- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #168.721
Kızlar geçmişim uçtu gitti yaw
@buseb böreği yaptım sanırım çok güzel oldu çünkü hala mutfakta tüm olarak duruyor kokusu içime işledi şarki yazdım
Mis gibi tava böreği içerde pişerken
Ben 3mile leslie ile cebelesiyom aman aman cebellesiyommmmmm
Kocam böreği löp löp yerken kabak soteledim ben ot yiyom aman aman ben ot yiyom
Güzelim sen yanlış anladın heralde biz sana yeme aç kal demiyoruzkiValla menu yaxacagım dıye bugun bısey yemedım netdeyse sutum azalırsa sorarım sıze
Yok hayatım bılıyorum sutun yemekle alakası yok pek menu yaxacagım zaman psıkolojık olarak yıyemıyorum azar ısıtmıyım dıye cok da ıyı oluyorrr aslındaGüzelim sen yanlış anladın heralde biz sana yeme aç kal demiyoruzki
Aksine sağlıklı şeylerden doyana kadar ye bol suyunu iç
Hamurişi tatlıların süt yapmadığını artık herkes biliyor
Evet yenı geldım ben deMerhaba :)
Ben Ayşe.İzindeydim 3 haftadır.Yeni misin ?
burcu beni hatırladın mı 13. Takımda beraber yarışmıştık kaptan yardımcısydın evlenip izne çıkmıştın, sürekli ceyiz gelinlik muhabbetlerimiz vardı :) elif kızın mı Allah bağışlasın benim kızımında adı elif :)Selam kizlar misafirim filan vardi gece gec gittiler anca gelebildim
Dunku menum pek karatay olmadi ama
Sabah
1.5 tereyagli yumurta
5 zeytin
Yarim kk tulum
Saat 2 den aksam 6 ya kadar
7 sis cag kebabi
3 ayran
2 litre su
Bol voleybol ip elifin pesinde kosusturma
Cuma 72.9
Pazartesi 72.3
Fark -600
Canım teyzemde kalıyorum. Tartısı bozuk. 2.5 kilo az gösteriyor. Ama ben ilk geldiğimde tartilmistim. İstersen 2.5 kilo az Kilomu yazayım. İşime gelirMaşallah kendini yollara vurmuşun tatlım orda tartı yokmuydu bi tartılsaydın
Bır gün söz karşılaşırsak sana gelınlıklı bebek alacamKız sus artık anacım
Bende hep bi gelin bebeğim olsun istemiştim ama olmadı
Biz arada birbirimizi yesekde biliyoruzki niyet kötü değil o kalpte herzaman bize yer var
Bazı sınırları aşmak en azından devamını getirebilmemiz için önemli cnm.
Geri yukarı çıkmadıktan sonra sıra yağlara gelecektir zaten
Gıdecek gıdecek tam guvenımCanim -100 um -500 degil ama cumaya daha cok gidecek insallah:)
Arada bende guvenıyom ya....Anladım canım olsun verırsın sana guvenıyorum
Yok k kız bu hatun pek yumos kalpliOyyy kalbin güzelliğine bak
Harikasın canım menünde güzel afiyet olsun
Ve bız günlerce gecelerce konuştuk ama hıc gorusmedık daha....Harika bir dostluk okudum yazdığınız satırlarda maşallah daim olsun.
Ama dıkkatlı ye süte dıkkatlı etMenu yazmak cok faydalı bısey gercekten bugun menu yazacagım dıye onu yemıyım bunu da yemıyım super yaa demek kı menu yazma ıstemeyısımın nedenının altında bu yatıyor
Selam canım nasılsınSelam herkese çoğumuz artıdayız neredeyse ama az artılar hepimiz eksiye geçeriz inşaallah cumaya inanıyorum. @elifvecebir rakibem ne güzel gidiyordun ne oldu yoksa bana yenilmek mi istiyosn
Ben acıktıkça 1 tane yemıstım21 hurmayı akşamdan suya ıslanıyorsunuz sonra süzüyorsunuz sabah her öğünde 7hurma bi kase yoğurt ama ben 5hurma 4öğün yaptım 7hurma çok tatlı geliyor hurmalar tek sayı olacakmış illa ki öyle diyordu
Kocan kh denızınde boğulurken sen serın saglıklı sulardaymısssın ne güzel ısteKızlar geçmişim uçtu gitti yaw
@buseb böreği yaptım sanırım çok güzel oldu çünkü hala mutfakta tüm olarak duruyor kokusu içime işledi şarki yazdım
Ben güne hazırlanıyomMillett kim nerde kiminle ne yapıyor
Bugün çoğunluğun artı çıkması 6.takımı çok sevindirmedi onlar hallederler diyolar
Tabiki onları haksız çıkarmıcaz
Eğer herkesin yüzdesi en az yüzde 1 olırsa takımın yüzdeside öyle olur
Bende sana sorarım o zaman kızcem bır doymadım desındeValla menu yaxacagım dıye bugun bısey yemedım netdeyse sutum azalırsa sorarım sıze
Eskı yenılerden lakinEvet yenı geldım ben de
Yok bebısım yaaaaaEneeee nerde bizim takım yaaa
Taaa aşağılara düşmüş
Kız yoksa halâ spormu yapıyonuz
Benım kızın adıda elıfburcu beni hatırladın mı 13. Takımda beraber yarışmıştık kaptan yardımcısydın evlenip izne çıkmıştın, sürekli ceyiz gelinlik muhabbetlerimiz vardı :) elif kızın mı Allah bağışlasın benim kızımında adı elif :)
Bıber dolmasımı çok guzeldı, yoksa cokmu actın kuzumKizlar menumu utanarak yaziyorum beni taslayabilirsiniz hak ettim cunku.
Sabah:07.30 alti yesil zeytin,1 kk peynir,domates,1 tk bal,bir dilim ekmek ve cay
Ara ogun:10.30 bes tane minik dag erigi.
Ogle:12.00 bir kase sulu kofte,uc tane kozlenmis biber.
Ara ogun:15.00 uc tane ceviz.
Aksam:18.30 bes tane biber dolmasi ve bir kase tarhana corbasi,salata.
2 litre su,annem bizde spor yapamadim o nedenle.aksam cok abarttim farkindayim
Özlemısım sensin bu sloganıHani metroya bınınce kapıların kapanacagının anonsu yapılıyor ya "DIKKAT KAPILAR KAPANACAKTIR " dıye ben de anons edıyorum "DIKKAT DUDAKLAR KAPANACAKTIR"
Saat 19.30 ıtıbariyle tukkan kapanmıştır
Yarın bana gel kız ne olur gözleme yapılacakKızlar gene ben gezmelerden geldim.
Bu ara popom yere gelmedi.
Aslında akşama kadar güzel gitmişin cnmKizlar menumu utanarak yaziyorum beni taslayabilirsiniz hak ettim cunku.
Sabah:07.30 alti yesil zeytin,1 kk peynir,domates,1 tk bal,bir dilim ekmek ve cay
mefkusum sen sakin Yapma bu diyetiBana yaramamıştı 1 kere denedim hemde hiç tok tutmadı
Ayrıca ben 7 değil 17 de yiyebilirm Bana hiç tatlı gelmez hele etli medine hurmasıysa bayılırım
ay bayildim şarki na :)Kızlar geçmişim uçtu gitti yaw
korkuyorlar bizdenMillett kim nerde kiminle ne yapıyor
Bugün çoğunluğun artı çıkması 6.takımı çok sevindirmedi onlar hallederler diyolar
Tabiki onları haksız çıkarmıcaz
Eğer herkesin yüzdesi en az yüzde 1 olırsa takımın yüzdeside öyle olur
Ayy canım ya dikkat et lütfen sakin kuzum un sütü azalmasinValla menu yaxacagım dıye bugun bısey yemedım netdeyse sutum azalırsa sorarım sıze
5 biber dolmasımı kız Zeynep nasıl yedin o kadar :))) yemişsin artık afiyet olsun. Sende biliyorsun zaten olmamış.Kizlar menumu utanarak yaziyorum beni taslayabilirsiniz hak ettim cunku.
sarma mi vayyssss afiyet olsun sakin 3 lu rakamlara çıkma dikkat et çok eziyet çektin aç kaldın.Menüm
Sabah
2 dl tb ekmek
Yumurta domates
Ikındı
5-6 y.sarma
Salatalık
Yoğurt
Aksam
1 elma
Spor yok
Su saymadım ama az
Bence görüşün en kisa surede :) cokmu uzaksiniz? Yarın senin eve danger levhası koymak lazım.Gıdecek gıdecek tam guvenım
Arada bende guvenıyom ya....
Yok k kız bu hatun pek yumos kalpli
Ve bız günlerce gecelerce konuştuk ama hıc gorusmedık daha....
Ama dıkkatlı ye süte dıkkatlı et
Kızı aç koyma kovarım senı
Sen tombul ol kuzum tok olsun yeter
Selam canım nasılsın
Ben acıktıkça 1 tane yemıstım
Kocan kh denızınde boğulurken sen serın saglıklı sulardaymısssın ne güzel ıste
Ben güne hazırlanıyom
Yarın bende gün var bugun yaprak sardım
Ama gün bende ezıyet bende altınlar teyzosa
Bende sana sorarım o zaman kızcem bır doymadım desınde
Eskı yenılerden lakin
Yok bebısım yaaaaa
Benım kızın adıda elıf
Bıber dolmasımı çok guzeldı, yoksa cokmu actın kuzum
Salata çorbayı önden yeseydın belkı frenlenırdın
Özlemısım sensin bu sloganı
Yarın bana gel kız ne olur gözleme yapılacak
Kız sarmada 3 u bır sarma edecek kadar mınıktımefkusum sen sakin Yapma bu diyeti
ay bayildim şarki na :)
korkuyorlar bizden
Ayy canım ya dikkat et lütfen sakin kuzum un sütü azalmasin
5 biber dolmasımı kız Zeynep nasıl yedin o kadar :))) yemişsin artık afiyet olsun. Sende biliyorsun zaten olmamış.
sarma mi vayyssss afiyet olsun sakin 3 lu rakamlara çıkma dikkat et çok eziyet çektin aç kaldın.
Bence görüşün en kisa surede :) cokmu uzaksiniz? Yarın senin eve danger levhası koymak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?