- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #167.401
Ben kızmıyorum öyle bır Hakkı'mda yok Busetamamdır abla tarcın dökmedim ama dökerim bi dahakine
çok havalıı
abla neye kızıyorsunki şuan? napim yani bir yerden başladım işte lapa yaptım kaçamak yapmadım ben de destek beklerken şimdi bayaa modum düştü açıkcası. dün yürüyüş de yapmıştım senin gibi 2 sa olmasa da.
aslında bütün sanıyordum internetten yaptım marketi bu sefer. böyle geldi. bulursam diğer türlü alırım bir dahakine abla.
haklısın abla daha koymıycam mesaj alındı
elifin kurabiyelerine döndü benimki de
linkler açılmadı ama benim burdan anladığım kilo almaya başlayınca bizim gibi salmıyor toparlıyor. bizde böyle yapsak geri almazdık. benim anladığım bizim gibiler için diyet ömür boyu. acı ama gerçek! bi gün cozuttuysan öteki gün az yiycen dengeliycen yoksa sonu belli
lapa ödemi attırıyor sadece ödemin yoksa kilo verdirmez canım
foto da bi gazla koydum neyden vazgeçtiğimi göstermek için ama beril uyarınca pişman oldum düşünemedim hakkını helal et canım canın çektiyse
ben olamadım benim de 9 gün gecikti şuan
Tamam olurBeril biraz daha ilimli cevaplarmi versek acaba bu kadar kirici sert konusmanin bi anlami yok @berilcee
Gayet güzel cnm akşama kadar acıkmadınmı
Karatay ne kadar doyuncaya kadar desede sen yinede porsiyonlarına dikkat et
iyi akşamlar hanımlar başın çok ağrıyor güya yürüyecektim mümkün değil
sahur 4:00, 1yumurtali omlet
4 zeytin
Biraz peynir
1parça kaşar
domates
1 bardak süt
iftar, 6:30
salata
1tabak şehriye çorbası
1tabak yeşil fasulye yemeği
1 köfte 2kaşık bulgur pilavı
Ara türk kahvesi
2,5lt su 2bardak kiraz saplı yeşil çay
Menumu yazıp uykuya kaam gerek bu gece inşallah uyur beyefendi
Sabah(9:00)
1yumurta
1kk peynir
Kahve
Ara(11:00)
Activia
Akşam(16:00)
1kase mercimek çorbası
2yk kıyma ile bir yumurtadan kıymalı omlet
Su:3lt spor: 1saat yuruyus
71.4 canim _300kilo vermeden hamişlik düşünmüyorum zaten canım ya. elimden geldiğince yürüyorum canım valla dahası da içimden gelmiyor zorluyorum kendimi ama olduğu kadar. zaten kilo vermede en önemli şey boğazı tutmak. ben onu yapsam şimdilik yeter. hedefe 5 kg kaldığında spora yüklenmeyi düşünüyorum. daha önce de böyle yapmıştım ben.
ay ne güzel yaa oğlana bak sen maşallah
başım çok ağrıdı dün şuan da azcık ağrıyor yapma bence de canım ya normal sağlıklı menünü yap yeter.
teste gerek yok hamiş değilim canım mevsimseldir ya da diyette bazen etkiliyormuş düzeni
kızz çatlatma ne kadar vermişsin de bakeem
Bende parka geldm sporayeşil çayımı yudumluyorum şuan ohh
Kendi adıma ben kırıcı bi mesaj görmedim cnm belki smlie kullanmadığı için yanlış anlamış olabilirsinizBeril biraz daha ilimli cevaplarmi versek acaba bu kadar kirici sert konusmanin bi anlami yok @berilcee
Ben kızmıyorum öyle bır Hakkı'mda yok Buse
Sadece senın sılkınmene uğraşıyorum
Senı sevdıgım ıcın Zaman'ı ıkı illeri bır geri harcamana üzülüyorum
Sanırım yanlış anlanıyom özür dilerim modunu düşürdüğüm icin
71.4 canim _300
Bende parka geldm spora
Izine ayrıldığın kilon ve hedefe kaç yazılmıştı cnmMefkurem ablaciiimm ben hedefimi yukseltmek istyrm ne yapmam gerekiyorr? Yani 1. Hedef 2.hedef yapmak istyrm
Mefkurem ablaciiimm ben hedefimi yukseltmek istyrm ne yapmam gerekiyorr? Yani 1. Hedef 2.hedef yapmak istyrm
Kendi adıma ben kırıcı bi mesaj görmedim cnm belki smlie kullanmadığı için yanlış anlamış olabilirsiniz
Ben berili nerdeyse 2 senedir tanıyorum ve çok güzel bi kalbi olduğunu biliyorum
Eğer bizler bu kadar disiplinli ve istikarrlı olmasaydık 40 -50 kiloları veremezdik
Yani kaçamak yapmayın spor yapın kilo verip hayslinize kavuşun demek kötü olmasa gerek
buseb busecim kendiside zaten cevap verir ama sana demek istediği dünle bugünle ilgili değil
Son haftalarda nerdeyse hergün kaçamak yapıyosun tartıya 3 kala kendini sıkıp kendine eziyet ediyon
Arada hepimizin zayıf anı olabilir ama bu hergün hergün olursa artık bu bizi yerimizde saydırır
Yani kiloları vermek istiyosak kaçamaksız devam edip istikrar göstermemiz lazım
Izne ayrildigim kilom 74.6 ydi diye biliyorum hedefim 58. Ilk hedefim 68 olsun istyrm hedefime ulastigimi goriyim sonra 58 i gorym istyrm insallahhIzine ayrıldığın kilon ve hedefe kaç yazılmıştı cnm
Merve m ben hiç yanlış anlamadım Beril i Buse nin iyiliği için böyle konuştuğunu biliyorum az çok tanıdık Beril i. kırmak değil çok ben o yorumda gaza getirmek gibi bir anlam çıkardım.Beril biraz daha ilimli cevaplarmi versek acaba bu kadar kirici sert konusmanin bi anlami yok @berilcee
Bendeyeşil çayımı yudumluyorum şuan ohh
harikaymış :)71.4 canim _300
Hadi bakalım kır zincirlerini; )ooo bravo betüüşşş
abla ben beril ablaya cevabımı senin yorumunu görmeden verdim zatenanladım abla ama ben bu döngüyü inan kıramıyordum içimde bir ayı var gibiydi pis pis yiyordum ve dün yeminle de olsa bunu kırdım devamı da gelecek inş kararlıyım görün bak. eskisi gibi olcam cuma günü ödülümü vercem sonra diyetime bakcam eski buse dönüyoooorr
Bende kendi adima cwp wermek istyorum berilceyi tanimiyorum sahsen ama ben buraya dün geldim ve saolsun herkes hosgeldin dedi konustum baskanimizmis kendisi ve bana bi hosgeldin kimsin demedi yorumuma farkli bi cewap yazmis ne yazdgni anlamadgm icin yazdgni hatirlamiyorum bile. Sahsen hic hosuma gitmedi ben buraya ilk geldgmde seyda kaptanmz tarafndan ck guzel karsilanmistim. Buda benm gorusumKendi adıma ben kırıcı bi mesaj görmedim cnm belki smlie kullanmadığı için yanlış anlamış olabilirsiniz
Ben berili nerdeyse 2 senedir tanıyorum ve çok güzel bi kalbi olduğunu biliyorum
Eğer bizler bu kadar disiplinli ve istikarrlı olmasaydık 40 -50 kiloları veremezdik
Yani kaçamak yapmayın spor yapın kilo verip hayslinize kavuşun demek kötü olmasa gerek
buseb busecim kendiside zaten cevap verir ama sana demek istediği dünle bugünle ilgili değil
Son haftalarda nerdeyse hergün kaçamak yapıyosun tartıya 3 kala kendini sıkıp kendine eziyet ediyon
Arada hepimizin zayıf anı olabilir ama bu hergün hergün olursa artık bu bizi yerimizde saydırır
Ayy mefkusum yaaaaIzine ayrıldığın kilon ve hedefe kaç yazılmıştı cnm
O zaman izin kilona döndüğünde listeye girerken yazılır hedefini yükseltmek istiyor diyeIzne ayrildigim kilom 74.6 ydi diye biliyorum hedefim 58. Ilk hedefim 68 olsun istyrm hedefime ulastigimi goriyim sonra 58 i gorym istyrm insallahh
Benı benım ıstedıgın gıbı anladığın ıcın sağolMerve m ben hiç yanlış anlamadım Beril i Buse nin iyiliği için böyle konuştuğunu biliyorum az çok tanıdık Beril i. kırmak değil çok ben o yorumda gaza getirmek gibi bir anlam çıkardım.
Bende
harikaymış :)
Hadi bakalım kır zincirlerini; )
Ben senin yerine içerim bebeğimAyy mefkusum yaaaaçok yorgunum ben sigara içesim var
Ben senı tanıyorum ama tanışmıştıkBende kendi adima cwp wermek istyorum berilceyi tanimiyorum sahsen ama ben buraya dün geldim ve saolsun herkes hosgeldin dedi konustum baskanimizmis kendisi ve bana bi hosgeldin kimsin demedi yorumuma farkli bi cewap yazmis ne yazdgni anlamadgm icin yazdgni hatirlamiyorum bile. Sahsen hic hosuma gitmedi ben buraya ilk geldgmde seyda kaptanmz tarafndan ck guzel karsilanmistim. Buda benm gorusum
Sen taniyor olabilirsin abla ama boyle sert cevaplar benim hosuma gitmiyor kalbinin kotu oldugunu dusunmedim zaten sadece fikrimi söyledim tabiki birbirimizi motive etmek icin burdayiz ama kendimi isyerinde patronumdan azar isitiyom gibi hissetrmenin bi anlami yokkiKendi adıma ben kırıcı bi mesaj görmedim cnm belki smlie kullanmadığı için yanlış anlamış olabilirsiniz
kizlar seni tanıdıkça fikirleri değişir biliyorum.Benı benım ıstedıgın gıbı anladığın ıcın sağol
Keşke smıle kullanma huyum olsa belkı daha sevımlı gelebılırım ama yok kullanmıyorum o sevımlı resımlerı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?