- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #168.661
Mecbur oldugun icin birşey demiyorum busecikdünki menüm
annemde kaçamaksız bir kahvaltı. ekmek yemedim onun yerine çeyrek kaşarlı börek yedim
öğle arkadaşımdaydım öğle yemedim uygun bir şey yoktu
akşam hala ordaydım ve artık dayanamadım 19.00 da 5 yk kısır yedim
yarım bardakta hazır limonata
spor yok
3 lt su
bugünki menüm
sabah 11.30
2 haşlanmış yumurta
öğle yok öğlen market faslı başladı git gel git gel
akşam 17.00
2 haşlanmış yumurta
ve yatış
3 saat market gezentesini spordan sayabilirz bence 30 dk yürüyüş gibi
2 lt su
Evet ama cok açılmıştır bi dlm kesmediafiyet olsun ablam
afiyet olsun bahar cim ekmekte başka seçenek yoktu sanırım ondan yemissin en azindan bi dilim olsayd keske
Menü güzel dilekcim afiyet olsun
aksam az ama pilav olduğu için dengelemissin ponicim afiyet olsun
afiyet olsun elifcim pastayı cuma kaçamağı sayıyorum :)
afiyet olsun elifim menun dengeli bence
görüşürüz ablacim :)
kız misafir umduğunu değil bulduğunu yerbosver tencere yemeği olsun nolacak
afiyet olsun canım akşam baya yemissin en azindan lavas olmasaydı
afiyet olsun canım meyveleri erken saatte yersen daha iyi
Yavaş yavaş kesebilirsin bence de canım yaşı gelmiş artık
doğru yerdesin tatlım
hoşgeldin busemm özledik valla seni :)
dengesiz olmuş busem ama seçenek yoktu diyorsunkeşke börek olmasaydı v
Canım zaten haftalık bildirimde bi sonraki hafta için hedef söylüyoruz
Bende de chia keten ne ararsan var akşamları yoğurtla keten pul biber cok use yatıyordu yeniden baslayimMefkurem mefkusum mesajı aldım 2 gün kurusu nu suya koydum sabah ilk işin onları yemek olucak, unutuyorum ben ya evde yulaf kepegi var mesela 2-3 çeşit kayisi keten tohumu bir süru çay çeşidi :) aklıma gelmiyor :) keten tohumlarını Öğütmek şartmi yoksa tohum şeklinde tuketebilirmiyiz.
AAcaba tarti ne diyecekMenum
Sabah 11
Bir muz
Bir bardak süt
Öğle 14
Bir muz
Bir bardak süt
Akşam 18
Bir muz
Bir bardak süt
Muzlar yesil ve küçüktü
Su 2 yi gecti
Spor yok
Oh maşallahBugün bir yürüdüm bir yürüdüm anlatamam. Şu an bacaklarım ağrıyor.
Günaydın herkese katmer ve poğaçanın ceremesini çekiyorum +300
Halledersiniz+300 nekiKızlar bende +300 üm.
Yine yoğun bir dört gün bekliyor beni.
AAminGünaydın hanımlar
Iyı bır hafta olsun bıze
Dertler, kederler,hastalıklar uzak
Tartıda bol eksıler bızım olsun
rakibem nolduMalesef haftasonu dikkat etmeme rağmen cuma günü yenen aşure den sanırım +200 cumaya eksiyim tabisi.
Maşallah pilavlar pogacalar halledersin dileğim yapılmadan gonderuff 1,2 atıyım 73ama moral bozmak yok regl olduğu biliyorum dün sadece 400gr artıydım
Hadi bakalimgünaydın
+600
muz süt yapıyorum bugün
Canım günden güne degisir -500dur oGunaydin hanimlar malesef -100 istedigim gibi olmadi cunku dun sabah -500 dum bakalim cumaya daha iyi bir eksi olur insallah.
Günaydın canım geçmiş olsun aramıza dönmem güzel kendini bırakma aysecimGünaydın
Alışkanlıklarımı unutmamışım ptesi tartısına çıktım. 72,9 ile moral buldum bu sabah.Cumaya kadar daha çok eksi olma duasıyla başlayım artık dedim.berilceee kaptanım uygun görürse tabi. Bu arada hedefimi 68e çekmek istiyorum.70 en rahat olduğum kilom ama bitti rahatlığıyla geri alırsam diye az daha vereyim diyorum.
Kızımı ameliyat ettiremedik.Ertelendi geniz akıntısı ve grip başlangıcı sebebiyle. Doktor bahara doğru yapalım dedi.Hayırlısı dedik artık.
Ben çarşambadan beri acillerde,112lerde yaşıyorum.Tek sebebi de şiddetli öksürük.Öksürmekten insanın nefesi kesilir,morarır,olduğu yere yığılırmı yaCiğerlerim ağzımdan çıkacak sanırsınız o derece.Böğürlerim (bilmeyenler için sırtımın yanları),kasıklarım,göğsüm,sinem,bacaklarım kaslarımın olduğu her yer ağrıyor.Bi de migren ekleniyor öksürüğe.Başıma bıçak sokuyorlar gibi. Faranjitte son haddinde. = ben yani
Sizler napıyorsunuz bakıyım? 3 haftalık geçmişi okumam mümkün değil biliyorsunuz.Özet geçin bakıyım bana
abla ne yedin çok hızlı alıp veriyim değişik bir bünye o yüzden sen halledersinAn ıtıbarıyle 98.1 im
Ohh yandan hala yüzün altıyım