Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tamam canım yazmaya calışcam
Ben ılk cocugumu 25 ay emzırmıştım bunu da inş o kdr emzırcem
Ben de bıtıyorum bebeklere o bakışlara

Kız onun bebekliği kalmamışki koca çocuk olmuş tabi yakışmaz
Tabiki eğer bi problem yoksa tavsiye edilen 2 yaş onu biliyorum tatlişkom
Ama o zamanda iyice aklı başına geliyor bırakması zor oluyor
tam sinir işte abla 24aydan sonra bebeklik bitip cocykluga geçiyor zaten 24fen sonra uzatmamak gerek duygusal boşluğa dusuyor

ben geldiim
dün sabah annemdeydik ordan arkadaşıma gittik psikolojik tedavi görüyor tüm gün onla ilgilendim gece döndüm eve giremedim

sabah da markete gideyim öyle gideyim dedim evde hiçbir şey kalmamış 2 posta gittim geldim pertim çıktı sızmış kalmışım kızlar

menülere geçeyim. geçmiş 30 sayfa birikmiş şimdi okuyamıycam onu. herkesin hali vakti yerindedir inş.

dünki menüm

annemde kaçamaksız bir kahvaltı. ekmek yemedim onun yerine çeyrek kaşarlı börek yedim

öğle arkadaşımdaydım öğle yemedim uygun bir şey yoktu

akşam hala ordaydım ve artık dayanamadım 19.00 da 5 yk kısır yedim
yarım bardakta hazır limonata

spor yok
3 lt su

bugünki menüm

sabah 11.30
2 haşlanmış yumurta

öğle yok öğlen market faslı başladı git gel git gel

akşam 17.00
2 haşlanmış yumurta

ve yatış

3 saat market gezentesini spordan sayabilirz bence 30 dk yürüyüş gibi
2 lt su

aramıza yeni bir arkadaş daha katılmış sanırım

servey merhaba canım ben buse. geçmişi henüz okuyamadım okuduğumda seni de tanımış olucam sanırım. ben kednimi tanıtayım. 27 yaşındayım. evliyim. çalışmıyorum. hoşgeldin sen de aramıza

Tesekkur ederım busecım memnun oldumm tanıscaz tabı

canım biber Di o yazmamışım:)
Afiyet şifa olsun; )

yarın misafirim gelecek görümceler kusura bakmasınlar hamurişi yapamam bu hafta hiç bir güç Allahın izniyle diyetımi bozdurmaz artık. yaparım mis gibi tencereye yemeklerini oh mis
en güzeli çok iyi düşünmüşsün.

Afiyet olsun canım menun güzel bence.

ya aslında haşlama dan koyuyorum da hacmi Küçülsun diye dondurucu çok dolu yer yok :))) fasulye su tadiyor gibi geliyor Çiğden koyunca o yüzden azcik kendi suyuyla pişiriyorum. Benim patates diyeyi yoğurttan dolayi ters tepmis olabilir dediğin gibi.

Afiyet olsun canım. Ekmek goze çok geliyor lusteye bakınca birde meyve çok geç saate kalmış onada dikkat et.

Menun guzel canim,kizliklarida gule gule yiyin insallah:)
Sağol canım

Yok canım yaptım kisliklari da bugün fasulye bi tezgahta ucuzdu ve cok güzeldi kaçırmak istemedim :)))) valla domates 4.5-5 lira ben şok :)

hos geldin can can. İyiz şükür.

Afiyet olsun yine kaşar yine börek Buse can bugunun de yumurta detoksu olmuş sanki. :)

Mefkurem mefkusum ben bu gece birsey deniyim dedim zencefilli yoğurt varya saat 10 gibi yaptım 3 kaşık yedim yatmadan yarım saat önce yiyin diyor ya bi çok yerde bakim böyle bi fark olucak mi diye merak ettim. Bir kaç gün yapıcam.

Ama sen cıss hakkını kullanmıştın tatlım

Bugünde yine telafi etmek için aç kalmışın

abla tüm samimiyetimle söylüyorum dün o kısırı yemek istemedim resmen zorunda kaldım yoğurt istedim yoktu süt istedim yoktu artık utandım yani. açtım o yüzden yedim kısırdan

yarın da akşam amcamlara gidicez kaçamak olmayacak göreceksin evde yiyip gidicem.

muz aldım bulduğumun en yeşillerinden bir de süt aldım. hem light aldım hem de laktozsuz. laktozsuz olan yarım yağlı light olan yağsız hangisini kullanayım sence??

canım börek dediğin hiç ekmek yemedimki ve börek çok küçük parçaydı onun kiloma etkisi olacağını düşünmüyorum. akşamki kısırın hikayesi de şöyle

dün o kısırı yemek istemedim resmen zorunda kaldım yoğurt istedim yoktu süt istedim yoktu artık utandım yani. açtım o yüzden yedim kısırdan

farkındayım kızlar bu kez kaçamak istemiyorum canım bile istemiyor. çok pişmanlık yaşadım daha yerken hatta yemeden önce ne yesem diye düşündüm ama işte böyle oldu az yedim ama yemiş oldum

Şuan hedef koyuyorum ve adım adım uygulamalıyım
Yarın tartılcam 79 cıvarı olmalıyım duz hesap 80 dıyelım(abovvvvv )
Yılbasına ıkı ay var, 69 olmalıyım en az
Yarın tarıldıktan snr cuma ıcın hedef koyacagım

farkındayim canım mecbur kalmissin. değişik bir Ruh haline girdin ve cok iyi yaptın inşallah en kisa surede hedefindesin bayildim bu Buse ye

Hadi bakalım bismillah inşallah yeni yila kadar vericeksin fazlaliklarini azmi kararlılığı hissediyorum.

afiyet olsun ablam
afiyet olsun bahar cim ekmekte başka seçenek yoktu sanırım ondan yemissin en azindan bi dilim olsayd keske
Menü güzel dilekcim afiyet olsun
İyi aksamlar herkese
menüm
11.00
2 kk ananas
2 yk menemen
1 kk peynr
2 zeytin

18: 40
3 yk etli pilav
Salata

su: 2tl
spor:1 saat yürüyüş
aksam az ama pilav olduğu için dengelemissin ponicim afiyet olsun
afiyet olsun elifcim pastayı cuma kaçamağı sayıyorum :)
afiyet olsun elifim menun dengeli bence
Bugun gelemedım gelemıyecende
Ikızlerı evlerıne goturecem yarın görüşürüz
Gece sırrımı fırsat bulursam yazarım bulamassam yarına
görüşürüz ablacim :)
yarın misafirim gelecek görümceler kusura bakmasınlar hamurişi yapamam bu hafta hiç bir güç Allahın izniyle diyetımi bozdurmaz artık. yaparım mis gibi tencereye yemeklerini oh mis
kız misafir umduğunu değil bulduğunu yer bosver tencere yemeği olsun nolacak
afiyet olsun canım akşam baya yemissin en azindan lavas olmasaydı
afiyet olsun canım meyveleri erken saatte yersen daha iyi
Yavaş yavaş kesebilirsin bence de canım yaşı gelmiş artık
Sabah tartılarak baslıyalım seruvene
İçimden bır ses bu grupla cok keyıflı olacak zayıflamak dıyorrr
doğru yerdesin tatlım
hoşgeldin busemm özledik valla seni :)
dengesiz olmuş busem ama seçenek yoktu diyorsun keşke börek olmasaydı v
Canım zaten haftalık bildirimde bi sonraki hafta için hedef söylüyoruz

Mefkurem mefkusum mesajı aldım 2 gün kurusu nu suya koydum sabah ilk işin onları yemek olucak, unutuyorum ben ya evde yulaf kepegi var mesela 2-3 çeşit kayisi keten tohumu bir süru çay çeşidi :) aklıma gelmiyor :) keten tohumlarını Öğütmek şartmi yoksa tohum şeklinde tuketebilirmiyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…