- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #168.261
mesaj alındı fıstığım. yok yarın da yoldayım. sonra tamam. dikkat edilecek.Hadi izine gidiyon diye bişey demiyoz cnm ama döndüğünde biliyosun hiç bi bahaneyi kabul etmiyor.
Yok canim alinip darilacak bir sey yok, buna zamanimizda yok zaten ustelik uslubun ve smile kullanmaman beni rahatsiz etmiyor:)O ne demek burası tüm potansıyel kılo alıcıların yeri
Benım 3. Mezunuyetım yanı
Ama bana alınıp darılma bastan soyleyım smilede kullanmam ters algılama tamammı
Keşke küçük kurbamın adını masal koysaydım ne güzel adın var
Tmm güzelim seni en kötü sabit yada güzel eksilerle brkliyoruzmesaj alındı fıstığım. yok yarın da yoldayım. sonra tamam. dikkat edilecek.
Hay allah razı olsun ZeynomYok canim alinip darilacak bir sey yok, buna zamanimizda yok zaten ustelik uslubun ve smile kullanmaman beni rahatsiz etmiyor:)
Gercek adim zeynep olsada masali bende seviyorum:)
İyi gecelerhadi ben sizi öper ve uykuya kaçar
tamamdırTmm güzelim seni en kötü sabit yada güzel eksilerle brkliyoruz
Üsüttünmü kıKızlar midem ağrıyor yaa
Öğlen birden yediğim içinmi desem o zaman bişey olmadı
Yoğurt yrdikten sonra oldu sanki
Ama baharatlı olarak ilk defa yemiyomki
Yoğurdumda yeni daha dün yaptıydım
soğuk bişeyde içmiyomki cnmÜsüttünmü kı
Yada yoğurt tan sonra cay ıctınse eksıme olmustur
Hoşgeldin bitanemmm iyiki geldin çok özledim senideMerhaba kızlar nasilsiniz bende geri dönmek istiyorum ne yazikki vermeden alarak burasi olmadan olmuyo inş yarından itibaren eksi görmek tek isteğim Beril abla bizede yer varmiiiiii listeye giremem ama en gec bi aya kadar inş geri dönüş kilosuna ulaşabilirim
bu mevsimde nerde buldun çileği
menu güzel
Bende hep oluyor yoğurt sonrası cay kahve ekşime yapıyorsoğuk bişeyde içmiyomki cnm
Neskafe içtiydim ondan olabilirmi acaba şimdiye kadar hiç test etmedim
Tabıkı gel burası senın sanal evın kızMerhaba kızlar nasilsiniz bende geri dönmek istiyorum ne yazikki vermeden alarak burasi olmadan olmuyo inş yarından itibaren eksi görmek tek isteğim Beril abla bizede yer varmiiiiii listeye giremem ama en gec bi aya kadar inş geri dönüş kilosuna ulaşabilirim
Hosbulduk ablam inan bende çok özledim aynı abla ya uğraşıp duruyorum çocuklarla Şubat kadar daha izne ayrıldım inş ikinci donem başlıcam calismaya oğlan çok iyi binlerce kez şükürler olsun Rabbim e anne baba demeye başladı yaklaşık on onbeş kelimesi var herseyi anliyo yapıyo normal çocuklardan pek farkı kalmadı çok uğraşıyorum ama meyvelerini almakta ayrı mutlu ediyo beni ameliyattan sonra biliyorsun yüz felci durumu vardı çok korkuttu bizi ama çok şükür iki ay sonra oda geçti çok güzel duyuyo artik kızimda anasinifina başladı o küçükten eziyeti malum kıskançlık öyle işte yaşıyoruz kilolarimuzlaHoşgeldin bitanemmm iyiki geldin çok özledim senide
Neler yaptın anlat bakem çocuklar nasıl işe başladınmı
Canim donebilirsin tabi bende dondum hemde +9 kiloyla listeye girmeden de motive amacli yazabiliriz,kizlarin masallahi var hirslilar ve guzel bir takim calismasi var:)Merhaba kızlar nasilsiniz bende geri dönmek istiyorum ne yazikki vermeden alarak burasi olmadan olmuyo inş yarından itibaren eksi görmek tek isteğim Beril abla bizede yer varmiiiiii listeye giremem ama en gec bi aya kadar inş geri dönüş kilosuna ulaşabilirim
Abla geçen yıl 72,5 la izne ayrıldım şimdi 76-77 aralığındayim işte liste olmaz galibada bi aya en gec girerim insTabıkı gel burası senın sanal evın kız
Kaç kılo aldın Can'ım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?