- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #168.241
hocam ben dün konuşmuştum izin kağıdımı vermiştiniz yarın içinHaftasonu felan yok artık anlaştık degılmı
Yok avm ye gıttım
Komşum geldı
Kv ye gıttım
Sınurden yedım
Vs.... Bahaneler rafa hanımlar
Ben kül yutmam o kadar
iyi geceler canımiçecege vurdum kkendimi bende yatacagım şimdi iyi geceler herkese tatlı rüyalar
niye tutmadı ki acaba sıcakmı değildik ki ortamıpuff yogurt kurmuştum ama tutmamış sabaha ladar dursun tutmazsa lor yaparım artık ne yapayım oglumun yogurdu yok ama
bu mevsimde nerde buldun çileğiSelam kizlar disardaydik gelemedim
Sabah 09.00
1 yagda yumurta
10 zeytin
1 kk peynir
Yarim cay bardagi ceviz
5 tane cilek
Ara 15.00
1 ayran
Aksam 18.00
1 kase mercimek corba
6 tane minik kofte
5 zeytin
1 kk peynir
2 litre su
Spor yok
ben ne zaman çok wc çıksam içimi mutluluk kaplar :) niyemi ertesi gün kesin eksi olurum helede gece çıkıyorsam benden mutlusu yok ozaman :)şimdi hisbüküs çayı içsem gece bıyu çok mu çişe çıkarım diye düşünüyorumşaşkınmıyım neyim
Birinci olmak gibi bir durumum olurmu bilmiyorum daha once hic dereceye girmedim ama bu hafta insallah en az 1.5 kilo hedef koydum kendime:)Sen ne zaman sahaların tozunu attırmaya gelıyon canım
yok canım ona dikkat ederim. orada yürüyüş için bol zamanım oluyor. çok geziyorum. yediklerime de dikkat ederim. misafirim ama ölçülü yerim.tatlım tatildeyim diye abartma sakın giriş kilonu aşıp gelme
Zuhal abla seni tebrik etmeyi unutmusum masallah 3. Olmussun tevriklerCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 487. ETAP SONUÇ LİSTELERİ
7 EKİM - 14 EKİM 2016
TAKIM DERECELERİ
9. Takım..................%1,551
8. Takım..................%1,00
5. Takım................%0,878
BİREYSEL DERECELER
9. TAKIMDAN.........berilceee.......4,18
5. TAKIMDAN.......keremcemim.........3,95
9.TAKIMDAN........mefkurem......3,15
Hadi bakalım haftaya güzel başladın fıstıkve menüm
sabah(11:00)
1,5 yumurtadan omlet
1 dilim peynir
1 domates
ara(13:00)
6 badem
1 çb süt
öğle(15:00)
1 kepçe mercimek
1yk bulgur pilavı (oglumdan artan)
5yk yagsız et sote
salata
100g yogurt
akşam(18:00)
1 dlm tam bugday ekmegı
1 ince dilim peynir
domates salatalık
ara(21:00)
100ml sütle kahve
bir ısırık cevizli sucuk (eşimden otlandım)
su:2,5lt spor: 2 mile lesile+1 mile leslie express+16dk zumba
güzel tatlım anniş gelince abartma sakınKizlar bende menumu yazayim annem geldi pek giremiyorum,
Sabah:07.30 bir kk peynir,6 yesil zeytin,yarim haslanmis patates,salatalik ve cay.
Ogle:12.00 dort tane kozlenmis biber,bir kase yayla corbasi,bir dilim ekmek.
Ara ogun:15.00 bir avuc tuzsuz leblebi.
Aksam:18.30 izgara hamsi saymadim ama epey yedim,salata.
2.5 litre su,okul,nobet ve misafir oldugu icin spor yapamadim
çileğin mevsimi geçti be güzelimSelam kizlar disardaydik gelemedim
Sabah 09.00
1 yagda yumurta
10 zeytin
1 kk peynir
Yarim cay bardagi ceviz
5 tane cilek
Ara 15.00
1 ayran
Aksam 18.00
1 kase mercimek corba
6 tane minik kofte
5 zeytin
1 kk peynir
2 litre su
Spor yok
Bende biraz önce çocuğu gönderdim şimdi buraya bakıyomMisafirlerim vardı kızlar, yeni gittiler yemedim doğal olarak gündüz fazla ödüllü olduğu için. Sizler ne yapıyosunz
Kız bide senin yemiş halini görelimGörmesek
Yazıp yüzüme tükürtmesem
Hadi Hadi seni bilmezmiyimBenden çıkmaz kuzu
Gençlere bıraktım bu haftacık
Zeynep 2 Ay önce mezun oldu cnmSen ne zaman sahaların tozunu attırmaya gelıyon canım
Tabiki bu hepimiz için geçerli değilmi fıstıkHaftasonu felan yok artık anlaştık degılmı
Yok avm ye gıttım
Komşum geldı
Kv ye gıttım
Sınurden yedım
Vs.... Bahaneler rafa hanımlar
Ben kül yutmam o kadar
o kadar oldumu tatlım maşallah sana hedefe az kaldımaşallah bize ya harika iş çıkardık, helede kaptanım ve sultanım harikasınız sizin desteğiniz olmasa kendi adıma ben kesinlikle arka arkaya böyle güzel kilolar veremezdim geleli 1ay olmadı daha 5kilomu verdim bile bundan sonra kim korkar yağlardan pisboğazımdan
Hadi izine gidiyon diye bişey demiyoz cnm ama döndüğünde biliyosun hiç bi bahaneyi kabul etmiyozbugün çok yoğun bir gündü. eve geç geldim. çok yorgunum ama mecbur valizi topladım. daha yeni oturdum. şimdi de gidip yatacağım. yarın erken kalkacağım yine.
menümü sormayın kızlar. ne bulduysam yedim. hiç bakamadım. yarın da yoldayım.
Kız yoğurt kurulmaz mayalanırpuff yogurt kurmuştum ama tutmamış sabaha ladar dursun tutmazsa lor yaparım artık ne yapayım oglumun yogurdu yok ama
Tabağı kesınlestırememıstık gıbı gıbı yahocam ben dün konuşmuştum izin kağıdımı vermiştiniz yarın için
Hıc boyle dusunmeyın lütfenBirinci olmak gibi bir durumum olurmu bilmiyorum daha once hic dereceye girmedim ama bu hafta insallah en az 1.5 kilo hedef koydum kendime:)
Künefeden mı bahsedeyımHadi bakalım haftaya güzel başladın fıstık
güzel tatlım anniş gelince abartma sakın
çileğin mevsimi geçti be güzelim
Bende biraz önce çocuğu gönderdim şimdi buraya bakıyom
Ay bunlar zamanla çok tatlı oluyor yaa
Kız bide senin yemiş halini görelim
Hadi Hadi seni bilmezmiyim
Tabiki herkes elinden geleni yapacak
Zeynep 2 Ay önce mezun oldu cnm
Tabiki bu hepimiz için geçerli değilmi fıstık
Yok tatil çocuklar var falanda olmaz
Listede nişan yoktu ben yarın nişana gidiyom
o kadar oldumu tatlım maşallah sana hedefe az kaldı
Hadi izine gidiyon diye bişey demiyoz cnm ama döndüğünde biliyosun hiç bi bahaneyi kabul etmiyoz
Kız yoğurt kurulmaz mayalanır
Niye olmadıki sıcaklığınımı ayarlıyamadın
Teşekkür ederim bitanem işte anca 3.oluyomZuhal abla seni tebrik etmeyi unutmusum masallah 3. Olmussun tevrikler
O ne demek burası tüm potansıyel kılo alıcıların yeriberilceee canim zuhal ablaninda dedigi gibi iki ay once 57 kiloyla mezun oldum fakat kendime hakim olamayarak tekrar kilo aldim,listeye giremem ama motive olmak icin gurupta takilmak istiyorum
Biliyorumki devamı gelmicek güzelimKünefeden mı bahsedeyım
Yoksa hepsını bos verıp sayısız fıstığa eslık eden üzüm suyundanmı
Yok annem ırezıl olmayım
inşallah yürüyüşün faydası olacak kabızlığa. ama tabi bir de lif oranını artıracağım. özellikle bel çevrem bir incelse. tam bir simit var belimde. pantolonların beli zorluyor.olmadı ama canım daha listeye yeni girdin asıl biraz ne kabızlık ne ödem seni yolundan döndüremez ben biliyorum seni azmedince çok güzel kilolar veriyorsun, hemde kırmızı topuklu çizme alıcan bu kışa alman lazım
Aynen benimde istegim kendi koydugum hedeflere ulasabilmem,dedigin gibi bir onceki haftadan eksi cikmam bile benim icin basari:)Hıc boyle dusunmeyın lütfen
Istemek başarmanın yarısı
Kendınle yarış o bıle senı hedefe götürür
Bır öncekı haftadan eksık çık başarı bu zaten
Yanı demıBiliyorumki devamı gelmicek güzelim
Hem 20 kiloda 1 gün ödül yapmışın çokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?