Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Çıktık abenım ama bır ayağımız orda hep prematüre 24. Haftada doğdu ve cıddı sorunları var
Gelmene Mutlu oldum günaydın
Tekrar geçmiş olsun canım .

Mefküre bacıyla bi ara yok oldunuz sonra 9. Takım listesinde sizi ve kilolarınızı görünce şok olmuştum .
Ama ikinizide tanıyorum yakında çıtır olursunuz

ooo bombesin fulyaaa tebrikleer
Saol Can'ım

Aynen öyle güzelim. Yok yoruldum demeyeceğim dedim kendime...

uff 1,2 atıyım 73 ama moral bozmak yok regl olduğu biliyorum dün sadece 400gr artıydım
Moral bozma tabi tatlım. R.... Döneminde ödem belli zaten.

günaydın

+600

muz süt yapıyorum bugün
Yerim ben seni :))

günaydın Kızcelerrrr yemeklerini koydum ocağı tartılıuım artık
Marifetli hatun

uff 1,2 atıyım 73 ama moral bozmak yok regl olduğu biliyorum dün sadece 400gr artıydım
halledersin canım cumaya kadar.

günaydın

+600

muz süt yapıyorum bugün
Buse vıııışşş niye böyle oldu ki?

Gunaydin hanimlar malesef -100 istedigim gibi olmadi cunku dun sabah -500 dum bakalim cumaya daha iyi bir eksi olur insallah.
eksisin en azından bizde oda yok :)))

dünki geçmişi okumaya gidiyom 30 sayfa
Kolay gelsin :))))

hayırlısı canım olur kurtulur bahar gelince. Nasıl bir rahatsizlikmis o öyle nasıl üsüttun sen astımında var üstüne bide faranjit hah tam olmuş. Tedavi falan etki etmiyormu. Csb ucak iyiles canım ys cok gecmis olsun. Herşey bıraktığın gibi bu hafta detoks listeleri hava da uçuştu herkes detoks yaptı ben yapamadım :) tabiki 1. Olduk. Beril ve mefkuşum dereceye girdi. Onun dışında önemli birsey yok.

Faranjitim eski yoldaşım zaten.Akut nicedir. Astım daha min.seviyedeymiş ama etkiliyor işte.Tedavi 2 haftaya ancak sonuç verir diyorlar. Daha iyiyim tabi geçen haftaya göre.
Vavvvv detokslar birincilikler falan.Bıraktığım gibisiniz maşallah :) Ve tabiki kaptan klasiği ve yeni rakibi mefkuş :) Detoksu bende yapamıyorum kız.Zaten normalde küçük tansiyonum 5-6lardadır benim.Detoksla yada tek tip diyetle 3leri görüyorum.Keşke kilom da tansiyonum gibi hızlı düşse...

Tekrar geçmiş olsun canım .

Mefküre bacıyla bi ara yok oldunuz sonra 9. Takım listesinde sizi ve kilolarınızı görünce şok olmuştum .
Ama ikinizide tanıyorum yakında çıtır olursunuz
Herkes bırılerını bulur dıyet yolunda
Sanırım bız bırbırımızı bulduk
Aynı anda aç kalıp zevk alabılıyoz
Sen bu ısın şahısın ama hıc bızımkı sapıtmadın canım

Canımsın elifimsin ne deyım

Kız ne kaçması bu totisle Nasıl kacıyım

Gecmıs olsun canım
Eğer hazırım dıyorsan çık sahalara hadı.....

inşallah tedavi sonuç verir cano. Bende hep derdim cüssemë bakmayın tansiyonu yerlerde diye benimde hep düşük büyüğü de 9-10 dur. Aclik bende baş ağrısı yapiyor detokstan çekiniyorum o yüzden. Sabah bi kalksak incecik olmuşuz

Aynen takım bıraktığın gibi tam gaz devam ediyor zayıflamaya.

Kızlar günaydın. Kusura bakmayın çok gelemiyorum. Ama kontrol ben de merak etmeyin.
Bugün kıyafet bakmaya gideceğim. Ve tabi bol yürüyüş yine.... Öpüyorum hepinizi...
iyi gezmeler iyi eğlenceler Fulya cım

An ıtıbarıyle 79,7 kg dedı tartı ...
Zaman zaman abarttıgı doğrudur
Cuma gunu minumum 79 olacagım ilk hedefım bu
Hadi bakalım gelsin 79.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…