Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Vakıt de yok kı zaten keske yapabılsemm
Hoşgeldin tatlım ismin neydi
Sen yine iyisin kilonun sebebi hamilelikmiş o da çabuk verilir
Senin nickin hiç yabancı gelmedi bana
Bende yaklaşık 2 senedir bu takımdayım
Mezun oldum sonra listede olmayı çok özleyince kiloları alıp geri başladım

Adım Zühal 45 yaşında 3 çocuk 1 torun var almanyadan eşlik ediyorum size efenim

Kızlar ananas çok olgun çok şekerliydi çok az yedim normal kahvaltı yaptım. Sizler napıyonuz
Ben de dün aldım aksine çok sert deggiselim mi
hazırlandım annemleri bekliyorum 68 kilo iken giydiğim elbise yi giydim oldu valla
amma lakin regl oldum yavaş yavaş ağrı başladı
Cumaya kadar bol su bitki cayi halledersin dileğim sen
ay dilek ne güldüm ya koca popolu dilek bu çocuklar böyle işte benimkinin ilk degil her dışarı çıktığımızda rezil ediyor

Oo elifim dun kaçamak yapmadım dimi son güzel havalar tadını çıkarın
oy çok zor bir dusuk oğlum doğana kadar da 9 ay yatis ayağa kalkınca kanamam başlıyordu
Zor zamanlar geride kalmış önümüze bakalım

Yabancı degılım ztn 5. Takımdaydım ztn ayrıca cok azımlı oldugumdan bana azım kralıcesı derlerdı grupta oradan asınasındır canım
Cok memnun oldum hayatımm

Mrb kızlar bugün baya erken kalktım kardeşim girdi kpss ye onu gönderdim sonra geri yattım 9.30 da dua etmek üzere geri kalktım inş sonucu güzel olur bebelerle kahvaltı şimdi öğle yemeği boğaza çalışıyoruz işte bugün düne göre 700g eksim vardı çok sevindim inş yarına bi kilo olur sabah öğle iyiydi aksama sadece köfte yiycem inş bakalım birazda spor yapabilsem çok iyi olcak

abla valla çok kötü bi bunyen var ondan iki lokma yiyince hemen okadar alırmi hepte aç dolasamazsin kiiii

Kızlar ananas çok olgun çok şekerliydi çok az yedim normal kahvaltı yaptım. Sizler napıyonuz
bende sabah normal kahvaltı yaptım ogleden et haslamistim onunla çorbalar bi dilim ekmek yedim aksama sadece köfte yiyvem ama atistirmayi falan bıraktım ons sonuç güzel OLACAK

hayırlısı olsun canım kardeşimde kpss zede ins hakkinizda hayirlisiyla memur olursunuz ah bendede var bi dana aynı şekilde lüzumsuz yerlerde dalıyor hemen örtü ile hallediyor bizdetyapacak bişe yok

Yabancı degılım ztn 5. Takımdaydım ztn ayrıca cok azımlı oldugumdan bana azım kralıcesı derlerdı grupta oradan asınasındır canım
Cok memnun oldum hayatımm
Yazmayı unutmuşum cnm başın sağolsun Allah diğer yavrularına sağlıklı ömür versin

Aynı zamanlardamı listelerdeydik acaba hatırlıyamadım
Inşallah kraliçeliğin burdada devam eder

Kızlar bi fikir verin akşam ne yesem
Sabah(8:30)
1dlm ananas
1yumurta

Öğle(12:00)
2dlm beyaz ekmek
Sucuklu yumurta(1yumurta 4dlm sucuk)
1/2kk peynir
2zeytin
(Annemde ekmek yoktu mecbur yedim beyaz ekmek babam hepsini beyaz almış)

Ara(14:30)
100ml sütle kahve

Şimdik akşamda ananas yumurtalı yapsam kabaklı yumurtanın yapsam pırasalı yumurtanın yapsam napsam malum beyaz ekmeği huplettim telafi etmeliyim ve bugün tartıda cumaya gore -1kg durumundayim önceki cumaya gore ejsiye gectim

Kardeşininde hakkında hayırlısı olsun cnm

Kız sen halâ emziriyonmu kaç yaşında oldu küçük dana

Dün başlangıç olarak güzeldi tatlım
Akşama tek köfte doyurmaz yanına salata yoğurt ekle

Valla ne yapayım güzelim kurtulamıyomki şu bünyeden

Ayyy çok kıskandım o -1 benim olsunmu

Bence sabah öğlen yumurta yediğin için
Kabak yada pırasa yemeyi yap yanında yoğurtla

Hakkında hayırlısı canım

hazırlandım annemleri bekliyorum 68 kilo iken giydiğim elbise yi giydim oldu valla
vayy harika elbisenin olması.

yoğun bir gün

-1 mi vavvvv

Ayyy çok kıskandım o -1 benim olsunmu

Bence sabah öğlen yumurta yediğin için
Kabak yada pırasa yemeyi yap yanında yoğurtla
Olmasın abla vermem kimselere ptesi + çıktım o hafta hep Onla uğraştım bu bana ders oldu :)
Bu buse görünmeyince ben korkuyorum yaa

Meydey Meydey buseye sesleniyorum
Lütfen kaçamak yapmadan geldim de
valla bende abla kahvaltı dedi kayboldu

Olmasın abla vermem kimselere ptesi + çıktım o hafta hep Onla uğraştım bu bana ders oldu :)
valla bende abla kahvaltı dedi kayboldu
Anacım sende ne cimri çıktın
40 yılın başı bişey istediydik

Taa dün sabah gitti kahvaltıya daha kayıp

Bende ananas aldım dün haftaiçi yapicam bugün muz süt yapiyorum :)
Kız dayandımda ne oldu +2 den fazlayım

aman güzelim bende bıktım bu bünyeden öyle olmasa hemen 20 kilo alırmıydım
ooo abla baya artidasin ama toparlarsin sen
Inş hayırlı sonuçlar alırsın baharcim
Demekki o zamana göre daha sıkı vücudun

oh ne guzel canım bizde dışarı çıkmayı düşünüyoruz :)
kabak olabilir canım :)
Bu buse görünmeyince ben korkuyorum yaa

Meydey Meydey buseye sesleniyorum
Lütfen kaçamak yapmadan geldim de
Ay ınş kacamaksiz gelir abla

Yazmayı unutmuşum cnm başın sağolsun Allah diğer yavrularına sağlıklı ömür versin

Aynı zamanlardamı listelerdeydik acaba hatırlıyamadım
Inşallah kraliçeliğin burdada devam eder
Ben de senı hatırlıyorum sanırım aynı zamandaydık tesekkur ederım dllah sag olanlara omur versınn

Aynen canım onumuze bakalım cok guzel fıt bır vucuda sahıp olup kg mu korumak ve gıysılerımı yenılemek ıstıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…