- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #168.641
Merhaba :)Yesil muz ne ıse yarıyor guzeller
Tekrar geçmiş olsun canım .Çıktık abenım ama bır ayağımız orda hep prematüre 24. Haftada doğdu ve cıddı sorunları var
Gelmene Mutlu oldum günaydın
Saol Can'ımooo bombesin fulyaaa tebrikleer
Aynen öyle güzelim. Yok yoruldum demeyeceğim dedim kendime...2 isiriksa iyi canım ben daha çok zannettim mesela :) dün carrefour a gittim orda yeşil muz vardı busem
Kız hedefe 8.5 kilo kaldı artık sıkı tutucam :)
Oh maşallah abla yuruyemedigin günlerin acısını cikart
Moral bozma tabi tatlım. R.... Döneminde ödem belli zaten.uff 1,2 atıyım 73ama moral bozmak yok regl olduğu biliyorum dün sadece 400gr artıydım
Yerim ben seni :))günaydın
+600
muz süt yapıyorum bugün
Marifetli hatungünaydın Kızcelerrrr yemeklerini koydum ocağı tartılıuım artık
halledersin canım cumaya kadar.uff 1,2 atıyım 73ama moral bozmak yok regl olduğu biliyorum dün sadece 400gr artıydım
Buse vıııışşş niye böyle oldu ki?günaydın
+600
muz süt yapıyorum bugün
eksisin en azındanGunaydin hanimlar malesef -100 istedigim gibi olmadi cunku dun sabah -500 dum bakalim cumaya daha iyi bir eksi olur insallah.
Kolay gelsin :))))dünki geçmişi okumaya gidiyom 30 sayfa
hayırlısı canım olur kurtulur bahar gelince. Nasıl bir rahatsizlikmis o öyle nasıl üsüttun sen astımında var üstüne bide faranjit hah tam olmuş. Tedavi falan etki etmiyormu. Csb ucak iyiles canım ys cok gecmis olsun. Herşey bıraktığın gibi bu hafta detoks listeleri hava da uçuştu herkes detoks yaptı ben yapamadım :) tabiki 1. Olduk. Beril ve mefkuşum dereceye girdi. Onun dışında önemli birsey yok.Günaydın
Alışkanlıklarımı unutmamışım ptesi tartısına çıktım. 72,9 ile moral buldum bu sabah.Cumaya kadar daha çok eksi olma duasıyla başlayım artık dedim.berilceee kaptanım uygun görürse tabi. Bu arada hedefimi 68e çekmek istiyorum.70 en rahat olduğum kilom ama bitti rahatlığıyla geri alırsam diye az daha vereyim diyorum.
Kızımı ameliyat ettiremedik.Ertelendi geniz akıntısı ve grip başlangıcı sebebiyle. Doktor bahara doğru yapalım dedi.Hayırlısı dedik artık.
Ben çarşambadan beri acillerde,112lerde yaşıyorum.Tek sebebi de şiddetli öksürük.Öksürmekten insanın nefesi kesilir,morarır,olduğu yere yığılırmı yaCiğerlerim ağzımdan çıkacak sanırsınız o derece.Böğürlerim (bilmeyenler için sırtımın yanları),kasıklarım,göğsüm,sinem,bacaklarım kaslarımın olduğu her yer ağrıyor.Bi de migren ekleniyor öksürüğe.Başıma bıçak sokuyorlar gibi. Faranjitte son haddinde. = ben yani
Sizler napıyorsunuz bakıyım? 3 haftalık geçmişi okumam mümkün değil biliyorsunuz.Özet geçin bakıyım bana
Faranjitim eski yoldaşım zaten.Akut nicedir. Astım daha min.seviyedeymiş ama etkiliyor işte.Tedavi 2 haftaya ancak sonuç verir diyorlar. Daha iyiyim tabi geçen haftaya göre.hayırlısı canım olur kurtulur bahar gelince. Nasıl bir rahatsizlikmis o öyle nasıl üsüttun sen astımında var üstüne bide faranjit hah tam olmuş. Tedavi falan etki etmiyormu. Csb ucak iyiles canım ys cok gecmis olsun. Herşey bıraktığın gibi bu hafta detoks listeleri hava da uçuştu herkes detoks yaptı ben yapamadım :) tabiki 1. Olduk. Beril ve mefkuşum dereceye girdi. Onun dışında önemli birsey yok.
Herkes bırılerını bulur dıyet yolundaTekrar geçmiş olsun canım .
Mefküre bacıyla bi ara yok oldunuz sonra 9. Takım listesinde sizi ve kilolarınızı görünce şok olmuştum.
Ama ikinizide tanıyorum yakında çıtır olursunuz
Canımsın elifimsin ne deyımAfiyet olsun canım. Bakalım sonuç ne olucak.
merci baby.
Ooo maşallah.
cumaya halledersin.
eksiye çevirisi sen onu eminim.
iyi haftalar
aminnn.
maşallah kuzuya.
daha da iyi olucak inşallah. sabır ve zaman bir araya gelince hersey yolunu buluyor bir bakmissin Nefes koca kız olmuş
Bır benı duysan + 200 de nekı dersın bebekMalesef haftasonu dikkat etmeme rağmen cuma günü yenen aşure den sanırım +200 cumaya eksiyim tabisi.
Keske benımde mazaretım olsauff 1,2 atıyım 73ama moral bozmak yok regl olduğu biliyorum dün sadece 400gr artıydım
Başarılar busecımgünaydın
+600
muz süt yapıyorum bugün
Kıskandım yavvvvGunaydin hanimlar malesef -100 istedigim gibi olmadi cunku dun sabah -500 dum bakalim cumaya daha iyi bir eksi olur insallah.
Kız ne kaçması bu totisle Nasıl kacıyımkız bizim burdaki carrefoura mı geldin yoksa? ben migrostaydım sonra da 2. posta da carrefoura gittim. aldım migrostan en yeşil bulduklarımı aldım yemyeşil değil ama kesinlikle.
çok az kalmış hedefine helal sanaaa
günaydın elifiimm
günaydın kızçeler batmışız birazcık ama öyle abartı rakamlar yok. hallederiz biz bunlarıı
günaydın teşekkürler sana da iyi haftalar canım :)
amin ablacıımm hadi sen de tartıl yine kaçmışsın hadiiiiii
olsun canım şuana kadar tek eksi çıkan sensin çok güzel bence. cumaya bombe gibi gelirsin
Detoks cesıdıymıs ben denemedım ama kızlar yaptıYesil muz ne ıse yarıyor guzeller
Gecmıs olsun canımGünaydın
Alışkanlıklarımı unutmamışım ptesi tartısına çıktım. 72,9 ile moral buldum bu sabah.Cumaya kadar daha çok eksi olma duasıyla başlayım artık dedim.berilceee kaptanım uygun görürse tabi. Bu arada hedefimi 68e çekmek istiyorum.70 en rahat olduğum kilom ama bitti rahatlığıyla geri alırsam diye az daha vereyim diyorum.
Kızımı ameliyat ettiremedik.Ertelendi geniz akıntısı ve grip başlangıcı sebebiyle. Doktor bahara doğru yapalım dedi.Hayırlısı dedik artık.
Ben çarşambadan beri acillerde,112lerde yaşıyorum.Tek sebebi de şiddetli öksürük.Öksürmekten insanın nefesi kesilir,morarır,olduğu yere yığılırmı yaCiğerlerim ağzımdan çıkacak sanırsınız o derece.Böğürlerim (bilmeyenler için sırtımın yanları),kasıklarım,göğsüm,sinem,bacaklarım kaslarımın olduğu her yer ağrıyor.Bi de migren ekleniyor öksürüğe.Başıma bıçak sokuyorlar gibi. Faranjitte son haddinde. = ben yani
Sizler napıyorsunuz bakıyım? 3 haftalık geçmişi okumam mümkün değil biliyorsunuz.Özet geçin bakıyım bana
inşallah tedavi sonuç verir cano. Bende hep derdim cüssemë bakmayın tansiyonu yerlerde diye benimde hep düşük büyüğü de 9-10 dur. Aclik bende baş ağrısı yapiyor detokstan çekiniyorum o yüzden. Sabah bi kalksak incecik olmuşuzFaranjitim eski yoldaşım zaten.Akut nicedir. Astım daha min.seviyedeymiş ama etkiliyor işte.Tedavi 2 haftaya ancak sonuç verir diyorlar. Daha iyiyim tabi geçen haftaya göre.
Vavvvv detokslar birincilikler falan.Bıraktığım gibisiniz maşallah :) Ve tabiki kaptan klasiği ve yeni rakibi mefkuş :) Detoksu bende yapamıyorum kız.Zaten normalde küçük tansiyonum 5-6lardadır benim.Detoksla yada tek tip diyetle 3leri görüyorum.Keşke kilom da tansiyonum gibi hızlı düşse...
iyi gezmeler iyi eğlenceler Fulya cımKızlar günaydın. Kusura bakmayın çok gelemiyorum. Ama kontrol ben de merak etmeyin.
Bugün kıyafet bakmaya gideceğim. Ve tabi bol yürüyüş yine.... Öpüyorum hepinizi...
Hadi bakalım gelsin 79.An ıtıbarıyle 79,7 kg dedı tartı ...
Zaman zaman abarttıgı doğrudur
Cuma gunu minumum 79 olacagım ilk hedefım bu
Süpersin yaAn ıtıbarıyle 98.1 im
Ohh yandan hala yüzün altıyım
Canımsın elifimsin ne deyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?