Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Başarılar canım oglusa
Sanada fıstık
Sağol abla güzel geçti oğlunda çok sorun yaratmamış
Hıc ıskalamamısın masalla
Hepsı gol olmuş mıdeye

Asureyi yeyibce akşam yapnamissin afiyet olsun canım
Senin bu umutsuzluğun bızı ayıracak bak
Pozıtıf duşun pozıtıf olsun anacım ya
Valla abla hiç kitap acmadim nasıl pozitif dusunuyum idare ederdi allahtan matematigim iyi ondan yirtiyom
Güzel menu canım
Afiyet olsun canım bence ananasi perşembeye sakla
North River sınavda başarılar baby alıntılar im gitmiş etiketledim bende.

North River sınavda başarılar canım
Teşekkürler Canlar
Düzensiz olmus sağlıklı birşeyler bul canim dışarda da bu kadar ac kalma
Günaydın kaptanicem

North River baharcım muhtemelen şu an sınsvdasın Allah yardımcın olsun bildiklerin çıksın attıkların tutsun inşallah

Bahar geldiiii
Nasıl geçti sınavın
ablam hafta boyu çok az yedin normal beslenincede +oldu işte ben bu yuzden çok az yemiyorum dermişim sen halledersin sıkma canını
Sınav iyiydi inşallah artıklarından tutar

Selam kızlar ben geldim sınav idare ederdi kismette varsa olur bu işler kardeşim 3yildir giriyor öğretmen hala atanamadim bi dkda kafasını kaldırmaz dersten ama çok heyecanlı bende aksine oek bi relaxim :)
Oğlum oyun oynamis arabanın her yerini keşfetmiş ve güvercin beslemiş arada iki kere sancısı tutmuş anne diye kapıda kavuştu milletin içinde memehhh ac diyo iyice dana oldu ya

Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın.. oyyy kıyamam ona, Oglum iki yaşındaydı anam yolda bebeye kriz geldi şaşırdım ne yapıcagı mı durduramıyorum artık kundağı örttüm de kuytu bi köşede emzirmiştim
bunu yazarken kızla ilgili bi anım geldi onda o yaşlarda parktan gelmek istemiyor yolun ortasında arkamızdada adamlar var bağırmasınmı koca popolu dilek diye ne utanmıştım :) matrak bi arkadaşım o bi kaç kere bunun yanında söylemişti cadı hemen kaydetmiş:)

Aaaa Bebek oldumu
Pis cadı gecelerce ne cok ağlaştık senınle
Şükür bebegın olmuş
Benımde oldu bılıyonmu
Berıl ne dıyorsunnnnnnn nasıl yaa ıkısler vardı nasıl yaa bebek mı oldu saka mı cok sevındımmm
Benım cok sıkıntılı gunlerım oldu bılıyorsun bır dusuk oldu snr karnımda da 4 aylık bır olu bebegım oldu 4. Hamılelıgımde bu kız oldu şükür kı o yuzden oldukça ara verdım hamılelıkte dokuz ay boyunca ıgne vuruldum tedavı sıkıntılı gunler ondan yoktum şimdı cakı gıbı dondumm
Bu sefer 9. Takımdan devam edeyımm
Ne ağlastık berılcan yaaa cansınnn
Sanırım 5. Takımdan ızne ayrılmıştım snr sıkıntılı gunler oldu
Şimdı nasıl olacak benı almıyormusunuzzz aglarım bakkk

Kız nıye burası
Çabuk anlar vakıyımmm
Yaa acık soylıyım baktım son haftalarda bırıncılıklerınız var cabuk dısıplıne edersenız benı dıye dusundum sahnurun hala burda oldugunu bılmıyordum ee zaten o zamankı takımdan kımse kalmamıstır zaten sakıncası var mı buradann devam etmenınn

Bır deneyelım bırbırımızı ona göre kararlasalım
Nıye servey Zaman'ın olmuyor ıse basladınmı
Evet hayatım dus almaya vaktım olmuyor bazen oğlanın odevlerı işler kız küçük evde net yok surekli telden gırmek zor o acıdan ama vakıt buldukca gelırım yone

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…