Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar bencede kapatalım bu konuyu
Hepimiz biliyoruzki burda bişey söyleniyorsa o kişinin iyiliği için
Kilo vermesi için
Yoksa herkes kendine Kilo veriyor

Ama azimli hırslı insanlar nasıl bizim motivasyonumuzu yükseltiyorsa
Kaçamakların olağan sayıldığı hiç spor yapmayan tembel bi grub olursa inanın hiç birimiz yol katedemeyiz bu da azimli kişilerin bile motivasyonunu düşürür

Ben haksizliga gelemedgm icin yazdm kirici mesajlari
Haksiz oldugumu dusunmuyorum abla
Neyse ben fikrimi söyledim istersenz diskalifiye edebilirsnz sknti yok yada baska bir gruba gidebilirm
Bende fıkrımı soyledım
Dıskalıfıyelık bır durum yok konuşa konuşa anlaşmak ınsanlar ıcın denmıs

Neyse ben fikrimi söyledim istersenz diskalifiye edebilirsnz sknti yok yada baska bir gruba gidebilirm

delirtmeyin beniiiiiii

otur bakim yerine bi yere de gidemen kimse de gitmiyo herkeş de çok tatlı hepinizi yerim yerken dişimin arasında kalırsanız onu bile yerim tamam bitti gitti daaaaaaaaaaa

Süper bu hılal
Basardın canım proteyın ıyı geldı sana ıstedıgın kadar tavuk ye
Sağol Ablacim ama daha fazlası var sabah tartildiktan somra uyudum kalkimca tekrr tartildim veben sok eksi 700 olmus

Günaydın kızlar

Hilal çok sevindim cnm hadi inşallah devamı gelsin

Buse bence tek ananas yap
Yumurta pek yaramadı bana

Betül fazla almamışın cnm onuda hemen verirsin

Herkese kolay gelsin
ay ins ablam ya uzun aradan sonra yüzüm güldü valla. Beril ablayla sen olmasan kiramazdim teşekkür ederim
günaydın kızlar
Günaydın canım
süpersin rakibem 1yaparsın cumaya
cumaya sürpriz sonuç canım
günaydın kızçeleer
şimdi dünki lapanın bildirimini yapıyorum

dünden bugüne tam 1 kg gitti ama cumaya göre sabitim şuan 63.3 yani.
bugün yapacağım detoks çok önemli eksiye düşebilmem için
hadi bakalım busem aferin sana
valla bende çok ise yaradı canım sene istersen
Yok canım düne göre -700 suan :)
kizzz cuma nin hayalinimi kuruyorsun simdidennn
Birde saatler degismiycek bu sene

Günaydın kızlar

Karı buraya gönder abla

Supersin camim

Günaydın
oo super
Sağol canım
Günaydın kızlar
Nerede hata yapıyorum ya bi gr bile gitmemiş oyssa geçte yemedim hafifte yedim :!(
ne deyim bilemedim canım regl den olabilir
Yukardakı hatunlardan tek eksıgımız hırsımız ınanın
Aynen ablam duraklamada kırıldı hilal geri donduu
o zaman kısa sürede seni de bekliyoruz elifim
Biraz önce regl oldum 14gun sonunda
hadi geçmiş olsun canım
Artida degilim cok sukur dunku asure ve fasulye arti yapar sandim moralim bozulduydu neyseki tarti yuzume guldu
Sevindim mervem yürüyüşler toparlamistir

Alinmak degildi bu
Benim umrumda cunku burdaki herkezi önemsiyorum
Bu yuzden demekki zıt düştük

Tatlım sen haksızlığa gelemediğim için diyosun
Oysa bana göre çok abartıydı
Ama herkes kendine göre haklıdır

Bu takımda kalıp yada kalmamak kararını sen vereceksin cnm
Takımız Bu, şartlarımız kurallarımız belli

Heyyy noliyi burdaaa
Mervem beril abla kötü niyetle söylemez canım benim. Bak örnek karşında ben varım. 2 aydır kilom sabit beril abla ve zuhal abla olmasa emin ol kiramaz ve birakirdim. Eger bizi dusunmeseler niye ugrassimnlarki canım valla üzüldüm şu duruma ya

Alinmak degildi bu
Benim umrumda cunku burdaki herkezi önemsiyorum
Bu yuzden demekki zıt düştük
Önemsesen sekerı yenırmı demen
Buseye tatlılıkla güvenıyom dedım olmadı
Kustum dedım olmadı
O mesajı yazdım dıye bu kadar uzatmazdın çünkü sert mesaj degıldı
Iyılıgıne söylenen helede sanalda ne karı olur ınsanın kalp kırmaylada boyle ıtham ettın

Ye dıye kızarken sana kotuluk ettım o Zaman

aynen ablaaaaa sizin azminiz azarınız olmasa ben toparlanmazdım çok ciddiyim malesef pis boğaz olmuştum

vaayy hilaliiim şuanda -700 sün cuma ya rahat 1 kg gider işte sana yakışan da bunlar tebrikler kuzuum

kız çaktırma pis boğazımı dizginlemek çok zor inan cuma günü yiycem ya difrizdeki böreği onu düşünüyorum ister istemez ama kaçamak falan yapmıycam tabiki sadece hakkım olanı alcam

Tamam soruda sormayiz o zaman

berilceee abla o soruyu merve bence esprisine sordu canının çektiğini belirttiği için çünkü diyeti bilen biri. sen de ona güzel bir şekilde esprili sert üslubunla yememesi gerektiğini o şekilde belirttin ama iletişim kopukluğu oldu aranızda yanlış anladınız birbirinizi. merve de burda sopasıyla tanınır ama smile lar işte çok farkettiriyor. bence daha uzatmayalım. ikinizi de az çok tanıyorum iyi niyetinizden yana hiç süphem yok. bizim takım aile takımı gibi o yüzden bu konu da burda kapanır.tey tey teyyy yerim sizi

Bende öyle anlayıp öyle cevap verdın smilisiz
Yok abı kullanmıyacam onları kım ne anlıyorsa anlasın
Ikı resım benı tatlı gösterecekse ıstemıyorum onları

Ye dıye kızarken sana kotuluk ettım o Zaman
Abla whatsaptan o kadar ugrastiniz kime hangi detoks iyi gelir. Dusunmeyen birisi uğraşmaz.
Suan kac olduğumu sovylemicem sürpriz olsun ama tahminimden çok daha iyi bi sonuç bombeee geliyurummm

nazar olduk anam nazaaar

abla ben de senin yaşadığını yaşadım arkadaşımız betüle bir keresinde batırmışsın menünü dedim kırıldı zor toparladım. kendimi anlattım sonra düzeldik. sizde de durum buna benzer oldu diyelim. nazarlık oldu. ama dediğim gibi ben normal hayatımda argo da konuşan bir insanım hanım evladı gibi değilim ve çok dobrayım ben karşımdakini bileyim bana küfür bile edebilir sallamam ben de ederim en fazla

Bende öyle anlayıp öyle cevap verdın smilisiz
Yok abı kullanmıyacam onları kım ne anlıyorsa anlasın
Ikı resım benı tatlı gösterecekse ıstemıyorum onları

abla merviş çok seninle bulunamadı burda bir de onun tarzı farklı saygı duyuyorum. ama yanlış anlaşılma oldu sen de açıklamanı yaptın bitti gitti. valla çok üzüldüm artık susun ya

Peki ben alinganlik ettim herkeze basarilar emeginiz cok hakkinizi helal edin tek tek etiketlemiyorum
Kendi istegimle ayriliyorum

hele bi giiitttttttttttttttt

hele bi giiiiiiittttttttttt bak çıktı sopa çabuk buraya geliyorsun. böyle gitmek yok. konuştunuz bitti halledemiyorsanız da zamanla birbirinize alışırsınız. halledilir hepsi. burda başladın burda bitecek merve ben senin de içini biliyorum ve seni de çok seviyorum gitmene gönlüm kesinlikle razı değil

Abla whatsaptan o kadar ugrastiniz kime hangi detoks iyi gelir. Dusunmeyen birisi uğraşmaz.

Suan kac olduğumu sovylemicem sürpriz olsun ama tahminimden çok daha iyi bi sonuç bombeee geliyurummm

ay valla çok meraklandım süpersin kız helal maşallah tütütütüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…