- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #167.441
Bende fıkrımı soyledımBen haksizliga gelemedgm icin yazdm kirici mesajlari
Haksiz oldugumu dusunmuyorum abla
Neyse ben fikrimi söyledim istersenz diskalifiye edebilirsnz sknti yok yada baska bir gruba gidebilirm
Ben haksizliga gelemedgm icin yazdm kirici mesajlari
Neyse ben fikrimi söyledim istersenz diskalifiye edebilirsnz sknti yok yada baska bir gruba gidebilirm
delirtmeyin beniiiiiii
otur bakim yerine bi yere de gidemen kimse de gitmiyo herkeş de çok tatlı hepinizi yerim yerken dişimin arasında kalırsanız onu bile yerim tamam bitti gitti daaaaaaaaaaa
Sağol Ablacim ama daha fazlası var sabah tartildiktan somra uyudum kalkimca tekrr tartildim veben sok eksi 700 olmusSüper bu hılal
Basardın canım proteyın ıyı geldı sana ıstedıgın kadar tavuk ye
ay ins ablam ya uzun aradan sonra yüzüm güldü valla. Beril ablayla sen olmasan kiramazdim teşekkür ederimGünaydın kızlar
Hilal çok sevindim cnm hadi inşallah devamı gelsin
Buse bence tek ananas yap
Yumurta pek yaramadı bana
Betül fazla almamışın cnm onuda hemen verirsin
Herkese kolay gelsin
Günaydın canımgünaydın kızlar
cumaya sürpriz sonuç canımsüpersin rakibem 1yaparsın cumaya
hadi bakalım busem aferin sanagünaydın kızçeleer
şimdi dünki lapanın bildirimini yapıyorum
dünden bugüne tam 1 kg gitti ama cumaya göre sabitim şuan 63.3 yani.
bugün yapacağım detoks çok önemli eksiye düşebilmem için
valla bende çok ise yaradı canım sene istersenGünaydın zeynepcim.
Günaydın busemmmm.
Maşallah beril.
Enerjine hayranım. Darısı bana.
Günaydı hilalcim.
Süper hilal.
Ben de mi yapssm perşembe.
Et türü bana da iyi geliyor.
Biraz bu konuda yoğunluşmam lazım.
Ponim çok hırslıyım. Ben her hafta rakip belirliyeyim bu bana iyi geliyor.
Yok canım düne göre -700 suan :)günaydın ablam süpersin :) ben de bi dilim böreği difrize attım cuma ödülüm olarak sabah ısıtıp yiycem kahvaltıda ekmek niyetine. çok pis canım çekiyo senin gibi değilim ama tutuyorum kendimi
kıızz ne güzel işte cumaya göre -700 mü oldun yani şimdi? maşallah kız bombe gibi geliyosun
iyiki de bunu gördüm yumurta yemeyi düşünüyodum. o zaman market poşetlerini ve ananası bekliyom şuan evde
yeşil çay içeyim ohh
günaydın dilekk
kizzz cuma nin hayalinimi kuruyorsun simdidennnEki Görüntüle 1896594
dün aksam buna hayır dedimkoca kişisi yarısını bitirdi kalanında iş yerine götürdü camış bi dilim kurtardım difrize attım cuma sabah kahvaltıda ekmek niyetine ödül yapcam bu seferde kocamın ağzının suyu aksın oh
Sağol canımBirde saatler degismiycek bu sene
Günaydın kızlar
Karı buraya gönder abla
Supersin camim
Günaydın
oo super
ne deyim bilemedim canım regl den olabilirGünaydın kızlar
Nerede hata yapıyorum ya bi gr bile gitmemiş oyssa geçte yemedim hafifte yedim :!(
Aynen ablam duraklamada kırıldı hilal geri donduuYukardakı hatunlardan tek eksıgımız hırsımız ınanın
o zaman kısa sürede seni de bekliyoruz elifimYok kız çok pis kızdım. Grup kurdu kardeşler eşleri bir ben yokum deli oluyor aç deyip duruyor az daha sürünsun kızıyor du whatsapp a mesaj geldikçe şimdi umrumda degil :))))
günaydın. Bencede yazık
günaydın.
günaydın.
günaydın bende yaptım 1 mil 2 daha yapıcam belki 3. Benim canım cekmiyor ama aç olunca bazen midem başım ağrıyor bide ritim bozukluğum var hemen çarpıntı başlıyor bu kadar gün pes peşe aç kalamam. Hoşgeldin kış :)
vuu süper yarın yapıcam inşallah.
günaydın.
günaydın.
günaydın. Vayyy supermis yoksa yarın lapa mi yapsam :)))) seçcemiyorum ayol.
ohh afiyet olsun.
anam resme bak :)))))
günaydın. Geçen hafta güzel verdin ondan mı acaba bu hafta veremiyorsun.
hadi geçmiş olsun canımBiraz önce regl oldum 14gun sonunda
Sevindim mervem yürüyüşler toparlamistirArtida degilim cok sukur dunku asure ve fasulye arti yapar sandim moralim bozulduydu neyseki tarti yuzume guldu
Tamam soruda sormayiz o zamanZayıflama grubunda
Dıyet yapan bırı aşure yenıyomu soruyorsa o cevap cok sevımlı bence
Sen bılmıyormusun yoksa sekerın kılo verdırmedıgını
İnan uzatmıyacamTamam soruda sormayiz o zaman
Alinmak degildi buKımın alındıgı kımın alınmadığı hıc umurumda degıl
Ben neyı nıye yazdığımı bılıyorum ya yeter bana
40 yasından sonra helede sanalda sevımlı görünmeye çalışamayacağım kusura bakmasın kımse
Nıyetım bellı sonuç bellı
Tatlım sen haksızlığa gelemediğim için diyosunBen haksizliga gelemedgm icin yazdm kirici mesajlari
Önemsesen sekerı yenırmı demenAlinmak degildi bu
Benim umrumda cunku burdaki herkezi önemsiyorum
Bu yuzden demekki zıt düştük
Ye dıye kızarken sana kotuluk ettım o ZamanHeyyy noliyi burdaaa
Mervem beril abla kötü niyetle söylemez canım benim. Bak örnek karşında ben varım. 2 aydır kilom sabit beril abla ve zuhal abla olmasa emin ol kiramaz ve birakirdim. Eger bizi dusunmeseler niye ugrassimnlarki canım valla üzüldüm şu duruma ya
Kızlar bencede kapatalım bu konuyu
Hepimiz biliyoruzki burda bişey söyleniyorsa o kişinin iyiliği için
Kilo vermesi için
Yoksa herkes kendine Kilo veriyor
Ama azimli hırslı insanlar nasıl bizim motivasyonumuzu yükseltiyorsa
Kaçamakların olağan sayıldığı hiç spor yapmayan tembel bi grub olursa inanın hiç birimiz yol katedemeyiz bu da azimli kişilerin bile motivasyonunu düşürür
Sağol Ablacim ama daha fazlası var sabah tartildiktan somra uyudum kalkimca tekrr tartildim veben sok eksi 700 olmus
ay ins ablam ya uzun aradan sonra yüzüm güldü valla. Beril ablayla sen olmasan kiramazdim teşekkür ederim
Günaydın canım
cumaya sürpriz sonuç canım
hadi bakalım busem aferin sana
valla bende çok ise yaradı canım sene istersen
Yok canım düne göre -700 suan :)
kizzz cuma nin hayalinimi kuruyorsun simdidennn
Sağol canım
ne deyim bilemedim canım regl den olabilir
Aynen ablam duraklamada kırıldı hilal geri donduu
o zaman kısa sürede seni de bekliyoruz elifim
hadi geçmiş olsun canım
Sevindim mervem yürüyüşler toparlamistir
Tamam soruda sormayiz o zaman
Bende öyle anlayıp öyle cevap verdın smilisizaynen ablaaaaa sizin azminiz azarınız olmasa ben toparlanmazdım çok ciddiyim malesef pis boğaz olmuştum
vaayy hilaliiim şuanda -700 sün cuma ya rahat 1 kg gider işte sana yakışan da bunlar tebrikler kuzuum
kız çaktırma pis boğazımı dizginlemek çok zor inan cuma günü yiycem ya difrizdeki böreği onu düşünüyorum ister istemez ama kaçamak falan yapmıycam tabiki sadece hakkım olanı alcam
berilceee abla o soruyu merve bence esprisine sordu canının çektiğini belirttiği için çünkü diyeti bilen biri. sen de ona güzel bir şekilde esprili sert üslubunla yememesi gerektiğini o şekilde belirttin ama iletişim kopukluğu oldu aranızda yanlış anladınız birbirinizi. merve de burda sopasıyla tanınır ama smile lar işte çok farkettiriyor. bence daha uzatmayalım. ikinizi de az çok tanıyorum iyi niyetinizden yana hiç süphem yok. bizim takım aile takımı gibi o yüzden bu konu da burda kapanır.tey tey teyyy yerim sizi
Abla whatsaptan o kadar ugrastiniz kime hangi detoks iyi gelir. Dusunmeyen birisi uğraşmaz.Ye dıye kızarken sana kotuluk ettım o Zaman
Suan kac olduğumu sovylemicem sürpriz olsunaynen ablaaaaa sizin azminiz azarınız olmasa ben toparlanmazdım çok ciddiyim malesef pis boğaz olmuştum
vaayy hilaliiim şuanda -700 sün cuma ya rahat 1 kg gider işte sana yakışan da bunlar tebrikler kuzuum
kız çaktırma pis boğazımı dizginlemek çok zor inan cuma günü yiycem ya difrizdeki böreği onu düşünüyorum ister istemez ama kaçamak falan yapmıycam tabiki sadece hakkım olanı alcam
berilceee abla o soruyu merve bence esprisine sordu canının çektiğini belirttiği için çünkü diyeti bilen biri. sen de ona güzel bir şekilde esprili sert üslubunla yememesi gerektiğini o şekilde belirttin ama iletişim kopukluğu oldu aranızda yanlış anladınız birbirinizi. merve de burda sopasıyla tanınır ama smile lar işte çok farkettiriyor. bence daha uzatmayalım. ikinizi de az çok tanıyorum iyi niyetinizden yana hiç süphem yok. bizim takım aile takımı gibi o yüzden bu konu da burda kapanır.tey tey teyyy yerim sizi
Heyyy noliyi burdaaa
Mervem beril abla kötü niyetle söylemez canım benim. Bak örnek karşında ben varım. 2 aydır kilom sabit beril abla ve zuhal abla olmasa emin ol kiramaz ve birakirdim. Eger bizi dusunmeseler niye ugrassimnlarki canım valla üzüldüm şu duruma ya
Önemsesen sekerı yenırmı demen
Buseye tatlılıkla güvenıyom dedım olmadı
Kustum dedım olmadı
O mesajı yazdım dıye bu kadar uzatmazdın çünkü sert mesaj degıldı
Iyılıgıne söylenen helede sanalda ne karı olur ınsanın kalp kırmaylada boyle ıtham ettın
Bende öyle anlayıp öyle cevap verdın smilisiz
Yok abı kullanmıyacam onları kım ne anlıyorsa anlasın
Ikı resım benı tatlı gösterecekse ıstemıyorum onları
Peki ben alinganlik ettim herkeze basarilar emeginiz cok hakkinizi helal edin tek tek etiketlemiyorum
Kendi istegimle ayriliyorum
Abla whatsaptan o kadar ugrastiniz kime hangi detoks iyi gelir. Dusunmeyen birisi uğraşmaz.
Suan kac olduğumu sovylemicem sürpriz olsunama tahminimden çok daha iyi bi sonuç bombeee geliyurummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?