Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

O zaman izin kilona döndüğünde listeye girerken yazılır hedefini yükseltmek istiyor diye

Tabi bide listeye girmek istiyonmu

Alınganlık yapmadan kaçamaksız menülelerle istikrarlı devam edecekmisin
Listeye girip dewam edebilcgmi dusunmustuum burası baya degismiss gibi geldi bnaa beni az cok biliyosun abla eskisi gbi dewam etmek icin burdaydiimm. Bi sure listeye girmiyim ben sonrasindaa insallah girerim

Yakin kiz tam karsimda

Bır görüşümü yazıp cıkacam umarım yazdığım gıbı anlasılırım
Sanırım fazla ciddiye alıyorum bu kılo ısını
Sanal da olsa önemsıyorum
Burası dızgınlıyor benı
50 kusur kılolar verdın gerı aldım
4 yıldır sayısız arkadaş gördüm edındıgım tecrübe ıstıkrar
Egerkı kuzum yarın düzelttirsin bosver demem gerekıyorsa yapımda bu yok
Kımse bana bende kımseye zayıflamıyorum
Hıc sorun degıl ıstedıgınızı yeyın dıye önemsenmezseniz daha mı ıyı acaba
Ben olsam sevınırdım benım yedıklerımı kontrol edenler var bana her yolla hırs vermeye çalışanlar var dıye
Ama sonuç ben sert bırıyım üzgünüm

Listeye girip dewam edebilcgmi dusunmustuum burası baya degismiss gibi geldi bnaa beni az cok biliyosun abla eskisi gbi dewam etmek icin burdaydiimm. Bi sure listeye girmiyim ben sonrasindaa insallah girerim
Betüş um değişen hicbirsey yok kız bence biraz sabret bekle anliycaksin değişen birsey olmadığını bebeğim.

Ben buseye yaptigi yorum icin yazmadmki bana yazdigi yorum icin yazdm kotulukten olmadgni biliyirum ama yazis tarzi sert

Antika olabilirsin ama burasi sanal bi ortam yazdigin yazi farkli algilaniyor ben sert mizahli insanlari oldum olasi sevmem biraz daha ilimli olalim sadece bunu istiyorum

Ben buseye yaptigi yorum icin yazmadmki bana yazdigi yorum icin yazdm kotulukten olmadgni biliyirum ama yazis tarzi sert
Sert bır yorum yazmadım kendı yazdığımı bölecek yastayım
Yınede hatam varmı dıye özelden sana sordum hangı yorum sert geldı dıye
Yazımda gülen yüzler gıbı smililer olsa benı tatlı bır tarz mı yapacak

Antika olabilirsin ama burasi sanal bi ortam yazdigin yazi farkli algilaniyor ben sert mizahli insanlari oldum olasi sevmem biraz daha ilimli olalim sadece bunu istiyorum
Oda senı ılgılendırıyor sanırım
Isteyen ıstedıgın gıbı algılatabılır
Benı sevmen gerekmıyor kı
Beraber zayıflamak ıcın burdayız sanırım
Yazım dılım kelımelerım sert kusursa ok.

Kendımı anlatmaya çalışmakta gwrgınlıkte ıstemyorum
Yapım farklı bu kadar sizde fıkrınızı beyan ettınız oldu bıttı uzatmaya gerek yok
Yınede herkesten gwrgınlıkten dolayı özür

Smielle olcak is deil bu bnce. Ya bilmiyorum ben insanlar kirilcak die sert konusmamaya calisiyorum ama karsimdaki insanlar sert konusunca ben kaldiramiyorum.

Inşallah kırmışındır tatlım yoksa haftalardır seni motive etmeye çalışmaktan inan bende yoruldum

sana espri yaptı herkes nickini ben huyumu değiştirdim diye smilie olmadığı için yanlış anlamışın cnm

Bunu senin söylemen beni daha çok şaşırttı mervecim
Bi ara Bi çok kişiye ne kadar kırıcı mesajlar yazdığını hatırlıyorum
Ayrıca herzaman dediğimiz gibi kilo vermek disiplin işi
Kaçamak yapan birine olsun yarın telafi edersin demek o kişinin kötülüğüne olur
Seni tanıdığım için zaten öyle dedim cnm
Eğer Listeye girilirse takım ruhuna uygun hareket edilmeli
Bu hepimiz için geçerli

2 senedir Acaba niye ben hiç böyle algılamadım
Bende zayıflama işini ciddiye aldığımdan olabilir heralde
Tabi Bunun karşılığını 45 kilo vererek geri aldım

Kımın alındıgı kımın alınmadığı hıc umurumda degıl
Ben neyı nıye yazdığımı bılıyorum ya yeter bana
40 yasından sonra helede sanalda sevımlı görünmeye çalışamayacağım kusura bakmasın kımse
Nıyetım bellı sonuç bellı

Ben haksizliga gelemedgm icin yazdm kirici mesajlari
Haksiz oldugumu dusunmuyorum abla
Neyse ben fikrimi söyledim istersenz diskalifiye edebilirsnz sknti yok yada baska bir gruba gidebilirm

kırıyom Allahın izniyle elifcaann

Ayy mefkusum yaaaa çok yorgunum ben sigara içesim var

ay ben de eski keşlerdenim hala da arada alır içerim canım çekti gibi oldu pis boğaz olduğum için her şeyi canım çekebilir aahahah

abla cidden smile lar yüzünden bunlar bence. ben senin iyi niyetini biliyorum dediğim gibi benden yana senin uslübunla ilgili bir sorun yok

Yakin kiz tam karsimda

anam ne ballısın sömür merviş

Kendımı anlatmaya çalışmakta gwrgınlıkte ıstemyorum
Yapım farklı bu kadar sizde fıkrınızı beyan ettınız oldu bıttı uzatmaya gerek yok
Yınede herkesten gwrgınlıkten dolayı özür

aynen abla konu kapansın gitsin ya. ne serti Allah aşkına ben bazen öyle bir sertimki aynayı çatlatırım sen bana istediğini diyebilirsin benden yana sorun yok yeri gelirse ben de çemkiririm olur biter. biz burda bir aileyiz ama herkesin istediği sevdiği şey beklenti huy farklı bazısının da hoşuna gitmeyebilir buna da saygım var tabi

herkeşleri seviyorum ve öpüyorum ay susun döverim hee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…