- 15 Haziran 2016
- 669
- 1.149
- 28
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #167.421
Listeye girip dewam edebilcgmi dusunmustuum burası baya degismiss gibi geldi bnaa beni az cok biliyosun abla eskisi gbi dewam etmek icin burdaydiimm. Bi sure listeye girmiyim ben sonrasindaa insallah girerimO zaman izin kilona döndüğünde listeye girerken yazılır hedefini yükseltmek istiyor diye
Tabi bide listeye girmek istiyonmu
Alınganlık yapmadan kaçamaksız menülelerle istikrarlı devam edecekmisin
Yakin kiz tam karsimdaözürlük bir şey yok. beni düşündüğünü biliyorum abla sağ ol Allah razı olsun. ben de seni seviyorum azmine hayranım. yorumunun modumu düşürmesinin sebebi üslubundan çok dünki menümün kaçamaksız olmasıydı yani iyi bir menünün üstüne sen bunu deyince benim modum düştü taktir bekliyordum ben yahuçünkü uzun zamandır kaçamaksız menüm yoktu benim. dün hem lapa yaptım hem de spor yaptım çok olmasa da ve böreğe de hayır demişken... öyle işte. bundan sonra da inş güzel menülerim olacak gör bak
tebrik ederim darısı başıma cuma günki kilomdayım şuan bi eksiye düşsem artık düzgünce ooff inş olacak
oo süpersin helal sana kızz yeni evin parka daha mı yakın?
İçme mefkusum boşverBen senin yerine içerim bebeğim
Bu fedakarlıpımı unutma
Betüş um değişen hicbirsey yok kız bence biraz sabret bekle anliycaksin değişen birsey olmadığını bebeğim.Listeye girip dewam edebilcgmi dusunmustuum burası baya degismiss gibi geldi bnaa beni az cok biliyosun abla eskisi gbi dewam etmek icin burdaydiimm. Bi sure listeye girmiyim ben sonrasindaa insallah girerim
Ben buseye yaptigi yorum icin yazmadmki bana yazdigi yorum icin yazdm kotulukten olmadgni biliyirum ama yazis tarzi sertMerve m ben hiç yanlış anlamadım Beril i Buse nin iyiliği için böyle konuştuğunu biliyorum az çok tanıdık Beril i. kırmak değil çok ben o yorumda gaza getirmek gibi bir anlam çıkardım.
Bende
harikaymış :)
Hadi bakalım kır zincirlerini; )
Antika olabilirsin ama burasi sanal bi ortam yazdigin yazi farkli algilaniyor ben sert mizahli insanlari oldum olasi sevmem biraz daha ilimli olalim sadece bunu istiyorumBen senı tanıyorum ama tanışmıştık
Neyse
Hosgeldınde dedım demezdim hatırlamıyorum
Ben sadece bundan sonra sıkı yonetım var adı altında huyum degıstı dedım
Kızlar ben bıraz antıka bırıyım ama kırıcı olma gıbı bır huyum yok nıyetım yok çünkü
Sert bır yorum yazmadım kendı yazdığımı bölecek yastayımBen buseye yaptigi yorum icin yazmadmki bana yazdigi yorum icin yazdm kotulukten olmadgni biliyirum ama yazis tarzi sert
Oda senı ılgılendırıyor sanırımAntika olabilirsin ama burasi sanal bi ortam yazdigin yazi farkli algilaniyor ben sert mizahli insanlari oldum olasi sevmem biraz daha ilimli olalim sadece bunu istiyorum
Mervem ne diyim bilemiyorum kwndince haklı olabilirsin herkesin beklentisi farkli.Ben buseye yaptigi yorum icin yazmadmki bana yazdigi yorum icin yazdm kotulukten olmadgni biliyirum ama yazis tarzi sert
Merak ettım sadeceBen buseye yaptigi yorum icin yazmadmki bana yazdigi yorum icin yazdm kotulukten olmadgni biliyirum ama yazis tarzi sert
Gerektigi yerde tabiki yazdim ama gereksiz yerde yazdigimi dusunmuyorumMerak ettım sadece
Sen hıc kırıcı bır cevap yazmadın mı
Smielle olcak is deil bu bnce. Ya bilmiyorum ben insanlar kirilcak die sert konusmamaya calisiyorum ama karsimdaki insanlar sert konusunca ben kaldiramiyorum.Oda senı ılgılendırıyor sanırım
Isteyen ıstedıgın gıbı algılatabılır
Benı sevmen gerekmıyor kı
Beraber zayıflamak ıcın burdayız sanırım
Yazım dılım kelımelerım sert kusursa ok.
Inşallah kırmışındır tatlım yoksa haftalardır seni motive etmeye çalışmaktan inan bende yoruldumbla ben beril ablaya cevabımı senin yorumunu görmeden verdim zatenanladım abla ama ben bu döngüyü inan kıramıyordum içimde bir ayı var gibiydi pis pis yiyordum ve dün yeminle de olsa bunu kırdım devamı da gelecek inş kararlıyım görün bak. eskisi gibi olcam cuma günü ödülümü vercem sonra diyetime bakcam eski buse
sana espri yaptı herkes nickini ben huyumu değiştirdim diye smilie olmadığı için yanlış anlamışın cnmBende kendi adima cwp wermek istyorum berilceyi tanimiyorum sahsen ama ben buraya dün geldim ve saolsun herkes hosgeldin dedi konustum baskanimizmis kendisi ve bana bi hosgeldin kimsin demedi yorumuma farkli bi cewap yazmis ne yazdgni anlamadgm icin yazdgni hatirlamiyorum bile. Sahsen hic hosuma gitmedi ben buraya ilk geldgmde seyda kaptanmz tarafndan ck guzel karsilanmistim. Buda benm gorusum
Bunu senin söylemen beni daha çok şaşırttı mervecimSen taniyor olabilirsin abla ama boyle sert cevaplar benim hosuma gitmiyor kalbinin kotu oldugunu dusunmedim zaten sadece fikrimi söyledim tabiki birbirimizi motive etmek icin burdayiz ama kendimi isyerinde patronumdan azar isitiyom gibi hissetrmenin bi anlami yokki
Seni tanıdığım için zaten öyle dedim cnmListeye girip dewam edebilcgmi dusunmustuum burası baya degismiss gibi geldi bnaa beni az cok biliyosun abla eskisi gbi dewam etmek icin burdaydiimm. Bi sure listeye girmiyim ben sonrasindaa insallah girerim
2 senedir Acaba niye ben hiç böyle algılamadımBır görüşümü yazıp cıkacam umarım yazdığım gıbı anlasılırım
Sanırım fazla ciddiye alıyorum bu kılo ısını
Sanal da olsa önemsıyorum
Burası dızgınlıyor benı
50 kusur kılolar verdın gerı aldım
4 yıldır sayısız arkadaş gördüm edındıgım tecrübe ıstıkrar
Egerkı kuzum yarın düzelttirsin bosver demem gerekıyorsa yapımda bu yok
Kımse bana bende kımseye zayıflamıyorum
Hıc sorun degıl ıstedıgınızı yeyın dıye önemsenmezseniz daha mı ıyı acaba
Ben olsam sevınırdım benım yedıklerımı kontrol edenler var bana her yolla hırs vermeye çalışanlar var dıye
Ama sonuç ben sert bırıyım üzgünüm
Kımın alındıgı kımın alınmadığı hıc umurumda degılInşallah kırmışındır tatlım yoksa haftalardır seni motive etmeye çalışmaktan inan bende yoruldum
sana espri yaptı herkes nickini ben huyumu değiştirdim diye smilie olmadığı için yanlış anlamışın cnm
Bunu senin söylemen beni daha çok şaşırttı mervecim
Bi ara Bi çok kişiye ne kadar kırıcı mesajlar yazdığını hatırlıyorum
Ayrıca herzaman dediğimiz gibi kilo vermek disiplin işi
Kaçamak yapan birine olsun yarın telafi edersin demek o kişinin kötülüğüne olur
Seni tanıdığım için zaten öyle dedim cnm
Eğer Listeye girilirse takım ruhuna uygun hareket edilmeli
Bu hepimiz için geçerli
2 senedir Acaba niye ben hiç böyle algılamadım
Bende zayıflama işini ciddiye aldığımdan olabilir heralde
Tabi Bunun karşılığını 45 kilo vererek geri aldım
Ben haksizliga gelemedgm icin yazdm kirici mesajlariInşallah kırmışındır tatlım yoksa haftalardır seni motive etmeye çalışmaktan inan bende yoruldum
sana espri yaptı herkes nickini ben huyumu değiştirdim diye smilie olmadığı için yanlış anlamışın cnm
Bunu senin söylemen beni daha çok şaşırttı mervecim
Bi ara Bi çok kişiye ne kadar kırıcı mesajlar yazdığını hatırlıyorum
Ayrıca herzaman dediğimiz gibi kilo vermek disiplin işi
Kaçamak yapan birine olsun yarın telafi edersin demek o kişinin kötülüğüne olur
Seni tanıdığım için zaten öyle dedim cnm
Eğer Listeye girilirse takım ruhuna uygun hareket edilmeli
Bu hepimiz için geçerli
2 senedir Acaba niye ben hiç böyle algılamadım
Bende zayıflama işini ciddiye aldığımdan olabilir heralde
Tabi Bunun karşılığını 45 kilo vererek geri aldım
Zayıflama grubunda16728.sayfadaki yorumlarda skinti yok o zman bana oyle geldi
Merve m ben hiç yanlış anlamadım Beril i Buse nin iyiliği için böyle konuştuğunu biliyorum az çok tanıdık Beril i. kırmak değil çok ben o yorumda gaza getirmek gibi bir anlam çıkardım.
Bende
harikaymış :)
Hadi bakalım kır zincirlerini; )
Ayy mefkusum yaaaaçok yorgunum ben sigara içesim var
Ben senı tanıyorum ama tanışmıştık
Neyse
Hosgeldınde dedım demezdim hatırlamıyorum
Ben sadece bundan sonra sıkı yonetım var adı altında huyum degıstı dedım
Kızlar ben bıraz antıka bırıyım ama kırıcı olma gıbı bır huyum yok nıyetım yok çünkü
Yakin kiz tam karsimda
Bır görüşümü yazıp cıkacam umarım yazdığım gıbı anlasılırım
Sanırım fazla ciddiye alıyorum bu kılo ısını
Sanal da olsa önemsıyorum
Burası dızgınlıyor benı
50 kusur kılolar verdın gerı aldım
4 yıldır sayısız arkadaş gördüm edındıgım tecrübe ıstıkrar
Egerkı kuzum yarın düzelttirsin bosver demem gerekıyorsa yapımda bu yok
Kımse bana bende kımseye zayıflamıyorum
Hıc sorun degıl ıstedıgınızı yeyın dıye önemsenmezseniz daha mı ıyı acaba
Ben olsam sevınırdım benım yedıklerımı kontrol edenler var bana her yolla hırs vermeye çalışanlar var dıye
Ama sonuç ben sert bırıyım üzgünüm
Kendımı anlatmaya çalışmakta gwrgınlıkte ıstemyorum
Yapım farklı bu kadar sizde fıkrınızı beyan ettınız oldu bıttı uzatmaya gerek yok
Yınede herkesten gwrgınlıkten dolayı özür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?