- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #168.681
Bende hep telden giriyom cnm daha pratik geliyor ama benimki büyük ekranBuse sen tablettenmı giriyon
Ben telden alıntı yapamıyom Nasıl yapıyon
Tamam canım yazmaya calışcammabla senin iradene maşallah yaaaaaaa
hadi nerdesin yap artık bildirimiii
kız telefonuna ne zaman kavuşcan anam sen?
oohhh işte mis gibi yiyeydin kız ananas süper oluyor ödemi atıyor ohh
hakkında hayırlısı olsun baharım
maşallah oğluşa da yerim onuu ama seni rezil etmiş
oo süpersin rakibeem hadi bakalıımm. ah ben de bir olsam kız 2 hafta oldu geciktim mevsimsel ama hamişlik değil sökülsem de kurtulsam
ahahah olacak şey değil komedi yaaaaaaaaa koptummm
abla 5 kaşık kısır o da zorunluluktan bugün zaten +600 çıktım ama muz süt yapıyorum. sen sorumu görmedin ama ben netten baktım ve yarım yağlı laktozsuz sütü seçtim light yerine.
merak ediyorum sonucu ama çok azmış yaa patatesler
canım geçmişe baktım azda olsa buraya vakit ayırabiliyorsun. takım kuralı menüleri yazmak. akşam yatmadan gir yaz çık en kötü ihtimal geçmişe bakamayacak bile olsa o an bunu yapabilirsin.
hamişlikte 13 kg çok çok iyi nasıl başardın inş ben de hamiş olursam darısı başıma olur sanmam gerçi
işte buuuuuuuuuuuuu süpersinnn
canım çok çok geçmiş olsun
senin izin hakkın dolduğu için listeye giremiyorsun 2017 ye kadar sanırım haberin var mı bundan? haklarını doldurmuşsun malesef canım. burda katılıma devam et ocakta listedesin.
ay ben de seni yerim
kısır yüzünden oldu elifim
hadi bakalım öpüldün
hadi bakalım cumayı bekliyoruzz
amin aminn
ay koptum
bak bakkkk bi de kendini avutuyorrr hıhhhhhhhhhhhhh
anlaşını yerim senin sağ ol baharım gerçekten mecbur kaldım yani bu nasıl ev anlamadım süt yok hadi yoğurt nasıl yoksöyledi sonra ev sahibi hazır süt almıyormuş haftada bir süt alıyormuş sütçüden yoğurt yapıyormuş ben de ikisininde bittiği güne denk gelmişim kadın da sütçüyü bekliyormuş organik ev
ooo süpersin vedarı iftaharımızsın tebrikler baharıım
BOMBESİNNNNNNNNNNNNNN
AAA aklımda olsun çok sağ ol kız görürsem alayım hurma? kurur hurma dimi yaş mevye olanı demiyon??
selam canım hoşgeldin kendini tanıtırmısın? adın yaşın?
ne zaman izne ayrıldın? ya da eski mezun musun? kaç kilo aldın?
ay inş koltukta aynı sorun yaşanmaz
izin hakkı dolduğu izin listeye giremez değil cnmcanım çok çok geçmiş olsun
senin izin hakkın dolduğu için listeye giremiyorsun 2017 ye kadar sanırım haberin var mı bundan? haklarını doldurmuşsun malesef canım. burda katılıma devam et ocakta
Kız dur arada kaynatıcaktımMefkurem heey kilo bildirimi yapmadınnn???
Tamam canım yazmaya calışcamm
Hamıleyken 9 ay calıştım doguma ıkı hafta kala ayrıldım gayet saglıklı beslendım kılomu da gostermıyorum zaten eklerım bır ara ama şimdı emzırırken kg almaya basladım onune gecmelıyımm
izin hakkı dolduğu izin listeye giremez değil cnm
Bu sene tekrar izin alamaz
Kız dur arada kaynatıcaktım
Dün +2 den fazlaydı
Bugün +2 olmuşum
Panik yok ben halledecem
Bilmiyom cnm artık neden diye düşünmeyip önüme bakıcamBEN KÜL YUTMAM ARTIKKKKKKKKKKKKKKK
abla ben şoktayım yalnız beril ablayı da geçmişsin sen yaa. nasıl oldu ki bu ??
semplice_signora panik yok ben yanlış anlamışım canım listeye girebiliyorsun ocağa kadar bir daha izne çıkamıyormuşsun sadece yıllık izin hakkın dolmuş
-800 ama Üzgün surat saçlarıni yolarim senin.Günaydın kızlar
Cuma:71.9
Ptesi:71.1 (aslında dun 70.9 du sporu geç saatte yapınca sisti sanırım bide wc yok)
O nasıl yapılıyor anlat hele.Kızlar hurma yoğurt denediniz mi ben bi kere bir gun yaptım ve -1kg gitmişti hurma sevenlere duyurulur
zaten 3 saat sonra anca yattım sağolsun ufak canıma okudu gece geceHerkeslere günaydın
Buse bence laktozsuz sütü iç cnm zaten lightlerin yağı az ama şeker oranı yinr yüksek
Eliya elifim o zencefilli zerdeçal tarçınlı olan yoğurdu yarım saat değilde 3 saat öncesinde yesen daha iyi ve haftada 2 gün
Bugün bombelerrle haftaya başlamışız nazar değsin inşallahda herkes eksilere düşsün
Baharcım maşallah en güzel bildirim sende cumaya süper olacak
Hadi bakalım çalışmalara başlıyalım kolay gelsin herkese
izin hakkı dolduğu izin listeye giremez değil cnm
Dün +2 den fazlaydı
Bugün +2 olmuşum
Panik yok ben halledecem
64 le bıraktımBerılım 120 kg dım deme sakın cıddı olamazsınn ben senı 70 lerde bırakmıştım cok sıkı dıyetlerın vardı ne oldu kı sonradannn
Bıttıııııı bılıyom 79.9 a kadar fıre yokyok abla laptoptan giriyorum şuan ama telden de giriyorum dışardayken paketim olunca. ikisinde de alıntı yapabiliyorum sen niye yapamıyorsun ki? çoklu alıntıya bascan okuyup okuyup sonra cevapla kısmını alıntıları ekle diycen hepsi çıkcak :)
valla haketmedi desem yalan ama bundan sonrasını artık tamam yeter cuma kaçamağını yapmıştın cumartesi de yaptın. daha bitti berilişkom dimiiiiii
ay bana bak kaptana atarlanıyorum
abla netten baktım laktozsuzu sectim ben de zaten çok sağ ol
Telden bende gırıyomda çoklu alıntı olmuyorBende hep telden giriyom cnm daha pratik geliyor ama benimki büyük ekran
Sen aglama hıc@berilcee berilim yine ağlattın beni kızzz
çok güzel yazmışın dürüstçe
Ayrıca teşekkürlük bişey yok
Senin azmin maşşalah bu işi halledecek
Inşallah bu sefer ikimizde akıllanırız cnm da şu vermeyi becerdiğimiz gibi korumayıda öğreniriz
Bilmiyom cnm artık neden diye düşünmeyip önüme bakıcam
Demekki geç vakit ne yenirse yensin hemwn depolanıyor bide cuma aşure vardı
Bıttıııııı bılıyom 79.9 a kadar fıre yok
Bende olmuyor canım
Evet bende kesmiyorum kiyamiyoeum ama yemek yemiyo kesecem galiba yakindaCanım menu yaz yoksa kaçınılmaz kendini kaybetmek ben 76 ile doğuma gidip emzirirken 83oldum
En güzeli
Bence guzel etten zarar gelmedi bana hiç
Ben bunu ctesi yapiyim böylece denemiş olurum
Ekmek beyaz sanırım afiyet olsun
benimkine yakin canım valla yemeye bebek yemiyorum işte benimde 4ay kaldı uzmanlar ve kuran iki yasa kadar diyor bende hazır değilim ayrilmaya
ablam yakışmaz mı koca gözlerini sana dikerek emmesi ömre bedel :) duygusal başladım yineabla eskiden ilk 6 aydi ama araştırmalara göre iki yaş artık dünya emzirme günlerinde de surekli emzirmeye teşvik var
Kuranda da babanın da ortak kararı ile iki yas geçiyor
24aya gelince ne yapcaz orası kara kara düşünme yeri
Günaydın herkese katmer ve poğaçanın ceremesini çekiyorum +300
olsun kızlar cumaya giderKızlar bende +300 üm.
Yine yoğun bir dört gün bekliyor beni.
anayasa kuzum pek bi erken olmusÇıktık abenım ama bır ayağımız orda hep prematüre 24. Haftada doğdu ve cıddı sorunları var
Gelmene Mutlu oldum günaydın
Malesef haftasonu dikkat etmeme rağmen cuma günü yenen aşure den sanırım +200 cumaya eksiyim tabisi.
uff 1,2 atıyım 73ama moral bozmak yok regl olduğu biliyorum dün sadece 400gr artıydım
Gider gider sıkıntı yok devamgünaydın
+600
muz süt yapıyorum bugün
Gayet güzelGunaydin hanimlar malesef -100 istedigim gibi olmadi cunku dun sabah -500 dum bakalim cumaya daha iyi bir eksi olur insallah.
hedefi geçersiniz cumayaAn ıtıbarıyle 79,7 kg dedı tartı ...
Zaman zaman abarttıgı doğrudur
Cuma gunu minumum 79 olacagım ilk hedefım bu
Iyiyim desek kötümu abla neydekAn ıtıbarıyle 98.1 im
Ohh yandan hala yüzün altıyım
çok güzel cumaya biri gecerGünaydın kızlar
Cuma:71.9
Ptesi:71.1 (aslında dun 70.9 du sporu geç saatte yapınca sisti sanırım bide wc yok)
Oooooo iremim sendeki geldin Kürkçü dükkanına hepimiz burdayım gel gel evineSelam kızlar beni de tekrar aranıza kabul eder misiniz? Tabi ki geri aldığım kilolarımla. Beril yarışma kurallarını biliyorum. Sadece paylaşımda bulunmak istiyorum.Mefkurem Zuhal abla neler yapıyorsun?
Yok kız şubatta diyete değil okula yani calismaya basliycam ay güldürdün beni sabah sabahcuma arpa şehriye pilavını kaçamaklamıştım ya ondan gülmemişti tartı yüzüme c.tesi elifiim
aaa ne şanslısın en azından takiptesin vücudunu
anaa hilalin oğlu da dökmüştü kız atıcam koltugu diyordu en son kokuyormuş inş senin de öyle olmaz
abla ben o derecelik gacılardan değilim gerçekler acıdır
ama bu haftada 1. olucazzzzzzzzzz
ben de 61 için öyle düşünüyorum
kızz yapmışsın böreği nasıl oldu beğendin mi???
kız 23.30 dan önce burdan çıkmıyom daha napam bence siz vampirsiniz anam kurt adamsınız
yok abla yoook 1. yiz kaçarı yooookkkkkkkk
ay kıyamam ben sana ponim yaa
bak baak elifi kaçamağa sürüklemeye çalışmışın ahahah alemsiniz
ay ne güzel tamam canım valla ayağımı denk alırım ben de senin menülere gözümü dikeyim en iyisi
BOMBEYİİİİİZZZZZZZZZZZ
aaa çirkef misafir elifumduğunu değil bulduğunu derler bilmiyon mu sen
Allah bağışlasın kamilecim. şubatta mı diyete başlayacaksın tam anlamadım o kısmı?
hoşgeldin tekrar canım ismini yazmamışsın ama. evlatlarını da Allah bağışlasın bal gibidir onlar ooyyy
canım yeni doğum yapmış biri için çok değil bence kilon. sen de bizim gibi nickinin altına boy kilo güncel ve hedef kilo yazarsan sevinirim canım takip edebilcek açısından aklımızda tutamıyoruz çünkü
ay canım çok tatlısın. kaçamak yapmıyoruz elden geldiğince canım.
rakibem cozutmuşsun ohh afiyet olsun
az daha yiyeydin
oohh oohh ye bakalım sen bize gelince de vur kırbacı vuuurrrrrrrrrrrr
ay yerim onu ben nasıl geçmiş sınav?
aşureyi anlıyorum can çekmiş ama canım keşke sabaha kadar sabredip sabah yeseydin o kilo yapmazdı sana :)
afiyet olsun
süpersin yaa benim de eşim yüzün küçüldü diyor çok seviniyorum.
oo ananasına kavuşmuşsun bence güzel menü ama akşam meyve değil yogurt olsa çok daha iyiydi . afiyet olsun hilalim
halledersin abla onu biliyoruz maşallah in varizin hakkı dolduğu izin listeye giremez değil cnm
Dün +2 den fazlaydı
Bugün +2 olmuşum
Panik yok ben halledecem
maşallah süper.Önce bildirim sonra geçmişe cvp inş
Cmts 76,6
Pzt 75,6
Giden bir kilo inş cumaya iki olur odemciklerim gitti galiba
Ayy ne demek tabiki kabul ederiz. Ben Elif bu arada hoş geldin sefa geldin.Aynen kamilem döneceğiz dükkana. Kızlar kabul ederse tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?