neye kızıyorsunki şuan? napim yani bir yerden başladım işte lapa yaptım kaçamak yapmadım ben de destek beklerken şimdi bayaa modum düştü açıkcası. dün yürüyüş de yapmıştım senin gibi 2 sa olmasa da.
aslında bütün sanıyordum internetten yaptım marketi bu sefer. böyle geldi. bulursam diğer türlü alırım bir dahakine abla.
linkler açılmadı ama benim burdan anladığım kilo almaya başlayınca bizim gibi salmıyor toparlıyor. bizde böyle yapsak geri almazdık. benim anladığım bizim gibiler için diyet ömür boyu. acı ama gerçek! bi gün cozuttuysan öteki gün az yiycen dengeliycen yoksa sonu belli
foto da bi gazla koydum neyden vazgeçtiğimi göstermek için ama beril uyarınca pişman oldum düşünemedim hakkını helal et canım canın çektiyse
Ödemim yoktur sanmıyorum yok ya detoks yapamiycam konusundan bile başım ağrıdı nasıl yapıcam diye strese girdim resmen.tamamdır abla tarcın dökmedim ama dökerim bi dahakine
çok havalıı
bi testte sen yap gerçi bu ay bi cok arkadaşımın gecikti mevsimsel sanırım
Şuan balon gibiyim belinde agriyor ama yuruyecegim yuruyus iyi geliyor regl ağrısına unidede regl olunca çıkar saatlerce yurur rahatlardim
Buse en rahat donemindesin ver kalan kilonu çocuk yok sporuna engel değil evin küçük sürekli işin yok yemene dikkat et inan lohusalikta benim gibi olursun yoksa
Gebelikte dikkat ettim karatay yaptım son ay cozuttum biraz yatarak 9ay geçirdiğim halde çok almadim ama bu yeme bozukluğu sayesinde lohusalikta cildirdim aynı hatalara dusme idealinin bi 4-5 kg altında ol ki doğum sonu zaten sip diye gitmiyor gitsede bi 5-6kg illaki kalıyor
Yok tatlım çekmedi canım kolay kolay çekmez canım pek börek yapmam zaten benim oğluşun da şeker sorunu varya dikkat ediyorum. Mesela gecen yaptığım kurabiyelerden 1 tane bile yemedi oğlum onun işi etle sütle :))))
Ödemim yoktur sanmıyorum yok ya detoks yapamiycam konusundan bile başım ağrıdı nasıl yapıcam diye strese girdim resmen.
Bence bi gebelik testi yap.
Artida degilim cok sukur dunku asure ve fasulye arti yapar sandim moralim bozulduydu neyseki tarti yuzume guldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?