- Konu Sahibi Handandandan
-
- #168.281
inş verelim masalcim ya benburayida çok özlemişim hem verelim hem muhabbet edelim ins sennasilsin bakalım baya almışsin sende benimde var bi beş kilo kadarCanim donebilirsin tabi bende dondum hemde +9 kiloyla listeye girmeden de motive amacli yazabiliriz,kizlarin masallahi var hirslilar ve guzel bir takim calismasi var:)
Kız niye sen en fazlasını yedinKendi balkonumdaki saksidaydi cnm anca yetisti 10 taneydi 5 bn yedim 2 esim 3 te bizim ufaklik yedi
Buda tecrübe olmuş oldu bidaha aklımda kalsınBende hep oluyor yoğurt sonrası cay kahve ekşime yapıyor
Oğluş için çok sevindim tatlımHosbulduk ablam inan bende çok özledim aynı abla ya uğraşıp duruyorum çocuklarla Şubat kadar daha izne ayrıldım inş ikinci donem başlıcam calismaya oğlan çok iyi binlerce kez şükürler olsun Rabbim e anne baba demeye başladı yaklaşık on onbeş kelimesi var herseyi anliyo yapıyo normal çocuklardan pek farkı kalmadı çok uğraşıyorum ama meyvelerini almakta ayrı mutlu ediyo beni ameliyattan sonra biliyorsun yüz felci durumu vardı çok korkuttu bizi ama çok şükür iki ay sonra oda geçti çok güzel duyuyo artik kızimda anasinifina başladı o küçükten eziyeti malum kıskançlık öyle işte yaşıyoruz kilolarimuzla
Daha fazla almış olsan girebilirdinAbla geçen yıl 72,5 la izne ayrıldım şimdi 76-77 aralığındayim işte liste olmaz galibada bi aya en gec girerim ins
aslında abla ne zaman seksene doğru çıksam frenleyip çevirdim de eksiye geçemedm hatta bi ara 72 yi de gördüm çıktım yukarı inş en kisa zamanda listede olucam elimden geleni yapıcam okula zayıf başlıyim dimiOğluş için çok sevindim tatlım
Bak şubata kadar daha çok var o zamana hedefe ulaşırsın
Kız tek derdimiz kilo olsun
Kilo vermek bizim işimiz bebek
olsun abla burda olmak bile motivasyonu sağlıyor en kisa zamanda dönerim insDaha fazla almış olsan girebilirdin
Ama birden dönersin izin kilosuna
ay Bitane daha yaaa kizlar anlatmayin tamamanam üşendim yapmadım annemler geldi o ara aparatif kahvaltılık geçiştirdik
bol karbonhdirat olmuş annen çoşmuş ponicim
amanın çıleklı süt bildiğin boya kız nuggeta herkes konuşmuş bende konuşacagım sakatattat yapıldıgını bir kenara bırakıp nugget saalam sosis gibi ürünlerin yapılışını izle yeter
valla abla aslında küçük kendi düşürse daha iyi yogurt suyu iç diyorum içmiyor benimle zumba yapırdım bakalım
hoşgeldin canım desene biz birinci siz ikinci olacaksınız bu hafta
anam terlikler agzıma agzıma gelmiş
afiyet olsun canım
yok yok maşallah
huhuh ikinci aşureci
güzel kilolar vereceksin desene ama bu hafta beni geçemezsin
Ojhh superiz superiz yaaaCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 487. ETAP SONUÇ LİSTELERİ
7 EKİM - 14 EKİM 2016
TAKIM DERECELERİ
9. Takım..................%1,551
8. Takım..................%1,00
5. Takım................%0,878
BİREYSEL DERECELER
9. TAKIMDAN.........berilceee.......4,18
5. TAKIMDAN.......keremcemim.........3,95
9.TAKIMDAN........mefkurem......3,15
ins ablam :)Hadi kızlar bu hafta 3 de 3 neden olmasın
afiyetolsun Baharcimve menüm
sabah(11:00)
1,5 yumurtadan omlet
1 dilim peynir
1 domates
ara(13:00)
6 badem
1 çb süt
öğle(15:00)
1 kepçe mercimek
1yk bulgur pilavı (oglumdan artan)
5yk yagsız et sote
salata
100g yogurt
akşam(18:00)
1 dlm tam bugday ekmegı
1 ince dilim peynir
domates salatalık
ara(21:00)
100ml sütle kahve
bir ısırık cevizli sucuk (eşimden otlandım)
su:2,5lt spor: 2 mile lesile+1 mile leslie express+16dk zumba
Afiyet olsun canımKizlar bende menumu yazayim annem geldi pek giremiyorum,
Sabah:07.30 bir kk peynir,6 yesil zeytin,yarim haslanmis patates,salatalik ve cay.
Ogle:12.00 dort tane kozlenmis biber,bir kase yayla corbasi,bir dilim ekmek.
Ara ogun:15.00 bir avuc tuzsuz leblebi.
Aksam:18.30 izgara hamsi saymadim ama epey yedim,salata.
2.5 litre su,okul,nobet ve misafir oldugu icin spor yapamadim
afiyet olsun canımSelam kizlar disardaydik gelemedim
Sabah 09.00
1 yagda yumurta
10 zeytin
1 kk peynir
Yarim cay bardagi ceviz
5 tane cilek
Ara 15.00
1 ayran
Aksam 18.00
1 kase mercimek corba
6 tane minik kofte
5 zeytin
1 kk peynir
2 litre su
Spor yok
aferin sana ponim :)Misafirlerim vardı kızlar, yeni gittiler yemedim doğal olarak gündüz fazla ödüllü olduğu için. Sizler ne yapıyosunz
anlastik ablamHaftasonu felan yok artık anlaştık degılmı
Yok avm ye gıttım
Komşum geldı
Kv ye gıttım
Sınurden yedım
Vs.... Bahaneler rafa hanımlar
Ben kül yutmam o kadar
ablam dikkat et tatildeyken :)bugün çok yoğun bir gündü. eve geç geldim. çok yorgunum ama mecbur valizi topladım. daha yeni oturdum. şimdi de gidip yatacağım. yarın erken kalkacağım yine.
menümü sormayın kızlar. ne bulduysam yedim. hiç bakamadım. yarın da yoldayım.
ne hamarat hatunsunuz siz yaaapuff yogurt kurmuştum ama tutmamış sabaha ladar dursun tutmazsa lor yaparım artık ne yapayım oglumun yogurdu yok ama
Kız madem yarın yiyecektin bugün niye yedin dilekcimhocam ben dün konuşmuştum izin kağıdımı vermiştiniz yarın için
tamam ablam görüşürüz :)Kızceler kızlarım gelıyor haftasonu o nedenle Berıl arazı
Ara ara gelırım
Tekrar tebrıkler
iyi geceler ablahadi ben sizi öper ve uykuya kaçar
Ben hiç bilmem ablaKızlar midem ağrıyor yaa
Öğlen birden yediğim içinmi desem o zaman bişey olmadı
Yoğurt yrdikten sonra oldu sanki
Ama baharatlı olarak ilk defa yemiyomki
Yoğurdumda yeni daha dün yaptıydım
Hosgeldin tekrar canım :)Merhaba kızlar nasilsiniz bende geri dönmek istiyorum ne yazikki vermeden alarak burasi olmadan olmuyo inş yarından itibaren eksi görmek tek isteğim Beril abla bizede yer varmiiiiii listeye giremem ama en gec bi aya kadar inş geri dönüş kilosuna ulaşabilirim
O zaman yarın menülerle pazarteside kilo bildirimiyle başlıyon fıstıkaslında abla ne zaman seksene doğru çıksam frenleyip çevirdim de eksiye geçemedm hatta bi ara 72 yi de gördüm çıktım yukarı inş en kisa zamanda listede olucam elimden geleni yapıcam okula zayıf başlıyim dimi
olsun abla burda olmak bile motivasyonu sağlıyor en kisa zamanda dönerim ins
Valla abla yaa bende cumalari seviyorum :) iyi geceler ablamAyyy ben bu cuma heyecanını seviyorum yaa
Ama o kadar çok ekrana baktımki bugün gözlerim acıyor
Zaten bu takıma geleli gözlerim bozuldu
Bu şaka değil gerçekten
Bugünlük bu kadar
Iyi geceler 1.olan ve haftayada olacak olan takımın fıstık adayları
Maşllah elif kızz bi sürü iş yapmışın yorgun yorgunKızlar maşallah 15 ssyfa kaynatmışsınız.
Ben evi temizledim.
Yarın akşam misafirim gelecek.
Sarma sardım.
Tatlı yaptım. O da olmadı. İlk defa yaptım.
Hemen uydurdum başka tatlıya çevirdim.
Daha börek yapmam lazımdı.
Ama çok uykum geldi.
Masallah elifim baya kosturmussun :) keşke banada gelen giden olsada hazirlik yapsam özledim valla öyle kosturmayiKızlar maşallah 15 ssyfa kaynatmışsınız.
Ben evi temizledim.
Sarma sardım.
Ama çok uykum geldi.
deneyelim kız bizdecanım benim çaydanlığın üst kısmına iki büyük bardak kadar suyu kaynatıyorum ilk önce 1tutam kiraz sapını koyup 1dakika kadar kaynatıp ocağın altını kapatıyorum, 1t.k yeşil çay koyup 5, 10 dakika sonra bardağa koyup içiyorum, soğutur içiyorum ben sıcak sevmiyorum gerçi soğukkende sevmiyorum da zayıflama aşkına işte :)
Bak bu güzel detoks sevdim kahvaltı varyaaslında ayran detoks yapmışlığım var onda kahvaltı da yapabiliyorsun, dur bi gün onu yapayım bende
vayyy süpersiniz kızlar benim çok katkı olmadı ama daha fazlasıni veremiyorumCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 487. ETAP SONUÇ LİSTELERİ
7 EKİM - 14 EKİM 2016
TAKIM DERECELERİ
9. Takım..................%1,551
8. Takım..................%1,00
5. Takım................%0,878
BİREYSEL DERECELER
9. TAKIMDAN.........berilceee.......4,18
5. TAKIMDAN.......keremcemim.........3,95
9.TAKIMDAN........mefkurem......3,15
Hersey süper valla Tebrikler afiyet olsun.ve menüm
sabah(11:00)
1,5 yumurtadan omlet
1 dilim peynir
1 domates
ara(13:00)
6 badem
1 çb süt
öğle(15:00)
1 kepçe mercimek
1yk bulgur pilavı (oglumdan artan)
5yk yagsız et sote
salata
100g yogurt
akşam(18:00)
1 dlm tam bugday ekmegı
1 ince dilim peynir
domates salatalık
ara(21:00)
100ml sütle kahve
bir ısırık cevizli sucuk (eşimden otlandım)
su:2,5lt spor: 2 mile lesile+1 mile leslie express+16dk zumba
Gözün aydın canım. Menun de güzel afiyet olsun.Kizlar bende menumu yazayim annem geldi pek giremiyorum,
Sabah:07.30 bir kk peynir,6 yesil zeytin,yarim haslanmis patates,salatalik ve cay.
Ogle:12.00 dort tane kozlenmis biber,bir kase yayla corbasi,bir dilim ekmek.
Ara ogun:15.00 bir avuc tuzsuz leblebi.
Aksam:18.30 izgara hamsi saymadim ama epey yedim,salata.
2.5 litre su,okul,nobet ve misafir oldugu icin spor yapamadim
harika menü cuma kaçamağı da yok afiyet olsun.Selam kizlar disardaydik gelemedim
Sabah 09.00
1 yagda yumurta
10 zeytin
1 kk peynir
Yarim cay bardagi ceviz
5 tane cilek
Ara 15.00
1 ayran
Aksam 18.00
1 kase mercimek corba
6 tane minik kofte
5 zeytin
1 kk peynir
2 litre su
Spor yok
sıcak mi mayaladin acep yada sütmü bozuktu sabaha kadar bekletin bakalım.puff yogurt kurmuştum ama tutmamış sabaha ladar dursun tutmazsa lor yaparım artık ne yapayım oglumun yogurdu yok ama
Bende çıkmak istıyorum hala tık yok 5. Günben ne zaman çok wc çıksam içimi mutluluk kaplar :) niyemi ertesi gün kesin eksi olurum helede gece çıkıyorsam benden mutlusu yok ozaman :)
Afiyet olsun o kadar kilo verdin ödülün olsun ya :)Künefeden mı bahsedeyım
Yoksa hepsını bos verıp sayısız fıstığa eslık eden üzüm suyundanmı
Yok annem ırezıl olmayım
Gözün aydın iyi eğlenceler.Kızceler kızlarım gelıyor haftasonu o nedenle Berıl arazı
Ara ara gelırım
Tekrar tebrıkler
istersen başarırsin Fulya cım.inşallah yürüyüşün faydası olacak kabızlığa. ama tabi bir de lif oranını artıracağım. özellikle bel çevrem bir incelse. tam bir simit var belimde. pantolonların beli zorluyor.
1 ocak a kadar güzelce çoğunu versem kiloların. ne güzel olur. kız o zayıfladığım zaman kaç tane platform taban uzun çizme almıştım. aklımda rugan var. bak omu alırım ne güzel olur.
azcik sıcak süt icsen yudum yudum iyi gelir. Geçmiş olsun sabaha geçer inşallah.Kızlar midem ağrıyor yaa
canım ya hoş geldin ben hala buralardayım merak ediyordum senin bızlıgı :)Merhaba kızlar nasilsiniz bende geri dönmek istiyorum ne yazikki vermeden alarak burasi olmadan olmuyo inş yarından itibaren eksi görmek tek isteğim Beril abla bizede yer varmiiiiii listeye giremem ama en gec bi aya kadar inş geri dönüş kilosuna ulaşabilirim
Ayy çok sevindim ya maşallah kuzuma dr lar düzelir demişti zaten yüzü için Elhamdülillah ne güzel haberler bunlar çok mutlu oldum canım benim.Hosbulduk ablam inan bende çok özledim aynı abla ya uğraşıp duruyorum çocuklarla Şubat kadar daha izne ayrıldım inş ikinci donem başlıcam calismaya oğlan çok iyi binlerce kez şükürler olsun Rabbim e anne baba demeye başladı yaklaşık on onbeş kelimesi var herseyi anliyo yapıyo normal çocuklardan pek farkı kalmadı çok uğraşıyorum ama meyvelerini almakta ayrı mutlu ediyo beni ameliyattan sonra biliyorsun yüz felci durumu vardı çok korkuttu bizi ama çok şükür iki ay sonra oda geçti çok güzel duyuyo artik kızimda anasinifina başladı o küçükten eziyeti malum kıskançlık öyle işte yaşıyoruz kilolarimuzla
iyi gecelerAyyy ben bu cuma heyecanını seviyorum yaa
Bu şaka değil gerçekten
Bugünlük bu kadar
Ooo Marifetli hatun yattı dinlen sabah halledersin. Sen yeme ama.Kızlar maşallah 15 ssyfa kaynatmışsınız.
Ben evi temizledim.
Sarma sardım.
Ama çok uykum geldi.
İyi geceler canlar öpüldünüz. Güzel musmutlu haftasonları.
bacısı bugün ne yedimkii toplasan 1200kalori eder :)ay Bitane daha yaaa kizlar anlatmayin tamam
Ojhh superiz superiz yaaa
ins ablam :)
afiyetolsun Baharcim
Afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
aferin sana ponim :)
anlastik ablam
ablam dikkat et tatildeyken :)
ne hamarat hatunsunuz siz yaaa
Kız madem yarın yiyecektin bugün niye yedin dilekcim
tamam ablam görüşürüz :)
iyi geceler abla
Ben hiç bilmem abla
Hosgeldin tekrar canım :)
iyi geceler ablamAyyy ben bu cuma heyecanını seviyorum yaa
Bu şaka değil gerçekten
Bugünlük bu kadar
hoşgeldin canım ben dilek, zor günler anlatmışsın çok geçmiş olsunHosbulduk ablam inan bende çok özledim aynı abla ya uğraşıp duruyorum çocuklarla Şubat kadar daha izne ayrıldım inş ikinci donem başlıcam calismaya oğlan çok iyi binlerce kez şükürler olsun Rabbim e anne baba demeye başladı yaklaşık on onbeş kelimesi var herseyi anliyo yapıyo normal çocuklardan pek farkı kalmadı çok uğraşıyorum ama meyvelerini almakta ayrı mutlu ediyo beni ameliyattan sonra biliyorsun yüz felci durumu vardı çok korkuttu bizi ama çok şükür iki ay sonra oda geçti çok güzel duyuyo artik kızimda anasinifina başladı o küçükten eziyeti malum kıskançlık öyle işte yaşıyoruz kilolarimuzla
geçmiş olsun mefkuremKızlar midem ağrıyor yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?