- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #168.481
Maşallah tatlım dün mantıya hayır demişinGünaydın herkese
Maşallah tatlım dün mantıya hayır demişin
Demekki sen OLDUN kızzz
Kız dayandımda ne oldu +2 den fazlayım
aman güzelim bende bıktım bu bünyeden öyle olmasa hemen 20 kilo alırmıydımMefkurem ne kadar çabuk artı olmaya müsait bünyen var
Sağol abla güzel geçti oğlunda çok sorun yaratmamışBaşarılar canım oglusa
Sanada fıstık
Hıc ıskalamamısın masalla
Hepsı gol olmuş mıdeye
Asureyi yeyibce akşam yapnamissin afiyet olsun canımSelam kizlar ayyy totom yeni yer gordu valla yorucu bir gundu.Asure yaptik dagitmak icin, ardindan halilarim yikamadan gelmisti evi dip bucak sildim supurdum derken bu saat oldu gecikmekli menumu yazayim.
Sabah uyandigimda 10.00 bir elma.
Kahvalti:12.30 bir tabak menemen,2 dilim ekmek,bir kase yogurt,1 tk bal ve cay.
Aksam:18.00 bir kase asure.
2 litre su spor yapamadim
Valla abla hiç kitap acmadim nasıl pozitif dusunuyum idare ederdi allahtan matematigim iyi ondan yirtiyomSenin bu umutsuzluğun bızı ayıracak bak
Pozıtıf duşun pozıtıf olsun anacım ya
Güzel menu canımBiraz gec oldu yeni geldik eve menumu yazayim.
Saat 7
3 kaşık yoğurt
Saat 12:30
3 kaşık kıymalı yumurta
1 dilim ekmek
Yarım kk peynir
Maydanoz bolca
Saat 15:30
1 fincan sütlü nescafe
Saat 19
3 ızgara köfte
2 Avuc ici kadar ızgara tavuk göğüs
1.5 bardak ayran
Salata
Su 2 litre
Spor Bugün yok malesef
Afiyet olsun canım bence ananasi perşembeye saklaiyi geceler herkesee
eskiden olsa bende mantı konusunda tabağı bitirmeden kalkmazdıM ama bu kez kafamda bitirdim kızlar.pişman olacağım sonuçta yersem. bu arada annem yüzümün küçüldüğünü söyledi tostoparlak yüzlü biri olarak nasıl mutlu oldum anlatamam bu gazla yarın ananas günü yapıCam İnşallah
North River sınavda başarılar baby alıntılar im gitmiş etiketledim bende.
Teşekkürler CanlarNorth River sınavda başarılar canım
Düzensiz olmus sağlıklı birşeyler bul canim dışarda da bu kadar ac kalmaKızlar ben geldim geç oldu ama ancak telefonu alabildim erdem den. Geçmişi okudum ama alıntılar gittiMenumu yazayım
Sabah 12
Bir dilim kızarmış tb ekmeği
Bir tatlı kaşığı zeytin salatası
Kk peynir
Yarım domates
Yarım salatalık
Akşam 22
Ancak eve geldik dışarda yersem kaçamak yaparim diye yemedim
Akşamda geç olunca meyve yedim yorgundum
Bir küçük yeşil muz
Ince dilim ananas
Su 2 yi gecti
Spor 1.5 saat yürüyüş
Günaydın kaptanicem
Günaydın iyi pazarlar millet
Akşam geçmişi okudum ama yorgunluktan yazamadım
Baharcım bizim ailede çocuklar yaşıt sayılır herkesdede 3-4 çocuk. Son zamanlarda düğün vs.eksik olmuyor
Dün fulya sormuştu, görümcemim oğlunun nişanı vardı tatlım ama nişan olduğu için abiye düşünmedim
Yinede dünkü dediğim elbise oldu bende şaşırdım onu 76 78 kilodayken giymiştim
Tabi bel göğüs tarafı daha boldu ama şimdide kötü durmadı
Sizlere derken yarın ben artı çıkacam
Dün ikindin tartılmıştım +1.5 falandı
Evde de fazla bişey yemedim
Öğlen 1 bar kefir
Ikindin yarım bardak süt evden çıkmadan
Orda kätring işini yapanlar yemeği yetiştirememiş servise çok geç başlandı 9 falandı
Açık büfe olduğu içinde geç sıra geldi
Anca 10 na doğru yemek yedik
Çok aç olduğum için biraz tavuk biraz kuzu eti aldım yanına cacık 1 kş yoğurtlu y.fasülye bikaç minik domates
Diğer salatalar bana göre değildi
Tabi pastalar bölümüne hiç bakmadım
Heralde geç yediğim için bugün +2 yi geçmişim
Aslında yattığımda çokda tok değildim gece uyandığımda baya acıkmıştım
Heralde birazı şişliktir
Onun için bugün patates yapıcam bayadır yapmamıştım
Bende durumlar böyle kızlar
Inşallah sizlerden güzel haberler gelir
North River baharcım muhtemelen şu an sınsvdasın Allah yardımcın olsun bildiklerin çıksın attıkların tutsun inşallah
ablam hafta boyu çok az yedin normal beslenincede +oldu işte ben bu yuzden çok az yemiyorum dermişimBahar geldiiii
Nasıl geçti sınavın
Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın.. oyyy kıyamam ona, Oglum iki yaşındaydı anam yolda bebeye kriz geldi şaşırdım ne yapıcagı mı durduramıyorum artık kundağı örttüm de kuytu bi köşede emzirmiştimSelam kızlar ben geldim sınav idare ederdi kismette varsa olur bu işler kardeşim 3yildir giriyor öğretmen hala atanamadim bi dkda kafasını kaldırmaz dersten ama çok heyecanlı bende aksine oek bi relaxim :)
Oğlum oyun oynamis arabanın her yerini keşfetmiş ve güvercin beslemiş arada iki kere sancısı tutmuş anne diye kapıda kavuştu milletin içinde memehhh ac diyo iyice dana oldu ya
Özledım sızı ee dogurduk bebeği de e yeter verelım kılolarıııKız sen ne arıyon burda sarı seker
Aaa cıddı mı sahnurla gorusuyoruz normal hayatta telefon ıle devam ettıgını bılmıyordummIyıyız gı bır gıttın pir gıttın
5. Takımdan ızınlımısın
Sahnur orda hala haberın olsun
Berıl ne dıyorsunnnnnnn nasıl yaa ıkısler vardı nasıl yaa bebek mı oldu saka mı cok sevındımmmAaaa Bebek oldumu
Pis cadı gecelerce ne cok ağlaştık senınle
Şükür bebegın olmuş
Benımde oldu bılıyonmu
Sagol sekercımmmAz delı
Epey çılgın
Cenesı masallah güzel
Kendı guzel
Oğlu kendınden güzel
Az bıraz Nazlı
Gece kusuuu
Ooooo bıtmez
Yaa acık soylıyım baktım son haftalarda bırıncılıklerınız var cabuk dısıplıne edersenız benı dıye dusundum sahnurun hala burda oldugunu bılmıyordum ee zaten o zamankı takımdan kımse kalmamıstır zaten sakıncası var mı buradann devam etmenınnKız nıye burası
Çabuk anlar vakıyımmm
Evet hayatım dus almaya vaktım olmuyor bazen oğlanın odevlerı işler kız küçük evde net yok surekli telden gırmek zor o acıdan ama vakıt buldukca gelırım yoneBır deneyelım bırbırımızı ona göre kararlasalım
Nıye servey Zaman'ın olmuyor ıse basladınmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?