Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben kızmıyorum öyle bır Hakkı'mda yok Buse
Sadece senın sılkınmene uğraşıyorum
Senı sevdıgım ıcın Zaman'ı ıkı illeri bır geri harcamana üzülüyorum
Sanırım yanlış anlanıyom özür dilerim modunu düşürdüğüm icin

Gayet güzel cnm akşama kadar acıkmadınmı

Karatay ne kadar doyuncaya kadar desede sen yinede porsiyonlarına dikkat et

Dikkat ediyorum ablacim

Biraz az degil mi

Gayet guzel cnm

71.4 canim _300

Beril biraz daha ilimli cevaplarmi versek acaba bu kadar kirici sert konusmanin bi anlami yok @berilcee
Kendi adıma ben kırıcı bi mesaj görmedim cnm belki smlie kullanmadığı için yanlış anlamış olabilirsiniz
Ben berili nerdeyse 2 senedir tanıyorum ve çok güzel bi kalbi olduğunu biliyorum
Eğer bizler bu kadar disiplinli ve istikarrlı olmasaydık 40 -50 kiloları veremezdik
Yani kaçamak yapmayın spor yapın kilo verip hayslinize kavuşun demek kötü olmasa gerek

buseb busecim kendiside zaten cevap verir ama sana demek istediği dünle bugünle ilgili değil
Son haftalarda nerdeyse hergün kaçamak yapıyosun tartıya 3 kala kendini sıkıp kendine eziyet ediyon
Arada hepimizin zayıf anı olabilir ama bu hergün hergün olursa artık bu bizi yerimizde saydırır
Yani kiloları vermek istiyosak kaçamaksız devam edip istikrar göstermemiz lazım

özürlük bir şey yok. beni düşündüğünü biliyorum abla sağ ol Allah razı olsun. ben de seni seviyorum azmine hayranım. yorumunun modumu düşürmesinin sebebi üslubundan çok dünki menümün kaçamaksız olmasıydı yani iyi bir menünün üstüne sen bunu deyince benim modum düştü taktir bekliyordum ben yahu çünkü uzun zamandır kaçamaksız menüm yoktu benim. dün hem lapa yaptım hem de spor yaptım çok olmasa da ve böreğe de hayır demişken... öyle işte. bundan sonra da inş güzel menülerim olacak gör bak

tebrik ederim darısı başıma cuma günki kilomdayım şuan bi eksiye düşsem artık düzgünce ooff inş olacak

Bende parka geldm spora

oo süpersin helal sana kızz yeni evin parka daha mı yakın?

Mefkurem ablaciiimm ben hedefimi yukseltmek istyrm ne yapmam gerekiyorr? Yani 1. Hedef 2.hedef yapmak istyrm

ooo bravo betüüşşş

abla ben beril ablaya cevabımı senin yorumunu görmeden verdim zaten anladım abla ama ben bu döngüyü inan kıramıyordum içimde bir ayı var gibiydi pis pis yiyordum ve dün yeminle de olsa bunu kırdım devamı da gelecek inş kararlıyım görün bak. eskisi gibi olcam cuma günü ödülümü vercem sonra diyetime bakcam eski buse dönüyoooorr

Beril biraz daha ilimli cevaplarmi versek acaba bu kadar kirici sert konusmanin bi anlami yok @berilcee
Merve m ben hiç yanlış anlamadım Beril i Buse nin iyiliği için böyle konuştuğunu biliyorum az çok tanıdık Beril i. kırmak değil çok ben o yorumda gaza getirmek gibi bir anlam çıkardım.

yeşil çayımı yudumluyorum şuan ohh
Bende

harikaymış :)

Hadi bakalım kır zincirlerini; )

Bende kendi adima cwp wermek istyorum berilceyi tanimiyorum sahsen ama ben buraya dün geldim ve saolsun herkes hosgeldin dedi konustum baskanimizmis kendisi ve bana bi hosgeldin kimsin demedi yorumuma farkli bi cewap yazmis ne yazdgni anlamadgm icin yazdgni hatirlamiyorum bile. Sahsen hic hosuma gitmedi ben buraya ilk geldgmde seyda kaptanmz tarafndan ck guzel karsilanmistim. Buda benm gorusum

Izne ayrildigim kilom 74.6 ydi diye biliyorum hedefim 58. Ilk hedefim 68 olsun istyrm hedefime ulastigimi goriyim sonra 58 i gorym istyrm insallahh
O zaman izin kilona döndüğünde listeye girerken yazılır hedefini yükseltmek istiyor diye

Tabi bide listeye girmek istiyonmu

Alınganlık yapmadan kaçamaksız menülelerle istikrarlı devam edecekmisin

Benı benım ıstedıgın gıbı anladığın ıcın sağol
Keşke smıle kullanma huyum olsa belkı daha sevımlı gelebılırım ama yok kullanmıyorum o sevımlı resımlerı

Ben senı tanıyorum ama tanışmıştık
Neyse
Hosgeldınde dedım demezdim hatırlamıyorum
Ben sadece bundan sonra sıkı yonetım var adı altında huyum degıstı dedım

Kızlar ben bıraz antıka bırıyım ama kırıcı olma gıbı bır huyum yok nıyetım yok çünkü

Sen taniyor olabilirsin abla ama boyle sert cevaplar benim hosuma gitmiyor kalbinin kotu oldugunu dusunmedim zaten sadece fikrimi söyledim tabiki birbirimizi motive etmek icin burdayiz ama kendimi isyerinde patronumdan azar isitiyom gibi hissetrmenin bi anlami yokki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…