Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yok canim alinip darilacak bir sey yok, buna zamanimizda yok zaten ustelik uslubun ve smile kullanmaman beni rahatsiz etmiyor:)

Gercek adim zeynep olsada masali bende seviyorum:)

Kızlar midem ağrıyor yaa
Öğlen birden yediğim içinmi desem o zaman bişey olmadı
Yoğurt yrdikten sonra oldu sanki
Ama baharatlı olarak ilk defa yemiyomki
Yoğurdumda yeni daha dün yaptıydım

Kızlar midem ağrıyor yaa
Öğlen birden yediğim içinmi desem o zaman bişey olmadı
Yoğurt yrdikten sonra oldu sanki
Ama baharatlı olarak ilk defa yemiyomki
Yoğurdumda yeni daha dün yaptıydım
Üsüttünmü kı
Yada yoğurt tan sonra cay ıctınse eksıme olmustur

Hoşgeldin bitanemmm iyiki geldin çok özledim senide
Neler yaptın anlat bakem çocuklar nasıl işe başladınmı

Tabıkı gel burası senın sanal evın kız
Kaç kılo aldın Can'ım

Hoşgeldin bitanemmm iyiki geldin çok özledim senide
Neler yaptın anlat bakem çocuklar nasıl işe başladınmı
Hosbulduk ablam inan bende çok özledim aynı abla ya uğraşıp duruyorum çocuklarla Şubat kadar daha izne ayrıldım inş ikinci donem başlıcam calismaya oğlan çok iyi binlerce kez şükürler olsun Rabbim e anne baba demeye başladı yaklaşık on onbeş kelimesi var herseyi anliyo yapıyo normal çocuklardan pek farkı kalmadı çok uğraşıyorum ama meyvelerini almakta ayrı mutlu ediyo beni ameliyattan sonra biliyorsun yüz felci durumu vardı çok korkuttu bizi ama çok şükür iki ay sonra oda geçti çok güzel duyuyo artik kızimda anasinifina başladı o küçükten eziyeti malum kıskançlık öyle işte yaşıyoruz kilolarimuzla

Canim donebilirsin tabi bende dondum hemde +9 kiloyla listeye girmeden de motive amacli yazabiliriz,kizlarin masallahi var hirslilar ve guzel bir takim calismasi var:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…