Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaudın.
Aminnnn kaptanım.
Sana da bol eksili bir hafta diyeceğim berilim. Eksi olacağını biliyorum da artık - 4 kg mı - 5 kg mı diye merak ediyorum.
Yok abı ne ne oluyor
Ben artık ıstratteyım 80 i ucundan yakalayana kadar
Daha banyoya gıtmedım tartıdan tırstıgımdan

Çıktık abenım ama bır ayağımız orda hep prematüre 24. Haftada doğmuş ve cıddı sorunları var
Gelmene Mutlu oldum günaydın
İnşallah hepsi bitecek berilcim.
Nefes de tüğlü bamya gibi koşturacak.
Çok premature var çevremde.
Kuzeniminki de 26 haftalık dogdu.
Şimdi bir yaşında. Koltuklara tutunup yürüyor sıpa.

Sımdı ıyıyız teyzesı
Rabbıme emanetız hepımız ama paniklemiyordum artk

Menum
Sabah 11
Bir muz
Bir bardak süt
Öğle 14
Bir muz
Bir bardak süt
Akşam 18
Bir muz
Bir bardak süt
Muzlar yesil ve küçüktü
Su 2 yi gecti
Spor yok
Afiyet olsun canım. Bakalım sonuç ne olucak.

tuketebilirsin elifcim :)

Iyi geceler canim
merci baby.

Bugün bir yürüdüm bir yürüdüm anlatamam. Şu an bacaklarım ağrıyor.
Ooo maşallah.

Günaydın herkese katmer ve poğaçanın ceremesini çekiyorum +300
cumaya halledersin.

Kızlar bende +300 üm.
Yine yoğun bir dört gün bekliyor beni.
eksiye çevirisi sen onu eminim.

Günaydın 9.takımın azimli hatunlari.... 10. Takımdan kaptan yardımcısı ben iyi haftalar olsunnn
iyi haftalar

Günaydın hanımlar
Iyı bır hafta olsun bıze
Dertler, kederler,hastalıklar uzak
Tartıda bol eksıler bızım olsun
aminnn.

maşallah kuzuya.

Sımdı ıyıyız teyzesı
Rabbıme emanetız hepımız ama paniklemiyordum artk
daha da iyi olucak inşallah. sabır ve zaman bir araya gelince hersey yolunu buluyor bir bakmissin Nefes koca kız olmuş

kız bizim burdaki carrefoura mı geldin yoksa? ben migrostaydım sonra da 2. posta da carrefoura gittim. aldım migrostan en yeşil bulduklarımı aldım yemyeşil değil ama kesinlikle.

çok az kalmış hedefine helal sanaaa

Günsydınlar.
Herkese bol rksili haftalar.

günaydın elifiimm

Günaydın herkese katmer ve poğaçanın ceremesini çekiyorum +300

Kızlar bende +300 üm.
Yine yoğun bir dört gün bekliyor beni.

Malesef haftasonu dikkat etmeme rağmen cuma günü yenen aşure den sanırım +200 cumaya eksiyim tabisi.

uff 1,2 atıyım 73 ama moral bozmak yok regl olduğu biliyorum dün sadece 400gr artıydım

günaydın kızçeler batmışız birazcık ama öyle abartı rakamlar yok. hallederiz biz bunlarıı

Günaydın 9.takımın azimli hatunlari.... 10. Takımdan kaptan yardımcısı ben iyi haftalar olsunnn

günaydın teşekkürler sana da iyi haftalar canım :)

Günaydın hanımlar
Iyı bır hafta olsun bıze
Dertler, kederler,hastalıklar uzak
Tartıda bol eksıler bızım olsun

amin ablacıımm hadi sen de tartıl yine kaçmışsın hadiiiiii

Gunaydin hanimlar malesef -100 istedigim gibi olmadi cunku dun sabah -500 dum bakalim cumaya daha iyi bir eksi olur insallah.

olsun canım şuana kadar tek eksi çıkan sensin çok güzel bence. cumaya bombe gibi gelirsin

Günaydın
Alışkanlıklarımı unutmamışım ptesi tartısına çıktım. 72,9 ile moral buldum bu sabah.Cumaya kadar daha çok eksi olma duasıyla başlayım artık dedim. berilceee kaptanım uygun görürse tabi. Bu arada hedefimi 68e çekmek istiyorum.70 en rahat olduğum kilom ama bitti rahatlığıyla geri alırsam diye az daha vereyim diyorum.
Kızımı ameliyat ettiremedik.Ertelendi geniz akıntısı ve grip başlangıcı sebebiyle. Doktor bahara doğru yapalım dedi.Hayırlısı dedik artık.
Ben çarşambadan beri acillerde,112lerde yaşıyorum.Tek sebebi de şiddetli öksürük.Öksürmekten insanın nefesi kesilir,morarır,olduğu yere yığılırmı ya Ciğerlerim ağzımdan çıkacak sanırsınız o derece.Böğürlerim (bilmeyenler için sırtımın yanları),kasıklarım,göğsüm,sinem,bacaklarım kaslarımın olduğu her yer ağrıyor.Bi de migren ekleniyor öksürüğe.Başıma bıçak sokuyorlar gibi. Faranjitte son haddinde. = ben yani
Sizler napıyorsunuz bakıyım? 3 haftalık geçmişi okumam mümkün değil biliyorsunuz.Özet geçin bakıyım bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…