Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Mecbur oldugun icin birşey demiyorum busecik
Evet ama cok açılmıştır bi dlm kesmedi
Bende de chia keten ne ararsan var akşamları yoğurtla keten pul biber cok use yatıyordu yeniden baslayim
Menum
Sabah 11
Bir muz
Bir bardak süt
Öğle 14
Bir muz
Bir bardak süt
Akşam 18
Bir muz
Bir bardak süt
Muzlar yesil ve küçüktü
Su 2 yi gecti
Spor yok
AAcaba tarti ne diyecek
Bugün bir yürüdüm bir yürüdüm anlatamam. Şu an bacaklarım ağrıyor.
Oh maşallah
Günaydın herkese katmer ve poğaçanın ceremesini çekiyorum +300

Kızlar bende +300 üm.
Yine yoğun bir dört gün bekliyor beni.
Halledersiniz+300 neki
Günaydın hanımlar
Iyı bır hafta olsun bıze
Dertler, kederler,hastalıklar uzak
Tartıda bol eksıler bızım olsun
AAmin
Malesef haftasonu dikkat etmeme rağmen cuma günü yenen aşure den sanırım +200 cumaya eksiyim tabisi.
rakibem noldu

uff 1,2 atıyım 73 ama moral bozmak yok regl olduğu biliyorum dün sadece 400gr artıydım
Maşallah pilavlar pogacalar halledersin dileğim yapılmadan gonder
günaydın

+600

muz süt yapıyorum bugün
Hadi bakalim
Gunaydin hanimlar malesef -100 istedigim gibi olmadi cunku dun sabah -500 dum bakalim cumaya daha iyi bir eksi olur insallah.
Canım günden güne degisir -500dur o
Günaydın canım geçmiş olsun aramıza dönmem güzel kendini bırakma aysecim
An ıtıbarıyle 98.1 im
Ohh yandan hala yüzün altıyım
abla ne yedin çok hızlı alıp veriyim değişik bir bünye o yüzden sen halledersin

Künefeden gır helvadan çık
Verılır canısı
Boğaz'ı tutayım bıtanesı

cuma arpa şehriye pilavını kaçamaklamıştım ya ondan gülmemişti tartı yüzüme c.tesi elifiim

aaa ne şanslısın en azından takiptesin vücudunu

anaa hilalin oğlu da dökmüştü kız atıcam koltugu diyordu en son kokuyormuş inş senin de öyle olmaz

abla ben o derecelik gacılardan değilim gerçekler acıdır

ama bu haftada 1. olucazzzzzzzzzz

ben de 61 için öyle düşünüyorum

kızz yapmışsın böreği nasıl oldu beğendin mi???

kız 23.30 dan önce burdan çıkmıyom daha napam bence siz vampirsiniz anam kurt adamsınız

yok abla yoook 1. yiz kaçarı yooookkkkkkkk

bu sabah annem baktı kızıma saat 10'a kadar uyudum çok tuhaf bi duyguydu O saate kadar uy uyabilmek

@elifvecebir misafirlerine eşlik edecen de mi Canım o kadar hazırlamışın

ay kıyamam ben sana ponim yaa

bak baak elifi kaçamağa sürüklemeye çalışmışın ahahah alemsiniz

ay ne güzel tamam canım valla ayağımı denk alırım ben de senin menülere gözümü dikeyim en iyisi

Takımımıza nazar değmesin kızlar 1.yiz, bireyselde takımızdan 2 kişi var.
Süperiz süperrrrrrrrrrrrrrrr

BOMBEYİİİİİZZZZZZZZZZZ

İşler beni bekler kızlar bugün pek bi tembel yaa :)
Kaynım in oğlu 15 günlük devlet memuru ilk maaşını aldı bugün bizi yemeğe davet etti ızgara olursa gelirim dedim

aaa çirkef misafir elif umduğunu değil bulduğunu derler bilmiyon mu sen

Allah bağışlasın kamilecim. şubatta mı diyete başlayacaksın tam anlamadım o kısmı?

hoşgeldin tekrar canım ismini yazmamışsın ama. evlatlarını da Allah bağışlasın bal gibidir onlar ooyyy
canım yeni doğum yapmış biri için çok değil bence kilon. sen de bizim gibi nickinin altına boy kilo güncel ve hedef kilo yazarsan sevinirim canım takip edebilcek açısından aklımızda tutamıyoruz çünkü

bayanlar tebrike geldimm sırrınız nedir bana da söyleyin :) 3.takımdan geldim

ay canım çok tatlısın. kaçamak yapmıyoruz elden geldiğince canım.

rakibem cozutmuşsun ohh afiyet olsun
az daha yiyeydin

Kız yok öyle
100 altına duştum dıye cozuttum ıste
Dün kunefe bugun helva ay battım ben
Carmaga gerın
Gıyotıne vurun benı

oohh oohh ye bakalım sen bize gelince de vur kırbacı vuuurrrrrrrrrrrr

Bende gider yarın sınav var ogluma bi çanta yaptım esim dalga geçiyor askeremi gönderiyoz dedi epi topu iki saat abartmasaydin diye
İyi geceler kizcelrr

ay yerim onu ben nasıl geçmiş sınav?

aşureyi anlıyorum can çekmiş ama canım keşke sabaha kadar sabredip sabah yeseydin o kilo yapmazdı sana :)

afiyet olsun

süpersin yaa benim de eşim yüzün küçüldü diyor çok seviniyorum.

oo ananasına kavuşmuşsun bence güzel menü ama akşam meyve değil yogurt olsa çok daha iyiydi . afiyet olsun hilalim

Kızlar hurma yoğurt denediniz mi ben bi kere bir gun yaptım ve -1kg gitmişti hurma sevenlere duyurulur
Ben yapmıştım cok ıyıydı net kaç gıtmıştı hatırlamıyorum
Detoksu persembe yapsanız daha ıyu sonuç verır tartı

İlk defa döktü süt yoğurt işlerse cok kotu kojuyir bi kere arabaya döküldü adam arabayı sattı
Sınav idare ederdi canim
Ben yapmıştım cok ıyıydı net kaç gıtmıştı hatırlamıyorum
Detoksu persembe yapsanız daha ıyu sonuç verır tartı
evet perşembe bunu yapiyim ben yine bildiğimden sasmayim

ikinci alıntıyı patlatcam

berilceee al sana künefe ekmek arası helvaaa 96.3 ten 98.1 e heeeeeeeee cumaya bombe bekliyoruz seni bu yakışmadı bizim kaptana ona göreeeeeeeeeeee

ikinci alıntıyı patlatcam

berilceee al sana künefe ekmek arası helvaaa 96.3 ten 98.1 e heeeeeeeee cumaya bombe bekliyoruz seni bu yakışmadı bizim kaptana ona göreeeeeeeeeeee
Yakışmadı vallahı
Ama 20 kılo verdım ödülü haketmedı mi

Son düzenleme:
Tekrar geçmiş olsun canım .

Mefküre bacıyla bi ara yok oldunuz sonra 9. Takım listesinde sizi ve kilolarınızı görünce şok olmuştum .
Ama ikinizide tanıyorum yakında çıtır olursunuz
Hoşgeldin aebenim
Gördüğün gibi kaybolduğumuz zaman boş durmadık listede olmak bağımlılık yaptığı için... 5-10 kiloyla listeye girmeye değmez deyip kiloları alıp geldik
Tabiki berilimle beraber zayıflamak daha zevkli heyecanli oluyor

abla senin iradene maşallah yaaaaaaa
hadi nerdesin yap artık bildirimiii

Ay gene alıntılar gitti
Hepinize günaydın kızlar
Mefkurem abla maşallah sana açık bufeye iyi dayanmissin
berilceee beril ablam ancak telefonu aldım erdemden

kız telefonuna ne zaman kavuşcan anam sen?

Kızlar ananas çok olgun çok şekerliydi çok az yedim normal kahvaltı yaptım. Sizler napıyonuz

oohhh işte mis gibi yiyeydin kız ananas süper oluyor ödemi atıyor ohh

hakkında hayırlısı olsun baharım

maşallah oğluşa da yerim onuu ama seni rezil etmiş

hazırlandım annemleri bekliyorum 68 kilo iken giydiğim elbise yi giydim oldu valla
amma lakin regl oldum yavaş yavaş ağrı başladı

oo süpersin rakibeem hadi bakalıımm. ah ben de bir olsam kız 2 hafta oldu geciktim mevsimsel ama hamişlik değil sökülsem de kurtulsam

ahahah olacak şey değil komedi yaaaaaaaaa koptummm

Bu buse görünmeyince ben korkuyorum yaa

Meydey Meydey buseye sesleniyorum
Lütfen kaçamak yapmadan geldim de

abla 5 kaşık kısır o da zorunluluktan bugün zaten +600 çıktım ama muz süt yapıyorum. sen sorumu görmedin ama ben netten baktım ve yarım yağlı laktozsuz sütü seçtim light yerine.

merak ediyorum sonucu ama çok azmış yaa patatesler

Yedıklerımı yazacak kadar baktım olsa keske bılıyorum kı buraya bıldırcem dıye ınsan az yıyor gercektenn

canım geçmişe baktım azda olsa buraya vakit ayırabiliyorsun. takım kuralı menüleri yazmak. akşam yatmadan gir yaz çık en kötü ihtimal geçmişe bakamayacak bile olsa o an bunu yapabilirsin.

hamişlikte 13 kg çok çok iyi nasıl başardın inş ben de hamiş olursam darısı başıma olur sanmam gerçi

yarın misafirim gelecek görümceler kusura bakmasınlar hamurişi yapamam bu hafta hiç bir güç Allahın izniyle diyetımi bozdurmaz artık. yaparım mis gibi tencereye yemeklerini oh mis

işte buuuuuuuuuuuuu süpersinnn

canım çok çok geçmiş olsun

senin izin hakkın dolduğu için listeye giremiyorsun 2017 ye kadar sanırım haberin var mı bundan? haklarını doldurmuşsun malesef canım. burda katılıma devam et ocakta listedesin.

Saol Can'ım

Aynen öyle güzelim. Yok yoruldum demeyeceğim dedim kendime...

Moral bozma tabi tatlım. R.... Döneminde ödem belli zaten.

Yerim ben seni :))

ay ben de seni yerim

kısır yüzünden oldu elifim

Kızlar günaydın. Kusura bakmayın çok gelemiyorum. Ama kontrol ben de merak etmeyin.
Bugün kıyafet bakmaya gideceğim. Ve tabi bol yürüyüş yine.... Öpüyorum hepinizi...

hadi bakalım öpüldün

An ıtıbarıyle 79,7 kg dedı tartı ...
Zaman zaman abarttıgı doğrudur
Cuma gunu minumum 79 olacagım ilk hedefım bu

hadi bakalım cumayı bekliyoruzz

Başarılar busecım
Yarına gıder o

amin aminn

Kız ne kaçması bu totisle Nasıl kacıyım

ay koptum

An ıtıbarıyle 98.1 im
Ohh yandan hala yüzün altıyım

bak bakkkk bi de kendini avutuyorrr hıhhhhhhhhhhhhh

anlaşını yerim senin sağ ol baharım gerçekten mecbur kaldım yani bu nasıl ev anlamadım süt yok hadi yoğurt nasıl yok söyledi sonra ev sahibi hazır süt almıyormuş haftada bir süt alıyormuş sütçüden yoğurt yapıyormuş ben de ikisininde bittiği güne denk gelmişim kadın da sütçüyü bekliyormuş organik ev

Günaydın kızlar
Cuma:71.9
Ptesi:71.1 (aslında dun 70.9 du sporu geç saatte yapınca sisti sanırım bide wc yok )

ooo süpersin vedarı iftaharımızsın tebrikler baharıım

BOMBESİNNNNNNNNNNNNNN

Kızlar hurma yoğurt denediniz mi ben bi kere bir gun yaptım ve -1kg gitmişti hurma sevenlere duyurulur

AAA aklımda olsun çok sağ ol kız görürsem alayım hurma? kurur hurma dimi yaş mevye olanı demiyon??

selam canım hoşgeldin kendini tanıtırmısın? adın yaşın?
ne zaman izne ayrıldın? ya da eski mezun musun? kaç kilo aldın?

İlk defa döktü süt yoğurt işlerse cok kotu kojuyir bi kere arabaya döküldü adam arabayı sattı
Sınav idare ederdi canim
evet perşembe bunu yapiyim ben yine bildiğimden sasmayim

ay inş koltukta aynı sorun yaşanmaz

Herkeslere günaydın

Buse bence laktozsuz sütü iç cnm zaten lightlerin yağı az ama şeker oranı yinr yüksek

Eliya elifim o zencefilli zerdeçal tarçınlı olan yoğurdu yarım saat değilde 3 saat öncesinde yesen daha iyi ve haftada 2 gün

Bugün bombelerrle haftaya başlamışız nazar değsin inşallahda herkes eksilere düşsün
Baharcım maşallah en güzel bildirim sende cumaya süper olacak

Hadi bakalım çalışmalara başlıyalım kolay gelsin herkese

Hoşgeldin iremcim
Ne yazıkki bende mezun olup çoook geri alıp geldim cnm
Sen neler yaptın halbuki çok güzel gidiyodun

Buse sen tablettenmı giriyon
Ben telden alıntı yapamıyom Nasıl yapıyon

yok abla laptoptan giriyorum şuan ama telden de giriyorum dışardayken paketim olunca. ikisinde de alıntı yapabiliyorum sen niye yapamıyorsun ki? çoklu alıntıya bascan okuyup okuyup sonra cevapla kısmını alıntıları ekle diycen hepsi çıkcak :)

Yakışmadı vallahı
Ama 20 kılo verdım ödülü haketmedı mi

valla haketmedi desem yalan ama bundan sonrasını artık tamam yeter cuma kaçamağını yapmıştın cumartesi de yaptın. daha bitti berilişkom dimiiiiii

ay bana bak kaptana atarlanıyorum

abla netten baktım laktozsuzu sectim ben de zaten çok sağ ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…