- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #168.501
Vakıt de yok kı zaten keske yapabılsemmHıc alakası yok
Yürüyüş oluyor 40 ın çıkınca
Hoşgeldin tatlım ismin neydiVakıt de yok kı zaten keske yapabılsemm
Ben de dün aldım aksine çok sertKızlar ananas çok olgun çok şekerliydi çok az yedim normal kahvaltı yaptım. Sizler napıyonuz
Cumaya kadar bol su bitki cayi halledersin dileğim senhazırlandım annemleri bekliyorum 68 kilo iken giydiğim elbise yi giydim oldu valla
amma lakin regl oldum yavaş yavaş ağrı başladı
Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın.. oyyy kıyamam ona, Oglum iki yaşındaydı anam yolda bebeye kriz geldi şaşırdım ne yapıcagı mı durduramıyorum artık kundağı örttüm de kuytu bi köşede emzirmiştim
bunu yazarken kızla ilgili bi anım geldi onda o yaşlarda parktan gelmek istemiyor yolun ortasında arkamızdada adamlar var bağırmasınmı koca popolu dilek diye ne utanmıştım :) matrak bi arkadaşım o bi kaç kere bunun yanında söylemişti cadı hemen kaydetmiş:)
Oo elifim dun kaçamak yapmadım dimi son güzel havalar tadını çıkarınKızlar selam.
Dün misafirim vardı.
Gece geç gittiler.
Sabah ta KPSS sınavında görevim vardı.
Şimdi de çocukları alıp yazlığa gittik.
Toparlayıp akşam döneceğiz.
Ara ara bskarım size.
Geçmişi ancak gece okurum.
oy çok zor bir dusuk oğlum doğana kadar da 9 ay yatis ayağa kalkınca kanamam başlıyorduBerıl ne dıyorsunnnnnnn nasıl yaa ıkısler vardı nasıl yaa bebek mı oldu saka mı cok sevındımmm
Benım cok sıkıntılı gunlerım oldu bılıyorsun bır dusuk oldu snr karnımda da 4 aylık bır olu bebegım oldu 4. Hamılelıgımde bu kız oldu şükür kı o yuzden oldukça ara verdım hamılelıkte dokuz ay boyunca ıgne vuruldum tedavı sıkıntılı gunler ondan yoktum şimdı cakı gıbı dondumm
Bu sefer 9. Takımdan devam edeyımm
Ne ağlastık berılcan yaaa cansınnn
Sanırım 5. Takımdan ızne ayrılmıştım snr sıkıntılı gunler oldu
Şimdı nasıl olacak benı almıyormusunuzzz aglarım bakkk
Yabancı degılım ztn 5. Takımdaydım ztn ayrıca cok azımlı oldugumdan bana azım kralıcesı derlerdı grupta oradan asınasındır canımHoşgeldin tatlım ismin neydi
Sen yine iyisin kilonun sebebi hamilelikmiş o da çabuk verilir
Senin nickin hiç yabancı gelmedi bana
Bende yaklaşık 2 senedir bu takımdayım
Mezun oldum sonra listede olmayı çok özleyince kiloları alıp geri başladım
Adım Zühal 45 yaşında 3 çocuk 1 torun var almanyadan eşlik ediyorum size efenim
abla valla çok kötü bi bunyen var ondan iki lokma yiyince hemen okadar alırmi hepte aç dolasamazsin kiiiiGünaydın iyi pazarlar millet
Akşam geçmişi okudum ama yorgunluktan yazamadım
Baharcım bizim ailede çocuklar yaşıt sayılır herkesdede 3-4 çocuk. Son zamanlarda düğün vs.eksik olmuyor
Dün fulya sormuştu, görümcemim oğlunun nişanı vardı tatlım ama nişan olduğu için abiye düşünmedim
Yinede dünkü dediğim elbise oldu bende şaşırdım onu 76 78 kilodayken giymiştim
Tabi bel göğüs tarafı daha boldu ama şimdide kötü durmadı
Sizlere derken yarın ben artı çıkacam
Dün ikindin tartılmıştım +1.5 falandı
Evde de fazla bişey yemedim
Öğlen 1 bar kefir
Ikindin yarım bardak süt evden çıkmadan
Orda kätring işini yapanlar yemeği yetiştirememiş servise çok geç başlandı 9 falandı
Açık büfe olduğu içinde geç sıra geldi
Anca 10 na doğru yemek yedik
Çok aç olduğum için biraz tavuk biraz kuzu eti aldım yanına cacık 1 kş yoğurtlu y.fasülye bikaç minik domates
Diğer salatalar bana göre değildi
Tabi pastalar bölümüne hiç bakmadım
Heralde geç yediğim için bugün +2 yi geçmişim
Aslında yattığımda çokda tok değildim gece uyandığımda baya acıkmıştım
Heralde birazı şişliktir
Onun için bugün patates yapıcam bayadır yapmamıştım
Bende durumlar böyle kızlar
Inşallah sizlerden güzel haberler gelir
bende sabah normal kahvaltı yaptım ogleden et haslamistim onunla çorbalar bi dilim ekmek yedim aksama sadece köfte yiyvem ama atistirmayi falan bıraktım ons sonuç güzel OLACAKKızlar ananas çok olgun çok şekerliydi çok az yedim normal kahvaltı yaptım. Sizler napıyonuz
hayırlısı olsun canım kardeşimde kpss zede ins hakkinizda hayirlisiyla memur olursunuz ah bendede var bi dana aynı şekilde lüzumsuz yerlerde dalıyor hemen örtü ile hallediyor bizdetyapacak bişe yokSelam kızlar ben geldim sınav idare ederdi kismette varsa olur bu işler kardeşim 3yildir giriyor öğretmen hala atanamadim bi dkda kafasını kaldırmaz dersten ama çok heyecanlı bende aksine oek bi relaxim :)
Oğlum oyun oynamis arabanın her yerini keşfetmiş ve güvercin beslemiş arada iki kere sancısı tutmuş anne diye kapıda kavuştu milletin içinde memehhh ac diyo iyice dana oldu ya
Yazmayı unutmuşum cnm başın sağolsun Allah diğer yavrularına sağlıklı ömür versinYabancı degılım ztn 5. Takımdaydım ztn ayrıca cok azımlı oldugumdan bana azım kralıcesı derlerdı grupta oradan asınasındır canım
Cok memnun oldum hayatımm
Kardeşininde hakkında hayırlısı olsun cnmMrb kızlar bugün baya erken kalktım kardeşim girdi kpss ye onu gönderdim sonra geri yattım 9.30 da dua etmek üzere geri kalktım inş sonucu güzel olur bebelerle kahvaltı şimdi öğle yemeği boğaza çalışıyoruz işte bugün düne göre 700g eksim vardı çok sevindim inş yarına bi kilo olur sabah öğle iyiydi aksama sadece köfte yiycem inş bakalım birazda spor yapabilsem çok iyi olcak
abla valla çok kötü bi bunyen var ondan iki lokma yiyince hemen okadar alırmi hepte aç dolasamazsin kiiii
bende sabah normal kahvaltı yaptım ogleden et haslamistim onunla çorbalar bi dilim ekmek yedim aksama sadece köfte yiyvem ama atistirmayi falan bıraktım ons sonuç güzel OLACAK
hayırlısı olsun canım kardeşimde kpss zede ins hakkinizda hayirlisiyla memur olursunuz ah bendede var bi dana aynı şekilde lüzumsuz yerlerde dalıyor hemen örtü ile hallediyor bizdetyapacak bişe yok
Ayyy çok kıskandım o -1 benim olsunmuKızlar bi fikir verin akşam ne yesem
Sabah(8:30)
1dlm ananas
1yumurta
Öğle(12:00)
2dlm beyaz ekmek
Sucuklu yumurta(1yumurta 4dlm sucuk)
1/2kk peynir
2zeytin
(Annemde ekmek yoktu mecbur yedim beyaz ekmek babam hepsini beyaz almış)
Ara(14:30)
100ml sütle kahve
Şimdik akşamda ananas yumurtalı yapsam kabaklı yumurtanın yapsam pırasalı yumurtanın yapsam napsam malum beyaz ekmeği huplettim telafi etmeliyim ve bugün tartıda cumaya gore -1kg durumundayim önceki cumaya gore ejsiye gectim
Hakkında hayırlısı canımSelam kızlar ben geldim sınav idare ederdi kismette varsa olur bu işler kardeşim 3yildir giriyor öğretmen hala atanamadim bi dkda kafasını kaldırmaz dersten ama çok heyecanlı bende aksine oek bi relaxim :)
Oğlum oyun oynamis arabanın her yerini keşfetmiş ve güvercin beslemiş arada iki kere sancısı tutmuş anne diye kapıda kavuştu milletin içinde memehhh ac diyo iyice dana oldu ya
vayy harika elbisenin olması.hazırlandım annemleri bekliyorum 68 kilo iken giydiğim elbise yi giydim oldu valla
Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın.. oyyy kıyamam ona, Oglum iki yaşındaydı anam yolda bebeye kriz geldi şaşırdım ne yapıcagı mı durduramıyorum artık kundağı örttüm de kuytu bi köşede emzirmiştim
bunu yazarken kızla ilgili bi anım geldi onda o yaşlarda parktan gelmek istemiyor yolun ortasında arkamızdada adamlar var bağırmasınmı koca popolu dilek diye ne utanmıştım :) matrak bi arkadaşım o bi kaç kere bunun yanında söylemişti cadı hemen kaydetmiş:)
yoğun bir günKızlar selam.
Dün misafirim vardı.
Gece geç gittiler.
Ara ara bskarım size.
-1 mi vavvvvKızlar bi fikir verin akşam ne yesem
1dlm ananas
1yumurta
2dlm beyaz ekmek
1/2kk peynir
2zeytin
100ml sütle kahve
Şimdik akşamda ananas yumurtalı yapsam kabaklı yumurtanın yapsam pırasalı yumurtanın yapsam napsam malum beyaz ekmeği huplettim telafi etmeliyim ve bugün tartıda cumaya gore -1kg durumundayim önceki cumaya gore ejsiye gectim
Olmasın abla vermem kimselere ptesi + çıktım o hafta hep Onla uğraştım bu bana ders oldu :)Ayyy çok kıskandım o -1 benim olsunmu
Bence sabah öğlen yumurta yediğin için
Kabak yada pırasa yemeyi yap yanında yoğurtla
valla bende abla kahvaltı dedi kaybolduBu buse görünmeyince ben korkuyorum yaa
Meydey Meydey buseye sesleniyorum
Lütfen kaçamak yapmadan geldim de
Anacım sende ne cimri çıktınOlmasın abla vermem kimselere ptesi + çıktım o hafta hep Onla uğraştım bu bana ders oldu :)
valla bende abla kahvaltı dedi kayboldu
Bende ananas aldım dün haftaiçi yapicam bugün muz süt yapiyorum :)Kızlar ananas çok olgun çok şekerliydi çok az yedim normal kahvaltı yaptım. Sizler napıyonuz
ooo abla baya artidasin ama toparlarsin senKız dayandımda ne oldu +2 den fazlayım
aman güzelim bende bıktım bu bünyeden öyle olmasa hemen 20 kilo alırmıydım
Inş hayırlı sonuçlar alırsın baharcimSelam kızlar ben geldim sınav idare ederdi kismette varsa olur bu işler kardeşim 3yildir giriyor öğretmen hala atanamadim bi dkda kafasını kaldırmaz dersten ama çok heyecanlı bende aksine oek bi relaxim :)
Demekki o zamana göre daha sıkı vücudunhazırlandım annemleri bekliyorum 68 kilo iken giydiğim elbise yi giydim oldu valla
oh ne guzel canım bizde dışarı çıkmayı düşünüyoruz :)Kızlar selam.
Dün misafirim vardı.
Gece geç gittiler.
Ara ara bskarım size.
kabak olabilir canım :)Kızlar bi fikir verin akşam ne yesem
1dlm ananas
1yumurta
2dlm beyaz ekmek
1/2kk peynir
2zeytin
100ml sütle kahve
Ay ınş kacamaksiz gelir ablaBu buse görünmeyince ben korkuyorum yaa
Meydey Meydey buseye sesleniyorum
Lütfen kaçamak yapmadan geldim de
yok valla canımı işte -lerimi istemeAnacım sende ne cimri çıktın
40 yılın başı bişey istediydik
Taa dün sabah gitti kahvaltıya daha kayıp
Al eksilerini başına çal o zaman hıhhhyok valla canımı işte -lerimi isteme
Ben de senı hatırlıyorum sanırım aynı zamandaydık tesekkur ederım dllah sag olanlara omur versınnYazmayı unutmuşum cnm başın sağolsun Allah diğer yavrularına sağlıklı ömür versin
Aynı zamanlardamı listelerdeydik acaba hatırlıyamadım
Inşallah kraliçeliğin burdada devam eder
Aynen canım onumuze bakalım cok guzel fıt bır vucuda sahıp olup kg mu korumak ve gıysılerımı yenılemek ıstıyorummBen de dün aldım aksine çok sertdeggiselim mi
Cumaya kadar bol su bitki cayi halledersin dileğim sen
ay dilek ne güldüm ya koca popolu dilek bu çocuklar böyle işte benimkinin ilk degil her dışarı çıktığımızda rezil ediyor
Oo elifim dun kaçamak yapmadım dimi son güzel havalar tadını çıkarın
oy çok zor bir dusuk oğlum doğana kadar da 9 ay yatis ayağa kalkınca kanamam başlıyordu
Zor zamanlar geride kalmış önümüze bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?