- 30 Kasım 2014
- 29.993
- 132.301
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #167.821
öğlen için yanımda birşey götürememiştim. dışardan getirttim. yani tabi biraz yağı var.Aslında ekmek cok degıl 3 dlm
Aksama kadarkı menü Karatay dedım ama aksamı görünce emın alamadım
Kelle paça yararlı ama sırf yağ olduğunu bılıyorum
Kızlar teyzeso gıdecem ara ara uğrarım
Ilk öğünde güzel gelıyor
İkinci öğünde ıdare edebılırım dıyosun
3. Öğünde tabağa koyarken yemeyım tokum dıyosun canım
daha dikkat edicem zamanla ama bugün gerçekten yoğunluktan kendimi göremedim.abla annemle babam geldi bana akşam oturmasına babam işten geldi diye yemek yaptım ona eşimde yok geç gelcek bugün. geçen sefer yediğim 8 kaşık mis gibi şehriye pilavından yaptım ama bu kez yemedim. bana da alkış
kız düşün ben yoğurtsuz yedim kabusu yaşadım. madem öyle de oluyor iyi yapmışsın. yoğurtlu olaydı benim gıkım çıkmazdı o sade berbat halinden sonra
ay koptum
işte böylee süpersiin
ay pardon canım çok güzel o zaman menün tebrik ederimm
kilona göre bence çok güzel menü canım afiyetler olsun ekmekler benim gözüme batmadı
aynen tam bir işkence hele yoğurtsuzu
inşallah canim, bence bu açlığa görürsün eksiyi :)
12 yaşında küçük beyim.anne çok güzelsin beğeniyorum seni ama biraz şişmansin diyordu hatta ikide bir kilomu sorup kitle endeksimi hesaplayip hala obez çıkıyorsun anne derdi :)))) şimdi zayıfladın kız diyor
hayırlısıyla git gel canım yolun açık agzin kapalı olsun :)
Ay canım ya en hızlı yöntem kahve ve limon suan bi dene geçmezse sabah mutlaka dr a git.
Menü güzel de kuru bugün olmasaydı iyi olurdu. İnşallah sisirmez seni. Afiyet olsun Allah kabul etsin.
ankara canımsakızım yolculuk nereye aman kılo alma hatta Verde gel
Geçmiş olsun arkadaşım benimde başıma gelmişti çok zor bilirim karın ağrısı wc den çıkamama zordu baya inşallah en kısa zaman düzelirsin
abla sorma ya ama yarın evdeyim aşure yapıcam
hem diyetede dikkat etmem lazım evden çıkmamak en iyisi
yok genel olarak güzel abla. Işin çokmuş kolay gelsin abla :)evet canım haklısın. bugün acayip yoğundum hiçbirşey düşünemedim. şimdi de azcık oturuyorum kalkıp valizimi hazırlayacağım. yarın da çok yoğun olacak gibi. suyu bile zor içtim.
Valla değil abla zor yedim benaslında lapa güzel olmaz mı
görüşürüz ablamKızlar teyzeso gıdecem ara ara uğrarım
Aferin kız sanaabla annemle babam geldi bana akşam oturmasına babam işten geldi diye yemek yaptım ona eşimde yok geç gelcek bugün. geçen sefer yediğim 8 kaşık mis gibi şehriye pilavından yaptım ama bu kez yemedim. bana da alkış
kız düşün ben yoğurtsuz yedim kabusu yaşadım. madem öyle de oluyor iyi yapmışsın. yoğurtlu olaydı benim gıkım çıkmazdı o sade berbat halinden sonra
ay koptum
işte böylee süpersiin
kilona göre bence çok güzel menü canım afiyetler olsun ekmekler benim gözüme batmadı
Kız ne zaman gördün bugün mü
daha dikkat edicem zamanla ama bugün gerçekten yoğunluktan kendimi göremedim.
yok genel olarak güzel abla. Işin çokmuş kolay gelsin abla :)
Valla değil abla zor yedim ben
görüşürüz ablam
Aferin kız sana
Kız ne zaman gördün bugün mü
Ev mis gibi kokuyor annem poğaça yaptI
3 elmayla duruyorum ama yemicem
Bu da çin işkencesi oldu bana ooy oyay süpersin ponim yaaa
Bu da çin işkencesi oldu bana ooy oy
Canim sadece uç elmami yedin
Daha iyi olman güzel canımSelam kizlar gecmisi okudum geldim,sukur biraz daha iyiyim ama sacma sapan beslendim cunku ne yesem cikariyordum afedersinizoyuzden cubuk kraker yedim sabah,aksam da haslanmis patates yedim.
2.5 litre su spor yok.
Güzel canim afiyet olsunmenum
11de 1elma bir dilim tam buğday ekmek
Biraz peynir
domates maydanoz
haşlanmış yumurta 1artı kızdan kalan sarısıda
3 de bir fincan sütlü kahve
7 gibi 2 yumurtalı dereotu bol acılı birazda peynirli yağsız tavada omlet
küçük kase yoğurt
3lt su 4bardak kiraz saplı yeşil çay
Ya ben 4-5 ev pogacadkni bi haftadır veremedim ona gore yeşimdiden söylüyorum yarın şayet 1,5 kilo üstü verirsem ödül gününü cumartesi yapıcam doğum gunu var
ve tabağımma ne konarsa yerim söylemedi demeyin :) ama akşam spor yaparım
Afiyet olsun canımSabah 08.30
2 haslama yumurta
2 kk peynir
12 yesil zeytin
Sekersiz cay
Ara 15.00
1 ayran
Aksam 18.30
1 kase tarhana corba
3 yk yogurtlu ispanak
3 yk taze fasulye
2 yk et sote
Salata
2.5 litre su
Yarim saat yuruyus
Abla yumurta greyfurt yapacaktim hastane işi çıkınca muzla sut aldım yanıma inşallah kabız yapmazCan'ım bu detoks mu
Yoksa az yeme adınamı bunu yedın
Detoksa not edecem ha deyınce akla gelmıyor
Çok sukurKız deme yazık ıyı kotu basımızda dursunlar
Otuttur bır Köse'ye faturayı neyım ödüyorlar
O nasıl bir modmus oyleKız haftaya zaten 9 gün okul tatılı var burda wınter ferıen
Tatıllerı ve bızı bılırsın öküz moduna gecıs oluyor
Huhu demek ki 96 yı gordum ablaSen 74 ben 116 ydım bunu 42 kıloluk küçük ayrıntıyı unutmayalım
Afiyet olsun canımsabah 06.20
peynirli yumurta
domates salatalık
öğle 12.40
kelle paça çorbası
salata
2 dilim ekmek
akşam 19.30
yoğurt çorbası
patlıcan yemeği
1 dilim ekmek
biraz salata
2 lt su
30 dk tempolu yürüyüş
tebrikler buseabla annemle babam geldi bana akşam oturmasına babam işten geldi diye yemek yaptım ona eşimde yok geç gelcek bugün. geçen sefer yediğim 8 kaşık mis gibi şehriye pilavından yaptım ama bu kez yemedim. bana da alkış
ay koptum
işte böylee süpersiin
yeme ponicim listeye gircen bakEv mis gibi kokuyor annem poğaça yaptI
3 elmayla duruyorum ama yemicem
çok küçük değil ama birazcık küçük tamammı:)Tabağı küçük tutalım barı olmazmı
herkes maşşalh aynı azim ve hırsla devam etti
Allah kabul etsin cnmselam gençler anca totom yer gördü bi bakıp çıkıcam gene kaynım gelecek balık yapıcam. bütün günde aşureyle çebelleşitim ailede kalabalık olunca bi kazan yaptım resmen kardeşlere anneye teyze kuzenlerw derken akşam ettim ben yedim mi yemedim çünkü yarın tartı günü çünkü takımıma olan sorumluluğum nefsimden daha önemli
inşallah yarına daha iyi olursun cnmSelam kizlar gecmisi okudum geldim,sukur biraz daha iyiyim ama sacma sapan beslendim cunku ne yesem cikariyordum afedersinizoyuzden cubuk kraker yedim sabah,aksam da haslanmis patates yedim.
2.5 litre su spor yok.
Bugün yumurta günü gibi olmuşmenum
11de 1elma bir dilim tam buğday ekmek
Biraz peynir
domates maydanoz
haşlanmış yumurta 1artı kızdan kalan sarısıda
3 de bir fincan sütlü kahve
7 gibi 2 yumurtalı dereotu bol acılı birazda peynirli yağsız tavada omlet
küçük kase yoğurt
3lt su 4bardak kiraz saplı yeşil çay
sağolasın bitanemyakınımda olsan bi kasede benden yerdin söylemesi ayıp pek güzel olmuş yiyenler öyle diyo:)
sen yinede tabağın hepsini yeme yoksa verdiğin 1, 5 kiloyu birden geri alırsınşimdiden söylüyorum yarın şayet 1,5 kilo üstü verirsem ödül gününü cumartesi yapıcam doğum gunu var
ve tabağımma ne konarsa yerim söylemedi demeyin :) ama akşam spor yaparım
çok doyurucu olmuş tatlımSabah 08.30
2 haslama yumurta
2 kk peynir
12 yesil zeytin
Sekersiz cay
Ara 15.00
1 ayran
Aksam 18.30
1 kase tarhana corba
3 yk yogurtlu ispanak
3 yk taze fasulye
2 yk et sote
Salata
2.5 litre su
Yarim saat yuruyus
anacım vur deyince öldürme sende bi cuma günleri kaçamağa izin varKız haftaya zaten 9 gün okul tatılı var burda wınter ferıen
Tatıllerı ve bızı bılırsın öküz moduna gecıs oluyor
sağolasın bitanem geçti gittiGecmıs olsun balım bılmıyodym
Sanada alkıssss pilavda ne bosver mıs gıbı yesıl cay varlen degılmıabla annemle babam geldi bana akşam oturmasına babam işten geldi diye yemek yaptım ona eşimde yok geç gelcek bugün. geçen sefer yediğim 8 kaşık mis gibi şehriye pilavından yaptım ama bu kez yemedim. bana da alkış
ay koptum
işte böylee süpersiin
Aksamdan hazırlayabılsenız cok rahat edersınızöğlen için yanımda birşey götürememiştim. dışardan getirttim. yani tabi biraz yağı var.
Ben bır kere lahana yaptımbana da o lazım...
Kız Ankara dedın burnumun dıregını sızlattın benım yerımede gezankara canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?