- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #167.641
bugün karatay sana kızacak
Bende eliptiği hiç sevemedim çok sıkıcı geliyor
Ama çok faydalı o başka
bugün de elma güzeli olmuşsun afiyetler ola.
aa neden?
laktozsuz alayım o vakit :))) malum soya sütü yerine ondan 4 kutu alırım :)))))
pirinçsiz yapmıştım ama eser miktarda un mevcut :))
yuh 1 ananas yemiş :))) dermişim. Buse çok merak ediyorum yarin ki sonucu.
haftada 1 gün ye baby. benimki yattı zibariyor almadı ananas((( yarın söz dedi yarın alayım kendim soyarim artık haftaya :)))
ohhh miss afiyet olsun canım.
anam sen iyice azalttın yemeği sonra küsme sin yağların sana yok gitmem diye naz yapmasin. :)) afiyet olsun canım az olmuş ama güzel olmuş.
Afiyet olsun canım varmı karatay da aşure onun dışında perfect
annem bize küçükken soğuk suya bal yada sıcak suya nişasta kâtip icirirdi anında keserdi ishali. Geçmiş olsun umarım salgın değildir.
kötü değil bence köfteler den de yeseydin.
Bu haftada çok güzel gittin elifim inşallah karşılığını alırsın
Ama sonuç ne olursa olsun sonuçta çabaladın için rahat olsun
Menüm
07.00
1 d tam b ekmeği
1 kk peynir
1 neskafe
14.00
1 yk bulgur
Yarım elma
18.00
2 yk tavuk
1 b ayran
Su.2 lt
Spor. 10 dk eliptik 20 dk tempolu yürüyüş
Sabah 08.30
2 yumurta
1 kk peynir
10 zeytin
1 cay bardagi ceviz findik
Ogle 13.00
1 karton bardak asure
Aksam 18.30
1 kase yayla corba
1 dolu tabak yogurtlu ispanak
3 litre su
30 dk yuruyus
Menü süper aksamkı tavuk aslında yıyebılırdın aç kalmayasın
Kız kus yemıne dondun sen
Oglenkı bulguru yesıl salataya döküp kısır gıbı yeyıp doyabılırsın Can'ım
Aksamkı tavuguda öyle
Hatta onu domates bıber soğanla yağsız tavada az suyla pısırıpte yıyebılırsın
Kalorı az
Miktar cok
Yanan yağ olur
Ama khsız güzel olmuş
Neskafe sademı
Menumu yazayim
Sabah:08.00 bir haslanmis yumurta,7 yesil zeytin,1 kk peynir,3 ceviz,roka ve cay.
Ogle:12.00 dort kasik guvec yemegi ve iki kasik bulgur pilavi,ayran.
Ara ogun:15.00 bir orta boy nar.
Aksam:19.00 bir tabak sulu kofte(koftelerinden yemedim icindeki patlican, yesil fasulye ve yesil mercimegi yedim)
2 litre su,30 dk yuruyus.diyete bugun basladim hemen cok azaltmak istemedim oglen guvec az oldugu icin pilavda yedim olmadi biliyorum.
Bu arada 3 mil leslie tamamdır. Yoruldum ya. Büyük oğlum diyor ki anne onların hiçbir yeri oynamıyor senin bıngıl bıngıl vurdum totosuna :))))
Dünde oyuncakları topluyorum bana baya zayıfladın kız dedi döndüm ters ters baktım pardon dedim yok birsey dedi. Cokmu yüz veriyoruz bu veletlere nedir bana kız diyor ya
sabah 08.20
peynirli yumurta
domates salatalık
öğle 12.40
3 köfte
haşlanmış brokoli
küçük bir bardak ayran
akşam 19.30
4 yk karalahana
biraz salata
3 yk yoğurt
2 lt su
30 dk tempolu yürüyüş
Güzelim inan bişey demeye çekiniyorum
Bana yaradı ama herkesin bünyesi farklı
iyi akşamlar takımım bu hafta hep yoğun geçiyor benim. çocukları okula bırakınca kuran sohbetine gittim akşam bebeleri okuldan al gel yemek derken anca gelebildim
İlk günaydın yine benden bu defa oğlum uyuyor esim birden uyandı ağrıdan duramiyordu bence apandisit ama bekliyorum elim kolum bağlı abisini aradım götürdü dra çocuk var uyuyo gidemiyorum ki peşinedua edin inşallah önemli bir şey değildir
Ağrı kesici vermişler serum takmışlar sonuçları bekliyorlarmis büyük ihtimalle taşmis
Menumude unutmusum
Sabah(9:00)
1yumurta
1dlm peynir
1dlm ekmek
Yeşillik
Ara(13:00)
Activia
Öğle-aksam(15:00)
2yk bulgur pilavı
1/2karniyarik(misafirlikteydim fırında yaptım dedi ama kizartip fırına atmış gibiydi cok almadim)
Salata
Komposto 1yk (şeker eklemişti tadına baktım)
Ara(20::00)
1parmak sütle mistik çay
Su:2lt çünkü gun boyu cok çay içtim suyumu bitiremedi
Spor: 50dk
Günaydın herkese
Yağlarımızın eridiği bi gün olsun inşalah
Gunaydin canim cok gecmis olsun insallah ciddi bir sey degildirİlk günaydın yine benden bu defa oğlum uyuyor esim birden uyandı ağrıdan duramiyordu bence apandisit ama bekliyorum elim kolum bağlı abisini aradım götürdü dra çocuk var uyuyo gidemiyorum ki peşinedua edin inşallah önemli bir şey değildir
Geçmiş olsun canımAğrı kesici vermişler serum takmışlar sonuçları bekliyorlarmis büyük ihtimalle taşmis
Sana da çok geçmiş olsun canmGunaydin kizlar gece dogru durust uyuyamadim karin agrisindan Allahim hic boyle olmamistim ekmek disinda hicbir sey yiyemedim yediklerimide cikardim
İlk günaydın yine benden bu defa oğlum uyuyor esim birden uyandı ağrıdan duramiyordu bence apandisit ama bekliyorum elim kolum bağlı abisini aradım götürdü dra çocuk var uyuyo gidemiyorum ki peşinedua edin inşallah önemli bir şey değildir
geçmiş olsun canım varmı bi haberAğrı kesici vermişler serum takmışlar sonuçları bekliyorlarmis büyük ihtimalle taşmis
Günaydın ablacim aminnGünaydın herkese
Günaydın elifcimGünaydın şekerler
Bugün pür dikkat aman şißlik yapacak bir şey yemeyin.
Geçmiş olsun canım günaydınGunaydin kizlar gece dogru durust uyuyamadim karin agrisindan Allahim hic boyle olmamistim ekmek disinda hicbir sey yiyemedim yediklerimide cikardim
Günaydın Ponicim lapa yapmayı düşünüyorum bugünGünaydın herkese kimler ne detoksu yapıyor bakalm
günaydın canım planım benim detoks değilde protein günü yapmak bakalımGünaydın herkese kimler ne detoksu yapıyor bakalm
canım benim çok geçmiş olsunİlk günaydın yine benden bu defa oğlum uyuyor esim birden uyandı ağrıdan duramiyordu bence apandisit ama bekliyorum elim kolum bağlı abisini aradım götürdü dra çocuk var uyuyo gidemiyorum ki peşinedua edin inşallah önemli bir şey değildir
Yeşil çay vb bir şey ictigimde su çok icmesem bile ya daha başlamadan ya da 15 dk içinde wc olayı başlıyor devam edemiyorum rahatça.. zorluuorum olabildiği kadar ama pek zorlamak da istemiyorum mecbur ara veriyorum geri döndüğüm de de başka birileri gelmiş oluyor yerime
Kızlar içebilenler sabah maydoz suyu içsin aç karna ve form çayı
Sabaha eksilerle uyanırız inşallah
Bence haftaya kötü başladık ama devamını iyi getirdik inşallah sonuçlarda iyi olur
Ne olur Allahım olsunnn. Aminn
aşureye dikkat cuma yersin ödül olarak.
cenemiz düştü
12 yaşında teyzesi.
rahat ol bebeğim sorun yok
Ayy çok heyecanlı kız Buse meraktan catliycam.
maydonozum bitti form çayı icebilirim ama.
Ay ne güldüm elif yaa küçük beyin ağzı maşallah iyi laf yapıyor
Afiyet olsun abla menulerinde baya düzelme var bugunkide gayet güzel
Inş sende güzel sonuç alirsin canim.
Teşekkür ederim
kız sen söyle genede sonucu en azindan azda olsa işe yarar mi anlayalım
Ay valla bende cumayi iple çekiyorum ablaa
Hadi ınş sende güzel eksilerle gelirsin baharcim
Canım hoşgeldin benimde 2 aydır kilom sabitti gram la gidiyordu. Muz süt detoksu yaptım baya ise yaradı.
Kizz arada kaciver buraya da bak :)
Afiyet olsun dilekcim sen ye kurulari bu hafta geçeceğim seni
Afiyet olsun elifcim
elif şimdiki çocuklar çok bilmiş yaa. Ablamin oğlu 5 yaşında. Geçen anneme gidecektim erdem sabah para bırakmayı unutmuş bende aradım böyle böyle diye anlattım ablamin oglu da duymuş konuşulanları. #2 3 gün sonra erdem le beraber gittik ablamin oğlu gitti erdeme hesap sordu bide geçti karşısına tüü sana sen nasıl hilale para vermezsin diyoşok olduk yaa
Iyi geceler busem
Abla yeşil çay olmaz mi
Aminnn
Ağrı kesici vermişler serum takmışlar sonuçları bekliyorlarmis büyük ihtimalle taşmis
Menumude unutmusum
Sabah(9:00)
1yumurta
1dlm peynir
1dlm ekmek
Yeşillik
Ara(13:00)
Activia
Öğle-aksam(15:00)
2yk bulgur pilavı
1/2karniyarik(misafirlikteydim fırında yaptım dedi ama kizartip fırına atmış gibiydi cok almadim)
Salata
Komposto 1yk (şeker eklemişti tadına baktım)
Ara(20::00)
1parmak sütle mistik çay
Su:2lt çünkü gun boyu cok çay içtim suyumu bitiremedi
Spor: 50dk
Günaydın herkese
Gunaydin kizlar gece dogru durust uyuyamadim karin agrisindan Allahim hic boyle olmamistim ekmek disinda hicbir sey yiyemedim yediklerimide cikardim
Günaydın herkese kimler ne detoksu yapıyor bakalm
Kızlar günaydın düne göre 100 gr eksideyim şimdi uyumaya gidiyorum kalkınca tekrar tartilicam
günaydın herkese tartıya son gün sıfır kaçak bol su ile bitki çayları destekli bi gün olsun inşallah
Kızlar bu hafta herkes gayret etti iyi bir netice alacağımıza inanıyorum.
Sabırdızlıkla bekliyorum yarıni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?